Herkku-puhelin
Tuttavaperheen rouva
Toimihenkilö

Olin työmatkalla Vantaalla eräänä talvisena perjantaipäivänä. Päivä meni hyvin ja uusia työkontakteja tuli solmittua ja jopa toimeksiantoja alustavasti. Aurinko paistoi ja muutenkin mieli oli korkealla kun kevät oli tulossa. Soittelin vaimolle ja kyselin kuulumisia. Meillä meni muuten tosi hyvin mutta harmittelin vain sisälläni kun vaimo ei ollut seksihommista oikeastaan enää ollenkaan kiinnostunut.

Aikoinaan seurustelun alettua ja viimeistään naimisiin mennessään sitä vain oli kuvittelut, että ne poikamiestavat näiden tarpeiden tyydyttämiseen olisivat nyt mennyttä aikaa mutta käytäntö osoittautui ensihuuman jälkeen joksikin muuksi, lapsetkin vaativat oman veronsa näistä asioista. Ainahan sitä tuli kaikenlaista ajateltua ja kuviteltua, mutta jos on naimisissa parhaan kaverin kanssa, jota rakastaa, ja jonka kanssa on yhteisiä lapsia, niin ei siinä järki-ihminen ala tekemään mitään hölmöilyä alapäänsä ohjaamana. Huomenna olisi vielä puolenpäivän maissa yksi tapaaminen jonka johdosta pitäisi jäädä hotelliin yöksi. Onhan se PayTV onneksi keksitty…

Varasin huoneen eräästä mukavasta ja edullisesta hotellista jonne myös jäin nauttimaan päivällistä. Ruoka oli hyvää ja join pari olutta mieleni virkistykseksi. Viereiseen pöytään oli tullut naisseurue jonka yksi jäsen oli hämmästyksekseni tuttavaperheemme Janita (nimi muutettu). Olin useasti unelmoinut harrastavani kiihkeää seksiä hänen kanssaan. Hän huomasi minut ja tervehti hymyillen. Hän istahti hetkeksi pöytääni ja vaihdoimme muutaman sanan, hän tosin useamman. Kerroimme millä asioilla ollaan ja samalla ilmeni, että häin oli myös jäämässä tähän hotelliin yöksi. En tiedä oliko välillämme jotain jännitettä mutta nyt häntä uskalsi katsoa silmiin hieman pidempään. Taitaisi olla parempi jos menisi hotellihuoneeseen katsomaan PayTV:tä loppuillaksi, ajattelin. Janita oli normaalivartaloinen, isorintainen, ilmeisesti hieman punapää oikeasti. Hän palasi oman seurueensa pöytään ja näytti, että heillä oli hauskaa ja siideriä kului kohtuullisesti.

Elämä on täynnä yhteensattumia, joiden syyksi voi laittaa paljon asioita, kuten senkin, että mitään tuskin olisi tapahtunut jos kohtalon oikusta emme olisi sattuneet yhtä aikaa hissiin hieman myöhemmin illalla. Rohkaisin mieleni ja kysyin Janitalta mitä hän aikoo loppuillan puuhata. Hän kertoi menevänsä hieman lepäämään huoneeseensa ja valmistautumaan iltaa varten. Ehdotin hänelle, että jos seura kelpaa niin tule aloittelemaan illan viettoa ”meille”. Hän hymähti ja totesi, että kyllähän se käy, niin ei tarvitse yksin aloitella… Kerroin huoneeni numeron ja hetken päästä käytyään omassa huoneessaan hän ilmestyi oveni taakse koputtelemaan. Hymyillen päästin hänet sisään ja tarjosin hänelle minibaarista siiderin ja istuimme sohvalle rupattelemaan. Juttelimme perheistämme ja pikkuhiljaa ilmeisesti siidereistä rohkaistuneina jutut siirtyivät sille osa-alueella joista ei perheellisen miehen ehkä kannattaisi hotellihuoneessa ”vieraan” naisen kanssa keskustella juoden samalla alkoholijuomia, etenkin jos edellisestä rakastelukerrasta vaimon kanssa oli jo enemmän kuin riittävästi aikaa. Välillämme oli todella kovan luokan seksuaalinen jännite, ehkäpä osaltaan siitä syystä, että tunsimme jo entuudestaan mutta emme olleet koskaan oikeastaan joutuneet olemaan kahden kesken. Taisimme molemmat jo tietää, että meidän ei olisi pitänyt mennä samaan huoneeseen.

Juttelimme seksistä ja jotenkin vain rivien välistä selvisi molemmille, ettei oma seksielämä oikein ollut tyydyttävää. Janita lipsautti jossain välissä syövänsä pillereitä. Ilmapiiri oli jo sen verran kuuma, että katsoin parhaaksi aukaista TV:n josta tietenkin epähuomiossa kelasin seksikanavien mainosvalikkoon. Törkeästi kysyin Janitalta, mitä mieltä hän on näistä kanavista ja hän totesi punastellen, että hän pitää pornosta. Aktivoin kanavan ja kuinka ollakaan siellä näkyi isorintainen punapää saavan patukkaa oikein olan takaa peppuunsa. Minulla oli jo hieman vaikeaa pysyä housuissani ja Janitakin huomasi sen. Hänestä oli tullut yllättävän hiljainen. Vaihdoin TV:n takaisin MTV3:lle jotta tilanne ei riistäytyisi käsistä.

Janita kysyi varovasti voisiko hän käydä suihkussa ennen siirtymistä yökerhoon. Vastasin, että kyllähän se käy. Kysyin tarvitseeko hän selänpesijää. Janita meni ihan punaiseksi eikä saanut sanaa suustaan, mumisi vain jotain perheistämme. Annoin hänen mennä rauhassa suihkuun ja riisuin omat vaatteeni sillä aikaa kunnes kysyin varovasti pesuhuoneen ovelta, siitä selänpesusta. En saanut vastausta joten aukaisin oven ja kävelin sisään. Minulla oli armoton seisokki. Janitan muodot näkyivät hyvin suihkukaapin läpi. Avasin oven ja astuin sisään. Janita oli niin kiimaisen näköinen pestessään itseään, että minulla oli mennä pasmat sekaisin lopullisesti. Hän antoi pesukintaan minulle mutta totesin, että ei sitä tarvita. Aloin hieromaan Janitan selkää saippualla ja samalla huomasin sivusilmällä, että hän oli posliini.

jatkuu

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute