Herkku-puhelin
Kylpylässä
Tiina

Olin kylpylässä rentoutumassa. Nautin trimmatusta vartalostani katsellessani itseäni pukuhuoneen peilistä. Bikinit päälle ja altaille. Joukko nuoria kolleja istui kaljalla ja mittaili häpeämättömästi minua kävellessäni ohi. Yksi heistä vihelsi perääni ja porukka palkitsi uskalikon naurunremakalla. Katsokoot, heillä ei olisi kuitenkaan mahdollisuuksia sen enempään. Ei varmasti minun, eikä luultavasti kenenkään muunkaan aikuisen naisen kanssa. Miehistykööt ja selailkoot pornolehtiä kunnes alkaa parta kasvaa.

Uin selkää pitkässä altaassa, tavoittelin pikku hikeä. Sivusilmällä panin merkille, että nuorten miesten ryhmä seurasi uintiani kiinteästi. Se imarteli hiukan, olihan kylpylässä muitakin naisia keitä tuijotella. Päätin härnätä poikia. Päästessäni altaan päätyyn venyttelin kissamaisesti ja huolehdin siitä, että heillä oli seurattavaa. Korjailin bikineitäni huolellisesti tämän tästä. Naureskelin mielessäni ressukoita. Siinähän tuijottelevat koska eivät enempään pysty.

Vaihdoin rintauintiin. Altaan sivusta hyppäsi joku veteen ja sukelsi altani. Tunsin miten rintoihini tartuttiin! Ennen kuin ehdin reagoida, olivat kädet jo irti ja sukeltaja jatkoi liukuaan. Hän oli yksi nuorista miehistä, hänen noustessaan pintaan kaverit osoittivat suosiotaan, hyökkäys oli onnistunut! Törkeää sikailua. Loin halveksivan katseen tyyppiin, korjasin bikinin yläosan paikalleen veden alla ja nousin altaasta leuka pystyssä ja marssin saunaan. Pojat tuijottivat minua herkeämättä ja kuulin yhden kommentoivan: ”nännit on kuin nortin filtterit”.

Saunoin kaikessa rauhassa ja palasin allasosastolle eikä porukkaa enää näkynyt. Olin helpottunut siitä. Löysin tyhjän porealtaan, menin lämpimään veteen istumaan ja laskin pääni reunalle. Hierova, kohiseva vesi oli niin rentouttava elementti, että torkahdin hetkeksi.

Havahduin siihen, etten ollut altaassa enää yksin. Kummallakin sivullani istui mies ja salamannopeasti, yhteisestä sopimuksesta he vangitsivat käsivarteni selkiensä taakse ja tarttuivat reisiini levittäen ne auki. Rimpuilin ärtyneenä, turhaan. ”Mitä ihm…?” sain sanotuksi, kun vastapäätä istuutunut nuori mies laittoi etusormen suunsa eteen ja ilmoitti, että nyt pidetään hieman hauskaa, älä väitä ettet itsekin halua.

Mies työnsi veden alla jalkansa reisieni väliin ja alkoi varpaallaan hieroa klitoristani. Välillä hän työnsi varpaansa emättimeeni enkä kyennyt estämään sitä kahden miehen pitäessä minua paikallaan ja reisiäni levitettyinä. Vääntelehdin voimattomana heidän otteessaan. Olin ymmälläni ja tavallaan halvaantunut, tiuskin ja ähkin mutta en uskaltanut huutaa. Yritin päästä tilanteesta hienovaraisesti huomiota herättämättä. Vastapäätä istunut nuori kolli tuijotti minua rävähtämättä silmiin ja jatkoi jalkatyötään veden alla. Outo, yllättävä tilanne ja klitoriksen hieronta alkoivat älyttömällä tavalla kiihottaa minua. Mies näki sen silmistäni ja jatkoi päättäväisesti, koska huomasi, että käsittely alkoi tehota. Hengitykseni muuttui epätasaiseksi ja suustani pääsi vaimeita kiljahduksia. Vääntelehdin heidän otteessaan, mutta minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia päästä irti heidän voimakkaista käsistään.

Vastapäinen nuori mies siirtyi lähemmäs ja tarttui kaksin käsin rintoihini voimakkaasti, melkein rajusti. Hän kuiskasi samalla korvaani: ”Tule viiden minuutin päästä höyrysaunaan niin saat parrua niin ettet kolmeen päivään kävele. Tämä ei ole pyyntö vaan käsky.” Sitten miehet irrottivat otteensa ja jättivät minut yksin altaaseen huohottavana, punottavana ja alapää kihelmöivänä.

Hölmistyksen jälkeen tuli raivo. Mitä ihmettä ne kollit oikein luulivat? Keitä he olivat käskemään minua minnekään? Millä oikeudella he kourivat minua julkisessa kylpylässä? Korjasin taas bikinit paikoilleen veden alla ja nousin altaasta. Jalkani olivat hervottomat. ” …niin ettet kolmeen päivään kävele” soi korvissani. Kävelin kohti saunaa ja pukuhuonetta. Naisten puolella olisin turvassa niiltä törkeiltä kolleilta. Huuhtelisin kiusallisen tapauksen pois mielestä hyvällä ruualla ja juomalla. ”… saat parrua…” Omituiset, alkukantaiset mielikuvat pyörivät mielessäni ja samalla tunsin veren hyökyvän sukuelimiini ja nännit olivat kivikovat. Nuo jäntevät nuoret urokset olivat iskeneet silmänsä naaraaseen ja aikoivat ottaa naaraan, minut, brutaalilla tavalla lupaa kysymättä. He käskivät minut höyrysaunaan pantavaksi. Istuin naisten saunan lauteilla huohottaen, korvissa humisi.

Jokin tietoni ulkopuolelta sai otteen minusta. Nousin ja kävelin hitaasti kohti miesten ja naisten yhteistä höyrysaunaa. Pysähdyin välillä mutta se jokin sai minut jatkamaan matkaani. Astuin sisään kaikki aistit yhtä aikaa terävinä ja turtina. En nähnyt ketään. Kuulin miehen äänen höyryn seasta: ”No niin. Seinää vasten ja kädet ylös.” Tottelin, koska en voinut muuta. Mies astui lauteilta. En nähnyt häntä, koska seisoin kasvot seinään päin, käsilläni seinään nojaten, huohottaen. Tiesin, että lauteilla rivissä istuvat miehet ottaisivat minut, naaraansa, miten tahtoivat. Vuorotellen, yhtä aikaa, rajusti, lupaa kysymättä. Halusin sitä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute