Herkku-puhelin
More more more...
Nenna

Lomani toisena päivänä olin aivan pyörällä päästäni. En voinut ajatella muuta kuin Sinua, jumalaista kyrpääsi, ihania huuliasi ja kiimaista rakasteluamme laskettelukeskuksen baarin vessassa. Olin juuri ja juuri selvinnyt sieltä jäämättä kiinni kollegoilleni, vaikka he olivatkin naureskelleet punaisille poskilleni ja jäljille kaulassani. Eivät he kuitenkaan oikeasti mitään epäilleet, minähän olin Kiltti Aviovaimo. Voi, kunpa tietäisivät…

Katselin kännykkääni vähän väliä herättyäni lauantaiaamuna baari-illan jälkeen. Ei viestiä Sinulta, ei mitään. Tilanne oli enemmän kuin kiduttava; olit samassa paikassa kuin minäkin, mutta en tiennyt, missä. Niin lähellä, mutta niin kaukana. Turhautuneena laitoin puhelimen äänettömälle, kävin juomassa mökin alakerrassa ja kiipesin takaisin ylös jatkamaan unia. Muut tytöt olivat ilmeisesti jo rinteessä, sillä mökissä ei ollut ristinsielua ja laskettelumonorivi oli hävinnyt eteisen lattialta.

Näin kummallista unta...Sinä olit siinä, kipeää tekevän tuttuna, mutta kuitenkin erilaisena kuin ennen. Olit säälimättömämpi, jotenkin julmempi ja kylmä. Kuitenkin silmistäsi paistoivat tunteet, mutta toimit täysin niiden vastaisesti. Uni oli sekava, pyörin sängyssä ja kävin välillä valveen rajamailla palatakseni taas takaisin levottomaan alitajunnan virtaan.

Unen läpi tajuntaani tunkeutui ajatus siitä, etten ole yksin. Olin niin väsynyt, että en saanut pakotettua silmiäni auki, keskityin vain jokaisella muulla aistillani tunnustelemaan, mitä tapahtui... Silloin tunsin sen. Peittoa vedettiin hitaasti päältäni pois. Nukuin vatsallani, kädet pään alla ja toinen jalka koukussa sivulle. Alasti. Pakokauhu täytti jokaisen soluni ja olin hetkessä täysin hereillä.

Viileä ilma nosti ihoni kananlihalle ja sydän pamppaillen mietin, leikkisinkö nukkuvaa vielä vai mitä tekisin. Päätin pitää silmäni kiinni vielä hetken. Sydän tuntui takovan tiensä rintakehästäni ulos, pakottauduin hengittämään tasaisesti ja rauhallisesti vaikka toinen puoli minusta tahtoi vain nousta ylös ja juosta karkuun.

Tunsin, kuinka kuuma hengitys siveli polvitaipeitani ja liikkui alas säärtäni pitkin. Sitten kädet koskettivat lämpiminä kumpaakin säärtäni äärettömän hellästi, pehmeästi...Ne liukuivat ylemmäs, peukalot hyväilivät taas polvitaipeita ja kämmenet painuivat raskaina reisilleni ja siitä ylöspäin aina pakaroille asti. Ja taas alas...

Mitä tämä on?, mietin. Sitten muistin Sinut. Sinä se olit, aivan varmasti. Se, miten olit päässyt sisälle mökkiin, oli toissijaista, pääasia, että oli siinä. Päätin leikkiä nukkuvaa vähän pidempään ja nauttia tilanteesta täysin siemauksin.

Sänky narahti kun tulit polvillesi jalkojeni väliin. Jatkoit pakaroitteni sivelyä hellästi, mutisit jotain hiljaa... Hellästi työnsit koukussa olevaa jalkaani vielä enemmän sivulle ja pilluni paljastui sinulle nyt kokonaan avoimena ja kutsuvana. Hieroit pakaroitani edelleen ja peukaloillasi levitit vakoani hieman enemmän auki...huokaisit raskaasti ja yhtäkkiä tunsin kielesi peppureiälläni kuumana ja liukkaana. Nuolaisit pari kertaa ja sitten jäykistit kielesi kovaksi ja työnsit sitä vähän peppuuni. Purin huultani ja liikahdin hieman. Tiesin, että sinä tiesit minun jo olevan taatusti hereillä.

Aloit lipoa peppuani pitkin vedoin, levitit pakaroitani rajusti ja nostin takapuoltani enemmän pystyyn. Et koskenut pilluuni, kielesi pyöri vain peppureiälläni ja huohotit jo merkkinä kiihottumisestasi. Oma hengityksenikin oli jo katkonaista ja välillä voihkin hiljaa tyynyyn...tuntui niin hyvältä...

Yritin nostaa peppuani vielä pystympään, tahdoin sinun nuolevan minua joka paikasta, naivan minua kielelläsi ja sormillasi. Olin seota himosta. Kivikovat nännini hieroutuivat lakanaa vasten ja tartuin toiseen, venytin sitä hiukan ja pyörittelin peukalon ja etusormen välissä. Tuhannet sähköiskut lävistivät kroppani, olin kiimainen kissa, halusin, halusin...

Yhtäkkiä vedit peppuni aivan pystyyn ja painoit selkäni notkolle. Levitit häpyhuuleni auki ja painoit suusi vasten jo kostunutta pilluani. Huuto nousi minusta kuin alkukantaisen kiihkon ajamana. Aaaaaah, ihanaa... Rakas, kulta... Sopertelin sekavia kun kielesi työntyi sisääni ja sitten otitkin jo klitorikseni huultesi väliin ja piiskasit sitä armottomalla kielelläsi uudestaan ja uudestaan. Aloin nytkähdellä tahdottomana...

...lopetit juuri, kun olin saamassa elämäni orgasmin. Käännähdin rajusti selälleni ja yritin nousta istumaan, olin turhautunut ja vihainen. Yritin puhua, mutta painoit kätesi huulilleni ja työnsit minut selälleni. Revit housusi auki ja tulit päälleni hajareisin, työnsit kyrpäsi suuhuni ja aloit naida minua sinne. Olit hajareisin rintani päällä joten en voinut muuta kuin imeä sinua kuin henkeni hädässä. Nojasit sängynpäätyyn ja nait...liikutit jumalaista lantiotasi ja voihkit... Välillä vedit kalusi ulos suustani ja läpsit sillä poskiani ja huuliani..."Tuhma, tuhma tyttö..", sanoit käheästi ja painoit taas kyrpäsi kuumaan suuhuni...

Käytit kaiken tahdonvoimasi, ettet tullut suuhuni ja vetäydyit alemmas. Suutelit minua rajusti, tunsin veren maun suussani kun vahingossa puraisit minua huulesta...imit kaulaani ja näykit rintojani....Puristelin sinua pakaroista, raavin selkääsi ja purin olkapäätäsi..olin kuin raivotar, toistelin vain "Pane minua!"

Tartuit kivikovaan kyrpääsi ja nostin jalkani olkapäillesi. Rusketukseni muodosti jännän kontrastin sinun vaalean ihosi kanssa. Liikutit kyrpääsi pitkin vakoani, pyörittelit terskaan klitoriksella, vetäydyit taaksepäin ja sylkäisit kuumaa sylkeä pillulleni, levittelit sitä kyrvälläsi ja taas sylkäisit...Olin jo muutenkin aivan märkä, nyt litisin ja valuin sylkeä ja kiimaa peppureikään asti..

Työnsit terskasi sisälleni.. "Tiukka pikkupillu", murahdit ja vedit sen ulos. Kynteni pureutuivat hartioihisi kun vaadin kuin pahainen lutka sinua naimaan minua. "Tätäkö haluat", kysyit katsellen minua silmiin ja työnsit taas terskasi sisääni. Tuijotin sinua uhmakkaasti ja vetäydyit taas ulos. "Sano se", vaadit ja hieroit klitoristani hitaasti terskallasi..."Haluan, että nait minua nyt heti isolla kyrvälläsi", sanoin hiljaa ja painoit kerralla kalusi sisääni.

Nostin lantiotani sinua vasten, aloitit pitkät, ahnaat työnnöt ja suutelimme kuin hengenhädässä. Ihana kyrpäsi hieroi klitoristani ja huoneen täytti litinä, voihkiminen ja tukahdutetut huudahdukset. "Voi Nenna..", sopertelit ja työnsit kielesi suuhuni...Kun suusi tavoitti taas rintani, puristin pakaroista sinut aivan kiinni itseeni ja aloin sykkiä ympärilläsi...Kaikki muu hävisi taas, minä lensin linnunradan laidalle ja imin pillullani kyrpääsi niin, että jokaisen sykäyksen tullessa voihkaisit.

Kun orgasmini oli laantunut, nousit taas hajareisin rintani päälle ja runkkasit kyrpääsi ihanasti kasvojeni edessä... Avasin suuni..."Tule rakas, tule...tule...tule..", maanittelin ja sinä tulit. Roiskit kuumaa, paksua spermaa kasvoilleni, hiuksilleni, kaulalleni...levittelit sitä matalasti äännellen rinnoilleni ja solisluilleni...

Annoimme hengitysten tasaantua, tulit viereeni aivan kiinni. Silitin hiuksiasi ja aamuauringon säde sai nimettömäni timantit kimmeltämään kuin tähdet.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute