Herkku-puhelin
Vähän joka paikassa...
Rakastaja

Olimme Hotissa ja katselin kun Hanna tanssi seksikkäästi tanssilattialla. Hänellä oli aivan älyttömän seksikäs mekko jossa helma peitti juuri ja juuri hänen perseensä. Mekon kaula-aukosta näkyi Hannan seksikkäiden tissien väli. Hannalla oli ihanat rinnat. Elina katsoi Hannaa kiimaisen näköisenä.

”Me naitiin kerran Hannan kaa. Se oli parasta lesboseksiä mitä oon ikinä saanu. Sää et uskos kui ihana perse ja tissit Hannalla on. Mää voisin nuolla ja puristella niitä vaikka ikuisuuden.” Elina istui syliini ja katsoi minua kiimaisesti.

”Ehkä me voitas ottaa vähän kolmen kimppaa tänään.” Elina sanoi kiihkeänä.

”Sulla taitaa jo seistä.” Hän sanoi ja alkoi liikutella ihanaa persettään sylissäni. Hyväilin Elinan ihania reisiä ja katselin kuinka hänen farkkujensa alta näkyi seksikkäät, siniset stringit. Hanna tuli istumaan viereemme. Hän jutteli Elinalle jotain ja sitten he suutelivat uskomattoman seksikkäästi kielillään.

”Hanna haluu panna sua ja opettaa miten sitä oikein naidaan.” Elina sanoi minulle kiihkossa.

Hanna kaivoi kovan kaluni esille ja tuli eteeni seisomaan. Nostin hänen hamettaan ja huomasin ettei Hannalla ollut lainkaan pikkuhousuja, vain ihana melkein paljaaksi ajeltu pillu näkyi. Elina suuteli Hannaa ihanasti ja puristeli hänen valtavia rintoja. Hanna huokaili kiihkossa kun hyväilin hänen ihanan kosteaa pilluaan. Hanna nykäisi yhdellä liikkeellä mekon päältään ja hän oli sen alla aivan alasti. Hanna tuli syliini ja kaluni painui hänen ihanaan pilluunsa. Hän voihkaisi kiihkosta ja hän alkoi ratsastaa ihanasti päälläni voihkien kiimassa. Elina riisui tiukat farkkunsa ja paljasti seksikkäät stringit. Hänen paitansa alla oli ihanan seksikkäät tissit. Hannan valtavat tissit heiluvat naintimme tahdissa seksikkäästi. Puristelin hänen ihania rintojaan hänen kiljuessa kiimassa orgasmin lähestyessä. "Lähetäänkö?" Elina sanoi. Hätkähdin haaveistani. Elina istui yhä sylissäni. Elinan seksikäs ystävä, Riikka tuli paikalle. He alkoivat suudella ihanasti edessäni. Elinan ihana perse painoi kovaa kaluani. Työnsin käteni yhtäkkiä Elinan paidan sisään, hän ei vastustellut. Tunsin Elinan ihana vyötäron ja pehmeän vatsan. Sitten tuli ne ihanimmat rinnat. Ne tuntuivat ihanilta käsissäni. Elina ja Riikka suutelivat yhä ihanasti puristellen toisiaan perseestä.

”Lähetään teille saunomaan.” Elina sanoi minulle.

Olimme hetkessä meillä ja sauna lämpeni. Katselin kuinka tytöt riisuivat seksikkäitä vaatteitaan. Heillä oli seksikkäät stringit ja pienet push-upit. Heidän rintansa olivat ihanan näköiset. Menimme saunaan. Minä istuin tyttöjen väliin.

”Saanks mää istua sun sylissä? Sillai mää voin olla lähempänä Riikkaa.” Elina sanoi.

Elina istui seksikkäästi kasvot minuun päin.

”Mahtaa olla aika kiihottava olla kahen tytön kans saunassa.” Elina sanoi ja katsoi minua merkitsevästi.

Minun oli vaikea pidätellä erektiotani.

”Anna seistä jos seisoo, ei meitä haittaa.” Riikka sanoi ja katsoi Elinaa ilkikurisesti.

Samalla tytöt nojautuivat toisiaan kohti edessäni ja alkoivat lumpata todella seksikkäästi. Silloin kaluni riistäytyi vallastani ja ponkaisi kohti kattoa.

”OOOHH!” Elina huokaisi kun kaluni osui hänen pilluunsa.

”Haluutsä panna mua? ”Rakastellaan kolmistaan ku mua panettaa ihan hirveesti.” Elina sanoi kiimassa.

”Sopii mulle.” Riikka sanoi. Hän ryhtyi nuolemaan Elinan tissejä samalla kun Elina alkoi ratsastaa kyrpäni päällä ihanasti. Elina voihki kiimassa kun Riikka lurputti kielellään hänen tissejään ja puristeli tämän ihanaa persettä. ”Riikkaaahhh!! AAAAHH!! Ihanaa, mää haluan, että sää nuolet mua ennen ku mää laukean!” Elina voihki kiihkosta. Riikan kieli painui ihanasti Elinan piukkaan pilluun. Hän voihki äänekkäästi kiihkossa kun Riikka nuoli hänen kovia nännejä ja minä nain häntä pilluun.

”AAAAHH!! Ihanaa, nyt mää tuun!! UUUUHHH!!” Elina huusi himosta saadessaan mahtavan orgasmin.

”Naikaa muaki!” Riikka sanoi kiimassa. Elina alkoi nuolla hänen märkää pilluaan ja minä puristelin hänen ihanan pieniä ja kiinteitä rintoja. Riikka voihki tasaiseen tahtiin kiihkosta.

Naiset, lähettäkää palautetta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute