Herkku-puhelin
Uhkea Lady
ladyn viettelemä

Valmistelin itseäni iltaa varten. Pukeuduin tyylikkäästi ja siististi. Olin jo pitkään haaveillut ja fantasioinut tästä ja nyt vihdoin halusin sen toteuttaa. Olin tavannut muutamia kertoja aikaisemmin tv-naisia mutta nyt halusin toteuttaa haaveeni jossa saisin vietellä itselleni tv-naisen... tai sitten kuten myöhemmin huomasin niin tulin oikeastaan itse vietellyksi. Olen vaalea 180 cm ja reilu 90-kiloinen kookaskaluinen, mukava ja ehdottoman siisti mies. Ikää vajaa 4-kymmentä.

Lauantai-ilta alkoi lähestyä ja peseydyin ja puin ylleni. Lähdin autolla liikkeelle joten tiesin ettei alkoholia en voinut ottaa. Tein sen kai tahallani jotta en olisi ottanut yhtään "rohkaisu ryyppyä" itseäni varten. Olin päättänyt toteuttaa tämän pitkä aikaisen haaveeni ja mennä johonkin Hesan gay-paikoista joista toivoin löytäväni seuraa. Tämä olisi ensimmäinen kerta joten olin hermona.. En edes tiennyt mikä olisi oikea aika mennä sisään. Kuinka täyttä ja ruuhkaista niissä saattaisi olla.. Lähdin ehkä liiankin hyvissä ajoin liikkeelle ja parkkeerasin autoni kadulle yhden tunnetun paikan läheisyyteen. Ajattelin että liikun sitten vaikka jalan paikasta toiseen jos siltä näyttää. Tunsin kuinka kurkkuni oli kuiva ja pieni hiki jopa nousi iholleni kun astelin kohti tuota ravintolaa. Vielä muutama metri ennen ovea ajattelin että nyt voisit vielä kääntyä pois mutta jostain kaivoin rohkeuteni ja tartuin oven kahvaan.

Siitä eteenpäin muutamat minuutit ovat aika sumuisia. Annoin takkini pois ja jotenkin hapuilin syvemmälle ravintolaan. Koitin tasailla hengitystäni ja rauhoittaa itseäni. Jostain syystä tunsin myös miten kaluni alkoi heräillä housujeni sisällä. Syytä en oikein osannut sanoa. Sisällä oli jo aika paljon porukkaa. Taisin olla aika näky. Kuin kai se kuuluisa kala vieraalla maalla. Tunsin katseita itsessäni ja ehkäpä jopa arkailin vastailla noihin katseisiin. Hain vain tiettyä asiaa ja en halunnut antaa kenellekään mitään virheellisiä viestejä. Puolen tunnin jälkeen tajusin että minun oli ihan turha Murehtia. Sain olla ihan rauhassa. Nauroin itselleni ja ihan hassuille "peloilleni". Ilta jatkui ja ravintolassa oli mukava tunnelma. Joidenkin miesten kanssa jopa juttelin baari tiskin luona tai sitten kuljeskelin ravintolan sisällä. Pettymyksekseni huomasin että sisällä ravintolassa ei ollut kauhean montaa tv-tyttöä. Toivoin että se muuttuisi kun ilta menisi pidemmälle. Noin reilun puolen toista tunnin kuluttua ravintola alkoikin olla jo aika täynnä ja ilokseni huomasin että myös tv-naisia oli saapunut lisää.

He olivat mukavia ja uskomattoman naisellisia. Katselin heitä kauempaa ja olin ihan varma että joku varmaan huomasi tuijotukseni.. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni. Sitten kun liikuin ravintolassa näin vilaukselta aivan uskomattoman upean naisen. Hän liikkui salin toisella puolella vastakkaiseen suuntaan ja minä käännyin myös sinne päin. Hetkeksi kadotin hänet, jopa jo pelästyin että kadotin hänet kokonaan. Mutta sitten lähes törmäsin häneen. Vetäydyin hieman sivummalle ja katselin ellen suorastaan tuijottanut häntä. Hän oli upea. Hän oli aika pitkä korkokengissään, mutta minua se ei haitannut. Päinvastoin. Hän oli myös muodokas, rehevä etten sanoisi. Tunsin kuinka aloin melkein kiihottua pelkästään hänen katselustaan. Väillä hän kääntyi jutellakseen jonkun tuttunsa kanssa ja silloin näin hänen aivan uskomattoman pyllynsä ja pakaransa. Hänellä oli yllään tiukka puolipitkä hame joka ei pystynyt peittämään hänen upeita muotojaan.. Hän oli pitkähkö, muodokas ja upeapyllyinen. Hänen puolipitkät punertavat hiuksensa olivat kiihottavat. Tuijotin kai häntä liikaa koska yhtäkkiä havahduin kun hän katsoi minua silmiin. Jostain ihmisistä voi heti sanoa että heissä on sitä jotain. Tuota upeaa sensuaalista pilkettä silmäkulmassa ja täytyy myöntää että hänellä todella oli sitä. Tajusin hänen katsovan minua ja koitin hymyillä. Pelkään pahoin että se taisi olla aluksi melkein irvistys.

En halunnut pilata tätä. Kaikki tapahtuisi jos olisi tapahtuakseen. Vilkuilimme toinen toisiamme ja mielessäni kuvittelin että hänkin oli kiinnostunut minusta. Katselimme toinen toisiamme lattian poikki. Välillä kadotin hänet näkyvistä kun ihmiset liikkuivat välissämme. Mutta sitten taas näin hänet. Tunsin että hänestä huokui uskomatonta vetovoimaa ja eroottisuutta. Hän oli tyylikäs mutta samalla uskomattoman sensuelli ja näyttävä nainen. Olin myyty. Sitten kun katselin hetken muualle niin huomasin hänen ja hänen ystävien kadonneen ja olin hetkessä pettynyt mies. Koitin katsella ympärilleni ja en löytänyt häntä katseellani. Kävelin ympäriinsä ja koitin etsiä hänet. Turhaan. Vartin päästä olin jo mielessäni luovuttanut ja siirryin hieman reunemmalle. Nojailin tolpan tapaiseen ja väistelin ohi liikkuvia ihmisiä. Kunnes yhtäkkiä tajusin jonkun nojaavan varovasti vartalollaan vasten selkääni ja tarttuvan kädellään käsivarteeni. Käännyin nähdäkseni kuka se oli ja samalla hetkellä tajusin että vieressäni seisoa minua hieman pidempänä tuo upea ja kaunis tv-nainen jota äsken olin katsellut ja tuijotellut.

Tunsin samassa miten puna nousi kasvoilleni ja olin varmasti hupaisa näky. Katselin nyt lähietäisyydellä noita upeita hymyileviä silmiä ja hänen kauniita huuliaan. Tunsin tuon käden käsivarrellani ja näin siinä upeasti lakatut kynnet. Sanoit ekana jotain "Hei" ja minä mongersin vastausta sinulle. Kerroit että olit huomannut minun katselevan sinua ja ajattelit tulla juttelemaan. sopersin jotain vastaukseksi että olin pahoillani tuosta tuijotuksestani ja että en kai vain mitenkään häirinnyt sinua. Naurahdit että en toki.. Olit pitänyt tuosta silmä pelistä kanssani. Juttelimme pitkään ja samalla katselin sinua salaa.. tai niin ainakin luulin. Yhtäkkiä hymyilit ja kysyit että pidinkö kaltaistasi naisista ja minä en voinut muuta kuin vastaa myöntävästi. Lisäksi kysyit että eikö sinun kokosi ja muotosi haitannut minua mitenkään. Kerroithan olevasi pitkä ja rehevä, muodokas. Silloin annoin tulla oikein kunnon vastauksen jossa selitin pitäväni sinusta juuri erikoisesti siksi. Ja siksi koska sinussa on jotain erikoista sensuaalisuutta. Naurahdit ja tartuit taas hieman tiukemmin käsivarteeni. Olin sulaa. Hymyillen kerroit että siitenhän kaikki on hyvin ja meillä on mukava ilta tiedossa. Sen sanoessaan hän hymyili minulla ja olin näkevinäni hänen silmissään jopa jotain seksuaalista. Mutta en uskaltanut ajatella enempää koko asiaa. Jotain tapahtuisi jos olisi tapahtuakseen. Juttelimme pitkään ja nauroimme yhdessä. hänen kanssaan oli mukavaa ja helppoa jutella. Hänellä oli tumma melkein kai voisi sanoa että samettinen ääni ja etenkin hänen naurunsa oli upeaa kuultavaa. Tunsin selkärangassani sellaista outoa ja ihanaa kuumotusta. Halusin tutustua häneen kunnolla.

sitten yllätyksenä pyysit minua tanssimaan ja totta kai suostuin. Harmittelin vain etten ollut sitä itse tajunnut. Kanssasi oli ollut vain niin mukava jutella että hoksottimeni eivät olleet toimineet kunnolla. Tartuit käteeni ja veit minua syvemmälle lattialle. silloin soitettiin jotain melko hidasta ja aivan luonnollisesti löysimme oikean tanssi asennon. Olin pakahtua kun tunsin kuinka painuit vasten vartaloani. Tunsin kookkaat rintasi pehmeänä vasten minua. Tunsin hajuvetesi huumaavan tuoksun ja laitoin ensin oikean käteni selkääsi. Vasen oli kuten pareilla yleensä. Juttelimme hieman ja minä tunsin kuinka aloin kiihottua kosketuksestasi... Koitin miettiä ihan muita asioita ja pelkäsin että huomaat että kovenen. Oikealla kädellä tunsin kiinteän melkeinpä lihaksikkaan selkäsi liikkeet ja tanssimme meni upeasti yhteen. Hymyilit minulle ja vedit vasemmat kätemme irti toisistaan ja tunsin kuinka laitoit kätesi kaulaani. Minäkin laitoin molemmat käteni lantiosi ympärille ja jatkoimme tanssia.

Tulit ihan kiinni minuun ja vartalomme painuivat vasten toisiaan. Koitin vielä peitellä yhä kovemmin seisovaa kaluani mutta naurahdit korvaani sanoen että olet tuntenut sen jo pitkään. Samalla hetkellä painoit minua takapuoleni päältä lujemmin vasten itseäsi. Nyt en voinut muuta kuin antaa periksi ja painautua lujasti vasten sinua. Huokailit korvaani kysyen että mikäs minua nyt noin saa heräämän. Vastasin että sinä. Rohkaisin mieleni ja hivutin käsiäni takapuolesi päälle alkaen varovasti sivellä pakaroitasi.. "Ihanaa" huokasit korvaani. Tästä rohkaistuneena jatkoin ja sivelin niitä nyt kunnolla. samalla tunsin hänen kätensä pepullani ja selässäni. Tunne oli aivan ihana. Tanssin muodokkaan ja upean ladyn kanssa ja kaluni seisoi kivikovana välissämme. Tunsin kuinka hieroit etumustasi pyörivällä liikkeellä vasten kaluani. Se oli upea tunne. Sitten tunsin viileät sormesi ja kyntesi niskassani ja sinä sivelit hiuksiani ja paljasta niskan ihoa. se tuntui olevan jo aivan liikaa. Minäkin tulin vielä rohkeammaksi ja sivelin yhä enemmän pakaroitasi ja sitten rohkaisin mieleni ja suutelin kaulaasi. Värähdit tuolloin rajusti mutta tunsin että pidit siitä joten jatkoin. Hajuvetesi sai minut entistä enemmän kiihottumaan ja haluamaan sinua. Hitaita kappaleita jatkuin muutama ja sinä aikana koskettelimme ja hyväilimme toistemme vartaloita melko estottomasti.

Aluksi kai mietin mitä ympärillä olevat ihmiset sanoivat mutta tilanne oli niin kiihottava etten enää välittänyt. Hitaiden loputtua vetäydyimme tanssi lavalta. Koitin peitellä seisovaa kaluani kun kävelin perässäsi käsi kädessäsi kohti salin reunaa. Haimme juotavaa ja menimme reunalle. Juttelimme taas pitkään ja nauroimme yhdessä. Tilanne oli jännittynyt ja kiihottava. Tulit hieman lähemmäs ja nyt tunsin hämärässä kuinka toisella kädelläsi aloit sivellä ensin reittäni ja sitten varottamatta siirsit sen keskelle jalkoväliäni. Värähdin rajusti kosketuksestasi ja huokailin kaluni sormiesi puristuksessa. Kysyit että pidinkö tanssimisesta. Vastasin myöntävästi. Kerroit että olit kyllä huomannut että olin kiihottunut tanssiessamme ja sinua se ei ollut haitannut. Olin siitä hyvilläni. seuraavaksi sait minut yllättymään kertoessasi että sinäkin olit kiihottunut minusta. Nielaisin. "Haluatko kokeilla".. kysyit. Nyökkäsin..

Tartuit käteeni ja veit sen lantiollesi.. tunsin hameen tiukan kankaan ja sitten liutit sitä keskemmälle kohti hameesi etumusta. Katsoit minua silmiin ja samalla hetkellä tajusin koskettavani jotain kovaa ja kuumaa hameen kankaan alla. Tunsin kuinka värähdit kosketuksestani ja hitaasti aloin sivellä tuota pientä kohoumaa. Tajusin että siellä olisikin kyllä jotain aikalailla kookkaampaa kuin mitä nyt koskinkaan. Tunsin sinun sormesi omalla kalullani ja kiusasimme toinen toisiamme. Kysyit että kai minä olen tajunnut alusta asti millainen nainen sinä olet ja minä vastasin myöntävästi. Kerroin sinulle että sinunlaistasi etsinkin. Hymyilit kuullessasi tuon. "Oletko ihan varma" kysyit ja samalla painoit kättäni lujemmin vasten tuota kohoumaasi. Vastasin myöntävästi. Samassa suustani purskahti lause jossa sopersin etten ollut kovinkaan kokenut.... heti sen sanottuani pelkäsin mitä vastaisit. katsoit minua kuitenkin hetken hiljaa ja hymyilit. "No mutta, sehän on ihana asia".... Samassa tunsin huulesi ensimmäistä kertaa kaulallani ja tunsin kuinka värähdin kun suutelit minua.. Kuiskasit korvaani että sittenhän voisi olla aika hankkia kokemusta lisää.

Huokailin nautinnosta. Juttelimme vielä hetken lisää ja sitten poistuimme ravintolasta. Naulakkoon mennessä katselin tuota upeaa pyllyä joka keinui edessäni kun haimme takkejamme. En saanut hänestä silmiäni irti. Menimme kadulle ja siinä juttelimme hetken. Kerroit että asuit jonkun matkan päässä ja olisi mukavaa jos haluisin saattaa sinua kotiin. Totta kai halusin vaikka mielessäni ajattelin ihan muuta. Mutta ajattelin että ehkä näkisimme vielä ja sitten ehkä tapahtuisi jotain. Kävelimme ja juttelimme.. Pidin sinua kainalossani vaikka olitkin minua pidempi. Saavuimme asuntosi edustalle ja kaivoit avaintasi. Juttelimme ja hymyilimme kai molemmat painauduimme vasten toisiamme ja tunsin hänen uhkean vartalonsa vasten omaani.

Tunsin huulet kaulallani ja sitten toteamuksen.. " Haluisitko saada kokemuksia lisää".. ?? katsoin häntä ja vastasin että halusin. Hän hymyili minulle ja sanoi että "Selvä".. "Uskon että tulet niitä myös saamaan"... Hän avasi oven ja astuimme porrashuoneeseen. Kävelimme portaat oikeaan kerrokseen ja hän aukaisi oven.. Eteisessä riisuimme takkimme ja kun olin omaani ripustamassa tunsin hänet vasten selkäni.. tunsin hänen upean vartalonsa ja nuo muodokkaat rinnat selkääni vasten. Samassa tunsin kuinka hänen kätensä seikkailivat etupuolelleni ja alkoivat kiusata jo melko paisuneena olevaa kaluani.. Hän suuteli niskaani ja en voinut muuta kuin ynistä nautinnosta.. Käsilläni vedin häntä hänen lantioistaan lujemmin vasten minua... Hieroin takapuoltani hänen hamettaan vasten.. Sitten hän vetäytyi ja tarttui käteeni ja ohjasi minut pidemmälle asuntoon.....

Jatkuu....

P. S. Kommentit tervetulleita... etenkin ladyiltä.. !!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute