Herkku-puhelin
Risteilyllä
SkyGirl-80

Kamala kiire on ollut, joten aikaa on kulunut viimeisimmästä tarinasta, tässä tulee kuitenkin uusi ;)

Pitkän työ- ja opiskelurupeaman keskellä mulla oli parin viikon tauko molemmista.

Ihanaa, mä ajattelin, on kerrankin aikaa itselleen.

Oltiin kaverin kanssa sovittu että lähettäis risteilylle, suuntana ois Tukholma.

Tiistaina duunin jälkeen oli aika pistää meikit, hiukset ja muut kondikseen ja lähteä satamaan.

Hetken aikaa mä ehdin satamassa miettiä, että missä Inka kuppaa, mutta löytyhän se sitten jututtamasta jotain kundia.

Eipä siinä mitään, aika kului mukavasti laivaan pääsyä odotellessa.

Laivassa mentiin ensin hyttiin viimeistelemään ulkonäkö, sitten olikin aika käydä ostamassa pohjia taxfreestä.

Jutut oli pohjia vetäessä tyypillisiä, duuni, harrastukset, miehet, seksi... Naurettiin omille ja toistemme kokemuksille ja kommelluksille.

Kello lähenteli kymmentä kun lähdettiin liikkeelle, aika hiljasta oli siinä vaiheessa, mutta päätettiin pitää hauskaa ja mennä laulamaan karaokea.

Vedettiin isoina tyttöinä Leevin "Sopivasti lihava" ja pidettiin hauskaa.

Myöhemmin lähdettiin tanssipuolelle bilettämään. Mä kerroin Inkalle yhestä hauskasta uudesta iskureplasta jonka mä olin opiskeluni ansioista keksinyt ja Inka innosti kokeilemaan sitä johonkin kundiin.

Mä katselin tarjontaa ja ajattelin todistaa molemmille, että ei se toimi valitsemalla parhaimman näkösen kaverin jonka mä näin, sitten piti vielä hetki kerätä rohkeutta ennen liikkeelle lähtöä.

Se kundi oli UPEA, pitkä, hoikka, mutta lihaksikas, vaaleat pitkät hiukset ja muutenkin kaunis, minä taas tällänen iso 161 cm pitkä muodokas brunetti.

Inka töni mua liikkeelle ja mä päätin pitää hauskaa samalla kun nolaan itseni. Hetken mä venailin ja kun sen jätkän kaverit lähti baaritiskille mä lähdin liikkeelle jalat jännityksestä täristen.

Mä vedin leveän hymyn päälle ja kävelin sen kaverin eteen ja totesin: "Sä näytät vähän kireältä, voisinko mä hieroa sun niskojas hetken" ja kaveri katso mua hetken yllättyneenä ja myöntyi leveästi hymyillen.

Mä kiersin sen kaverin taakse ja hymyilin Inkalle ja vinkkasin sitä tulemaan samaan pöytään samalla kun mä aloitin kevyen niskahieronnan.

Muutamia minuutteja myöhemmin tää kaveri esitteli itsensä Mikoksi ja kaverinsa Pekaksi ja Jukaksi, me myös esiteltiin itsemme.

Hieronnan jälkeen me jäätiin siihen samaan pöytään istumaan iltaa, pitämään hauskaa ja tutustumaan toisiimme.

Inka oli selvästikin kiinnostunut Pekasta, ja tunne tais olla molemminpuolinen kun ne jossain vaiheessa katos kahdestaan tanssilattian kautta jonnekin.

Mikkokaan ei ollut jäänyt kylmäksi mun erikoisen lähestymisen jälkeen ja se kyseli paljon mun hierontaopinnoista ja kaikesta muusta.

Kellon lähestyessä yhtä mä ehdotin Mikolle uutta hierontaa meidän hytissä, mikäli Inka ja Pekka ei siellä olisi, joten me poistuttiin vaivihkaa ravintelista.

Hytti oli onneksi tyhjä ja hieman ujostellen ja punastellen mä tokasin Mikolle, yrittäen kuulostaa ammattilaselta, että vaatteet pois ja vatsalles tohon sängylle niin saat kokovartalohieronnan.

Mikko alkoi hieman kiusoitellen riisua vaatteitaan ja hyppäsi vihdoin sängylle makaamaan, mäkin vähensin hieman vaatteitani jotta olisi helpompi hieroa ja aloitin hieromisen aivan asiallisella tavalla, lisäten hiljalleen eroottisempia vivahteita mukaan, kuten hyväilevämpiä kosketuksia.

Muutaman kerran Mikko yritti kääntyä, mutta mä en antanut sen tehdä niin toteamalla hieronnan olevan vielä kesken. Viimein mä ajattelin helpottaa sen oloa pyytämällä sitä kääntymään selälleen ja jatkoin pohkeiden kautta reisille hieroen kevyesti ja piirrellen kiihoittavia kuvioita Mikon iholle.

Mikko nautti selvästi olostaan, vaikka olikin levoton kun mä hyppäsin tarkoituksella sen pikkuveikan ohi ja jatkoin kiusoittelevan kiihottavaa hieromista vatsalta kohti rintakehää lisäten suudelmia sinne tänne.

Kun mä pääsin kaulalle asti ei Mikko enää kestänyt, vaan tarttui muhun kiinni ja suuteli mua todella kiihkeästi ja totes sitten että nyt on mun vuoro.

Mä otin kiltisti vaatteeni pois ja kävin vatsalleni makailemaan siihen sängylle ja nautin kun Mikko alkoi hitaasti ja taitavasti hyväilemään mua varpaista aina niskaan asti ennen kuin mä sain kääntyä.

Mä yritin parhaani mukaan olla paikallani kun Mikko käytti reisiin asti päästessään hyväilemiseen myös huuliaan suudelleen kiduttavan hitaasti ja ihanasti mun sisäreisiä, viimein se levitti mun reidet, mutta nuolemisen sijaan mä sain vitulleni yhden kiusoittelevan suudelman.

Rintoihin päästessään Mikko kiinnitti niihin suurta huomiota hyväillen niitä käsillään, suudellen, imien ja kevyesti purien kunnes mä en enää kestänyt, vaan vedin Mikon suutelu etäisyydelle.

Hetkisen aikaa mä nautin vaan suutelemisesta, mutta keho vaati lisää, joten mä aloin hyväilemään Mikkoa kaikkialta minne mä yltin, raapien kevyesti Mikon selkää, käsiä ja vatsaa. Viimein mä sain kiinni Mikon jäykkänä seisovasta, mahtavasta kullista. Mä hieroin sitä kämmenellä hetken aikaa ja tartuin sitten juuresta kiinni aloittaen hitaan käteen vedon, kunnes Mikko käski mun lopettaa.

Sitten olikin mun vuoro nauttia Mikon käsittelystä. Mikko aloitti suutelemalla mun vatsaa samalla kun sen sormet löysi mun kostean vitun aloittaen hitaan hyväilemisen, menemättä kuitenkaan sisään. Mä yritin työntää lantiotani eteenpäin saadakseni edes hieman sormea sisääni, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Viimein Mikon huulet ja kieli löys mun klitan ja aloitti kiduttavan, mutta ihanan käsittelyn, mä en voinut kuin vikistä nautinnosta ja pyytää sitä työntämään edes muutaman sormen mun vittuun. Aina kun mä olin saamassa orkkua Mikko piti hetken taukoa, kuulemma kostoks mun kiusoittelusta.

Juuri kun mä jo meinasin lopettaa turhautuneena koko touhun, mä tunsin kun Mikko tunki muutaman sormen mun sisälle aloittaen villin sormetuksen samalla nuollen mua ja mä sain elämäni parhaan orkun.

Mä makasin hetken aivan puoltajuttomana siinä sängyllä, mutta sitten mä keräsin itteni kasaan ja nousin kontalleni Mikon eteen ja otin sen kalun käteeni ja rupesin vetelemään hitaasti ylös ja alas sen kalun vartta samalla kun mä imin hitaasti terskaa, kiusoitellen välillä kielen kärjellä.

Mikko kesti sitä jonkin aikaa, mutta sitten se veti mua ylemmäs, kohti kasvojaan ja kääns mut alle samalla kun se hitaasti työnty sentti sentiltä kun kosteaan vittuun.

Mikko jatko hitailla työnnöillä, tullen melkein ulos musta joka vedolla ja työntyen taas niin syvälle kun pääs, vauhti kiihty hiljalleen ja mä tunsin taas uuden orkun olevan tulossa, mutta Mikko lopettikin.

Mikko siirty makaamaan selälleen ja pyys mua tulemaan ratsastamaan, jonka mä teinkin innolla.

Tästä asennosta mä nautinkin enemmän kun Mikko hyväili mun rintoja ja kiihoitti mua vielä käsittelemällä mun klittaa, mä sain uuden repivän orkun, jonka jälkeen mä ratsastin innolla Mikolla hyväillen ja raapien kevyesti sen rintakehää ja käsiä kunnes Mikko laukes.

Hetki me siinä maattiin raukeina ennen kuin mä lähdin suihkuun ja totesin Mikolle, että nähdään aamulla aamupalalla tai viimeistään illalla baarissa kun tullaan Tukholmasta.

Kun mä tulin suihkusta oli hytti tyhjä ja mä kävin nukkumaan, hetkeä myöhemmin Inkakin viimein raahautui hyvin väsyneenä ja selvästi saaneena paikalle.

Me juteltiin vielä hetki suunnitellen seuraavaa päivää Stokiksessa ennen kun molemmat nukahdettiin.

Tarina ei tähän loppunut, mutta se onkin uusi juttu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute