Herkku-puhelin
Menneitä muistellen
Nuorimies

Pari viikkoa sitten törmäsin kaupungilla entiseen opettajaani Liisaan. Liisa opetti minua yläasteella, jolloin käytökseni ei ansainnut kehumista. Hyvässä muistissa minulla on yhä ne kerrat, kun Liisan suuttuessa tokaisin "eikö Heikki jaksanu kahta kertaa eilen, kun noin vituttaa" tai "halusko mies peppua mutta et antanu". Näillä kerroilla sain yleensä miettiä sanomisiani jälki-istunnossa. Muistin kyllä Liisan olevan huumorintajuinen, mutta yllätyin, kun hän pyysi minua jonain iltana luokseen, muistelemaan menneitä ja kertomaan kuulumiset.

Sain Liisalta numeron, mutta en heti uskaltanut tekstata hänelle.

Kännykkä pyörii yhä kädessäni ja mietin mitä teen. Jotenkin kummalla tavalla Liisa kiihottaa minua. Varttuneen naisen charmi ja ihana vartalo keräsivät jo koulussa katseita. Viimeisimmän kymmenen vuoden aikana kehitys on tapahtunut lähes parempaan suuntaan.

Urheilullisen ruotsinopen peppu on suuri, mutta silti kiinteä. Usein ihmettelin koulussa Liisan housuvalintaa, iso takapuoli ei meinannut sopia tiukkoihin pöksyihin. Kerran näin Liisan rullahiihdolla tiukoissa trikoissa, muistan runkanneeni näylle salaa pusikossa.

Liisan rinnat ovat varmasti D-kuppia, tästä muistan hänen saaneen lisänimenkin, "D-kuppi" oli raaputettu myös muutamaan pulpettiin.

Nyt olen kuitenkin jo pitkästi yli kaksikymmentä ja nämä muistot hävettävät. Mitä Liisa aikoo minulle sanoa? Pitäisikö häneltä pyytää anteeksi vai unohtaa koko nainen?

Lopulta kirjoitan viestin, saanhan näin myös sielunrauhan ja asian selvitettyä.

Kohta Liisalta tulee vastaus "tervetuloa tänään! myös ystäväni Milla tulee kylään, juodaan vaikka viinipullo kolmestaa, osoite on vanha tuttu"

Osoite on todellakin tuttu. Kerran jo koulun loputtua kuulimme kavereilta, että Liisa tapaa ottaa pihallaan aurinkoa yläosattomissa. Tästä innostuneena hiivin kerran aidan taakse ja kiipesinkin jonkin matkaa nähdäkseni Liisan. Näkemättä kuitenkin jäi, Liisan mies Heikki tuli takaani ja nappasi minua niskasta kiinni. Tilanne alkoi kehittyä vähintäänkin noloksi, kun Heikki talutti minut nauravan vaimonsa eteen. Ja tässä vaiheessa "D-kupit" olivat toki jo peitetty.

Puen parhaat päälleni, tiukat farkut ja kauluspaidan. Tykkään paidoista, joissa farkkupeppuni jää näkyviin, sillä sitä ei ole suotta kehuttu.

Suihkautan sopivan partaveden ja otan myös kondomit taskuun, "jos vaikka mennään baariin".

Kohta soitan Liisan ovikelloa, matka taittui bussilla nopeasti. Liisa asuu rikkaiden omakotialueella, Heikki tienasi rahat taloon Nokialla.

Mietin, tapaanko Heikin ja mitä sanon hänelle? Kuka on Milla, Liisan ystävä?

En ehdi pohtia kauempaa, kun ovi aukeaa. Kynnyksellä ei kuitenkaan seiso Liisa tai Heikki, vaan seksikäs parikymppinen tyttö.

-moi, mä olen Milla, sanoo tyttö ja ohjaa minua sisälle.

Olen ihmeissäni, oletin Millan olevan vähintään nelikymppinen rouva, mutta tyttö on hädin tuskin täysi-ikäinen.

Silmäilen Millaa nopeasti. Hoikka vartalo, mutta upea perse, tytöllä on tiukat farkut joissa on todella matala lantio. Alaselkään Milla on ottanut suuren tatuoinnin. Ovensuussa seisovien saappaiden arvelen myös kuuluvan Millalle. Mietin, että jos tyttö kumartuu näkyy varmasti peppuvaon yläosa.

Milla huomaa ajatukseni ja katseeni ja hymyilee minulle.

-Moi, sanoo Liisa ovensuusta.

-tulit just sopivasti, päästään syömään.

-juu, kiitos, mulla onkin nälkä vastaan.

Liisa on pukeutunut hameeseen ja valkoiseen kauluspaitaan. Ulkonäkö tuo mieleen pankkineidin ja siitäkös minä pidän.

Asetumme syömään ja avaamme viinipullon. Keskustelu kulkee tavallisia uriaan, kerron opinnoistani yliopistossa ja Liisa kertoilee vaiheistaan. Hän on eronnut Heikistä, mutta varallisuus jäi, koska ei ollut avioehtoa.

Milla istuu paljolti hiljaa ja hymyilee, välillä hän luo molempiin silmäyksiä.

Avaamme jo toisen viinipullon ja tunnelma on aika vapautunut, lopulta uskallan kysyä Liisalta

-Olitko kuinka vihainen, kun koulussa sanoin aika pahasti monta kertaa?

-oletkos sitä sen jälkeen miettinyt?

-no kyllähän se painaa, jos kerran olet eronnut silloin, niin varmaan on ollut muitakin huolia?

-yhdestä syystä mä sulle suutuin, kun olit niin oikessa. Heikki oli aluksi ihan hyvä mies, mutta työ pilasi sen. Se oli aina vain töissä ja mä olin kotona pikkuvaimo puutteessa.

Punastun hiukan Liisan suorasta puheesta. Liisa ja Milla vain katsovat toisiaan hymyillen.

-mut sitten mä tapasin Millan ja mun elämä alkoi taas monen vuoden jälkeen hymyillä.

Menen aivan sekaisin, seurustelevatko Liisa ja Milla! Milla voisi ikänsä puolesta olla Liisan tytär.

Naiset eivät kuitenkaan jätä sijaa arvailuilleni, Liisa kurottautuu suutelemaan Millaa ja tyttö vastaa suudelmaan ja antaa kielensä leikkiä naisen huulilla.

Kaluni on ruvennut kovettumaan, mutta pahin häkellys on purkautunut. Olenhan minä ennekin nähnyt naistenvälistä rakkautta.

-sä olet siis bi? sain sanottua Liisalle.

-joo, olen ja olen aina ollut. Heikki rajoitti mun rakkautta naisiin, kun se halusi aina kimppaan ja oli sitten melkoinen sovinisti ja määräilijä. Se luuli, että mä hellin naista vain saadakseni sen kiihottumaan.

-Milla on kans mun vanha oppilas, muutaman vuoden sua nuorempi. Nyt kun se kirjoitti keväällä, niin mä lupasin ottaa sen meille töihin avustajaksi, välivuotta pitämään.

-Ja mä luulin olevani täysin hetero, jatkaa Milla.

-Mut Liisa vei mut kerran saunaan, sheivasi ja alkoi helliä. Sulin käsittelyyn.

-mut mites sun seksielämä on sujunut? kysyy Liisa.

Kerron rehellisesti. Elän vapaassa suhteessa naisen kanssa. Olemme molemman biseksuaaleja, mutta kimppa ei ole ikinä toiminut. Haluan nähdä naistenvälistä seksiä, mutta jään siinä aina ulkopuoliseksi. Toisinaan leikin vanhemman parin kanssa ja saan miehen hulluksi pepullani, en pelkää ottaa kalua sisääni.

Haluan kokea kaikenlaista uutta ja nuoret tytöt tätä iloa minulle usein suovat. Tykkään iskeä naisia k-18 baarissa.

Sirrymme olohuoneesee, Milla ja Liisa istuvat sohvalle ja minä valitsen nojatuolin.

Naiset aloittavat estotta kutemisen sohvalle. Milla puristelee Liisan suuria rintoja ja Liisa hieroo tytön häpyä. Naiset suutelevan kiihkeästi ja nauttivat tosissaan, toisin kuin pornoleffojen "lesbot".

Milla saa pian Liisaltaa paidan napit auki ja alkaa hamuta suurta rinta liiveistä. Liisa huokailee ja antaa päänsä kääntyä taaksepäin, vaaleat kiharat roikkuvat aistillisesti sohvan reunen yli. Milla saa lopulta nännin esiin ja alkaa imeä sitä. Liisan rinnat ovat jo hiukan riippuvat, mutta silti ihanat.

Hieron varovasti kovaa kaluani ja mietin osaani. Minua ei ole pyydetty lähtemään. Jäänkö katselemaan vai koetanko päästä mukaan?

Liisa ratkaisee ongelman.

-tuu tänne meidän väliin!, hän käskee

-ja riisu noi housut pois, saa kalu tilaa hengittää.

otan napit auki ja annan housujen valua alas. Kaluni ponnahtaa esiin, sillä minulla ei ole tapana käyttää alusvaatteita.

Siirryn Millan kaveriksi hyväilemään Liisan rintoja. Saan liivien hakaset auki ja upotan toisen rinnan suuhuni. Liisa hamuilee kaluni käteensä ja koettaa välillä availla paitani nappeja. Pian olen alasti kahden naisen kanssa.

-antakaa lapset tuhmalle opelle herkkua, sanoo Liisa kiimaisella äänellä.

-jos se musta ois ollu kiinni niin oltas tehty tää jo kauan sitten.

Liisa runkkaa kaluani pää sohvan laidan yli kääntyneenä.

-anna mulle munaa suuhun, pyytää opettajamme pian.

Siirryn sohvan laidalle ja annan kaluni Liisan imettäväksi. Se ei ole kovin suuri, mutta muodoltaan kaunis ja siististi ajeltu.

Liisa imee kaluani ja samalla kurkotan riisumaan Millan paitaa. Saan paidan pois ja totean tytön asenteen alusvaatteita kohtaa olevan sama, kuin minulle. Hivelen pienten rintojen paljaita nännejä ja silittelen vatsaa.

Liisa päästää kaluni ulos suustaan ja alkaa nuolla kiveksiäni. Tunne on taivaallinen, kin hän lipoo hyvin takaa, läheltä peppua.

Päätän koettaa onneani ja siirryn polvilleni sohvan reunalle. Peppuni on nyt Liisan kasvojen päällä.

Liisa nuolee ensin vakoni reunoja ja se saa kaluni kovettumaan entisestään. Lopulta kieli hakeutuu reiälle ja alkaa ensin tökkiä sitä hellästi. Olen ekstaasissa. Lopulta Liisa nuolee koko pyllyä pitkin vedoin ja en voi kuin voihkia nautinnosta.

Lopulta minun on pakko pyytää Liisaa lopettamaan, en tahdo laueta.

Siirryn Millan taakse ja silmäilen ihanaa farkkupeppua. Tytön pyllistäessä minuun päin peppuvako näkyy selvästi. Työnnän kieleni vakoon ja nuolen sen yläpäätä. Samalla tavoittelen housujen nappeja.

Milla on juuri avannut Liisalta vetoketjun ja lähenee kielensä kanssa pimppiä, jonka päälle on jätetty vain pieni karvatupsu.

Saan housut auki ja nuolen vakoa pidemmälle. Milla voihkii ja niin tekee myös Liisa tytön nuollessa hänen klitoristaan. Millan pieni pyllynreikä on karvaton ja työnnän sinne kieleni. Pyörittelen kieltäni ja Millan on nautinnon keskellä vaikeaa nuolla Liisaa.

Saan housut kokonaan pois ja siirryn posliiniksi ajetuille häpyhuulille.

-aahh, sä nuolet pillua niin ihanasti voihkii Milla.

-anna jo munaa, en jaksa odottaa!

Millan ei tarvitse kahdesti käskeä. Siirrän kaluni häpyhuulille ja alan hellästä ujuttaa sitä sisään. Tyttö on todella tiukka ja saan varoa satuttamasta moneen kertaan. Työnnän sisään ja ulos hitaaseen tahtiin ja samalle kostutan peukaloni suussa. alan pyörittää märkää sormeani tytön pyllyreiällä ajatuksena laittaa se sisään.

-auh, älä mä oon sieltä neitsyt, sanoo kuitenkin Milla ja otan sormeni pois.

-mä en oo ja multa saat sitäkin herkkua, huohottaa Liisa kiimaisesti nauttien nuoren tytön käsittelystä.

Kohta Liisa nuosee ja siirtää päänsä Millan jalkojen väliin. Liisa nuolee tytön klitorista ja samalla lipoo pallejani.

-vittu mä tuun kohta, nuole mua ope! huutaa Milla kiimassa ja kohta alkaa pimppi supistella kaluni ympärillä.

-aah, ihanaaaa orkku...voihkii Milla.

Tunnen myös itse tulevani ja vedän kaluni ulos. Ihana tunne valtaa alapääni ja laukean Liisan kasvoille.

-enkö mä nyt saakaan pyllyyn? kysyy Liisa nestettäni kasvoiltaan pyyhkien.

-saat sä, mä en oo mikään nokian impotentti insinööri naurahdan ja istun naisten väliin.

Suutelemme kolmestaan kielet toisiaan lipoen ja hyväilemme toisiamme.

Kaluni alkaa taas olla kovana ja Liisan halut ovat tallella.

-ensin nuolet mun pyllyä, komentaa vanha opettajani.

Liisa käy kontalleen sohvalle ja tartun suuriin pakaroihin. Suuret rinnat roikkuvat sohvaa hipoen.

Nuolen ensin pakaroita ja lähenen reikää.

-ihana maku ja tuoksu, totean päästessäni reiälle

-nuole vaan poju, kohta saat panna!

Leikin kieli syvällä pepussa ja samalla liu´utan sormeni pimppiin. Liisa voihkii nautinnosta.

Milla on ottanut laatikosta hieromasauvan ja lähestyy meitä

-en mä saa kahta sisään, huohottaa Liisa.

-tää ei olekaan sulle.

Milla avaa hellästi pakarani ja antaa kielensä seikkaille. Tunne ihanan kosteuden reiälläni.

-nyt saat munaa pyllyyn Lissu!

Asettelen kaluni kostealle reiälle ja se liukuu helposti sisään. Samalla Milla öljyää sauvaa ja leikkii sillä pepullani.

-ihanaa, mä rakastan persepanoa, kähisee Liisa kuivalla kurkullaan.

Liu´utan kaluani sopivan tiukassa anuksessa ja tunnen myös oman reikäni saavan täytettä. Milla liu´uttaa sauvan hellästi sisään ja saa minut vaikeroimaan nautinnosta.

-nyt saa panomieskin jotain, toteaa Milla kiimaiselle äänellä. Hän seisoo sivuillani, liu´uttaa sauvaa ja samalla hivelee vatsalihaksiani.

-mä tulen kohta, kuulen Liisan voihkivan. Uhkea neiti hieroo klitoristaan panemisen tahdissa. Rinnat hinkkaavat sohvaa vasten ja hapuilen ne käsiini.

Rintoihin on kuitenkin vaikeaa yltää ja lopulta otan vaaleista hiuksista otteen ja ratsastan kuin hevosella,

ihana sauva sisälläni.

Vedän kovaa suitsista ja Liisa laukeaa

-aahh...ihanaa ihana kalu

En voi pidätellä, tempaisen kaluni ulos ja peppureikä ja kiimaisesti raolleen. Roiskin spermani valtavan takamuksen päälle ja Milla liu´uttaa sauvan ulos.

Milla lipoo sauvaa pitkällä kielellään ja itse annan sormieni leikkiä Liisan peppuaukolla.

-eiköhän mennä saunaa, toteaa Liisa

Antakaa palautetta, kirjoittaja on tarinan päähenkilön esikuva.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute