Herkku-puhelin
Vaimoni tyttöystävä
Anfortas

Pidä varasi, rakas lukijani sillä aion kertoa Sinulle irstaan tarinan.. Heh, Se "Quills" –sitaatista.

Olen toimistotyössä pääkaupunkiseudulla sijaitsevan yrityksen laskentaosastolla. Kaksviiitonen mies joka on elämää nähnyt, mennyt naimisiin ja asettunut vuosi sitten aloilleen. Seksielämämme vaimoni Annan kanssa on hiljentynyt kiihkoisan alun jälkeen mutta liekkiä emme ole menettäneet. Seuraava tarina tapahtui kuluvan vuoden helmikuussa ja sen jälkeen on suhteemme saanut ajoittain lisäpotkua..

Tulin töistä puoli neljän aikaan iltapäivällä, ehkä noin tunnin aikaisemmin kuin yleensä sillä olin saanut kyydin työkaveriltani. Kerrostaloasuntomme rappukäytävään asti kuulin Annan soittavan stereoita sangen lujalla ja haistoin myskisuitsukkeen tuoksun. Poikkeuksellista käytöstä kyllä, ei suitsukekaan sinään, vaan tuo musiikki. Avasin ulko-oven tietämättä oikein mitä odottaa, halki eteisen -ja heti oikealla olevassa makuuhuoneessa makasi nuorikkoni vuoteellamme pelkissä nilkkasukissaan. Hänen vierellään istui ystävänsä opistolta Kira, ilkialastomana peitteen kulmaa peiton kulmaa kehoansa vasten puristaen!

"Ursäktä mig" sanoin, alkaen vetäytyä huoneesta ulos, mutta Anna nousi sängyltä, otti Kiraa käsipuolesta ja johdatti meidät kaikki kolme olohuoneeseen. Kira oli selvästi nolostunut ja vaimoni tuntien näin että sitä hänkin oli vaikka peittikin sen mestarillisesti. Täyttäen Kiran valkoviinilasin ja tarjoten minulle samanlaisen istuutui vaimoni nojatuolini käsinojalle kertoen tapahtuneen. Hänellä oli haave, josta olin tiennytkin, mutta jonka toteuttamisesta emme olleet vakavasti keskustelleet; seksi naisen kanssa. Luentojen välillä ruotsia sujuvasti puhuva vaimoni oli tullut Kiran kanssa tutuksi, olivat tytöt käyneet yhdessä elokuvissa ja ulkona bilettämässäkin. Pitkät punaiset kiharat hiukset ja pyöreät posket omaava Kira oli erittäin viehko ilmestys mutta en ollut hänen kanssaan juurikaan juttusille antautunut. Nyt vastapäätä istuessaan hän peitti aamutakillani (jonka Anna oli hänelle olohuoneeseen tullessamme antanut) käytännössä koko kroppansa lukuun ottamatta pyöreähköjä sääriä peitetty. Tämän vaatteen alta näkyivät kuitenkin runsaiden rintojen kaaret ja täyteläinen peppu. Vaimoni jatkoi kertomustaan Kiraa tapittaessani, kuinka he olivat alkaneet käydä yhä läheisemmäksi keskenään kertoilleet toisilleen kotiasioitaan ja miehistään -lopulta löytäen yhteisen haaveen, kaipuun toisen naisen kosketukseen!

He olivat jo kerran aikaisemminkin kokeilleet tyttöjen välistä kun tänään satuin heidät yllättämään. Anna nousi tuolini käsinojalta, käveli Kiran viereen istumaan sohvalle ja katsoi minua odottaen. Varmaankin hän oli huomannut että tämä muutos oli minusta erittäin yllättävä. Kuitenkin, rauhallinen käytöksensä viittasi suoraan siihen, että kaikki ei ollut tällä kertaa sanottua ja valmista. "Kira on sanonut että hän haluaisi seksiä myös kahden miehen kanssa, sitä meillä ei ole tänään valitettavasti tarjota mutta etköhän, kultaseni, nussisi häntä nyt ainakin sinä? Kira on ollut melko lailla vailla munaa sitten sen jälkeen kun hänellä ja Janilla meni poikki marraskuussa."

Olin siinä sitten tilanteessa, johon en ollut koskaan uskonut pääseväni. Painoin päätäni alaspäin kuin miettiväisenä, tosiasiassa harkitsin vain miten muotoilisin sanani. "Tottakai" oli vastaukseni jo mielessä. Valkoviinilasinsa Annan kertomuksen aikana sangen tehokkaasti juonut Kira raotti kylpytakin etumusta paljastaen vasemman rintansa vaimoni kieltä varten. Vaimoni tummat hiukset Kiran vaaleaa hipiää ja syvänpunaisia kutreja vasten kontrastina oli uusi ja kiihottava näky. Vaimoni leikitellessä kielellään Kiran vasemman rinnan kanssa nousin myös minä ja parilla harppauksella olin naisten edessä, avasin vieraamme kylpytakin kokonaan ja polvistuin Kiran eteen alkaen leikitellä hänen oikealla rinnallaan.

"Näyttää ruotsalainen tyttö nauttivan kielikäsittelystäsi siinä missä minäkin" sanoi Anna suudellen minua hivuttaen samalla oikean kätensä Kiran reittä pitkin jalkoväliin. Minä puolestani hyväilin nyt Kiran molempia rintoja, kosketellen herkkää nännien ympärysaluetta kielelläni ja Anna suukotteli ja nuoli Kiran reisiä ja vatsaa samalla kun sormensa tekivät arvokasta pohjatyötä ruotsalaistytön pimppiä lämmittäen. -Ja kosteahan se oli jo ollutkin, kostuen nyt äänestä päätellen entisestään. Kira huokaili selvästikin nauttien ja pyöritti lantiotaan vasten Annan kättä. Anna nousi ylös, ja veti minut mukanaan alkaen avaamaan solmiotani, vyötäni, paitaani Kiran kumartuessa miehustani eteen ahmaisten kullini suuhunsa heti kun Anna oli saanut housuni avattua. Nyt olimme kaikki samassa asussa kuin maailmaan tullessamme, Anna hyväili tuolilla istuvaa Kiraa joka halukkaasti imi kulliani ja itse ihmettelin mitä olin tehnyt tämän autuuden ansaitakseni. Sitten Anna otti kullini vuorostaan suuhuni ja Kira hyväili Annan pieniä, pystyjä rintoja, vatsaansa, lantioitaan...

Kovinkaan kauan ei moista käsittelyä voi kestää -Anna tiesi tämän saman ja raukeasti kullini vartta vielä pari kertaa nuolaisten nousi ylös, ottaen minut ja Kiran käsipuoleensa ja kuljettaen meidät makuuhuoneeseen. Anna asettui selälleen sängylle, vaimoni hänen päällensä kuusysiin ja tytöt alkoivat himokkaasti nuolla toisiaan. "Katso tätä peppua, huokasi Anna, oletko nähnyt mitään näin kosteaa, näin....." Maukasta - täydensin minä - myöskin Kiran pillua nuolaisten. "Ahh, rakas, annatko sen purppuranvärisen helmidildon, sen pehmeän" - Sinulle vai hänelle, kysyin. "Kiralle, Kiraan, aaaah, tähän herkkupyllyyn, työnnä se peppulelu sinne, jooko"! Kyrpä raudanlujana kävelin lipastonlaatikolle missä seksilelumme olivat poimien Annan kaipaaman purppuraisen jellydildon, anal-proben.

Liukastetta sauvaan levittäessäni katselin tyttöjen nauttivan toistensa seurasta -mikä onkaan kauniimpaa kuin tyttöjen välinen kiimainen hyväily! Kumarruin Kiran peräpuoleen ja levitin hellästi käsissäni lämmittämäni liukasteen Kiran peppuvakoon runsaita pakaroitansa levittäen ja reisiensä takapintaa suukotellen. "Paina sinä se sinne sisään" huokasi Anna, tee se nyt. Kasvojensa punoituksesta päättelin Annan saavan orkkunsa kohta ja haluten hänelle tarjota siihen mahdollisimman kiihottavimmat puitteet painoin peppulelun ensimmäisen helmen sisään vaimoni ystävättären piukkaan peppuun. Ensimmäinen helmi solahti kuin huomaamatta, toinen seurasi kunnes kolmannen painuessa sisään alkoi Kira huohottaa. Kira joutui keskeyttämään Annan apposenaan levällä olevan vitun nuolemisen tämän uuden nautinnon yllättämänä. Anna runkkasi itseään jo melkein huippunsa saavuttaen minun painaessa neljännen helmen Kiran peppuun. Suoraa huutoa, voihketta ja vikinää. Kira sai ja sai, selkänsä nousi kyyryyn ja suoristui ja tyttö lysähti vuoteelle aivan Annan viereen joka läpikävi samaa ihanaa orgasmiaallokkoa.

Toipuminen vei tovin, toin vettä, viiniä ja pyyhkeitä tytöille jotka olivat punoittavia ja hengästyneitä nautittuaan toisistaan tuolla tavalla. "Mutta sähän et vielä ole saanut" totesi Anna minulle hengityksen vähän tasaannuttua, polvistui sängylle pyllistäen minuun päin. Kullini pommpasi uuteen seisokkiin nähdessäni tämän tutun mutta kiihottavan näyn, tällä kertaa vieraan syljellä kostutettuna. Muitta mutkitta painoin aisani sisään, ja helpostihan se siellä kulki lämpimässä puristuksessa. Kira katseli nussimistamme nojatuolista mutta oli nostanut jalkansa rivosti auki hyväillen itseään kevyesti. "Tule toki minun sijaani, sinullehan minä munaa lupasinkin" huudahti Anna. Vedin kullini maiskahtaen ulos Annasta kääntyen ruotsalaistytön puoleen joka nousi ylös, antoi minulle kielisuudelman ja astettui viehkosti vuoteellemme selälleen makaamaan. Polvistuin sängylle vetäen Kiran lähelle itseäni ja niin kostea oli jälleen tämäkin tyttö että sain työntyä saman tein sisään. Anna kosketteli Kiran rintoja jotka heilahtelivat panon tahdissa minun huohottaessani nautinnosta, sillä Kiran pimppa oli tytön koosta huolimatta hieman vaimoni vittua tiukempi!

Anna ilmoitti haluavansa saada vielä osansa naisellista rakkautta ja asettui selälleen Kiran viereen. Minä vetäydyin ulos punatukkaisesta venuksesta hieman vastahakoisesti, mutta Kiran polvistuessa nuolemaan Annaa nousi ruotsalaistytön peppu minuun katsottuna kerrassaan herkullisesti pystyyn. Katsoin hetken märkää, nussittua pillua ja punoittavaa samalla tavoin rakastettua peppureikää voimatta sitten enää vastustaa kiusausta. Työnnyin Kiran vittuun takaapäin kumartuen puristelemaan rintojaan samanaikaisesti. Anna taas nautti olostaan edessämme jalat levitettyinä, Kiran nuollessa häntä kiihtyvällä tahdilla. Hetkellinen haipuminen ajan ja paikan tiedostamisessa, oliko tätä jatkunut minuutin vai tunnin? Vaikea sanoa, tunsin vain että huippu alkoi olla lähellä jo minullakin. Vedin kullini ulos Kiran herkkuvitusta sperman saman tien tulvahtaessa tytön pakaroille, persvakoon ja siitä vitunhuulille. Kira sai samanaikaisesti klitoristansa hieroen ja samalla alkoi myös pikkuvaimo huohottaa siihen malliin että kohta vaikerruksensa kietoutuivat taas yhteen tyttöjen nauttiessa jo päivän toiset yhteiset orkkunsa.

* * *

Kira kävi meillä pari kertaa sen jälkeen ja on nyt alkanut seurustella jälleen. -Nähtäväksi jää saisimmeko tämän uuden poikaystävän kanssa toteuttaa Kiran haaveen kahdesta miehestä..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute