Herkku-puhelin
Vankila 4
aino

Kiitos monipuolisesta palautteesta!

Nukuin koko "yön" todella sikeästi olinhan väsynyt edellisen "päivän" koettelemuksista. Herään kuitenkin ennen vartijan tuloa. Olen nälissäni ja janoinen enhän ole saanut oikeaa ruokaa enkä juomaa yli päivään, kohta lähes kahteen päivään. Mietin mitä vartija tarkoitti sanomalla että saatan päästä kakkostasolle. Samalla mieleni rupeaa tekemään mieli hyväillä itseäni, mutta samassa vartija tuleekin ja vetäisee minut ulos lokerosta. Taas samat "aamu"rutiinit eli perusteelliselle pesulle. Sen jälkeen menemme kuntopyöräsaliin jossa vartija asettaa minut vaa'an päälle.

"46,9 kiloa, vielä 1,9 kiloa jäljellä. Sen jälkeen siirrymme kakkostasolle, jossa saat myös ruokaa. Nyt poljet pyörää 15 min." vartija tokaisee. Hän taluttaa minut pyörälle ja alan polkea, vaikka voimani ovatkin jo ehtyneet nälästä." poljen taas melko kovaa ja käytän loputkin energiani. Sen jälkeen vartija taluttaa minut johonkin huoneeseen, jossa putki nousee lattiasta. "kuse siihen" vartija tokaisee ja tuo tieto tuleekin tarpeeseen ja painan putken pillulleni ja alan kusta siihen. Tajuan että joku saa juoda kuseni ja kiihotun siitä hieman. Muutenkaan pilluni ei ole saanut mitään huomiota muutamaan päivään ja kun olen tyhjentänyt rakkoni alan hieroa putkea pilluani vasten. Siinä samassa vartija kuitenkin vetäisee talutushihnasta minut lattialle. "nautinto on nartuilta kielletty!" hän taluttaa minut taas samaan rangaistushuoneeseen, sitoo minut taas samalla lailla ja alkaa piiskata. Minä lasken taas kerran iskut. Sen jälkeen vartija pesee hikeni pois ja taas menemme vaakaan. "45.5 kiloa" vartija tokaisee.

"siirryt nyt toiselle tasolle. Muista että vartijoiden käskyt ovat sinun tahtosi, eikä sinulla muuta tahtoa ole. Kakkostasolla mitään niskurointia ei sallita." vartija lähtee taluttamaan minua käytävää pitkin johonkin kunnes pysähtyy. "tämä narttu on valmis siirtymään sinulle." vartija sanoo ja ojentaa talutushihnan toiselle vartijalle. Hän lähtee taluttamaan minua ja tulemme johonkin samanlaiseen karuun huoneeseen kuin aiemmatkin ja hän paiskaa oven kiinni. Hän ohjaa minut täysin tyhjän huoneen keskelle. Olen nyt siinä kontallaan ja hän katsoo vieressä. "eihän näin löysä talutushihna kelpaa!" hän huutaa ja kiristää sen kireälle. Nyt pienikin veto tuntuu kaulassa. "eikä tuollainen asento kelpaa! Peppu pystyyn, selkä kaarelle, kädet samalle linjalle polvien kanssa ja sormet yhteen."

Korjaan asentoa parhaani mukaan, kun tunnen raipan pepullani. "sanoin peppu pystyyn! Sen pitää olla hyvin esillä!" työnnän pienen peppuni niin pystyyn kun voin ja selkäni menee kaarelle. Samalla myös reikäni aukeaa hieman enemmän. Joudun koko ajan jännittämään selkälihaksia. Kun asento on vartijalle mieleen hän sanoo: "ja tuo asento pysyy niin kauan kuin toisin sanon!" varmuudeksi hän vielä lyö raipalla pepulleni ja se tekee kipeää. Sitten hän ottaa talutushihnasta kiinni ja vetäisee minut sivulle. "käskin pitää asennon narttu!! 20 iskua!" korjaan äkkiä asentoni ja hän alkaa heti lyödä pepulleni. Ilmeisesti kakkostason vartijoilla on paremmat varusteet. Kun hän on saanut 20 iskua lyötyä, olen aivan kivun vallassa. Nämä sattuvat paljon enemmän kuin ykköstason iskut. "seuraa!" vartija sanoo ja ottaa tiukasti talutushihnasta kiinni ja alkaa taluttaa. Joudun pysyttelemään aivan hänen lähellään, koska hihna on nyt niin kireä. Samalla kävely vaikeutuu ja vartijakin huomaa sen: "kävele kunnolla, 10 iskua!" ja hän aloittaa lyönnit. Meinaan jo huutaa mutta hillitsen itseni.

Hän aloittaa taas vetämään minua ja osaan nyt kontata hänen vierellään jo paremmin, mutta en näköjään tarpeeksi: "eikö tottelevaisuus kiinnosta? 15 iskua!" ja hän aloittaa piiskaamisen jälleen. Saan pidettyä suuni kiinni. Vihani miestäni kohtaan kasvaa joka sekunnilla. Mies jatkaa talutustaan ja ilmeisesti nyt osaan jo tarpeeksi hyvin seurata. Menemme taas johonkin huoneeseen, jossa en pysty katselemaan ympärilleni. "kunnon nartun pitää olla notkea kaikkiin asentoihin." hän nostaa minut seisomaan, ottaa käsistäni kiinni ja sitoo ne katosta tulevaan naruun tiukalle. Sitten hän sitoo liinan silmilleni. "nartun pitää taipua tässä niin että toinen jalka taipuu eteen ja toinen taakse ja pillun pitää koskettaa maata. Eli lopulta olet molemmat jalat kokonaan lattiassa kiinni ja toinen eteenpäin ja toinen taakse. Aikarajaa ei ole mutta ruokaa saat vasta kun olet valmis." hän pamauttaa oven kiinni ja lähtee. Jään yksin hiljaisuuteen side silmillä. Alan kiltisti taivuttaa jalkojani ja saankin toisen polveni maahan, mutta loppumatka tuntuu mahdottomalta. Venytän vain pikkuhiljaa jalkojani. Pidän jalkojani venytyksessä mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Vietän siinä asennossa todella kauan aikaa. Minua alkaa nukuttaa nälkä on sietämätön. On varmasti mennyt jo ainakin yli 10 tuntia voi olla jo lähellä 24:ää.

Lopulta jalkani venyvät puutuneina, ihme kyllä akrobaattisesti eteen ja taakse. Siinä olen nyt ja odotan vartijan tulemista. Vihdoin hän tulee ja irrottaa remmit ja sanoo: "kontallesi ja syö!" kuulen jotain asetettavan lattialle. Asetun hänen opettamaansa asentoon ja mietin mitä minun pitäisi syödä. Ilmeisesti lattialla on jotain ruokaa. Onnistun tunnustelemaan naamallani, ja löydän ilmeisesti koiranruokakupin. Siellä on jotain ei kovin maukasta mutta en välitä, vaan hotkin ne hetkessä ja nuolen kupista kaikki murut kuin oikeakin narttu. "sitten teet äskeisen toisin päin." vartija sanoo ja asettaa minut taas samoin kuin äsken. Lähden taivuttamaan jalkoja päinvastaisiin suuntiin kuin äsken ja se onnistuu "jo" muutamassa tunnissa. Sitten vartija tulee taas irrottamaan minut. Hän ottaa myös siteen silmiltäni. Hän lähtee taluttamaan minua ja menemme nyt kolmanteen kerrokseen. Siellä on umpinaisia, mustaovisia lokeroita joista yhden vartija aukaisee. "sisään" hän sanoo.

Kömmin sisään koppiin joka on pieni ja viileä, ellei kylmä. "ulkoilmassa on narttujen paikka" vartija sanoo. Lokeron päädyssä on ritilät joista ulkoilma pääsee sisään muttei valo joten en vieläkään tiedä vuorokauden aikoja. Mahdun koppiin selälleni niin että rintani painuvat kattoa vasten. Käteni ovat sivulla vapaana seinien vieressä kunnes ne yhtäkkiä lukittuvat seiniin kiinni, samoin kuin jalatkin lattiaan. "etpähän voi hyvillä pikku häpyäsi. Sitä on säästettävä." sanoo vartija ja paiskaa luukun kiinni. Kopin ilma tuntuu entistä kylmemmältä ja minulla on jo kylmä. Yritän nukkua mikä onnistuukin olenhan ollut valveilla jo varmasti yli vuorokauden. Paljon olisi kertomatta? Kiinnostaako? Kaikki palaute on tervetullutta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute