Herkku-puhelin
Tuttavaperheen rouva 3
Toimihenkilö

jatkoa Tuttavaperheen rouva 2:een...

Siemailimme hieman lisää baarikaapin antimia ja keskustelimme jo aika vapautuneesti kaikesta seksiin liittyvästä. Olo tuntui entistä epätodellisemmalta, tällaistahan yleensä oli korkeintaan chatissa tuntemattomien naisten kanssa, tosin empä sitäkään ollut viitsinyt enää poikamiesvuosien jälkeen pahemmin harrastaa muuta kuin joskus yksinäni kotona ollessa hieman nauttineena. Tässä sitä avauduttiin ja kerrottiin lähestulkoon kaikki pimeimmätkin fantasiat tutulle ihmisille. Eipä silti, tuskinpa meillä nyt enää oli mitään peiteltävää ja pitäisi kai tästä tilanteesta ottaa nyt kaikki irti, todennäköisesti tämä oli ainutkertainen tapahtuma meille molemmille, niin olin ainakin ymmärtänyt. Kumpikaan tuskin halusimme ottaa kiihkostamme huolimatta riskiä kiinnijäämisestä.

Janita oli ensimmäinen nainen minulle joka halusi oikeasti tehdä sitä mistä eniten pidin ilman mitään estoja. Empä tosin ollut kehdannut aikaisemmin keneltäkään vastaavaa pyytää, edes vaimoltani joka oli ainakin minun kanssani suhteellisen estynyt niin kuin itsekin yleensä olin. Vaikea kertoa rakastamalleen ihmiselle seksifantasioita jos oli epäilys vastapuolen reagoinnista. Nyt tilanne oli toinen, me emme rakastaneet toisiamme, vaan halusimme vain naida keskenämme. Janita otti kaluni niin syvälle suuhunsa kuin se vain suinkin mahtui, katsoi silmiini koko ajan, ja alkoi liikutella päätään edestakaisin pyöritellen samalla kieltään terskani juuressa. Lopulta laukesin hänen suuhunsa ja kasvoilleen. Yksinkertainen fantasia, toisten mielestä likainen ja pervo.

Janita halusi, että nuolen hänelle orgasmin ja sen teinkin. Puuttumatta illan ja yön yksityiskohtiin joista ei punastumatta voi ääneen kertoa voitaneen tiivistää, että kovin montaa asiaa ei jäänyt kokeilematta PayTV:n avustuksella. Meille molemmille taisi tullut oman pään sisäinen fantasia-arkisto toteutettua ja samalla myös täydennettyä. Lopulta nukahdimme aamuyöstä totaalisen tyydytettyinä. Harmittelimme, että emme olleet tavanneet ennen perheidemme syntymistä mutta totesimme, että tämä saa jäädä tähän. Itsestäni tuntui, että tämän kokemuksen voimin jaksaa vielä pitkään omankin vaimon kanssa.

Jotakin olin myös viimeistään nyt oppinut: seksi ja rakkaus ovat kaksi eri asiaa, halusimmepa tai emme ja hyvin harvoin ne yhdistyvät täydellisesti kahden ihmisen välillä. Mitä olisinkaan ajatellut kiltistä pikkuvaimostani jos illan ja yön tapahtumat olisivatkin sattuneet hänen kanssaan. Tuskin pitäisin häntä enää kilttinä kotiäitinä, Janitaa en ainakaan pitänyt, oli hän sellaisia kuvioita yön aikana näyttänyt, että ne kuuluivat kyllä jollekin muulle ihmisryhmälle kuin kiltille kotiäidille. Kliseinen ajattelutapanikin sai pienen opetuksen samalla. (Sori kaikille runkkareille, etten jaksanut kuvat yksityiskohtaisesti sitä itseään…))

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute