Herkku-puhelin
Ladyn viettelemä 2
Uhkea Lady

Jatkuu....

No niin... kerron nyt loput..!

Hän tarttui käteeni ja veti minut pidemmälle asuntoon. Asunto oli tyylikäs ja näki että se oli hyvällä maulla sisutettu. Hän istutti minut sohvalle ja kysyi että mitä haluisin juoda. Kerroin että olin autolla joten ei mitään alkoholipitoista. Hän hymyili ja sanoi että hän luulee että taidan jäädä yöksi...

Hymyilin, myös sisälle päin ja sanoin että viiniä voisin ottaa sitten hieman. Hän meni keittiöön ja kuulin kuinka siellä jääkaappi kävi ja hetken päästä kuulin kuinka viinipullo aukesi. Katselin ympärilleni ja ihastelin asunnon tyylikkyyttä. Se oli naisellinen... kuten arvata saattoi. Asuntoon kuului olohuone, keittiö ja ilmeisesti makuuhuone sekä olohuoneesta pieni parveke. Kuulin lasin kilinää ja samassa hän tuli takaisin olohuoneeseen. Hän tuli pöydän lähelle.. laittoi lasin eteeni ja kaatoi siihen valkkaria. Hän kaatoi myös itselleen ja laittoi sitten puollon jäähdyttimessä pöydälle. Hän istuutui vinottain minuun olevaan nojatuoliin ja me molemmat joimme varovasti laseistamme. Juttelimme niitä näitä.. aluksi hieman vaivautuneena.. Tai siis minä olin. sitten kuitenkin juttelu alkoi sujua ja huomasin että me molemmat pidimme toistemme seurasta. Meillä oli saman suuntainen huumorintaju ja nauroimme yhdessä.

Viinilläkin taisi olla joku vaikutus asiaan. Välillä hän lisäsi viiniä laseihimme ja silloin en voinut muuta kuin ihastella hänen vartaloaan. Tuijotin kai ihan avoimesti hänen rintojaan ja hänen takapuoltaan kun hän liikkui huoneessa.. Hän laittoi myös mukavaa musiikkia stereoista. Koko ajan tunsin kuinka ainakin minulla alkoi jännitys kohota ja tunsin kuinka eroottista latausta alkoi syntyä. Me molemmat flirttailimme toisillemme. Hän oli upea..etenkin kun hän hymyili ja nauroi.. Puhuessaan hänen samettinen äänensä oli upea..se sai aikaan aikamoista värinää minussa. Tunsin itsessäni..selkärangassani että tämä päättyisi seksiin.. Mutta en halunnut kiirehtiä.. Ei ollut mitään syytä..nautin joka hetkestä hänen kanssaan ja olisin ymmärtänyt senkin että tällä tapaamisella ei olisi tapahtunut mitään eroottista. Olisin todella jaksanut odottaa seuraavaa kertaa hänen kanssaan.. Niin upea hän oli..

Katselin häntä..puhuessamme..hänen uhkeutaan...naisellisuutaan..hillittyä meikkausta..upeasti hoidettuja käsiä..Ja hänen hajuvetensä oli uskomaton..Sen tuoksu leijaili asunnossa ja sai pään pyörälle..tai sitten se oli tuo viini. Jutustelu meni jossain vaiheessa eroottissävytteiseksi.. kuten arvata saattoi.. Hän kysyi melko suoraan että oliko minulla millaisia kokemuksia jakuinka paljon tv-naisista.. Vastasin rehellisesti ja kerroin noista muutamasta onnetomasta kokemuksesta joita minulla oli.. Hän kysyi myös mitä ajattelin ja koen ollessani tv-naisen kanssa..kerroin sen mitä ajattelin ja millä tavalla esim. häntä nyt ajattelin. Kerroin kokevani hänet naisena..kokonaisvaltasesti..Vaikka hän olikin pitkähkö. minua pidempi ja muodokas.. Mutta kerroin myös että pidin siitä..Hänen uhkeudestaan.. Hän hymyili ja kiitti kohteliasisuudesta.. Hän sanoi että voi olla että myöhemmin voisin olla toista mieltä.. Sanoin että en usko.. mutta hän vain hymyili...sanoen että katsotaan nyt sitten...

Sitten hän siirtyi viereeni sohvalle...kaataen samalla viinipullosta loput laseihimme..T unsin hänen läheisyytensä..ja aloin tuntea kuinka kaluni alkoi paisua housuissani.. Tunne oli ihmeellinen ja niin kiihoitava..Hänen ei edes tarvinnut koskettaa minua.. niin olin jo silti aivan kiihoittunut.. Juttelimme lisää..Ja sitten hän laittoi kätensä käsivarrelleni ja alkoi sivellä sitä..Hän hymyili ja sanoi että nyt olisi vimeinen hetki perääntyä jos sitä haluisin. Tunsin kuinka kurkkuani kuivasi mutta sain sanottua että en halunnut lähteä.. Hyvä hän vastasi.sitä vastausta hän oli toivonutkin. Hän siirtyi lähemmäs..nyt tunsin hänen reitensä vasten omaani..Kosketin hänen poskeaan ja siirsin käteni hänen kaulalleen..

Tunsin hänen kätensä reidelläni.. se alkoi vaeltaa edestakaisin pitkin reittäni..Tunsin kuinka kaluni oli aivan turvoksisa housuissani. Sitten hitasti hän lähestyi ja tunsin hänen huulensa kaulallani..Värähdin rajusti ja nautin joka hetkestä.

tunsin hänen kielensä ja huulensa ihollani..samaan aikaan minäkin sivelin hänen kaulaansa..niskaansa..tätä jatkui kunnes hän vetäytyi hieman ja katselimme toisiamme..sitten huulemme painuivat vasten tosiaan..suutelimme hellästi..hitaasti..vain huulet koskettaen toisiaan. Tunne oli ihana. Kiusasimme toisiamme ja nautimme siitä. Sitten värähdin rajusti kun tunsin hänen kätensä koskettavan kaluani housujen läpi..Tunne oli sanoin kuvaamaton.Hän hymyili ja katsoi sitä. Hän puristeli sitä housujen läpi ja oli tytyväinen sen kokoon...Minäkin aloin sivellä hänen reittään..aloitin polvesta ja siirryin ylemmäs..Tiukka puolipitkä hame oli tiukkana hänen reisiensä ympärillä. Hän huokalili nautinnosta. Olimme molemmat aika kiihkeinä ja jatkoimme suutelua ja toistemmme hyväilyä..Minäkin koitin ujuttaa kättäni hänen hameensa helmam alle mutta se oli niin tiukka että en kunnolla onnistunut..Sitten nostin kättäni ja aloin varovasti sivelä hänen lantiotaan ja siiryin siitä ylemmäs..kohti hänen rintojaan..ne olivat uhkeat..

Puristin toista ja tunsin kuinka raskas ja pehmeä se oli. Hän hymyili ja kertoi mitä hänellä oli liivien sisällä..D-kupin silikot..hän kysyi että haittaisiko ne minua..sanoin että ei haittaa..pidin niistä..Hän kertoi että voisi myös jossain vaiheessa riisua ne kokonaan pois jolloin voisin suudela hänen omia rintojaan...pyysin häntä pitämään nuo paikoillaan..pidin niistä. Jatkoimme toistemme kiusaamista ja olimme molemmat aivan kiihottuneita..

Pidin tästä hitaudesta..se oli kiihoittavaa. Kätemme seikkailivat pitkin toistemme vartaloita ja tilanne alkoi riistäytyä käsistä. Sitten hetkeksi lopetimme ja hän vetäytyi hieman kauemmas..Hn katseli housuissani seisovaa kaluani ja näin että se kiihotti häntä. Hän siveli sitä lisää ja kysyi että haittaako jos häneltäkin löytyy samanlainen...vastasin ettei todellakaan haittaa..Sehän olisi kuin naisen klitoris.. Kookkaampi vain. Sen sanottuani hän katsoi minua veikeästi ja sanoi että niinkö sen koen.. Nyökkäsin vastauksen. Samalla hän tarttui toiseen käteeni ja painoi sen hameensa helman alle..ja pakotti kättäni syvemmälle hameen alle..sitten lopulta tunsin stringien pinnan ja niden alla jotain kovaa ja kuumaaa. Hän pyysi hieromaan sitä.

Tein työtä käskettyä. Olin aivan kiimaisena ja nyt vihdoín sain oikein kunnolla koskettaa ha hieroa tv-naisen klitorista. Hän ynisi nautinnosta ja huokaili korvaani.."Jatka" hän sanoi.. Minä sivelin, puristelin ja hieroin sitä. Tajusin kuinka kookas se oli. taisi olla suurempi kuin minulla. se oli ihanaa. Hän levitti jalkojaan lisää. Hän tarttui kasvoihini ja suuteli minua intohimoisesti suulle. Hän sanoi että oli ihanaa kun koskettelen hänen klitoristaan ja että pidin siitä. Sitten hän kuiskasi korvaani että toivottavasti pitäisin siitä myös kun hän paljastaisi sen minulle ja hän saattaisi jopa odottaa sille samaa kosketusta kuin naisen klitorikselle.... Sen kuultuani olin aivan kiimainen ja voin vain nopeuttaa sen sivelyä ja puristelua. Hän huohotti korvaani ja ynisi nautinnosta. Sitten hän vetäytyi ja nousi ylös. Hän kertoi että meni pukemaan päällensä jotain mukavampaa ja että minun täytyisi hetki odotella...

Jatkuu...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute