Herkku-puhelin
Naapurin rouvat osa 2
nuorimies

Siinä minä sitten olin ja katselin kuinka yläkerran hienostorouva oli haarat levällään ja esitteli posliinipilluaan. Minulla tietysti oli kalu pystyssä ja kovat himot jylläsi.

Ritva nosti jalkansa ylös koukkuun ja sanoi:

- Haluan tuntea kielesi klitoriksellani!

Katsoin punaista levällään olevaa posliinipillua, joka kiilteli ja oli kutsuvasti avoinna. Saatoin nähdä kuinka klitoris oli turvoksissa ja sojotti häpyhuulien välistä.

Laskeuduin polvilleni sängyn viereen ja työnsi pääni Ritvan jalkojen väliin. Hän tuoksui puhtaalle, mutta toisaalta myös kiimaiselta naaraalta. Lipaisin varovasti kielelläni klitorista ja sehän vaikutti nyt puolestaan Ritvaan kuin sähköisku. Tein sen uudestaan ja uudestaan ja samaan tahtiin Ritva hytkyi allani. Sitten nappasin klitoriksen huulteni väliin ja imin kunnolla. Ritva vaikersi vaimeasti ja lantio teki samalla naintiliikettä. Työnsin kieleni syvälle hänen sisäänsä ja liikuttelin sitä siellä, yrittäen saada kieleni ylettymään etuosan yläreunaan. Ritva tärisi allani ja huokaili ja voihki äänekkäästi.

Kävin itsekin jo kuumana ja halusin työntää kovan kyrpäni vihdoinkin tuohon kauan haaveilemaani lemmenvakoon. Nousin ylös ja nostin Ritvan jalat myös ylös olkapäilleni. siinä se oli nyt täysin avoimena edessäni, kiimainen pillu. Sovitin kaluni kohtalaisen isojen häpyhuulien väliin ja annoin kaluni liukua hitaasti sisään koko mitaltaan. Ritva tarrasi pitkillä punaisilla kynsillään takapuoleeni ja veti minut niin syvälle kuin mahdollista.

- Aah, ihana nuoren miehen kyrpä, työnnä se syvälle. Paina kovaa, anna minun tuntea kyrpäsi sisälläni. Sopersi Ritva korvaani.

Tunsin olevani aivan pohjassa ja sitten vedin kalua hitaasti ulospäin, lähes huulille asti ja sitten painoin sen taas kovaa syvälle sisään kuumaan pilluun. Ritvan pillu tuntui hyvältä, pehmeältä ja kuumalta. Oikea aikuisen naisen pillu. Enää en voinut pidätellä vaan aloin rajuin työnnöin puskea kaluani Ritvan pilluun. Pussini läjähtivät hänen persettään vasten ja pillusta kuului litinää ja lotinaa.

- Aah, aah, ihana, kovempaa, nussi kovaa, anna minulle nuorta kyrpää vittuun!

Ritva lähes huusi ja minä pumppasin minkä jaksoin. Sitten Ritva alkoi lähes ulista ja täristä, kun orgasmi vei häntä mukanaan. Minä annoin mennä nuoruuden innolla. Olin samalla tarttunut Ritvan mahtaviin tisseihin ja rutistelin niitä rajusti. Kovana törröttävät nännit olivat sormieni välissä ja pyöritin niitä. Välillä otin nännit suuhuni ja imin ne pitkiksi ja kevyesti näykin niitä hamapaillani.

Ritvakin kehotti minua: - Ime tissiä, pure nänniä, ihanaa…

Sitten hän tuntui voipuvan orgasmin jälkitilaan, mutta minä en ollut vielä saanut.

- Käänny ympäri, haluan takaapäin. Sanoin Ritvalle.

Ketterästi ikäisekseen Ritva pyörähti ympäri ja nyt hän pyllisti ihanan suuren takamuksensa minulle. Asetin kaluni huulille ja annoin saman tien mennä pohjaan asti. Pidin Ritvan lanteista kiinni ja pumppasin kuin kani kovaa kyrpääni hänen litisevään pilluunsa. Seinällä olevasta isosta peilistä näin kuinka hänen isot tissinsä roikkuivat pitkinä ja heiluivat irstaasti panemisen tahtiin. Siinä kuvassa vanhempi hienostorouva sai nuoren pojan kyrpää takaapäin kiimaisen pilluunsa. Ja silloin minulta alkoi lentämään.

- Nyt tulee, saanko ruiskuttaa, kysyin.

- Ruiskuta kuumat spermat sisään, anna lisää elämäneliksiiriä, Ritva sanoi ja hautasi kasvonsa tyynyyn.

Pidin edelleen kiinni hänen lanteistaan ja pumppasin viimeisenkin latingin Ritvan pilluun, syvälle sisään.

Ritva lysähti mahalleen ja huohotti raskaasti.

- Olipa ihanaa, tuota olenkin ollut jo pitkään vailla, sanoi hän hetken kuluttua.

Loikoilimme sängyllä jonkin aikaa ja sitten nousimme ja menimme uudelleen suihkuun. Ritva pesi minut hellästi, antoi kalulle suukon, mutta nyt se ei onneksi enää pompannut pystyyn niin kuin tavallisesti.

Kuivasimme ja pukeuduin.

- Se oli hyvin tehty työ, joten saat siitä hyvän korvauksen, sanoi Ritva, tarkoittaen tietysti ikkunoiden tiivistystä. Hän antoi sopivan summan ja laittoi vielä satasen päälle.

- Se on hyvän miehen lisää, hän sanoi ja iski samalla silmää.

Kun olin lähdössä, Ritva tarttui vielä käteeni ja sanoi.

- Tästä et sitten puhu muille, tai olet vaikeuksissa, mutta toisaalta ehkä tarvitsen joskus toistekin remonttiapua!

Poistuin omaan asuntooni tyytyväisenä ja tyydytettynä. Sain hiukan käyttörahaa ja mahtavan kokemuksen hienostorouvan kanssa. Mikäs sen mukavampaa.

Reikien porausta ja vähän muutakin porausta harrastin yhdessä jos toisessakin asunnossa siinä talossa myöhemmin, mutta ne ovat toisen tarinan paikka.

Ps. Huomasin markkinoille tulleen toisenkin nuorenmiehen, mutta hän kirjoitti nimensä isolla N:llä.

t. nuorimies

Ps.2 Kiitos myös runsaasta, kannustavasta palautteesta. Mukava myös huomata että rouvat ja täditkin ovat tykänneet lukea tarinoitani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute