Herkku-puhelin
Iso tyttö 3
xxl.n-80

Kiedoin jälleen laukun kaulaani ja melkein jopa ylpeänä suurista rinnoistani annoin hihnan painautua syvälle rintojeni väliin, tietenkin tein tämän muka huomaamattani. Harrin katse sai minut kuitenkin hymyilemään, tuo mies ei voinut hetkeen irrottaa katsettaan minusta.

Otin laukkuni lattialta ja suuntasin kulkuni ovesta ulos ja Harrin osoittamaan suuntaan.

"matka ei ole pitkä luokseni. Haluaisitko taksin vai kävelemmekö?" Harri kysyi hieman vilkuillen laukkua kädessäni. Totesin hymyillen kävelyn virkistävän ja ettei laukku ole painava, iso tyttö jaksaa kyllä sen kantaa. Mies hymyili minulle takaisin ja tarjoutui kantamaan mikäli kuitenkin väsyn.

Matka meni mukavasti, vaikka laukku alkoi kädessäni jo hieman painaa, mutten luovuttanut, vaan kannoin sen koko matkan miehen kotiin asti. Minulla oli kuuma ja jano mutta hymyilin yhä uudesta kohteliaasta tuttavuudestani johtuen. Harri katseli minua kun tiputin laukun eteisen lattialle hieman puuskuttaen "sitkeä nuorinainen olet". Hymyilin kiitokseksi.

Kumarruin riisumaan tennarit jalastani ja en voinut sivusilmälläni olla huomaamatta miestä kuinka hän takanani minua estoitta katsoi. Tiedän olevani suht notkea ja käytin sitä hieman hyödykseni miehen katseen alla. Kumarruin niin alas kuin vain pääsin koukistamatta polviani lainkaan, selkä suorana, avasin kenkieni nauhat ja riisuin ne ja korjailin sukkia jalassani ilman minkään näköistä ongelmaa tässä asennossa. Tiesin paitani nousevan jälleen ja asennon korostavan todella paljon pyöreää, pehmeälinjaista peppuani ja lantiotani. Nautin tilanteesta, hän katsoi kokoajan.

Nousin jälleen ylös ja korjasin hieman paitani asentoa, jättäen kuitenkin hieman vatsaa paljaaksi hän kun näytti pitävän siitä. Harri ohjasi minut peremmälle asuntoonsa. Kävelin olohuoneeseen ja istuin sohvalle. Harrin poistuessa keittiöön viiniä ja laseja hakemaan katselin asuntoa. Siisti aikuisen miehen asunto. Vähän poikamiesmäinen mutta kuitenkin asiallinen. Jonkin verran kirjoja mutta paljon oli satsattu tekniikkaan. Hienot stereot ja kotiteatteri laitteet, paljon levyjä sekä dvd-elokuvia. Istuskelin pehmeällä suurella sohvalla rentoutuneena ja kuuntelin miehen ääniä keittiöstä, kolistelua ja kilinää.

Harri palasi kädessään lasit ja viinipullo hän kysyi haluanko jotain purtavaa mutta kieltäydyin kohteliaasti. En juuri ollut tottunut syömään kenenkään luona, siitä on jo tapa kieltäytyä. Harri näytti pettyneeltä hieman mutta avasi pullon kuitenkin hymyillen ja kaatoi viiniä laseihin.

Juttelimme niitä näitä, paljon musiikista jossa meillä oli yhtäläisyyksiä ja hän laittoikin molemmille mieluisaa musiikkia soimaan. Kuuntelimme musiikkia, välillä toisiamme ja joimme viiniä.

Tunsin viinin nousevan jo hieman päähäni ja kuinka poskeni kuumottivat. Kuumotuksesta tosin en ollut varma johtuiko se viinistä vai tuosta miehestä joka ihaillen katsoi ja kuunteli minua.

Aika kului kuin siivillä eikä minulla ollut hajuakaan ajasta. Vilkaisin kelloani ranteessani pienessä tuiterissa ja Harri joka oli siirtynyt kiivaan keskustelun aikana viereeni sohvalle nosti kätensä kädelleni ja laski sen alas. "ei kai sinulla mihinkään kiire ole? Sinun kanssasi on niin mukavaa.. Keskustella. Siitä on niin kauan aikaa kun kauniin naisen seurassa olen ollut." Hymyilin tuon miehen kohteliaalle puheelle "ei minulla kiirettä.. Ajattelin vain josko itse haluat jo päästä puuhiisi." Miehen käsi oli yhä kädelläni kun hän jatkoi: "miten minulla voisi olla mitään miellyttävämpää kuin sinun seurasi."

Tuo katse jälleen. Olin kuin sulaa vahaa.

Hänen katseensa joka nyt kulki vartalollani suorastaan nuoli minua. Katselin hänen raskaita silmäluomiaan kun hän ei enää saanut katsettaan irti kehostani.

Olin mielissäni mutta kuitenkin hieman vaivaannuin tilanteesta ja yritin liikuttaa kättäni pois miehen käden alta. Tämä herätti hänet ajatuksistaan ja hän käänsi katseensa silmiini.

Harri siirtyi, kokoajan silmiini katsoen, polvilleen lattialle aivan eteeni. Tunsin hänen kätensä polvillani mutten irrottanut katsettani hänen silmistään. Hänen katseensa hehkui täynnä toiveita, anelua, pyyntöä ja halua..

Kädet levittivät jalkojani erilleen toisistaan ja mies siirtyi jalkojeni väliin lähemmäs minua. Kädet siirtyivät ylemmäs reisiäni pitkin lantiolleni ja farkkujeni vyötärölle. Hän koski hipaisten paljasta ihoani, poimujani jotka housujen vyötäröltä työntyivät esiin nostaen paitaani.

Kädet jatkoivat matkaansa paitani helmalle ja alkoi nostaa sitä ylös kysyvän, anelevan katseen saattelemana. En voinut enää katsoa hänen silmiinsä, tunsin pientä häpeää jo valmiiksi. Hän aikoi riisua minut..katselin ympärillemme, täällä on aivan liian valoisaa. Ei vielä, et saa nähdä minua, vaateet ovat hämäävät minä olen niin ruma läskeineni..

Harri huomasi hätääntyneen katseeni ja kun meinasin avata suuni jotain sanoakseni hän nopeasti painoi sormensa suulleni "sssh.. Herttainen.. Anna minun katsoa sinua.. Salli minun nähdä sinut koko kauneudessasi..minä pyydän.." mies anoi ja pyysi.. Hänen katseensa oli vilpitön.

Kuulin kuinka nielaisuni piti oudon lujan äänen ja huomasin nostavani käsiäni hitaasti ylös. Tuo mies saa minut näköjään tekemään mitä vain, kuinka voin vastustaa tuota katsetta jollaista en koskaan ennen ole nähnyt kohdistettuna minuun.

Harri yhä silmiini katsoen nosti paidan päältäni ja siirtyi hieman kauemmas minusta. Kuin lahjapakettiaan avaava pikkupoika hänen silmänsä loistivat odotuksesta. Hän siirtyi hieman kauemmas ja käänsi katseensa hitaasti alaspäin vartalolleni.

Katsoin häntä kun hän haltioituneena katsoi minua. Vain mustilla rintaliiveillä verhottuja suuria rintojani, vatsaani, pulleita käsivarsiani. Tilanne tuntui kestävän loputtoman kauan.. Kuinka paljon hän voi minua katsoa.. Miksi hän tahtoo katsella tällaista?

Vyötäni ei näkynyt kun vatsani peitti sen ja yritin vetää vatsaani hieman sisään jotta näyttäisin vähän normaalimmalta. Nojauduin taaksepäin ja toivoin miehen tekevän jo jotain. Tunsin kuinka tilanne sai hengitykseni hieman raskaammaksi ja aloin kiihottua. Mies ei kuitenkaan tehnyt mitään.. Katseli vain minua hänen käsiensä levätessä reisilläni. Loputtomalta tuntuva aika sai minut juomaan viiniäni lisää yhä samassa asennossa, ihan vain jotain tehdäkseni, rikkoakseni hiljaisuuden ja liikkumattoman tilanteen. Katselin miestä ja päästin vatsani rennoksi jonka mies huomasi ja hymähti hieman ja hymy levisi hänen huulilleen. Mies nosti vihdoin kätensä reisiltäni ja siirsi ne lantiolleni.

Vaistomaisesti vedin taas vatsaa sisään ja hän siirsi katseensa silmiini. "älä peitä kauneuttasi suloinen" hän kuiskasi samalla kun hänen kätensä liukuivat vyötäni pitkin sen solkea kohti.. Vatsani alle. Viinistä rentoutuneena uskoin häntä ja rentouduin hymyillen katselemaan hänen touhujaan. Makasin vain paikallani kun hän avasi vyöni ja housuni. Ja mies yhä vain katsoi minua täynnä odotusta ja intoa.

Hän otti lasin pois kädestäni ja asetti sen pöydälle jonka jälkeen hän siirsi kätensä housujeni vyötärölle ja katsoi silmiini. Nopea luja vetäisy ja jollain ihmeen konstilla hän sai housut siirtymään alemmas peppuni alta minun hieman seuratessa liikkeen mukana. Kiljahdin hieman säikähtäneenä ja nauroin samalla kun mies riisui housut kokonaan jalastani.

Hän nousi seisomaan eteeni ja katseli minua.

Herranjestas! Minä olen lähes alastomana tässä! Aloin panikoida.. Mitä se yhä katsoo? Käännä katseesi pois minusta.. Minua hävettää.. Nousin ylemmäs istumaan suoristaen selkäni, peppu aivan sohvan reunalla, vain mustat rintaliivit ja mustat tangat jaloissani häpyäni peittämässä. Siirsin käsiäni vartaloni eteen ja hitaasti rohkenin kääntää katseeni mieheen. Hän yhä nuoli minua katseellaan.. Hän huohotti hieman. Hänen rintakehänsä nousi ja laski raskaan hengityksen myötä, aina välillä hän puri ja välillä nuolaisi alahuultaan.. Ei sanoja ei liikettä ei mitään.

Siirsin käteni pois peittämästä minua ja päätin testata miestä. Nousin seisomaan ja kävelin hänen lähelleen. Painauduin häntä vasten koko kehollani, varpustin ja toin kasvoni aivan hänen kasvojensa eteen. Huulet aivan hänen huuliensa lähelle ja kun hän aikoi ahnaasti suudella minua siirsin päätäni taemmas. Tunsin alavatsallani ja reidelläni hänen kovettuneen kalunsa hänen housujensa läpi ja rohkaistuin. Hieroin leukaani ja poskiani hänen leukaansa ja poskiaan vasten samalla kun hänen huulensa yhä hapuilivat huuliani. Kuulin hänen raskaan hengityksensä ja tunsin sen ihollani. Huulet näykkivät leukaani ja kaulaani. Kielen tahtoessa maistaa ihoani vetäydyin kauemmas miehestä ja katselin häntä hieman virnistäen. Hän otti askeleen lähemmäs mutta laitoin käteni meidän väliimme estäen häntä pääsemästä kiinni minuun. Mies katsoi avuttomana anellen silmiini..


..jatkuu.

Kiitos jälleen palautteesta.. Yritän vastata joillekin jotka sitä toivoivat :)

Saa yhä kirjoitella..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute