Herkku-puhelin
Pikkujoulun jälkeen osa 2
NeitiT

Heräsin aamulla miehen kainalosta ja katselin hänen ihanaa alastonta vartaloaan. Mies nukkui raukeana edellisen yön käsittelystä. En voinut vastustaa kiusausta vaan aloin kuljettaa sormiani pitkin hänen vartaloaan. Rinnalla, vatsalla, kohti hänen elintään. Huomasin miehen hymyilevän silmät kiinni. Hän halusi vain nauttia sormieni kosketuksesta.

Hänen elimensä alkoi kovettua ja otin sen sormieni hellään puristukseen. Liikutin kättäni hitaasti ylös...ja alas... Hyväilin sormilla kiveksiä ja niiden alapuolta. Mies levitti jalkojaan hieman ja ymmärsin hänen vihjeensä. Kostutin sormeani suussani ja etsin hänen reikäänsä. Hitaasti työnsin sormeni siihen, vedin ulos ja työnsin uudelleen. Miehen hengitys alkoi kiihtyä ja hän alkoi vetää minua päälleen 69 asentoon.

Kohta tunsin miten hänen sormensa alkoivat tutkia pilluani, työntyivät sisääni. Kieli näykki hieman hellänä olevaa klitoristani, mutta se tuntui taivaalliselta. Aloimme olla taas niin kiimaisia että emme pystyneet kun nauttimaan ja kiihottamaan toinen toisiamme.

Ahmaisin suuhuni hänen kovana seisovan elimensä ja imin sitä kiihkeästi, rajummin, kovaa, samaan aikaan annoin sormeni liikkua hänen tiukassa peppureiässään. Klitorikseni vaati kovempaa nuolemista, joten painoin pilluani vasten hänen kasvojaan ja sain mitä halusin. Hän kostutti sormiaan pillussani ja työntyi taaempaan reikääni. Kroppamme tärisivät nautinnosta ja tunsin miten hänen laukeamisensa alkoi olla lähellä. Imaisin hänen kullinsa kurkkuuni asti ja tunsin miten peppureikä alkoi supistella, kulli sykkiä ja hän laukesi suuhuni. Nuolin vielä kaiken sperman kalusta ja annoin hänen sitten rauhoittua että hän pystyy tyydyttämään nautintoni.

Mies käänsi minut selälleen sängylle ja kiitti hymyillen ihanasta herätyksestä. Hän nosti jalkani olkapäilleen ja painoi päänsä jalkojeni väliin. Nautin kiihkoissani jokaisesta ihanasta lipaisusta klitoriksellani. Sormista jotka työntyivät molempiin reikiini. Aloin hiljalleen lähestyä nautinnon huippua. Mies tunsi sen ja kiihdytti vauhtiaan. Maailma ympärilläni alkoi sumentua ja orgasmi vavisuttaa kroppaani. Imin hänen sormiaan sisääni ja laukesin vasten hänen kiihottavaa kieltään.

Upeaa... Olomme oli raukeat ja nukahdimme vielä yhteen kietoutuneena... Täysin tyydytettyinä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute