Herkku-puhelin
Lämmittelyä
Isabella

Huom. Lue ensin ’Pornofilmiä ja dildoa’ (palautetta: Isabellax_84@hotmail.com)

Meillä molemmilla oli päällä vain väljät t-paidat ja pikkuhousut, kun teimme aamiaista Katjan keittiössä. Emme puhuneet juuri lainkaan, sillä molempien ajatukset olivat jossain aivan muualla. Olimme malttamattomia päästä rakastelemaan ja harrastamaan ryhmäseksiä, joten ei tarvittu kuin marmeladin putoaminen veitsestä Katjan kädelle kun tiesimme molemmat, että tämä ei olisi tavallinen aamupala.

Katsahdimme toisiimme ja minä polvistuin Katjan eteen. Otin hänen kätensä omaani ja nuolin appelsiinimarmeladin hitaasti pois. Katja otti toiseen käteensä lisää tahmeaa levitettä ja hieroi sen reiteensä. Imettyäni hetken hänen sormiaan aloin puhdistamaan tummaverikköä muualta. Sitten vedin hänen pikkuhousujaan alas ja kävin lipomaan hänen posliinipilluaan. Katja riisui paitansa ja otti mehulasin. Hän kaatoi vähän mehua päällensä. Se valui hänen mahtavan kokoisten rintojensa välistä aina suuhuni asti. Jatkoin Katjan nuolemista hänen hieroessa rintojaan ja katsellen minua.

Avasin vieressäni olevan pakastimen ja otin sieltä jääpalan. Hieroin jäällä Katjan alaselkää ja vedin sen hitaasti hänen peppuvakonsa läpi. Sitten otin sen suuhuni ja levitin sormillani Katjan vittua. Painoin huuleni kiinni hänen vaginaansa ja työnsin kielelläni jääpalan sisään Katjan nipistellessä kovia nännejään ja voihkiessa hiljaa. Pidin huuleni kiinni tummaverikössä enkä päästänyt jäätä putoamaan. Odotin sen sulamista ja hieroin samalla Katjan klitorista. Kohta raotin vähän Katjan häpyhuulia ja avasin suuni. Sain suuhuni vettä ja Katjan lemmennestettä.

Nousin seisomaan ja suutelimme samalla kun työnsin kaksi sormeani Katjan vittuun ja painelin hänen klittaansa peukalollani. Hetken kuluttua otin käteni pois ja peräännyin, sillä halusin nähdä Katjan tyydyttävän itsensä. Hän meni selälleen ruokapöydälle ja alkoi hinkkaamaan helmeään hurjaa vauhtia. Katselin kiihottuneena tummaverikköä ja riisuin itseni. Katja sai orgasmin nopeasti ja nyt oli minun vuoroni. Istuin tuoliin ja aloin masturboimaan. Katja tuli taakseni käsittelemään rintojani ja välillä hän suuteli kaulaani. Parin minuutin kuluttua sain minäkin orgasmin ja jaksoimme nyt odottaa vieraita.

Jatkuu osassa ’Himot valloillaan’

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute