Herkku-puhelin
Tyttönä neljä viikkoa
Minna

Sitä kesää muistelen vieläkin. Olin juuri täyttänyt 18 ja kävin lukion viimeistä luokkaa. Olin jo muutaman vuoden ajan pukeutunut salaa tyttöjen vaatteisiin yksin kotona ollessani. Nyt minulla oli tilaisuus olla kotona yksin, kun kaksi vuotta vanhempi siskoni oli Amerikassa aupairina ja pikkusiskoni sekä vanhempani kuukauden kesälomalla mökillä saaristossa. Minun piti lukea saksan ehtoja kotona yksin. Oli elämäni tilaisuus "tyttöillä".

Olin siihen aikaan vielä hyvin hoikka ja muutenkin tyttömäinen, vaikka pituutta olikin kertynyt 187 cm. Ajoin vähäiset karvani pois sääristä ja kainaloista, parta ei vielä kasvanut. Lakkasin varpaiden ja sormien kynnet, joiden olin antanut kasvaa melko pitkiksi. Pähkinänruskean tukkani olin antanut kasvaa keskipitkäksi olkapäille asti ulottuva. Pukeuduin kotona ollessani pikkuhousuihin, rintaliiveihin, sukkahousuihin ja kesämekkoon, jotka olin lainannut isosiskoltani. Isosiskoni oli myös melko kookas, 182 cm pitkä, joten pystyin lainaamaan hänen vaatteitaan. Hänen kokoa 42 olevat kengät mahtuivat nippa-nappa kokoa 45 oleviin jalkoihini, sandaalit sopivat hyvin.

Pukeuduin ensin yksin kotona ollessani ja meikkasin kasvoni hillitysti. Käytin isosiskoni vaatteita ja koruja, rei'itin jopa itse korvani neulalla. Kun kävelin kotona yksikseni ja katselin itseäni eteisen kokovartalopeilistä, en voinut olla ihailematta itseäni - miten hyvännäköinen tyttö olinkaan. Mistään ei voinut erottaa minua oikeasta tytöstä vaatteet päällä. Ainoastaan rinnat halusin suuremmiksi ja laitoin pumpulia rintaliivien täytteeksi. Kun olin parin päivän ajan kulkenut sisällä tyttönä, rohkaistuin lähtemään ulos kaupungille iltakävelylle. Odotin, että tuli hiljaista kello 22.30 asti, kunnes uskalsin lähteä ulos. Lähdin kävelemään lämpimään kesäyöhön kesämekkoon pukeutuneena. Jalkojenvälini oli aivan märkä, kun matalakorkoiset sandaalit kopisivat jalkakäytävään. Vastaan tuli muutamia ihmisiä, eikä kukaan kiinnittänyt huomiota minuun. Uskalsin kävellä pitemmälle. Muutama ikäiseni poika tuli vastaan ja vihelsi perääni - jatkoin kävelyäni määrätietoisena, kunnes oli aika palata kotiin. Kotona kävin suihkussa ja pukeuduin silkkiseen yöpaitaan. Oli ihanaa nukkua tyttönä.

Seuraavana aamuna päätin, että nyt on aika kokeilla astetta pitemmälle. Nyt olisi aika lähteä illalla ulos ravintolaan kokeilemaan miltä tuntuisi tanssia pojan kanssa. Valmistauduin iltaan huolella pesemällä itseni huolellisesti, laittamalla tukkani latvoista kiharoille, lakkaamalla kynnet ja meikkaamalla kasvot huolellisesti. Keksin täyttää kaksi ilmapalloa vedellä ja laittaa ne rintaliiveihin, näin sain täydelliset ja aidon tuntuiset rinnat. Kätkin pienet kivekseni työntämällä ne kehon koloihin ja vedin pikkuhousut jalkaan työntämällä pienen kaluni jalkojen väliin pikkuhousuihin. Puin mustat stayup-sukat jalkoihini. Pukeuduin siskoltani lainaamaani puolipitkään mustaan hameeseen, silkkiseen melko avokaulaiseen paitaan ja jakkupukuun. Laitoin nilkkaan ja ranteeseen ranneketjut, kaulaan kaulaketjun ja korviin korvanapit. Sipaus hajuvettä ja jalkaan siskon hieman liian pienet avokkaat. Lainasin siskoltani vielä pienen käsilaukun ja laitoin siihen hänen kotiin jättämänsä henkilöllisyystodistuksen. Näytimme kuvassa riittävän samannäköisiltä, että kortti menisi tarvittaessa läpi.

Käveltyäni korkokengillä pari korttelia, alkoivat kengät ahdistaa. Päätin mennä loppumatkan bussilla. Istuessani valaistussa liikennelaitoksen bussissa, ei kukaan osannut arvata minua pojaksi. Tilanne kiihotti minua. Jäin pois bussista ravintolan lähellä ja menin ravintolaan. Ravintola oli hyvin suosittu ikäisteni nuorten parissa ja siellä olikin jo melkoisesti väkeä. Istuin tyhjään pöytään ja tilasin drinkin. Hetken aikaa istuttuani tuli viereeni todella hyvännäköinen, roteva ja pitkä, noin 20-vuotias mies. En ollut koskaan aiemmin katsellut miehiä sillä silmällä, mutta nyt tytön rooli otti jotenkin vallan. Tämä mies kysyi, lähtisinkö tanssimaan hänen kanssaan. Vastasin heti kyllä ja hän otti minua kädestä ja menimme tanssilattialle. Poika esittäytyi Antiksi ja kertoi opiskelevansa yliopistossa. Jonkin ajan kuluttua tuli muutama hitaampi kappale ja poika tarttui minusta kiinni ja veti minut lähelleen. Tanssimme aivan kiinni toisissamme, tuntui ihanan kiihottavalta. Yhtäkkiä Antti suuteli minua suoraan suulle. Kukaan poika ei koskaan ennen ollut suudellut minua ja se tuntui ihanalta. Antti suuteli minua kiihkeästi lisää ja minä vastasin siihen. Hän työnsi kielensä suuhuni ja minä olin kuin sulaa vahaa. Tunsin Antin kalun kovettuneen housuissa ja painavan reittäni vasten. Antti ei millään päästänyt minua otteestaan, vaan jatkoi intohimoisesti syleilyäni ja suutelemistani - eikä minulla ollut mitään sitä vastaan. Antti ehdotti, että menisimme hänen kämpilleen parin korttelin päähän. Ajattelin, että mikä ettei, mutta sänkyyn asti en voi mennä.

Lähdimme kävelemään käsi kädessä lämpimässä kesäyössä kohti Antin kämppää. Perille tultuamme menin sohvalle istumaan, Antti laittoi musiikin soimaan ja haki meille siideriä sitten hän tuli viereeni istumaan. Otin kenkäni pois ja kerroin, miten jalkojani särkee. Antti otti jalkani syliinsä ja jalkateräni käteensä ja alkoi hieroa niitä. Ai että se tuntui ihanalta. Antti ylisti jalkojani ja sääriäni ja kehui pitävänsä vähän isomman kokoisista tytöistä. Hän kertoi pitävänsä erityisesti isoista jaloista ja käsistä. Antti hieroi ensin jalkateriäni, mutta siirtyi sitten sääriini ja siitä pikkuhiljaa ylöspäin. Ummistin silmäni ja valuin sohvan käsinojaa vasten makuulle. Tuntui ihanalta. Yhtäkkiä havahduin siihen, että Antti alkoi hyväillä pikkuhousujeni etumusta. Yritin estellä häntä. Hän kehotti minua olemaan aivan rentona ja lupasi, hyväillä vain housujen ulkopuolelta. Minä yritin estellä, mutta Antti ei lopettanut.

Minulla alkoi seisoa, eikä Antti voinut olla huomaamatta sitä. Antti ihmetteli yllättyneenä, ettei voinut uskoa minun olevan poika. Minä olin kovin pahoillani, ja pelkäsin, että Antti suuttuisi. Antti sanoi, ettei tällainen pikkujuttu häntä ainakaan häiritse, kunhan olen muutoin tyttö. Antti sanoi, että kukaan ei voi olla aivan täydellinen, ja että minä olen silti hänen ihannetyttönsä. Minä vastasin, että yritän ainakin olla. Antti veti pikkuhousuni alas ja alkoi hyväillä pientä kaluani. Antti otti erektiossa 10 cm pitkän kaluni suuhunsa ja alkoi kädellään hyväillä peppuani. Antti pyysi minua kääntymään kontalleni ja ottamaan hameen ja pikkuhousut pois. Riisuuduin jättäen päälleni vain sukat, rintaliivit ja silkkisen paidan. Käännyin sohvalle kontalleni.

Antti alkoi nuolla ja hyväilemään peppuani ja alkoi työntää kieltään reikääni. Ai että tuntui ihanalta. Antti nousi, otti minua kädestä ja vei minut makuuhuoneeseen. Vedin Antin housut auki ja otin hänen valtavan, noin 20 cm pitkän kalun esille. Hyväilin ihanaa kalua ja otin sen suuhuni. Kalu maistui ihanalta ja oli samanaikaisesti sekä kova, että elastinen. Antti alkoi huokailla ja käski lopettaa, ennen kuin hän laukeaa. Hän riisui itsensä ja tuli viereeni sänkyyn. Suutelimme pitkään ja intohimoisesti kietoutuneina toisiimme. Antin kalu painui kaluani vasten. Antti kysyi, pääseekö hän sisääni. Otin käsilaukustani hieman kosteusvoidetta, jota levitin peppuuni. Nojauduin sängylle seinää vasten ja asetin tyynyjä taakseni. Levitin jalkani ylös Antin olkapäille ja Antti tuli päälleni, työntyen hitaasti sisääni. Hänen ihanan suuri kalunsa sattui ensin hieman, mutta hän tuli sisääni todella hitaasti suudellen minua intohimoisesti samalla. Kun hänen kalunsa oli sisälläni, hän alkoi varovasti työntää sitä edestakaisin. Pikku hiljaa hän alkoi työntää kaluaan yhä syvemmälle ja syvemmälle.

Enää ei sattunut lainkaan vaan tuntui todella ihanalta. Pikkuhiljaa hänen työntönsä voimistuivat. Koko ajan hän suuteli minua. Hänen kalunsa tuntui ihanalta sisälläni ja se painoi ihanasti eturauhastani. Ei kestänyt kauaa, kun hän laukesi sisälleni, pumpaten spermansa syvälle peppuuni. Aivan heti laukesin myös minä, ilman kaluni hyväilyä. Antin kalu oli niin ihana sisälläni, että sain elämäni ensimmäisen anaaliorgasmin ja ruiskutin spermani löysästä ja pienestä kalustani vatsalleni. Rakastelun jälkeen suutelimme pitkään ja makasin hänen kainalossaan. Kysyin oliko hän rakastellut ennen pojan kanssa, johon hän vastasi, ettei ollut vieläkään. Tämä rakastelu oli tapahtunut maailman ihanimman tytön kanssa. Jäin yöksi Antin kainaloon, rakastelimme yön aikana vielä kaksi kertaa.

Aamulla peseydyin, meikkasin ja puin vaatteeni ylle. Aamiaisen jälkeen Antti kysyi voisinko olla hänen tyttöystävänsä, johon vastasin että todella mielelläni. Koko heinäkuun vietin Antin kanssa niin kuin nuoret rakastavaiset. Antti esitteli minut kavereilleen ja vanhemmilleen Minnana. Ikävä kyllä kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kun vanhempani palasivat takaisin mökiltään loman päättyessä, jouduin lopettamaan julkisen tyttöilyn. Käytin kyllä tyttöjen alusvaatteita ja sukkahousuja päivittäin, muutoin pukeuduin mahdollisimman androgryynisti, tukkani pidin pitkänä ja yleensä poninhännällä. Pukeuduin enää viikonloppuisin vanhempien poissa ollessa kokonaan tytöksi, mutta olin Antin kainalossa hänen luonaan joka päivä. Omia tyttöjen vaatteita hankin pikku hiljaa lisää yhdessä Antin kanssa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute