Herkku-puhelin
Asuntoesittely
ostaja

Tämä tapahtui hetki sitten

Olin varannut asuntoesittelyn merenranta-asuntoon ja asuntoesittelijä saapui ajoissa. Hän oli 40 upea nainen. Katsoin heti päästä varpaisiin ja hän huomasi sen. Hymyilimme toisillemme vaikka minua nolotti.

Menimme huoneistoon ja katsoin ympärille. Keittiö toimiva.. Mh sopivan iso.. Ph ja sauna.... Esittelijä oli takanani kun käännyin saunasta pois. Saisiko siellä hyvät löylyt hän kysyi. Jos olisi hyvä selänpesijä niin miksei vastasin. Hän punastui hieman, mutta sanoi että eiköhän sekin voida katsoa. Hämmennyin ja hän silitti poskeani ja vei minua edellään saunaan. Kyykistyi laittamaan kiukaan päälle ja sanoi että eihän minulla kiire. Eeeiiii änkytin... Hyvä hän sanoi. Tule perässä...

Menin hänen perässään. Hän pysähtyi keittiöön ja laittoi minut kaappeja vasten. Tuli lähelleni ja suuteli. Otti niskastani kiinni ja näykkäsi korvaani. Nyt näytän mitä asunnossa voi tehdä hän kuiskasi. Hän avasi paitani... Housuni... Laittoi minut keittiön lattialle. Katso! Ja hän alkoi hyväillä kehoaan.. riisumaan... Katso kuinka nautin, hän sanoi ja kädet meni keholla. Olin lattialla kiimassa ja hän huomasi sen. Käski riisua ja en aikaillut. Hetkessä olin alasti ja elämän sauvani pystyssä. Hän seisoi ja hyväili itseään. Katso miten käteni liikkuu, hän sanoi, ja en voinut kun nauttia.

Jos haluat kuulla lopun niin mailaa.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute