Herkku-puhelin
Uhkea lady
Ladyn vietttelemä 3

NO niin.. Koitan nyt kertoa loput. Kaikkea en saa kunnolla kerrottua.. Koitan nyt pääkohdat muistella..

Jäin siis odottamaan sohvalle kun hän poistui makuuhuoneen suuntaan. Katselin miten hänen uhkea pyllynsä keinui tiukassa hameessa kun hän asteli kohti huonetta. Ovella hän kääntyi ja katsoi minua. Näin hänen silmissään kiiman mutta samalla uskomattoman sensuaalisuuden ja terveen ylpeyden siitä mitä hän oli. Katseeni painui alemmas ja nyt näin oikeastaan ensimmäistä kertaa kunnolla tuon upean pullistuman myös hänellä.. Hameen pinta oli kireänä jännityksestä. Hän nojasi vasten oven karmia.. Suuret rintansa näkyivät entistä paremmin... Näin kuinka punaiset kynnet koskettivat karmia ja hän hymyili sanoen että odottaisin hetken.. Sillä aikaa hän toivoi että kävisin pesuhuoneessa ja kävisin suihkussa. Se sopii vastasin hänelle ja nousin ylös..

Kun ovi oli jo sulkeutunut hänen perässään kuulin hänen neuvovan että kylpytakkia saisi lainata. Astuin pesuhuoneeseen ja mieleni oli aivan sekaisin. Olin sekaisin tuosta upeasta ladystä.. Kiihkosta ja hieman myös nauttimastamme viinistä. Humalassa emme olleet kummatkaan vaan sellaisessa "lämpimässä" mielentilassa. Suljin pesuhuoneen oven ja aloin riisuutua. Pesin itseni huolella ja juuri kun olin jo lopettamassa kuulin ovelta sanat.. "Saako avata".. ? Vastasin kyllä ja hetken kuluttua näin miten ovea raotettiin hieman.. Oven raossa näkyi tumma hahmo.. Yksityiskohtia en nähnyt. Peittelin itseäni hieman kylpytakilla ja odotin että mitä tuleman pitää. Hän kysyi että olenko posliini.. ? Vastasin etten ollut paitsi että yleensä ajelen pussini kuten nytkin olin tehnyt. Silloin hän kertoi toivovansa että nyt samalla kertaa ajelisin itseni myös.. Kokonaan... Pyllyni etenkin ja kalun ympäristöä enemmän. Kalun päälle saa jäädä karvoitusta. Hän sanoi pitävänsä erityisesti sileästä ihosta... Hetken ajatus kuulosti oudolta mutta sitten suostuin kuitenkin. Ajatus oli itse asiassa kiihottava. Hän neuvoi mistä löysin puhtaan uuden höylän ja kertoi myös mistä löytäisin tarvittavaa vaahtoa.

Olin hetken hämmentynyt mutta sitten aloin toimimaan. Kaluni seisoi puolitangossa ja kieltämättä ajatus sileistä pakaroistani ja kunnolla ajellusta kalun ympäristöstä tuntui hyvältä. Levitin vaahtoa ja menin seisomaan ammeeseen uudestaan. Aloin ajamaan karvojani pois. Ensin juuri kalun ympäriltä ja sitten levitin vaahtoa pyllylleni.. Ensin toinen puoli ja sitten toinen. Tunsin että minua katseltiin ja tilanne kiihotti minua entistä enemmän. Jossain vaiheessa kuulin kuinka ovi suljettiin ja korkokenkien ääni kaikkosi. Toimitukseen meni varmaan ainakin 15 minuuttia mutta sitten olin tulokseen tyytyväinen. Täytyy myöntää että pepun ajelu ei ollut niitä helpoimpia. Sileät pakarat tuntuivat kuitenkin aivan uskomattoman kiihottavilta. Pesin loput vaahdot pois ja aloin kuivatella kylpytakkia päälle pukien.

Astuin pois pesuhuoneesta ja menin takaisin olohuoneeseen. Huomasin että sinne oli laitettu kynttilöitä ja että huoneen valaistusta oli himmennetty. Ilmassa tuntui myös selvästi hänen hajuvetensä tuoksu. Istahdin sohvalle ja mietin että mitä tuleman piti. Sitten kuulin kuinka hän liikkui makuuhuoneen puolella ja vihdoin näin kuinka ovea raotettiin. Hän tuli oven suuhun ja hymyili minulle.. En kunnolla nähnyt häntä. Sitten hän aukaisi oven kunnolla ja asteli enemmän valoon. Olin täysin sanaton.. Tuijotan häntä varmaan suu auki koska niin upea hän oli. Hän oli hieman ehostanut itseään lisää.. Ei paljoa mutta hieman enemmän.. Hieman enemmän huulipunaa ja ehkä hivenen myös korostanut silmiään. Sitten kun pystyin kunnolla tarkastelemaan hänen vartaloaan tajusin että mitä hän tarkoitti tuolla että pukee ylleen jotain mukavampaa.

Hänellä oli yllään korsetti jossa oli myös hihat ja kaula-aukko peittynyt sellaiseen läpinäkyvään kankaaseen.. Harsoon... Käsissä hänellä oli kankaiset käsineet.. Pitkävartiset. Rinnat olivat uhkeina korsetin sisällä ja jos mahdollista entistä suurempina. Kaulassa näkyi tuollainen panta jossa oli hopeisia koristuksia. Jalassa hänellä oli reisisaappaiden tapaiset korkeakorkoiset saappaat ja niiden sisällä sukien peittämät upeat sääret ja reidet. Korsetissa oli kiinni leveät sukkanauhojen pidikkeet joissa oli sukat kiinni. Totta kai katseeni kääntyi myös hänen haaroihinsa.. Jostain kumman syystä.. Tarkasti en pystynyt sanomaan mutta alla oli ilmeisesti stringit mutta niiden päällä oli korsetissa tavallaan hakasilla kiinni oleva etumus joka peitti hänen klitoriksensa. Hän seisoi edessäni muutaman metrin päässä ja huoneessa oli hiljaisuus. No hän kysyi.. Pidinkö siitä mitä näin.. Vastasin että pidin.. "olet upea " sanoin hänelle.. Hän laittoi kädet lanteilleen ja pyörähti ympäri.. Nyt taas näin tuon upean pyllyn.. Uhkean ja muhkean.. Sileät ja pyöreät pakarat näkyivät korsetin ja sukkien yläreunan välissä. Näin että etupuolella oleva "pala" jatkui myös taakse ja se oli jonkinlaisilla hakasilla kiinni. Hän laittoi kätenä pakaroilleen ja katsoi minua olkapäänsä yli hymyillen.. "Tekeekö mieli " hän kysyi .. Sivellen samalla noita pakaroitaan.. "tekee" sain vastattua.. Sitten hän hiljaa peruutti kohti kasvojani ja nyt näin hänen muutaman kymmenen sentin päässä.. Kasvoni olivat hänen pyllynsä tasalla... "no, mitä odotat" hän kysyi..

Ojensin käsiäni ja aloin hitaasti kosketella hänen uhkeita pakaroitaan.. Näin että hän piti kosketuksestani.. Itse tunsin kuinka kovana kaluni oli kylpytakin alla. Sitten vedin häntä varovasti lähemmäs ja laitoin käteni alemmas.. Aloin sivellä hänen saappaitaan ja niiden yläreunan jälkeen sukkien peittämää ihoa.. Kunnes törmäsin paljaaseen ihoon.. Kuulin kuinka hän huokali ja painoi itseään hieman lähemmäs minua.. Sitten katsoin hänen selkäänsä ja vedin häntä lähemmäs.. Avasin suuni ja kielelläni aloin koskettamaan häntä.. Ensin tuota korsettia ja sitten siirryin alemmas ja sivulle päin.. Kunnes lopulta kosketin hänen ihoaan.. Pakaraansa kielelläni.. Hän värähti rajusti. Aloin sivellä noita upeita pakaroita samalla suudella ja nuolla niitä.. Etsin kielelläni ja huulillani aina paljasta ihoa eripuolilta korsetin reunaa ja suutelin sitä.. Hän nautti kosketuksestani. Jatkoin tätä pitkään.. Nautin joka hetkestä.. Väillä hän työnsi toisen kätensä taaksepäin ja kosketti kasvojani käsineitten peittämillä sormillaan. Hän työnsi väillä sormensa suuhuni ja minä imin sitä.. Nuolin.. Nautin joka hetkestä ja luulen että niin hänkin.. Väillä työnsin käteni etupuolelle ja sivelen hänen haarojaan.. Tulin rohkeammaksi koska hän tuntui pitävän siitä.. Sivelin hänen haarojaan ja väillä työnsin käteni myös alakautta hänen etupuolelleen jossa sivelin hänen haarojaan.. Hän hieman avasi jalkojaan lisää jotta paremmin pääsisin hänen haaroihinsa. Väillä sivelin noita upeita reisisaappaita ja tunsin niiden liukkaan pinnan sormillani..

Hän huokaili nautinnosta ja niin tein minäkin.. Jatkoimme tätä pitkään... Hän keinutti tuota upeaa pyllyään vasten kasvojani.. Välillä hän puristeli noita kookkaita rintojaan ja minäkin koitin koskettaa niitä.. Sitten tunsin kuinka hän tarttui käsillään etupuolella olevaan korsetissa kiinni olevaan etumukseen ja näin ja tunsin kuinka hän alkoi irrottaa sitä.. Samassa minulla nousu pala kurkkuun ja tunsin kuinka hengitykseni kiihtyi.. Hän tiputti tuon palan jalkojensa väliin ja näin kuinka se jäi roikkumaan hänen haaroihinsa. Takapuolen päällä oli vielä hakaset kiinni. Hän kastoi minua olkansa yli ja pyysi avaamaan ne ja poistamaan tuon suojan. Tein työtä käskettyä ja vapisevin sormin irrotin nuo neljä hakasta. Sen alta paljastui lisää uhkeita pakaroita ja stringit pakaroiden välissä.. "Saat jatkaa" hän sanoi...

Aloin taas suudella ja kiellelläni kiusata noita upeita pakaroita ja samalla myös hyväillä niitä käsilläni. Sivelin välillä hänen reisiään ja saappaitaan. Tunsin kuinka hän nautti entistä enemmän kosketuksestani.. "Pelästyitkö" hän kysyi minulta.. Miten niin vastasin hänelle.. "No koska et koske minua etupuolelle enää ollenkaan".. ?? Tilanne oli kiihottava ja samalla hetkellä työnsin käteni alakautta hänen jalkoväliinsä.. Tunsin ensin stringien pinnan ja niiden sisällä jotain kovaa ja kuumaa.. Hän huokaili nautinnosta kun sivelin niiden pintaa.. Rohkaistuin taas enemmän ja aloin sivellä sitä kunnolla.. Hän huohotti ja puristeli rintojaan. Hän levitti jalkojaan lisää.. "Ihanaa" hän huokaili.. "Työnnä kätesi niiden sisään" hän sanoi.... Työnsin sormeni niiden reunan alle ja nyt taas kosketin hänen upeaan klitoristaan.. Tajusin että se oli kookas... Ja kovana.. Tunsin sormissani hänen vetäytyneet pussinsa ja arvasin että hän oli myös kiihottunut.. Koko tämä ajan samaan aikaan suutelin ja nuolin hänen pakaroitaan.. Huohotin itsekin vasten niitä.. "Ota ne pois.. Rakas.. " hän sanoi.. Tartuin hänen lantiollaan stringien reunoihin ja aloin kuoria niitä pois.. Nyt näin kunnolla hänen uhkean pyllynsä ja huomasin sen sileyden ja naisellisuuden.. Korsetti muovaili hänen vartalostaan melkein voisi sanoa "amatsonimaisen".. Tästä vain pidin.. Stringit heitin pois ja sivelin hänen lenteitaan.. Sitten työnsi molemmat käteni hänen etupuolelleen ja tartuin kiinni hänen klitorikseensa.. Hän huokaili rajusti ja keinutti alapäätään vasten sormiani.. Koskettelin ja sivelin tuota.. Ihanaa klitorista.. En ollut tehnyt tätä oikeastaan kunnolla koskaan ja tilanne sai minut kiihottumaan entistä enemmän.. Koin olevan naisen kanssa.. Naisen jolla vain oli.. Normaalia suurempi... Klitoris..

"Olet ihana " hän huohotti.. Tarttuen samalla käsiini ja painaen niitä lujemmin vasten etumustaan.. Samaan aikaan suutelin häntä.. Edelleen. Pakaroitaan.. Toisella kädelläni aloin alakautta sivellä häntä.. Toisella pidin kiinni klitoriksesta.. Sivelin hän jalkoväliään.. Pussejaan.. Välilihaansa. Hän värähteli rajusti kosketuksestani ja nautti.. Samoin nautin minäkin. Sitten lopulta kosketin hänen transaukkoaan.. Hän värähti rajusti... Kiusasin häntä.. Hitaasti.. Hän huohotti.. Tunsin tuon aukon sormissani.. "kutsu sitä transpillukseni... Joko.. ?" hän kysyi.. Vastasin että kutsuisin.... Sivelin sitä ja kiusasin samalla hänen klitoristaan.. Tunne oli ihana..

"Saanko kääntyä " ... Hän kysyi.. Totta kai vastasin hänelle.. Hän vetäytyi hieman ja sitten näin kuinka hän kääntyi kokonaan eteeni.. Nyt näin kunnolla hänet.. Uhkeat rinnat jotka liikkuivat hengityksen tahdissa ja upean korsetin muovaaman vartalon.. Hänen silmissään oli selvää kiimaa ja kiihkoa.. Hän katsoi tummilla silmillään minua.. Samettisella äänellään hän kysyi että pidinkö siitä mitä näin.. Vastasin että totta kai.. !! Sitten silmäni menivät alemmas hänen vartalollaan ja täytyy myöntää että hetkeksi "järkytyin".. En ollut tajunnutkaan kuinka kookas hänen klitoriksensa oikeastaan olikaan.. Se heilui puolelta toisella kun hän liikkui.. Mutta se oli kuitenkin samalla kaunis.... Ihana naisen klitoris. Hän kosketti sitä varovasti.. Kuin melkein häpeillen sitä..

Hän kysyi että vaivasiko tämä minua.. Että se on esillä.. ?? Kerroin että se oli vain hieno asia.. Oikeastaan sitä halusinkin.. Nähdä sitä ja koskettaa.. Jos vain hän sitä haluaisi... Hän kertoi haluavansa.. Sanoin etten ollut aikaisemmin näin paljoa sellaiseen edes koskettanut.. Mutta pidin siitä.... Hän pyysi minua nousemaan ja hän alkoi riisua minun kylpytakkia pois.. Kaluni ponnahti esin takin alta ja hän katsoi sitä kiimaisena.. Seistessäni tajusin taas kuinka melko paljon pidempi hän minua olikaan.. Mutta tilanne ei haitannut oikeastaan päinvastoin.. Se oli kiihottavaa... Hän painui vasten minua ja ensimmäistä kertaa tunsin kuinka kaluni ja hänen klitoriksena koskettivat toisiaan.. Värähdin rajusti.. Siten tunsin hänen huulensa kaulallani ja hän suuteli sitä.. Hyväilin hänen vartaloaan joka puolelta ja tilanne oli uskomattoman kiihottava.

Suutelimme ja hyväilimme vartaloitamme,.... Etumuksemme painautuivat lujemmin vasten toisiaan.. Hieroimme niitä vastakkain.. Minusta tuntui että aloin jo nyt tulla.. Niin kiihottavaa se oli.. Hän hyväili pakaroitani ja selkääni.. Käsillään. Sitten hän käänsi minut ja tunsin kuinka hän painautui vasten pyllyäni.. Hänen kätensä siveli vatsaani... Etupuoltani.. Kaluani... Hän runkkasi minua.. Huokailin... Kiimaisena. Tunsin pakaroillani hänen klitoriksensa.. Kovana.. Kuumana.. Tunne oli sanoin kuvaamaton.. Hän suuteli selkään ja välillä pakaroitani. Sitten hän taas painautui vasten pyllyäni ja selkääni.. Hän suuteli niskaani ja puristeli rintaani.. Minä vedin häntä lantioista lujemmin vasten itseäni. Välillä tunsin kuinka hänen klitoriksena osui pakaroitteni väliin ja sillon värähdin rajusti.. "haittaako tuo" hän kysyi.. Eeiihh.. Sain sanottua.. Sen jälkeen hän liikutti itseään tasaisesti vasten pyllyäni.. Tunsin kuinka hänen klitoriksensa pää liukui vasten pakaroitani ja selän alaosaa...

Täytyy myöntää että tilanne oli kiihottavaa.. Uusi.. Ihana. Itsekin vedin häntä lujemmin vasten minua. Huohotimme molemmat. Sitten hän kysyi että oliko minua kukaan tyttö tai mies koskaan rakastellut.. Peppuuni. ?? Kerroin että ei.. Hän kysyi että tuntusiko ajatus ihan poissuljetulta.. ? Olin siinä vaiheessa niin kiimainen että tuntui että kaikki olisi mahdollista. Vastasin että en olut sitä koskaan sillä tavalla ajatellut mutta että hänen kanssaan ajatus siitä ei tuntunut vastenmieliseltä.. "Hyvä" hän sanoi... "katsotaan mitä tapahtuu.. Ehkä vaikka myöhemmin".. Sitten hän käänsi minut ja suuteli intohimoisesti.. Hän tarttui kiinni käteeni ja veti minua kohti makuuhuonetta.. Seurasin häntä.

Huomaan että ei tämäkään kerta riitä.... Taidan kertoa liian laveasti. Jatkan kun ehdin... Kommenttia saa tulla.. Edelleen.. Etenkin LADYT.. !!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute