Herkku-puhelin
Koulun jälkeen 2
Miska

Olin jäänyt jälki-istuntoon myöhästymisien takia, mitä olikin jo lukuvuoden aikana kertynyt jo monta. Istuin Opettajaa vasta päätä ja kaivoin repusta koulukirjat ja rupesin tekemään läksyjä. Opettajani oli noin 35-vuotias todella kaunis brunette, jonka pitkät ruskeat hiukset oli tänään auki. Tiina, se opettaja sanoi, että ei jälki-istunnossa saa tehdä läksyjä, täällä kärsitään omista teoista ja naurahti. Kysyin että mitäs täällä saa sitten tehdä? No jos sun on pakko jotakin tehdä niin mennään tuonne opettajan huoneeseen mulla on siellä muutamia papereita mitä pitäisi kopioida.

Opettaja käveli edeltä opettajan huoneeseen mikä oli pitkän käytävän päässä siitä luokasta missä jälki-istunto pidetään. Katselin opettajan ihanaa persettä kun kävelin hänen perässään ja mietin kuinka monesti minä olen tuosta ihanasta perseestä unelmoinut. Olo alkoi käydä vähän tukalaksi mutta onneksi ei opettaja sitä huomannut. Saavuimme opettajan huoneeseen ja Tiina antoi minulle kasan papereita mitä pitäisi monistaa. Kävelin paperi kasan kanssa monistus huoneeseen ja pistin paperit monistumaan.

Kävelin takaisin opettajan huoneeseen jossa opettaja oli jo juomassa kahvia. Menin opettajan viereen ja näin kuinka laukusta pilkisti joku valokuva. Katsoin tarkemmin ja otin se kuvan sitten käteeni ja hämmästyin koska kuvassa oli Tiina yläosattomissa järven rannalla. Opettaja nolostuin ja otti kuvan minulta kädestä. Ei sinun olisi tuota pitänyt nähdä, hän sanoi nolona. No on sulla ainakin hyvät rinnat sanoin häkellyksissäni opettajalle joka vaan punastui enemmän. Opettaja lähti hakemaan lisää kahvia ja samalla vahingossa hipaisi persettäni. Sulla on hyvä perse, Tiina sanoi ja kävi kaatamassa kahvia. Nyt oli minun vuoroni punastua, ja housuissa alkoi tuntua taas sama tunne joka oli tänne kävellessä tuntunut. Tiina huomasi minun tukalan tilanteen ja alkoi härnätä minua. Mikäs siellä nuoren miehen housuissa nyt pullottaa? Olin niin jännittynyt etten saanut sanaa suustani ja ymähdin jotakin. Opettaja tuli luokseni ja hipaisi vartalollaan "vahingossa" ala päätäni. Tiina otti laukun ja kaivoi sieltä toisen kuvan jossa hän oli alasti sängyllä ja hieroi jalat levällään klitorista.

Hämmästyin noin rohkeasta kuvasta ja housuissa alkoi olemaan todella ahdasta. Opettaja kysyi että jos sä tykkäät niin paljon mun rinnoista niin haluisinko nähdä ne? Taas en saanut sanaa kunnolla suustani ja ymähdin jotain. Tiina piti sitä myöntävänä vastauksena ja otti valkoisen toppinsa pois jättäen vain valkoiset pitsi rintaliivit. Tiina purisi rintojaan liivien päältä ja pisti käden selän taakse ja avasi liivien hakaset. rinnat pomppasivat tiukkojen liivien kuopista ja samalla liivit tippuivat lattialle. Edessäni oli kaunein näky mitä olen nähnyt opettajani seisoi edessäni nuo ihanat rinnat vapaana roikkuen. Kosketin hellästi toista rintaa, nännit olivat kovat ja pystyssä. Aloin hiljaa hieromaan Tiinan juuri sopivan kokoisia arviolta c kupin rintoja.

Housuissani pullistuma kasvoi edelleen ja se alkoi tehdä tukalaa. Tiina huomasi tuskani ja polvistui eteeni ja avasi farkkujeni napit ja housut putosivat nilkkoihin. Opettajan edessä oli teltta jossa päässä oli pieni märkä läntti. Tiina kosketti munani päätä hiljaa pisti käden palleille ja hieroi niitä hellästi. Munani oli ihan räjähtämispisteessä kun Tiina laittoi kätensä boksereiden sisäsään ja kaivoi munan ulos pieneksi käyneistä boksereista! Munani sykki opettajan kasvojen edessä terska paljaana. Opettaja alkoi hitaasti nuolla terskaani ja lopulta otti sen noiden kuumien huuliensa väliin ja alkoi imeä sitä. Samalla kun toinen käsi runkkasi pallejani. Tunsin olevani räjähdyspisteessä kun Opettajan käsi liikkui pallien alta kohti peräreikää. Taitavasti hän hieroi palleja ja peräreiän ympäristöä samalla kun imi ihanilla huulillaan sykkivää terskaani. Aloin olemaan valmis ja samalla Tiina vaikersi että tule mun suuhun, tule, haluan maistaa sun spermaa. Toinen käsi rupesi runkkaamaan kullin vartta samalla toisen hieroessa perse reikää. Opettaja imutus alkoi tuntua yli voimaiselta ja lämmin suu tuntui ihanalta kovaa terskaa vasten. Palleissa alkoi tuntua kutinaa ja kohta päässä alkoi huimata ja ruiskautin ensimmäisen satsin Tiinan nieluun huulet imivät terskaani taivaallisesti ja olin pyörtyä kun ruikin nesteitäni opettajan suuhun joka nieli kaiken mitä multa tuli. Opettaja imi vielä viimeisen kerran terskaani ja nuoli vielä palleja ja pylly reikää. Oli ihan taivaassa tuon ihanan seksipommin käsittelystä. Miten tarina jatkuu, sen kerron myöhemmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute