Herkku-puhelin
Syntymäpäiväni
Make

Tomppa kutsui minut eräänä iltana luokseen ja lupasi jotain uutta. Matkalla Tompalle ja hänen vaimonsa Jaanan luo olin innoissani.

Kun astuin sisään heidän taloonsa kaikki oli aivan normaalisti. Tomppa sanoi, että hänellä on minulle mahtava yllätys, jos vain halusin sen ottaa vastaan. Suostuin, olihan nyt syntymäpäiväni.

Tomppa sanoi lähtevänsä muutamaksi tunniksi töihin ja käski minun mennä Tompan ja Jaanan makuuhuoneeseen. Sain käyttää sen antimia mielin määrin.

Makuuhuoneessa minua odotti tosiaan ihana yllätys. Jaana oli sidottuna ja silmät peitettynä heidän sängyllään vain pienet hepenet päällä. Ensin hieman epäröin, mutta sitten kävin kiinni.

Riisuin Jaanan, mutta pidin silmät peitettynä. Jaana aneli armoa. Aloin jo hieman kiihottua, kun näin Jaanan alastoman kehon puolustuskyvyttömänä. Hyväilin häntä joka puolelta. Hänen nänninsä olivat jo aivan kovat. Huomasin pöydällä jäitä. Käytin tilaisuuden hyväkseni. Otin jääpalan ja kiusoittelin sillä Jaanan rintoja. Jaana voihki nautinnosta kun ensin sivelin jääpalaa rinnan päällä ja sitten imin sen pois. Kun Jaana alkoi tottua siihen, lopetin sen.

Siirsin jääpalan hänen hävylleen, joka oli jo aivan kosteana. Työnsin jääpalan hänen pilluunsa ja olisittepa kuulleet sen huudon. Pelastin Jaanan ja poistin jääpalan. Tämä riittäköön tällä kertaa.

Kysyin halusiko Jaana kunnon kyrpää. Jaana nyökkäsi innoissaan. Kiusoittelin Jaanaa vielä, en antanut hänelle kyrpää vaikka hän sitä kovasti halusi. Käänsin Jaanan kontalleen sängylle ja huomasin pöydällä ruoskan. Jaanan perse oli niin houkuttelevana edessäni, että läimäytteli ruoskallani sitä muutaman kerran Jaanan vinkuessa himoissaan. lopetin ruoskimisen ja hieroin Jaanan persettä pehmeillä pupuhansikkailla, jotka myös lojuivat pöydällä.

Tässä vaiheessa en itse enää kestänyt vaan kävin Jaanan taakse ja survaisin kyrpäni tämän sisään kerralla. Olimme molemmat todella himoissamme. Siinä työnnellessäni tasaista tahtia hieroin Jaanan ihania rintoja ja kaikki tämä oli liikaa. Räjähdin Jaanan sisään samaan aikaan kun Jaana sai aivan valtavan orgasmin. Hän vapisi kuin haavan lehti ja kävi sängylle makaamaan.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Halusin vielä laueta Jaanan suuhun. Käskin häntä ottamaan taas juhlakunnossa olevan kyrpäni suuhun ja sen hän tekikin vastustelematta. Hän nuoli, imi ja nieli ja lopulta elämäni mällit lähtivät liikkeelle. Jaana nieli tunnollisesti kaiken.

Kävimme nyt molemmat sängylle hieman lepäilemään ja arvaatte varmaan mitä tapahtui kun Tomppa tuli töistä..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute