Herkku-puhelin
Suihkussa on hauskaa
BadBoy

Heräsin hieman huonovointisena ja katsoin kelloa. Ihmettelin suuresti huomatessani sen näyttävän hieman yli puolta yhdeksää. Olin mennyt nukkumaan vasta kuuden jälkeen. Jotenkin taas olin illalla jumittunut tietokoneen ääreen chattaamaan, surffaamaan ja irkkaamaan. Hieman pöpperöisenä ryömin vessaan ja tuijotin hetken peilistä kurkistavaa pörrötukkaa jonka keskeltä näkyvin kasvojen ilme ei ollut mitenkään kovin iloinen.

Mietin hetkisen, että mikä voisi olla vikana. Tietysti väsymys painoi alle kolmen tunnin yöunien jälkeen, mutta varmasti oli jotakin muutakin. Satuin mietteissäni katsahtamaan alemmas ja tajusin etten ollut aamuyöllä pukenut yöpaitaa päälleni ja nytkin seisoin pelkissä alushousuissa peilin edessä. Arkinen aamuvilunväre oli kovettanut nännini ja niiden väri oli tummentunut. Katsellessani melkein alastonta ruumistani ymmärsin mistä kiikasti. “Tietysti “, puuskahdin mielessäni, “Miksen tajunnut heti. Enhän mä ole saanut kunnon orgasmia pitkään aikaan. “ Muistelin viime viikkoja hieman taaksepäin. Olin ollut leireillä, eikä siellä löytynyt mahdollisuutta masturboinnille, saatikka sitten seksille kenenkään kanssa. Viime yönä olin vetänyt käteen kahdesti, mutta orgasmit olivat aikaisempiakin tyydyttämättömämpiä ja innottomia.

Heräsin mietteistäni ja päätin mennä suihkuun. Riisuin pikkuhousut ja hipaisin samalla hellästi klitoristani. “Mä tarvitsen miehen.“, ajattelin ja suuntasin kylpyhuoneeseen. Laitoin veden valumaan ja seisoin pitkän tovin lämpimän suihkun alla yrittäen karistaa väsymystä mielestäni ja kehostani. Hetken kuluttua aloin hieroa shampoota hiuksiini. Valkeaa vaahtoa valui rinnoilleni ja aina häpykukkulalle asti. Se tuntui hyvältä.

Aloin sitten taas mietiskelemään asioita, niin kuin yleensä suihkussa teen. Muistin lukeneeni aamuyöllä seksi-foorumista vastauksia erään tytön kysymykseen itsetyydytyksestä. Monet neuvoivat käyttämään suihkua, ja mieleeni oli varsinkin jäänyt eräs vinkki jossa neuvottiin menemään suoraan hanan alle. Päätin kokeilla sitä. Laitoin hiuksiini hoitoainetta, koska mielestäni hiukset jotka ovat hoitoaineesta liukkaat ovat varsin kiihottavan tuntuiset. Laitoin hanaa lujemmalle, menin selälleni makuulle suihkun lattialle ja annoin veden valua suoraan herkimpiin paikkoihini.

Upea tunne lamaannutti minut hetkiseksi paikoilleni, en ollut koskaan tuntenut mitään vastaava! Aloin liikutella lanteitani hieman saaden veden valumaan välillä suoraan pilluuni, välillä taas klitorikseen. Se tuntui mahtavalta… Makasin siinä hetken puristellen ja hieroen samalla rintojani ja nännejäni ja kuvitellen kauniin nuoren miehen polvilleen eteeni rakastelemaan minua ja pureskelemaan rintojani. Jatkoin tätä hetken, ja vaikka olinkin mielettömän kiihottunut, en vain tullut vaikka pistin kaikkeni peliin. Inahdin harmissani ja totesin hiljaa, ettei tämä keino ollutkaan niin hyvä kuin olin odottanut. Samassa mieleeni muistui toinen lukemani neuvo. Joku oli kirjoittanut banaanin oleva hyvä apuväline. Nousin lattialta, laitoin suihkun hetkeksi kiinni ja lähdin vettä valumana ja alastomana hakemaan yöpöytäni laatikosta kondomia ja alakerrasta banaania. Löydettyäni ne palasin takaisin kylpyhuoneeseen ja laitoin kondomin paikalleen banaanin päälle. Otin vielä pesusienen! , kastelin sen ja laitoin siihen saippuaa. Saippuoin koko kehoni ja menin sitten takaisin selälleni suihkun lattialle.

Annoin ensin veden valua samoihin paikkoihin kuin äskenkin ja kun tunsin olevani tarpeeksi kiihottunut siirryin käyttämään banaania. Hitaasti raotin häpyhuuliani ja aloin työntämään banaania sisääni. Jouduin lopettamaan melkein heti, koska banaani teki niin helvetin kipeää. Vedin sen äkkiä ulos pelästyneenä kivusta ja hetken harkinnan jälkeen päätin yrittää uudelleen. Tämäkin yritys keskeytyi kipuun, joka oli niin kova ettei ollut edes nautinnollista. Ajattelin antaa periksi ja lopettaa yritykset banaanilla. Yritin keksiä mitä tekisin, kunnes minulla välähti. Suljin silmäni ja kuvittelin klitorikselleni ja pilluuni valuvan veden miehen kieleksi. Siirsin banaanin huulilleni ja aloin imeä ja nuolla sitä kuin kullia. Vapaa käteni seikkaili jossakin rintojeni alueella nipistellen ja tuottaen mielihyvää. Tilanne oli suunnattoman nautinnollinen, enkä enää voinut pidätellä voihkaisujani. Imin kuvitellun rakastajani “kullia “ aina vain lujempaa ja suuremmalla kiihkolla ja annoin lämpimän veden tunkeutua pilluni jokaiseen sopukkaan. Lihakseni alkoivat jännittyä kun tunsin orgasmin olevan lähellä. Voihkintani ja huutoni vain lisääntyivät ja nänneihini kohdistuneet puristukset kovenivat. Sillä hetkellä laukesin. Uskomaton hyvänolontunne räjähti minuun voimakkaiden huutojen seurana. Kaikki jännitys ja voima lihaksistani pakeni ja jäin suihkun lattialle makaamaan pitkäksi aikaan jalat koukistettuna niin, että lämmin vesi valui koko raukealle keholleni. Oloni oli mahtava. Orgasmin voima oli yllättänyt minut täysin. Makasin paikallani varmaankin melkeinpä tunnin kunnes nousin ja jatkoin siitä mihin olin jäänyt. Pesin hoitoaineen pois hiuksistani ja tulin suoraan suihkusta tietokoneen ääreen kirjoittamaan. Tämä aamu on ollut paras maanantaiaamu kuukausiin. Olo on mahtava.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute