Herkku-puhelin
Oppitunti
BadBoy

Kaikki tämä tapahtui eräänä keväisenä iltapäivänä. Olin tuolloin 18-vuotias lukion toisen luokka-asteen oppilas. Kello lähestyi neljää ja musiikintuntimme joka oli osa konemusiikkikurssia oli päättymässä. Kello soi ja kaikki rupesivat pakkailemaan tavaroitaan ja valumaan ulos luokasta joka sijaitsi aivan koulun kellarikerroksessa. Keräsin tavaroitani ja olin lähtemässä ulos luokasta kun musiikinopettajamme, tuo noin korkeintaan 26-vuotias todennäköisemmin lähemmäksi 24, normaalivartaloinen opettajatar pyysi minua jäämään hetkeksi aikaa keskustelemaan jostain. Tosin kun muut olivat lähteneet hän sanoi käyvänsä pikaisesti opettajienhuoneessa ja palaavansa sitten kertomaan asiansa. Sillä välin vaivuin ajatuksiini…

Kyseinen opettajatar oli tullut kouluumme vasta tänä vuonna, kun vanha musiikinopettajamme oli jäänyt eläkkeelle ja olin heti ensimmäisestä tunnista lähtien huomannut pientä kiinnostusta häntä kohtaan. Hänestä ensimmäisenä ehkä lievästä ihastuin hänen kauniisiin kasvoihinsa, mutta tuo ihastus oli siis todellakin lievä. Sitten säpsähdin kun ovi naksahti kiinni ja saman tien lukkoon asti ja musiikinopettaja seisoi ovella katsellen minua. Hänellä oli päällään normaali työvaatetuksensa, farkut, t-paita ja joku flanellipaidan tapainen. Huomasin heti kuinka hänen kovaksi kiihottuneet nänninsä näkyivät t-paidan läpi. Hänen rintansa eivät olleet mitkään suuret mutta niiden muoto näkyi myös t-paidasta, noin nopeasti katsottuna ehkä b- tai c-kupit. Tuosta näystä ei penikseni sentään herännyt vaan seisoskelin normaalisti siinä mitään sen kummempaa miettien. Lopulta hän käveli minua kohti ja tuli aivan lähelleni ja alkoi selittämään jostain musiikkiprojektista. Olin vähän aikaa ihan ulalla, mutta kun äkillisesti opettajatar nosti kätensä hartialleni ja alkoi liu’uttaa sitä vartaloani pitkin alaspäin. Käsi laskeutui lopulta takapuolelleni ja hieraisi sitä kevyesti, kunnes se jatkoi siirtymistään etupuolelle ja hieraisi housujeni etumusta. Tuolloin penikseni osoitti pieniä heräämisen merkkejä ja opettajatar kuiskasi hiljaa korvaani että onpahan se hengissä ja että kuinka hän oli seurannut minua tunnilla ja huomannut kuinka välillä katselin häntä. Punastuin ehkä hieman, vaikkei se päällepäin näkynytkään.

Hän vetäytyi kauemmas ja kävi pulpetille istumaan. Hän sanoi pehmeällä äänellään että haluaisi nähdä minut alasti. Kummeksuin hieman, mutta ajattelin että ei kai tästä nyt mitään haittaakaan ole ja oikeastaan ehkä jopa hieman nautin tilanteesta. En nyt ollut mikään urheilija nuorukainen, mutta en myöskään mikään kaljamahainen. Melko lailla normaalivartaloinen nuori. Siinä sitten aloin pikku hiljaa ottaa paitaa pois.. Sitten housuja ja lopuksi boksereita, kunnes seisoin alasti opettajattaren edessä. Hän käski minun herätellä veitikkaani eli toisin sanoen runkata penistäni hieman kovemmaksi, joten tein työtä käskettyä ja aloin hiljalleen vedellä esinahkaa kunnes penikseni alkoi olla jo melko hyvässä seisoma-asennossa. Opettajatar pyysi minua jatkamaa ja huomasin kuinka hän oli myös avannut farkkujen nappinsa ja työnsi kätensä housuihinsa. Samalla kun itse runkkasin siinä alkoi hän pitää pientä voihkinaa ja katsellessaan minua toiminnassa myös masturboi sormilla itseään.

Hetken aikaa itseämme hoivailtuamme hän pyysi minua tulemaan luoksensa ja auttamaan riisumaan itsensä. Niinpä hitaasti vedin hänen housunsa pois ja hän veti paidat pois päältään. Hänen rintansa törröttivät terhakkaana edessäni ja pyysi minua suutelemaan ja nuolemaa nännejä. Aloitin kielelläni kiusoittelemaan toista nänniä hänen jatkaessaan itsensä masturboimista. Vuoron perään suutelin hänen rintojaan ja kovia nännejä, kunnes hän pyysi minua siirtymään alemmas. Ensin hän tosin tarttui penikseeni ja vetäisi muutaman kerran jottei se pääsisi laskeutumaan. Tosin siitä ei ollut pelkoa ainakaan ihan heti. Menin polvilleni hänen eteensä ja aloin sormillani koskettelemaan klitorista. Hieroin sitä ja painoin sormia välillä hieman hänen sisäänsäkin. Hän voihki ja pyysi minua käyttämään kieltä. Kumarsin pään! i hänen jalkoväliinsä ja nuolaisin klitorista. Tunsin kuinka ihanan kostea se oli. Tuoksu oli miellyttävä, joten jatkoin suutelemalla hellästi klitorista. Samalla toinen käteni laskeutui kuin pakosta aina välillä hyväilemään penistäni. Upotin kieleni niin syvälle kuin se vain ylsi ja pyörittelin sitä hetken. Kieleni suorastaan leikki hänen sisässään kuin lapsi hiekkalaatikolla ja toisella kädelläni hieroin häpyhuulia. Kuulin osaksi opettajattaren voihkinnalta ja pieneltä huokailulta kuinka hän pyysi minua jatkamaan.

Aikani jatkettuni tunsin kuinka hän alkoi ikään kuin hieman värähtelemään ja sitten voihkinta muuttui nopeammaksi ja voimakkaammaksi.. tiesin että hän oli saamassa orgasmin. Jatkoin kuitenkin kielelläni kunnes hän suorastaan lysähti selälleen pulpetille. Nousin ylös ja hetken voimia kerättyään myös opettajatar nousi takaisin istumaan. Ensimmäiseksi hän ojensi kätensä ja painoi ne selkäni taakse ja halasi minua hellästi. Tunsin hänen rintansa vastoin rintaani ja lopulta hän katsoi minua suoraan silmiin ja suuteli, aluksi hellästi jotta kerkisin vastaamaan suudelmaan, mutta hetken kuluttua jo kielellä ikään kuin muistutukseksi mitä oli äsken tehnyt. Tuon hetken jälkeen hän katsahti alaspäin ja huomasi hieman puolikuntoisen penikseni, joka vielä seisoi, muttei aivan täydessä terässä. Hän otti sen käteensä ja alkoi runkata ja kuiskasi korvaani etteihän sitä sopisi jättää täysin huomioimatta. Hetken päästä penikseni olikin jo taas täydessä kunnossa tosin ei ihan yhtä kovana kuin aluksi, mutta tuo olikin ehkä hyvä asia. Opettajatar laskeutui selälleen pulpetille ja hyväili käsillään rintojansa. Tiesin, että tuolloin hänellä oli vain yksi ajatus mielessään.. saada penikseni sisällensä. Hän nosti päätänsä ja katsahti ikään kuin merkiksi että hän oli valmis. Aloitin työntämällä vain hieman terskaa sisälle jotta se kostuisi hieman. Äsken hänen lauettuaan oli nimittäin hänen vaginastaan tullut nestettä ja ajattelin että sitä kun vähän hieroi penikseen niin olisi parempi liukuvuus. Vetäisin muutaman kerran vielä käteeni ja penikseni oli nesteen liukastama. Jatkoin työntämällä penikseni hiljaa hänen sisäänsä.. hänen voihkiessa hiljaa. Penikseni oli sopivan paksu, se sopi hyvin hänen klitorikseensa. Aloitin hitailla työnnöillä. Tunsin ihanan kuinka ihanan pehmeä hän oli sisältä. Opettajatar hieroi edelleen rintojaan ja hetken kuluttua tarttui minua käsistä ja ohjasi ne hänen rinnoilleen. Hänen ohjauksella hyväilin rintoja.. tunnelma ja tunne oli sanoin kuvaamaton. Samalla hiljaa kuiskailimme ja keskustelimme kaikenlaista. Jatkoin hitaita työntöjä, kunnes hän pyysi hieman nopeuttamaan hieman.

Välillä vaihtelin työnnöistä pienempään liikerataan ja välillä ikään kuin pyöritin penistä hänen sisässään. Hetken kuluttua hän pyysi minua pysähtymään sisälleen ja käymään makaamaan päällensä jotta voisi suudella minua.. hellästi painauduin häntä vasten ja suutelin häntä ensin otsalle sitten huulille. Makasimme siinä hetken aivan hiljaa, kunnes nousin ja jatkoin työntöjä. Sitten opettajatar pyysi minua ottamaan hetkeksi ulos jotta voisi kääntyä ympäri. Hän laittoi kädet! pulpetille ja pyysi minua tulemaan takaapäin. Ujutin peniksen hänen sisälleen ja jatkoin normaalisti, hyväilin käsilläni hänen vartaloaan ja rintoja. Muutaman minuutin kuluttua hän pyysi päästä päälle, joten kävin pulpetille makaamaan ja hän nousi ylleni. Hän hieraisi ensin kädellään penistäni kunnes istuutui sen päälle ja alkoi ratsastaa.. ensin hitaasti, mutta varmasti. Hyväilin jälleen hänen rintojaan ja lanteitaan. Hän kysyi voiko tahtia nopeuttaa ja nyökkäsin myöntävästi. Hän ratsasti villisti.. voihki ja äänteli hempeästi. Katselin kuinka hänen harteille ulottuvat hiuksensa lehahtelivat ilmassa ja välillä kun katseemme kohtasivat hänen silmistään näkyi kuinka paljon hän nautti. Eikä Tuo nautinto todellakaan ollut yksipuolista. Hetken kuluttua hän tosin hieman väsähti ja halusi takaisin pulpetille joten vaihdoimme puolia ja hän siirtyi selälleen ja minä jatkoin liikehdintää.

Hetken kuluttua alkoi hänen hengityksensä jälleen kiihtyä ja ääntely voimistua. Hän pyysi vai! n kiihdyttämään tahtia ja lopulta hän tuli uudestaan. Hän makasi hetken aivan rentona ja kysyi joko minä olin saanut kun en ollut vielä lauennut hänen sisäänsä. Kuiskasin hiljaa ettei vielä ollut tullut ja hän sanoi että halusi minun edelleen laukeavan sisäänsä ja oli taas hetkessä valmis jatkamaan. Tosin tällä kertaa hän makasi rentona pulpetilla ja antoi minun tehdä työt. Ei siinä kauaa mennyt kun olin valmis tulemaan. Hän sanoi kiihkeästi että anna tulla vaan ja hetkessä tunsin kuinka laukesin hänen syvälle hänen sisäänsä. Olin aivan poikki ja makasimme molemmat päällekkäin pulpetilla hänen kuiskiessa korvaani hempeällä äänellä. Silitin häntä korvan takaa ja hän hymyili hennosti. Nousin ylös ja vedin penikseni pois hänen sisästänsä. Hän tuumi että spermat olivat todella levinneet, koska penikseni oli myös siemennesteessä. Niinpä hän meni polvilleen eteeni ja tarttui jo melko väsähtäneestä peniksestäni ja otti sen suuhunsa. Muutaman kerran hän imaisi sitä kunnes se oli taas puolikunnossa ja puhdas. Hän kysyi jos voisi vielä tehdä vastapalveluksen siihen mitä aluksi tein hänelle ja nyökkäsin hiljaa. Tosin toista kertaa se ei ihan heti laukeaisi sanoin hänelle, mutta hän sanoi että ei se mitään ja alkoi kielellään leikkiä penikselläni. Hän pyöritteli kieltä penikseni ympärillä ja nuolaisi sitä muutaman kerran. Lopulta hän otti sen kokonaan suuhunsa ja liutti sitä sisään ja ulos. Silitin hellästi hänen hiuksiaan hänen jatkaessaan. Tunne oli kertakaikkisen ihana. En kuitenkaan enää lauennut, mutta ei ollut tarviskaan. Halailimme ja suutelimme vielä lopuksi pitkään kunnes päätimme lopettaa pitkän päivän ja lähteä kohti kotia. Matkalla ulos koulusta sovimme vielä, että voisimme joskus kenties ottaa uusiksi jossain rauhallisessa paikassa. Kenties mökillä tai jotain...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute