Herkku-puhelin
Ravintolailta
BadBoy

Olin ollut koko viikon töissä, vaikkakaan töitä ei juuri ollut koska oli ns. hiljainen kausi. Viikonloppu koitti ja se perjantaina oli yksi meidän omista merkkipäivistämme. Päätimme juhlistaa sitä käymällä ravintolassa syömässä ja nauttimassa lasilliset viiniä. Tyttöystäväni oli pukeutunut hienosti ja viehättävästi, tajusin jo siinä vaiheessa, että tästä illasta tulee jotain erikoista.

Taxilla lähdimme kohti keskustaa, isolla vaalealla Mersulla jonka takapenkillä aloimme suutelemaan kuin vastarakastuneet konsanaan. Nuori taxikuski oli ilmeisesti tottunut sellaiseen, koska ei viitsinyt paljoa eväänsä väräyttää, hyvä meidän kannalta. Ravintolan edustalle päästyämme nousimme Mersusta ja minä tuikkasin satalappusen kuskin kouraan sanoen “;Kiitti kyydistä, pidä loput“

Astelimme sisään, tilasimme ruoan, söimme, joimme, nauroimme ja katselimme ennen kaikkea toisiamme. Mittailimme toistemme vartaloita katseillamme, ilmassa oli eroottista latausta. Hetken päästä tuli se vaihe josta ei enää ollut paluuta, piti päästä äkkiä kotiin. Tilattiin pikaisesti taxi ja yllätyimme suuresti kun pihaan kaarsi sama vaalea Mersu. Tässä vaiheessa meille oli ihan sama vaikka siihen olisi tullut vähän huonompikin auto, sillä ajatukset pyöri ihan muissa maailmoissa.

Taxikuski tiesi osoitteen jo ennestään, joten sitä ei tarvinnut enää erikseen mainita. Taxista noustessamme annoin kuskille taas satalappusen johon kuski sanoi pieni pilke silmäkulmassaan “;kiitos, tässä olis mun kortti jos joskus toistekin tarviitte kyytiä“ Kiitin ja kävelin kohti ovea jossa naiseni odottikin jännittyneenä ja odottavan näköisenä.

Suutelimme ja hyväilimme ahnaasti toisiamme jo heti ovella, edes ovea ei ehditty sulkea. Vähensimme vaatteita jo heti eteisen puolella kunnes naiseni sanoi: “Nyt tuut perässä ja heti!“ Ovea sulkiessani huomasin Mersun olevan vieläkin pihalla, mitähän lienee se kuski jäänyt tekemään mietin. Pinkaisin kärppänä rakkaani perään joka olikin jo ennättänyt makuuhuoneeseen. Siellä hän odotti minua hyvin, hyvin tuhman oloisissa vaatteissa.

En ehtinyt sanoa enkä reagoida mitään kun naiseni jo käski minun nussia häntä. Kiireesti loput vaatteet pois päältä ja juoksuaskelin hänen luokseen. Suutelusta eikä hyväilyistä tullut enää juuri mitään kun kyrpäni sykki ja naiseni käytti sormia pillussaan maistelleen niitä ahnaan näköisesti. Tuosta hetkestä muista vain sanat “TULE JO !“ En enää miettinyt hetkeäkään vaan aloin kirjaimellisesti nussia häntä, juuri niin lujaa kun hän sitä toivoi ja odotti.

Annoin hänelle takaa, alta ja päältä. Päällä ollessani otin hieromasauvan ja koskettelin sillä hänen paisunutta klitoristaan, huuto yltyi ja luonnollisesti kiihdytin vain vauhtiani. Hän huusi suoraa huutoa ja alkoi tärisemään. Hetken päästä käännyttiin siten, että nussin häntä takaapäin jolloin päätin työntää lisäksi sauvan hänen anaaliinsa. Koskaan aikaisemmin tuota ei olla kokeiltu mutta äänistä päätellen hän piti siitä, piti kovasti. Eipä aikaakaan kun hän alkoi tärisemään uudestaan. Tunsin itsekin olevani lähellä joten otin kyrpäni ja sauvan pois hänen sisältään ja asetuin hänen kasvojensa eteen. Odottavana hän piti suutaan auki, runkkasin laueten hänen suuhun, poskille, otsalle, hiuksille ja osaksi myös rinnoille. Suu hymyssä hän nuoli kyrpääni, sen jälkeen suudeltiin ja lopuksi, nuolin spermojani hänen hyvin muodostuneilta rinnoiltaan.

Hurjan ja monipuolisen aktin jälkeen mentiin suihkuun jossa hän käski minun mennä lattialle nurkkaan istumaan ja runkkaamaan, olin vähän hämillään tästä komennuksesta mutta tottelin kuitenkin. Hän kertoi nähneensä kuinka olin reagoinut pornolehdissä olleisiin kusikuviin. Tottahan se tietysti oli, että tykkäsin niistä mutta hävetti silti. Ikinä ei oltu edes puhuttu moisesta joten kaikki tuli täysin yllätyksenä. Hetken päästä rakkaani alkoi kusta kyrpäni päälle jota runkkasin hyvin, hyvin kiihottuneena. Ei mennyt kuin pieni hetki kun laukesin mahalleni, siihen meni todella pieni hetki koska rakkaani kusi edelleen päälleni.

Huvittuneena suihkuteltiin itsemme puhtaaksi ja vaihdettiin muutama sana tapahtuneesta. Kerroin, että pidin siitä todella paljon ja toivoin ettei tuo olisi jäänyt vain tuohon yhteen kertaan. Hän halusi kuulemma itsekin, että joskus pissaisin hänen päälleen. Tuo mun päälle pissaaminen oli kuulemma kiihottanut häntäkin itseäkin, joten hän arvatenkin oli taas aivan tulessa. Tässä vaiheessa olin himpun verran väsähtänyt, olinhan saanut kaksi räjähtävää orgasmia lyhyehkössä ajassa.

Naiseni kinusi lisää mutten pystynyt vielä, en vain pystynyt. Kysyin, että voisinko tehdä hänelle jonkun muun palveluksen, tunsin olevani palveluksen velkaa koska olihan hän sentään täyttänyt salaisen toiveeni kusemalla päälleni. “Haluttaa, tekee mieli nussia ! Kyrpää, paljon kyrpää!“ -Hän huusi. En enää tiennyt mitä tehdä tai ehdottaa. Hetken päästä muistin taxikuskin silmäkulmassa olleen pilkkeen. Jätin naiseni sauvan kanssa sängylle, kävin soittamassa taxikuskille ja pyysin häntä käymään, mainitsin vain sananyhdistelmän “;erikoinen tilanne“. Hetken päästä ovikello soi ja aloin oitis selostamaan tapahtunutta. Nuori kuski näytti olevan aikalailla kiinnostunut ja innoissaan tapahtuneesta.

Eipä aikaakaan kun hän oli jo naiseni kimpussa täydessä touhussa. Huohotuksen ja ääntelyiden välistä kuulin kuinka naiseni pyysi minua mukaan. Hän alkoi imeä kyrpääni samalla kun tuo vieras mies nussi häntä oikein rajusti. Katselin vieraan miehen puuhia ja kiihotuin entisestään. Otin kyrpäni pois naiseni suusta ja siirryin katsomaan tarkemmin kun kuskin kyrpä upposi naiseni pilluun. Jotain todella outoa tapahtui sillä minulle iski ylitsepääsemätön halu koskettaa tuon vieraan miehen kalua. Koskin sitä ja tunsin kuinka erektoitunut kyrpä kädessäni sai minut suorastaan hulluksi.

Vieras mies otti kyrpänsä pois naisestani ja katsoi minua muistuttaen aika pitkälti kysymysmerkkiä. En kysellyt mitään vaan otin hänen kyrpänsä suuhuni ja aloin nuolemaan sitä. Ensimmäistä kertaa tein sitä hommaa ja se tuntu mahtavalta ! Naiseni katsoi meitä käyttäen samalla sauvaansa, häntäkin tuo näky kiihotti niin paljon, että oli taas laukeamisen partaalla.

Vieras mies alkoi olla lähellä, hän halusi minun runkkaavan hänen kyrpäänsä siten, että hän laukeaisi naiseni kasvoille. Se jos jokin sopi minulle ja naiselleni erittäin hyvin. Vieraan miehen lauettua naiseni kasvoille naiseni nuoli mielellään vieraan miehen kyrvän puhtaaksi samalla vielä hellästi runkkasin hänen kyrpäänsä.

Nyt mentiin suihkuun kolmisin jossa naiseni fantasiaa toteutti se vieras mies. Naisystäväni sai pissaa päällensä samalla kun hän tyydytti itseään omalla sauvallaan. Inisten ja ulisten hän sai vielä illan viimeisen orgasmin pissan loristessa hänen häpykummulleen. Itse katsoin tapahtumaa asiasta erittäin kiinnostuneena. Jälkeen päin naiseni on suorastaan alkanut vaatia kultaisia suihkuja päälleen. Se se vasta onkin jotain!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute