Herkku-puhelin
Kuutamo, palmuja ja rakkautta
ErotiChat

Oli mitä pimein yö. Tähdet tuikkivat kirkkaasti ja vain suuri ja pyöreä täysikuu valaisi taivaan. Istuskelin yksinäni puutarhani lepotuolissa suurten palmujen alla. Olin täysin alaston ja lämmin ja lempeä kesätuuli heilutteli pitkiä, vaaleita ja kiharaisia hajallaan olevia hiuksiani.

Siniset silmäni katselivat ympärilleni, josko jostakin joku tulisi. Halusin nimittäin kiihkeästi päästä nussimaan jonkun komean miehen kanssa ja häntä nyt odotin saapuvaksi. Odotellessani hyväilin molemmin käsin suuria ja pyöreitä tissejäni, sekä hypistelin sormineni pystyssä sojottavia ja kovina nappuloina tuntuvia terhakoita nännejäni. Välistä käteni siirtyivät hyväilemään tuuheakarvaista tussuani.

Halusin rakastella, minua panetti tosi kovasti, mutta siltikin epäröin, mahtoiko mies tullakaan rakastelemaan kanssani, vaikka niin olimme sopineet. Viimein hän tulikin seurassaan mitä viehättävin hoikkavartaloinen kaunotar. Naisen pitkät, mustat ja kiharaiset hiukset hulmusivat hajallaan ja hänen tullessaan lähemmäksi huomasin hänen katsovan mustilla silmillään suoraan hoikkaa, kaunista ja kuparinhohtoista vartaloani.

Sitä tuo ruskeahiuksinen ja ruskeasilmäinen mieskin katseli. Nainen polvistui viereeni ja kumartui ylleni. Tuota pikaa me jo suutelimme toistemme huulia. Siinä samalla naisen kädet hyväilivät tissejäni ja nännejäni ja mies työntyi naisen sisään takaapäin.

Naisen ja minun suudellessa toisiamme sekä hyväillessä toistemme tissejä ja nännejä mies nussi naista perseeseen. Nainen voihki ääneen nautinnosta ja myöskin minä kiemurtelin naisen alla. Mies runkkasi kyrpäänsä naisen perseeseen tosi kiihkeästi ja ahmivasti nainen imeskeli nännejäni sekä suuteli tissejäni.

Yritin kohottautua seisomaan, mutta en mitenkään kyennyt. Nainen hyväili sormillaan vittuani ja paineli pilluani aivan klitoriksesta asti. Voihkin ja voihkin ääneen nautinnosta, myös omat sormeni painelivat naisen painelivat naisen klitorista. Kierähdin nurmikolle leposohvaltani. Miehen kyrpä irtaantui naisen perseestä ja ennen kuin huomasinkaan, oli mies survaissut kuuman ja märän kyrpänsä minun perseeseeni.

Hän runkkasi persettäni niin rajusti, että tissini vain hölskähtelivät runkkaamisen rajussa tahdissa. Nainen ryömi alleni ja työnnettyään kätensä vittuuni rupesi painelemaan minua syvältä sisältäni. Samanaikaisesti nainen ja minä suutelimme toisiamme, me suorastaan ahmimme toistemme huulia.

Saatuaan spermansa survaistuksi perseeseeni mies käänsi naisen selälleen. Tuota pikaa hän oli survaissut kyrpänsä naisen vittuun ja runkkasi sitä kiihkeästi ja rajusti. Nainen huusi ja voihki ääneen nautinnosta. Hänen tissinsä ja nänninsä heilahtelivat runkkaamisen rajussa tahdissa ja minä polvistuin hänen viereensä hipelöidäkseni hänen tissejään ja nännejään. Iminkin niitä ja nainen samalla hypisteli minun tissejäni ja nännejäni. Ahmivasti suutelin sekä naisen että miehen kanssa, myös he suutelivat toisiaan ahmivasti.

Ääneensä voihkien nainen vain kiemurteli miehen alla miehen yhä vain jatkaessa hänen vittunsa nussimista. Sekä naisen että minun likomärät vitut kävivät tosi kuumina ja tunsin naisen käden painelevan vittuani erittäin rajusti kumartuessani suutelemaan hänen kiihkeitä huuliaan. Kuulin naisen huutavan ääneen nautinnosta hänen saadessaan orgasmin.

Heittäydyin selälleni nurmikolle. Saatuaan spermansa pumpatuksi naisen vittuun mies tuli minun päälleni. Ja ennen kuin huomasinkaan, oli hän survaissut kyrpänsä vittuuni, aivan klitorikseen asti. Sieltä syvältä mies nyt runkkasi minua niin rajusti, että tissini ja nännini vain heilahtelivat ja huusin ääneeni suoraa huutoa ihan vain pelkästä nautinnosta. Oikein vavahtelin mitä rajuimman orgasmin kourissa väristen.

Spermat roiskahtivat vittuuni ja mies vetäytyi pois. Nopeasti nainen ja minä asetuimme niin, että saatoimme nuolla toistemme litimärät vitut kuivaksi. Sillä välin mies kopeloi sekä minun että naisen tissejä ja nännejä Imaistuamme toistemme vituista viimeiset imut nainen kääntyi selälleen.

Mies meni hänen päälleen ja runkkasi kyrpäänsä hänen tissiensä väliin. Spermat lennähtivät naisen nänneille, mistä minä ne sitten nuolin. Seuraavaksi minä käännyin selälleni. Mies runkkasi kyrpäänsä tissieni väliin ja nainen nuoli nänneilleni roiskahtaneet spermat.

Orgasmin kourissa vavisten me kaikki intohimoisen kiihkeästi ja kiihkeän intohimoisesti kieriskelimme nurmikolla syleillen ja suudellen toisiamme. Emme tienneet mitään niin ihanaa, kuin saada rakastella keskenämme. Nainen ja minä hypistelimme molemmin käsin toinen toistemme tissejä ja nännejä ja mies hieroskeli sekä minun että naisen tussunkarvoja.

Nainen ja minä huohotimme ja voihkimme ääneen nautinnosta. Olimme orgasmin partaalla ja äkkiä me saimmekin mitä hekumallisimmat orgasmit. Mies asettui selälleen leposohvalleni ja nainen asettui hajareisin hänen ylleen. Hetkessä oli nainen saanut nielaistua miehen kyrvästä roiskahtaneet spermat. Itsekin menin hajareisin miehen ylle imaistakseni hänen spermansa.

Viimein me emme voineet muuta, kuin vain huokaista ääneen helpotuksesta. Olimme rakastelleet tosi kiihkeästi, mutta niin oli tarkoituskin. Kaiken lopuksi nainen ja minä asetuimme Polvillemme leposohvan molemmin puolin. Hyväilimme miehen kyrpää ja mies hyväili meidän tissejämme ja nännejämme. Nainen ja minä nojasimme päitämme miehen rintaa vasten ja mies hyväili meidän pitkiä hiuksiamme.

Olimme nauttineet aivan suunnattomasti...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute