Herkku-puhelin
Orjatar 1 / 2
Marvin

Katselin ohi vilisevää liikennettä ja pureskelin hermostuneena huuliani. Miten ihmeessä minä aivan normaali 18 vuotias tyttö voinkin ajautua “sokkotreffeille“ chatissa tapaamani päälle nelikymppisen naisen kanssa? Kaikkein pahinta on, etten edes tiedä hänen oikeaa nimeä. Katselen hermostuneena ulos kahvilan ikkunasta ja yritän nähdä kaupungin vilinässä saamiani tuntomerkkejä vastaavan naisen. Tiedän treffiseurani ulkonäöstään ainoastaan sen, että hän on 43-vuotias brunetti, mutta hän tietää tarkalleen miltä minä näytän ja kuinka olen pukeutunut tätä kohtaamista varten.

Ajatukseni harhailivat takaisin aikaan jolloin olin virtuaalisesti tavannut “Titan“ ensimmäistä kertaa. Vanhempani olivat hankkineet minulle tietokoneen ja nettiyhteyden, jotta voisin aina tarvittaessa hakea netistä tietoa koulunkäynnin tarpeisiin. He eivät kuitenkaan arvanneet, että käyttäisin nettiä lähinnä jutellakseni kaikesta mahdollisesta anonyymisti chatissa. Aluksi juttelin aivan normaalisti ikäisteni poikien kanssa, mutta pikkuhiljaa juttuseurani saattoi yhtä hyvin olla nuori poika kuin keski-ikäinen nainenkin. Minusta oli hauskaa jutella ja joskus jopa harrastaa nettiseksiä aivan tuntemattomien ihmisten kanssa ja samalla miettiä onko joku “kumppaneistani“ tuttu minulle entuudestaan. Jostain ihmeen syystä ajauduin juttelemaan myös naisten kanssa seksistä, vaikka en pidäkään itseäni minään lepakkona. Siten tutustuin myös “Tittaan“, jonka olin luvannut tavata täällä kahvilassa.

Tapasin Titan nelisen kuukautta sitten chatissa. Olin yrittänyt jo parin tunnin ajan etsiä kivaa seuraa jonka kanssa jutella, mutta nuori ikäni karkotti kaikki järkevän oloiset ihmiset ja kimpussani tuntui pörräävän ainoastaan irstaita äijiä ja vielä irstaampia pikkupoikia, joiden munanheiluttelujutut alkoivat jo pikkuhiljaa tuntumaan puisevilta kuin pihakuusi. Ensiksi epäilin treffiseuranikin olevan joku pervo ääliö vonkaamassa nuorta pillua, kun huomasin nimimerkin Titta43:n haluavan jutella kanssani. Ilta oli kuitenkin sen verran tylsä, että päätin ottaa riskin ja jutella jonkun aikaa, vaikka hän olikin minua melkein kolme kertaa vanhempi. Titta kertoi olevansa naisista kiinnostunut nainen, mutta hän ei ollut juuri nyt hakemassa seuraa, joten minun ei tarvitsisi pelätä hänen yrittävän “iskeä“ minua. Vähän aikaa juteltuamme huomasin pitäväni Titta43:n asiallisista jutuista ja hauskasta huumorintajusta ja päätimme tavata myöhemminkin chatissa ihan vain juttelun merkeissä. Tapailin Tittaa aluksi aina silloin tällöin samassa chattihuoneessa, mutta ajan kuluessa huomasin hänestä tulleen melkein tärkeimmän ystäväni, jolle joka ilta kävin kertomassa salaisimmatkin salaisuuteni. Olin jopa muutaman kerran intoutunut hänen kanssaan harrastamaan nettiseksiä ja kirjoittelemaan rohkeita maileja, vaikka todellisuudessa en voinut edes kuvitella seksisuhdetta naisen kanssa.

Pari viikkoa sitten olin ollut kaverini Tiinan kotona juhlimassa luokkakavereiden kanssa kesäloman alkamista. Kotibileet oli aika tympeät, kun koko illan sain vältellä kännisten poikien käpälöiviä käsiä ja tökeröitä suuteluyrityksiä. Kuinka kukaan ääliö voi luulla, että kurkkuun tungettu kieli tuntuu eroottiselta? Tympääntymisestäni johtuen join vähän liikaa Tiinan tarjoamia siidereitä ja lähdinkin lievästi pahoinvoivana kotiini jo puolen yön aikoihin. Kävelymatka selvitti päätäni kuitenkin sen verran, etten ihan heti sammunut sänkyyni, vaan meninkin katsomaan chattiin voisinko kertoa tämän iltaiset murheeni nettiystävälleni, mutta hän ei ikäväkseni ollut paikalla. Mietin mitä tekisin seuraavaksi, kun saan päähäni ajatuksen viedä anonyymin ystävyytemme hiukan pitemmälle. Normaalisti en olisi uskaltanut lähettää kenellekään chattitutulle linkkiä koulun ATK tunnilla tekemilleni kotisivuilleni, koska sieltä löytyy nimeni, kuvani ja summittainen asuinpaikkani, mutta siiderin koh!

ista päässäni päätin kerrankin elää vaarallisesti ja paljastaa nettiystävälleni kuka olen. Lähetän yhteystietoni paljastavan sähköpostin ja vastausta odotellessani silmäni vaeltavat hänen antaman puhelinnumeron kohdalle. Titta oli antanut puhelinnumeronsa muutama kuukausi sitten siltä varalta, että haluan puhelimitse varmistaa, että hän todellakin on nainen, eikä joku perverssi äijä, joka haluaa urkkia salaisuuksiani. En kuitenkaan ollut uskaltanut tähän mennessä soittaa, vaikka muutaman kerran olin sitä vakavasti miettinyt. Ennen kuin itsekkään tajuan mitä olen tekemässä naputtelen kännykkääni Titan numeroa ja painan soitto näppäintä.

Titta vastaa puhelimeen kauniin soinnukkaalla äänellä “Haloo“ ja häkellyn aivan täysin.

Yritän miettiä kuinka pääsisin pois tästä tilanteesta ja aionkin vastata “Anteeksi väärä numero“, mutta kuulen sössöttäväni vapisevalla äänelläni “Mira täällä. En kai herättänyt?“

“Et suinkaan. En minä yleensä yhden aikaan yöllä ole nukkumassa“, hän vastaa ilkikuriseen tapaansa ja voin nähdä sieluni silmin pienen hymyn poikasen hänen huulillaan.

“Anteeksi, että herätin. Halusin vain kertoa, että mailasin sinulle linkin, josta löydät kuvani ja yhteystietoni. Ei se ole mitään tärkeää.“ sanon samalla kun toivon etten olisi ikinä lähettänyt sitä linkkiä.

“Todellako. Saanko mennä heti katsomaan sitä?“

Mieleni huutaa EI, EI, EI, mutta sanon silti “Totta kai saat mennä“.

Kuulen puhelimesta kuinka hän kävelee tietokoneensa luo ja alkaa käynnistämään sitä. “Taisit viihtyä niissä juhlissa aika hyvin vai oletko muuten vaan noin pirteällä tuulella?“

“En! Tai siis kyllä tai siis tarkoitan, että siellä oli niin tylsää, että minä join vähän liikaa ja siksi kai minä häiritsen sinua näin yöllä.“

“Et sinä häiritse ja on tosiaan kiva nähdä miltä näytät“ nettiystäväni sanoo samalla kun kuulen hänen avaavan sähköpostiaan. “Olet todellakin kauniin näköinen kuvassasi Mira. Sinulla on upeat vaaleat hiukset ja kasvosi ovat kauniit kuin hienolla posliininukella. Kun olet näin rohkealla tuulella, luuletko että haluaisit joskus tavata minut?“

Olen aivan hämilläni ja en tiedä mitä vastata. “Kai me voitas joskus tavatakin, mutta ihan vaan ystävinä“ vastaan epävarmalla äänellä samalla kun perhoset tuntuvat syövän tietä ulos vatsastani.

“Totta kai. Se olisi todella hienoa. Sovitaanko myöhemmin mailitse milloin ja missä?“

“Joo tehdään niin. Mutta nyt minun pitää nukkua tämä humala pois ennen kuin minä teen taas jotain hölmöä“. Olin onnistunut samana iltana kertomaan kuka olen ja sopimaan tapaamisesta lesbon nettikaverini kanssa ilman, että kunnolla tajusin mitä olin tekemässä.

“Hyvää yötä sinulle“ Titta sanoo ja sulkee puhelimen.

Jään istumaan hiljaisuuteen ja mietin mitä ihmettä minä tulen tämän asian kanssa tekemään. Olisi aivan liian kauheaa, jos joku luulisi minun olevan lepakko tai edes bisse. En voisi enää ikinä katsoa kavereitani tai vanhempiani silmiin. Lisäksi tiesin Titan olevan hyvin rohkea ja seksuaalinen persoona, joka piti myös erikoisemmista seksin muodoista, joten en voinut olla yhtään varma riittäisikö pelkkä ystävällinen jutustelu hänelle, kun tapaisimme.

Olimme Titan kanssa sopineet tapaavamme eräässä keskustan kahvilassa perjantaina puolen päivän aikaan. Voisimme kuulemma jutella niitä näitä ja tehdä koko päivän ajan ihan mitä minä haluaisin, koska hänellä olisi vapaapäivä. En vieläkään tiennyt mitä odotin tältä tapaamiselta ja päätinkin mielessäni lähteväni pois ja kotona mailaavani Titalle ettei hän enää ottaisi yhteyttä minuun, kun kuulen jonkun sanovan nimeni.

Aluksi luulen, että Titta oli tullut kahvilaan huomaamattani ja tunnistanut minut, mutta sitten tajuan kauhukseni puhujan olevan äitini työkaveri Pirjo, jonka kanssa äitini käy aerobicissa kerran viikossa.

“Mitäs sinulle kuuluu?“ kuulen hänen kysyvän, mutta en pysty keskittymään, koska pelkään Titan saapuvan hetkenä minä hyvänsä paikalle ja Pirjon saavan aivan väärän käsityksen tilanteesta.

“Ihan hyvää. Minun pitää ihan heti lähteä, muuten olisi muuten kiva jutella“ vastaan ja hymyilen heikosti samalla kun alan nousemaan ylös.

“Ai! Näytti ihan kuin sinä olisit odottamassa jotakuta.“

“Kuinka niin!“, vastaan melkein paniikissa. Eihän hän voinut mitenkään miksi olin tullut kahvilaan.

“No kun näytät niin odottavalta.“

“Ei! En minä odota ketään.“, selittelen ja yritän taas tehdä lähtöä.

“Kerranhan sitä erehtyy, vaikka olisin vaikka voinut vannoa, että odotat pikku pillu märkänä lepakkonaista“. Pirjo toteaa kuin ohimennen. Aluksi uskoin kuulleeni aivan väärin, mutta katsoessani Pirjon kasvoilla olevaa hymyä tajusin kauhukseni Titta43 nimimerkkiä käyttävän naisen olevan todellisuudessa äitini työkaveri Pirjo!

Alan paniikissa keräämään tavaroitani ja aioin paeta kahvilasta niin nopeasti kuin vaan pystyisin kun kuulen hänen sanovan “Ei kai sinulla ole minnekään kiire? Kai sinä ehdit vähän aikaa minun kanssa juttelemaan. Voit vaikka tilata uuden limukan, jos haluat“.

“Ei! Minun pitää mennä kotiin“ vastaan ja nousen ylös.

“Sepä ikävää. Minun täytyy sitten keksiä jotain muuta tekemistä tämän päivän ajalle. Taidan vaikka mennä lukemaan muutaman niistä kiimaisista maileistasi äitisi kanssa. Siitä saattaisi tulla hauskaa“ hän sanoo ja kangistun kauhusta.

“Et kai sinä niin tekisi! Ne kirjeet oli vain typerää fantasiaa! En minä oikeasti halua semmoista“ huudan paniikissa.

“Kohta minun ei varmaan edes tarvitse tehdä sitä, koska sinä tunnut kertovan kaikille täällä kahvilassa, että haluaisit lutkuttaa pillua“ Pirjo sanoo ivallisesti hymyillen.

Huomaan muutaman ihmisen kääntyneen katsomaan meitä ja yritän rauhoittua kun istun takaisin Pirjon viereen. “ Mitä sinä oikein haluat?“ kysyn hiljaisella äänellä.

“Haluan, että tottelet kaikkia käskyjäni tämän päivän ajan. Jollet tee niin tai olen jostain muusta syystä tyytymätön toimintaasi näytän kiimaiset mailisi äidillesi. Jos taas tottelet minua lupaan hävittää mailisi pois koneeltani. Suostutko?“

Mietin kauhuissani miten pääsisin eroon tästä tilanteesta, mutta en keksi yhtään järkevää vaihtoehtoa ja suostun Pirjon vaatimuksiin. “Kai minun on pakko.“ vastaan ja nielaisen kurkkuuni pyrkivän nyyhkytyksen.

“Hyvä! Nyt kun tilanne on selvillä voimmekin lähteä vähän soveliaampaan paikkaan jatkamaan keskusteluamme“ Pirjo sanoo ja nousee ylös tuolilta.

Kävellessämme pois kahvilasta en voi olla katsomatta tarkemmin Pirjon vartaloa ja kasvoja. Vaikka en pidäkään naisista, en voinut kieltää etteikö Pirjo olisi todella hyvän näköinen. Pirjon ruskeat silmät, korkeat poskipäät ja tumma iho tekivät hänestä eksoottisen kaunottaren näköiseksi. Muutamat rypyt suupielen ja silmien ympärillä kavalsivat vähän Pirjon iästä, mutta silti olisin veikannut hänen iäkseen enintään 35 vuotta, jollen olisi tiennyt toisin. Lisäksi hänen upea vartalo ja suuret rinnat yhdistettynä rohkeaan minihameeseen ja paljastavaan jakkuun saivat kadulla kulkevien miesten ja muutaman naisenkin päät kääntymään.

Pirjo vie minut Rautatientorin pysäkille ja nousemme bussiin. Olen vieläkin aivan kauhuissani, mutta silti en voi olla huomaamatta, että jokin tässä tilanteessa myös kiihottaa minua ja tunnen kuinka alushousujeni haarakappale alkaa pikkuhiljaa kostumaan.

“Mennään tuonne takapenkille, niin meitä ei häiritä“ Pirjo sanoo ja vetää minut mukaansa.

Istuttuamme leveälle takapenkille bussi lähteekin liikkeelle. Vaivihkaa kurkin kanssamatkustajia ja toivon ettei bussissa olisi mukana ketään tuttua, joka voisi tunnistaa minut. Onneksi tämä vuoro on melkein tyhjä. Vähän ajan päästä, bussin päästyä keskustasta, mukana ei ole enää muita kuin me ja joku vanha pummi parin istuimen päässä.

“Nuo sinun farkkusi näyttävät kauhean kireiltä. Sinun pitäisi varmaankin vähän avata niitä“ Pirjo sanoo yllättäen ja käännyn katsomaan häntä hämilläni.

“Enhän minä voi avata niitä täällä bussissa“ sanon hädissäni ja toivon hänen vain vitsailleen.

Pirjo tarttuu käteeni ja puristaa niin kovaa, että voihkaisen tuskasta. “En aio enää kertaakaan sanoa tätä uudestaan. Sinä joko tottelet tai minä menen äitisi puheille. Kuinka on?“ hän tiuskaisee.

“Minä tottelen, minä tottelen“ sopertelen kauhuissani ja alan avaamaan farkkujeni nappeja. Saatuani napit auki, Pirjo vetää farkkuni nilkkoihin ja silittää hellästi vatsaani. “No niin. Eikö nyt ole paljon parempi olla“ hän kysyy minulta. Pirjon koskettaessa paljasta ihoani tunnen kuinka nautinnon värähdys kulkee kehoni läpi ja saa minut hämilleen.

Yhtäkkiä Pirjo nousee seisomaan ja menee juttelemaan edempänä nuokkuvan pummin kanssa. En kuule tarkalleen mistä he puhuvat, mutta huomaan kuinka mies nousee penkiltään ja seuraa Pirjoa horjuvin askelin.

“Eikö näytäkin nätiltä“ Pirjo sanoo miehelle. Olen aivan kauhuissani kun epäsiisti pummi istuu viereeni ja vastaa henki vanhalle viinalle lemuten “JOO! Jo on nättiä nuorta lihaa!“.

Pirjo astuu eteeni ja ennen kuin arvaankaan hän vetää myös tangani alas nilkkoihin. Yritän saada alushousuni takaisin jalkaani, mutta hän tarttuu kovaotteisesti kiinni poskestani ja sanoo hampaittensa välistä “Ei kai minun enää tarvitse TOISTAA!“.

Nielaisen peloissani ja istun takaisin penkille. Tunnen pummin löyhkäävän hengityksen kasvojeni vieressä, kun kuulen Pirjon sanovan pummille, että saa sitä myös koskea, eikä pelkästään katsella. Pummi nojaa minuun päin ja hänen likaiset sormensa hyväilevät paljasta reittäni samalla kun Pirjo alkaa levittämään tiukasti yhdessä olevia jalkojani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute