Herkku-puhelin
Ihana ensirakkaus
Unelias Unelmoija

Oli kaunis kesäpäivä, linnut livertelivät ja aurinko paistoi. Muutenkin oli mukavaa, taskussa oli osa kesätyöpalkasta, toisessa taskussa juuri saatu ajokortti ja vanhan, mutta edelleen toimivan ja tietenkin tehokkaan (ihan vähän piristetty vaan) Peugeot 405:n avaimet. Ja mikä parasta, treffit tyttöystävän kanssa illalla kesämökillä. Herrasmiehenä minulla ei tietenkään ollut mitään erikoisia suunnitelmia illan varalle. Arveltiin saunoa ja grillailla, siis viettää tavallinen mökkilauantai, ihan kahdestaan. Aika kului kuin siivillä, niin yleistähän se kesäisin on. Pari kaveria soitteli ja käytiin kyläkiekkoa ajelemassa, tavan vuoksi vain. Liikennettä oli vähän, kaikki viettivät aikaansa satamassa tai jossain hyväksi katsomassaan paikassa.

Ilta tuli ja kävin hakemassa Riikan kotiovelta kyytiin. Mielessäni ajattelin, että olipa minulla käynyt uskomaton tuuri kun löysin suhteellisen kauniin ja älykkään naisen ystäväkseni. Minua kun ei minään hurmurina pidetty, aikaani vietin kotona nukkuessa ja kaikenlaisia koneita, autoja, mopoja etc, rassatessa. Ajomatkaa mökillemme oli lähes 50 kilometriä, onneksi tie oli tuttu ja poliisiton. =) Kysyin Riikalta, josko hän antaisi minun ajaa kovaa. Vastaus oli myönteinen, tosin jossain vaiheessa matkaa huomasin hänen pitävän tiukasti kiinni ovenkahvasta. Eikä ihme, kulkihan vanha Peugeot iloisemmin kuin monet muut autot (huippunopeutta mitattu 213 km/h). Ja reitillä oli tietenkin yksi noin neljän kilometrin pituinen lähes suora pätkä. Turvallisesti perille kuitenkin päästiin, kuten aina minun ajaessa. =)

Mökillä keitettiin kahvit heti ensimmäiseksi, satuttiin nimittäin olemaan oikeita kahvisieppoja molemmat. Minä otin tehtäväkseni saunan lämmityksen, ja Riikka aikoi pistää grilliin jotain paistumaan. Noin tunnin päästä sauna olikin jo lämmin, koska olin ahkerasti lisännyt kuivia koivuhalkoja kiukaaseen. Riikkakin oli saanut jo pihvit grillattua, joten päätimme syödä vasta saunan jälkeen. Menimme saunaan, molemmat hieman ujostellen tietenkin, emmehän me vielä kovinkaan montaa kertaa oltu nähty toisiamme alasti. Alkulöylyjen jälkeen käytiin uimassa, mitään uimapukuja ei tietenkään tarvittu näin syrjässä. Vedessä telmittiin jonkin aikaa, räiskyteltiin vettä toistemme päälle ja sitä rataa. Pois noustessa minä nousin ensin ja autoin Riikan vedestä laiturille ja suutelinkin noin ohimennen. Riikka vastasi tutulla tavallaan, varovasti mutta varmasti. Palattiin saunaan, otettiin löylyä ja juteltiin tulevaisuudesta, joka tietenkin oli yhteinen. Riikka kysyi sitten minun mielipidettä lapsista, vastasin, että pidän kyllä. Ja tietty vitsinä, että tekovaihehan se kaikkein hauskin on. Sain sangollisen kylmää vettä niskaani ja perään lempeän suudelman.

Löylyt oli jo otettu ja oltiin pukuhuoneen puolella, istuttiin pyyhkeet päällä vierekkäin. Ne on niitä hetkiä, joita ei vaihtaisi mistään hinnasta pois. Juteltiin ja katsottiin ohi uivaa sorsaperhettä. Suutelin Riikan niskaa ylös noustessani, Riikka vastasi ottamalla kädestä kiinni ja suuteli suulle. No, minä menin ja otin lisää appelsiinimehua, en oikein välitä alkoholista, ja tietty tarjosin Riikallekin. Palasin istumaan ja ojensin Riikalle mehulasin, tiedustelin samalla, että ajetaanko kotiin vai jäädäänkö tänne. Vastauksena oli mökillä pysyminen, mikä tietenkin sopi minulle hyvin, rauhallisuudesta kun pidän. Painuttiin sisälle, syötiin grillatut ruuat ja alettiin suunnittelemaan yöunien katselemista. Riikka tiedusteli nukkumisjärjestelyjä, eli eri sängyt vai vierekkäin. Minullehan asialla ei juurikaan väliä ollut, tai en ainakaan halunnut painostaa Riikkaa mihinkään mitä hän ei halunnut. Vierekkäin kuulemma nukuttaisiin, päästään aamulla sitten helpommalla vastasi Riikka. Riikka arveli yön olevan kuuma, joten puki minimivaatetuksen päälleen, eli pitkän yöpaidan eikä mitään muuta. Minä taas nukuin kesät talvet boksereissa, joten niin tein nytkin. Riikalle vielä vitsailin, ettei saa siiten kutittaa, muuten pikkuveli herää. Tietenkin Riikka testasi, ja minä sain kipristellä nolona sängyssä.. =) Riikka kuitenkin sanoi, ettei tarvitse ujostella, eihän tässä ventovieraita olla. Niinpä annoin miehuuteni olla niin kuin se itse halusi, ja täyteen mittaanhan se tietenkin venyi.

Sitten kuitenkin todella yllätyin, Riikka halusi nimittäin nähdä sen. Sanoin, että tehdään vaihtokaupat, ja niin Riikka sitten heitti yöpaidan pois. Nyt ei enää voinut perääntyä, minunkin oli pakko riisua bokserini. Riikka sitten katseli hetken uteliaana ja tunnusti, ettei ollut koskaan nähnyt seisovaa kalua elävänä! “Kerta se on ensimmäinenkin“, minä sanoin. Riikka vastasi myöntävästi. Pitihän minunkin Riikalle tunnustaa oma kokemattomuuteni. Vähän siinä sitten leikittiin “lääkärileikkiä“, halusimme molemmat nimittäin tutustua vastakkaisen sukupuolen saloihin. Kysyin, josko Riikka haluaisi mennä pidemmällekin, ja vastaus oli myönteinen. Nyt minua alkoi jo hermostuttaa, olinhan toki aiemmin katsellut pornokuvia ja filmejä, mutta en tiennyt, mitä Riikka minulta odotti. En myöskään tiennyt, mistä Riikka piti. Nousimme pystyyn, olimme jo molemmat alastomia. Odotin Riikan tekevän aloitteen, mutta odotin turhaan. Siispä minun oli näytettävä taitoni. Korjaan; minun oli opeteltava uusia taitoja, mutta onneksi tämä opiskelu oli miellyttävää.

Kuljetin käsiäni pitkin hänen vartaloaan, kaikkialla tasapuolisesti. Etsin hänen herkkiä paikkojaan, joita tuntuikin löytyvän yllättävän paljon. Siirryin vähitellen hyväilemään häntä huulillani. Tiesimme molemmat, ettei mitään kiirettä ollut, joten aioimme tehdä tästä illasta ikimuistoisen. Hitaasti suutelin hänen kaunista vartaloaan joka puolelta, edelleenkin tasapuolisesti. Riikkakin tuntui nauttivan, ainakin sillä perusteella, mitä pystyin hänen vartalostaan tulkitsemaan. Nyt tuntui jo olevan aika erikoistua herkimmille alueille, ja aloitinkin hyväilemään ja nuolemaan hänen ristiselkänsä aluetta!hitaasti ja hellästi, puoliksi kiusoitellen siirryin ylemmäs Riikan niskaa kohti. Aluksi hieroin kevyesti sormillani, sitten pieniä ja helliä suukkoja ennen suurempia ja vaativampia suudelmia. Vähitellen siirryin etupuolelle, suukottelin Riikan kyynärtaipeita ja olkapäitä, kuljettelin sormiani hellästi ja hitaasti hänen vatsaansa pitkin, kosketin varovasti vasenta rintaa etsien sen nännin, jonka ympärilläni sormeani pyörittelin. Annoin Riikalle hieman aikaa totuttautua tunteeseen ja sitten siirsin huuleni sormeni paikalle ja aloin imemään kevyesti Riikan kaunista ja kovaa nänniä. Toisella kädelläni hyväilin rintaa, jota imin ja toinen käteni tutki Riikan oikeaa rintaa, jonka otin suuni hellään käsittelyyn seuraavaksi. Tunnustellen suutelin Riikan rintoja eri kohdista, välillä imaisin hieman jostain kohtaa ja samalla käteni alkoi tehdä tiedusteluretkeä Riikan reisien sisäpintoja pitkin.

Riikka ilmeisesti piti käsittelystäni, sillä hän alkoi horjahdella ja katsoikin viisaammaksi siirtyä sängylle makaamaan. Aloitin pidemmän tutustumisen Riikan vartaloon hänen jaloistansa, suutelin kevyesti hänen varpaitaan ja nilkkojaan. Nousin hitaasti ylemmäs, hieroin hänen sääriänsä samalla suukotellen hänen polviaan. Jatkoin matkaani ylemmäs, kohti Riikan häpykukkulaa, painoin ohimennen pitkän suudelman siihen ja siirryin suutelemaan Riikan navan ympäristöä, imin hellästi ja varoen hänen kauniisti ruskettunutta vatsaansa ja siirsin huomioni takaisin rintoihin, ollen tällä kertaa hieman vaativampi, imien hieman voimakkaammin ja puristellen varovasti hänen (minun mielestäni) täydellisiä rintojaan.. Pian siirsin kaiken huomioni Riikan kasvoihin, kuljetin kevyesti sormeani poskilla ja otsalla, suutelin hellästi hänen kauniita huuliaan, hyväilin hänen niskaansa toisella kädelläni ja rakastellen hänen silmiään silmilläni, suudellen hänen leukaansa, kaulaansa, poskeansa, kaikkea mihin ylsin.. Aloitin uudestaan matkani alas, tällä kertaa hänen selkäpuoltaan pitkin pakaroille, joita suutelin hetken ja annoin käsieni vaeltaa hänen alastomalla vartalollaan. Painoin lämpimän suudelman hänen pyllyvakonsa yläreunaan ja vastaukseksi tästä sain pienen luunapin otsaani ja kauniin hymyn.

Pyysin häntä kääntymään selälleen ja katsoin hetken hänen silmiinsä.. Annoin pitkän suudelman hänen häpykummulleen ja sitten uskaltauduin suutelemaan hänen aarrettaan.. Pian annoin toisenkin suudelman, kokeillen samalla kielelläni Riikan pillua ja pyytäen pientä apua häneltä. Riikka näyttikin aarteensa pohjukat hieman häpeillen, mutta jo selvästikin hieman kiihottuneena. Jatkoin tutkimusretkeäni antaen monia suudelmia Riikan klitorikselle ja hyväillen sormillani hänen nivusiaan ja pillunsa ympäristöä. Uskaltauduin viimein nuolemaan häntä oikeasti, leikitellen kielelläni tutkin hänen häpyhuuliaan, nuollen hänen karvoitustaan, imien hänen suloista nuppuaan, kuljettaen toista kättäni hänen rinnoillaan, antaen kieleni ja huulieni tuottaa hänelle mielihyvää tunsin jo Riikan selvästi rentoutuvan ja antavan itsensä nauttia esteettömästi tästä ihanasta illasta. Viimein annoin kieleni upota hänen sisäänsä, pyörittelin sitä hänen aukkonsa ympärillä ja tunsin jo selvän kosteuden tuossa ihanassa aarteessa. Kostutin yhtä sormea suussani ja koetin sitä varovasti hänen sisäänsä, aluksi vain sentin ja varovasti pyöritellen antaen sormen upota syvemmälle ja syvemmälle, viimein alkaen vetämään sitä ulos ja taas hellästi sisään, hitaasti ja varoen.. Suullani etsin uutta suudeltavaa.. suutelin hänen reisiään ja lantiotaan, annoin sormeni hieman nopeuttaa tahtia.. Riikka nosti jalkansa koukkuun, ja sitten veti ne käsillään olkapäitään vasten katsoen samalla rakastavasti minua. Riikka oli antautunut minulle täysin, ja tiesin, että hän nautti.. Ja Riikan nautinnon näkeminen vei minut onneni kukkuloille ja uskalsin jatkaa.

Otin sormeni pois Riikasta, sillä tässä asennossa Riikkaa oli helpompi nuolla.. Aloitin suullani hyväilyn uudestaan, antaen toisen käteni hyväillä Riikan takapuolta ja toisen Riikan takareisiä.. Etsin uudestaan Riikan klitoriksen ja olin tällä kertaa sille vieläkin hellempi, ottaen sen välillä huulieni väliin ja antaen kieleni tutkia sen ympäristöä estelemättä.. Nyt kostutin kahta sormea suussani ja annoin niiden kokeilla Riikan emättimen liukkautta. taas aluksi varoen, hitaammin, sillä kohde tuntui olevan ahdas. Sormeni kuitenkin mahtuivat Riikkaan ja annoin niiden olla jonkin aikaa liikkumatta, annoin Riikan totuttautua vieraisiinsa nuollen samalla hänen pakaroitaan.. Sitten uskaltauduin painamaan suukon hänen peräaukolleen, tunsin Riikan selvästi yllättyvän ja jännittävän, sillä sormeni olivat nyt melkoisessa puristuksessa. Annoin siitä huolimatta toisenkin suukon ja heti perään jo oikean suudelman ja aloitin nuolemaan hänen pyllyvakoaan tutkivasti ja tunsin Riikan rentoutuvan jälleen. Nyt aloin liikuttelemaan sormiani hänessä ja kuulemani perusteella kokemus taisi olla Riikalle mieluisa.. Mieluisaa tämä oli ainakin minulle.

Hetken päästä Riikka ilmoitti, ettei tässä koko yötä jaksa odotella ja nauroi omalla rakastettavalla tavallaan ja minä tiesin, että nyt on ikimuistoisen kokemuksen aika.. Riikka laski jalkansa patjaa vasten ja levitti niitä hieman, hänen pillunsa näkyi kostean kiiltävänä noiden ihanien jalkojen välissä.. Riikka laittoi kortsun minulle ja antoi luvan tulla päälleen.. Sitten hän ohjasi minut oikeaan kohtaan ja painoi päänsä tyynyyn. Katsoen minua silmiin hän suuteli vielä minua ja muistutti, että minun täytyy olla varovainen ja oikein rauhallinen. Minä aloin painamaan hitaasti itseäni häneen ja häntä silmiin katsoessani näin tuottavani kipua. Vetäydyin heti hieman ja katsoin Riikkaa kysyvästi. hänen suudelmansa oli vastaus, saisin jatkaa. Niin työnnyin uudestaan, varovasti ja hitaasti, mutta taas näin kivun hänen silmistään, toisessa silmäkulmassa oli pieni kyynelkin.. hätäännyin ja aloin vetäytymään, mutta Riikka kielsi. “Mitä minä teen?“, kysyin häneltä. Riikka vastasi: “Odota hetki“. Silloin hän levitti jalkojaan lisää ja koukisti niitä hieman ja käski minun taas jatkaa. Taas painauduin muutaman millimetrin syvemmälle, mutta Riikkaan sattui vieläkin, ja olin jo vetäytymässä, mutta Riikka kielsi ja painoi takapuoltani itseään kohti. Nyt aloin jo tuntea suurtakin vastusta, mutta Riikka vain painoi lujempaa, silmäkulmista valuivat kyyneleet, mutta silmät olivat vieläkin rakastavat. Sitten suutelin häntä ja keskityin hänen silmiinsä, sanoen hänelle rakastavani häntä ikuisesti. Suutelin hänen silmäkulmistaan kyyneleet pois ja tunsin olevani hänen lähellään. Yhtäkkiä Riikka kiljaisi ja minä upposin häneen kokonaan, hänen immenkalvonsa oli antanut periksi ja samanaikaisesti hänen neitsyyden menetyksensä kanssa minä menetin poikuuteni. Jäin paikoilleni, säälin Riikan tuntemaa kipua ja tunsin painostaneeni häntä liiaksi, mutta Riikka sanoi vain rakastavansa minua. Hitaasti aloin vetäytyä ja työnnyin takaisin, koko ajan katsoin Riikkaa silmiin. Ensimmäistä kertaa elämässämme me rakastelimme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute