Herkku-puhelin
Vaimoni kimppapimppana
Vaimon BiM

Olimme silloin tällöin jutelleet vaimoni kanssa kimppaseksistä. Vaimoni Milla ei oikein ollut ajatuksesta innostunut, kun taas minä olin, lievästi sanottuna. Lopulta vaimoni suostui, sillä ehdolla, että hän saisi järjestää kaiken. Minä olisin suostunut lähes mihin vain päästäkseni kokeilemaan ryhmää vaimoni kanssa, joten tuo ei tuottanut minulle ongelmia ja suostuin heti.

Reilua viikkoa myöhemmin Milla soitti minulle töihin ja ilmoitti, että kimppasessio alkaa kun tulen töistä. Minua härnätäkseen hän kertoi saavansa miesseuraa jo aiemminkin, joten kuulemma kannattaisi kiirehtiä. Odotin työpäivän loppumista kuumeisesti, jotta vihdoinkin pääsisin toteuttamaan fantasiani ryhmäseksistä! Kuvittelin pienen ja pyöreän isotissisen blondivaimoni mitä erilaisimpien miesten kanssa ja olin varmasti täysin poissaolevan näköinen koko loppupäivän.

Vaimoni huuteli eteiseen, että tulisin suoraan olohuoneen puolelle. Sydän pamppaillen menin katsomaan millaisen uroon Milla oli aviovuoteeseemme valinnut. Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen kun huomasin vaimoni istumassa sohvalla, mies kummallakin puolellaan! Tyrmistystäni lisäsi, että Milla oli pukeutunut asuun, jota en edes tiennyt hänellä olevankaan; kerman vaalea korsetti, sävyyn sopivat sukat ja shampanjan väriset piikkikorkkarit. Korsetin kupit painoivat suuria E-kupin rintoja yhteen korostaen herkullisesti rintojen välistä vakoa. Vaimoni valitsemat panomiehet olivat molemmat hoikkia, suht´ lihaksikkaita tummahiuksisia nuorukaisia. Kummatkin olivat sonnustautuneet miesten seksialushousuihin. Hetken kuluttua sain tietää, että norsuhousuinen kundi oli Janne ja nahka-alushousuinen kaveri Make. Jannen housut olivat mallia, jossa kalu ujutetaan norsun kärsään, Maken housut noudattelivat sovinnaisempaa tyyliä. En voinut olla huomaamatta kuinka ´norsun kärsä´ sojotti uhmakkaana kohti korkeuksia...

Milla kehotti minua istumaan nojatuoliin vastapäätä sohvaa ja nauttimaan näkymästä. Istuutuessani huomasin, että korsetti oli mallia, joka loppui heti lantion yläpuolelle. Eli vaimoni oli jo pillu paljaana kahden kiimaisen kundin välissä. Mietin olivatko pojat jo kokeilleet vaimoni vittua. No, jos eivät vielä olleet, niin kohta ainakin olisivat!

Vaimoni suuteli kiihkeästi Jannen kanssa tämän kouriessa Millan jättimeijereitä himokkaasti. Samaan aikaan Make hyväili vaimoni häpyä. Katselin kiimaisena kuinka vaimoni puristeli Jannen jäykkää kullia ja levitti reisiään antaakseen Makelle enemmän tilaa. Samalla hän tarjosi minulle paremman näköalan vaaleakarvaiseen, märkään vittuunsa. Kaivoin oman kaluni esiin ja aloin runkkaamaan sitä hitaasti tuijottaen samalla lumoutuneena kuinka vieraan miehen sormet upposivat rakastamani naisen sisään! Millan lantio nytkähteli jo ja kuulin hänen voihkivan tukahtuneesti kielisuudelman jatkuessa koko ajan. Kun vaimoni suu irrottautui Jannesta, hän sanoi: ”Rakas, riisu Jannen housut!”.

Nopeasti heitin omat housuni pois ja siirryin kulli tanassa sohvalla olevan kolmikon luokse. Janne kohotti takapuoltaan sohvalta, jotta sain kiskottua norsuhousuja alemmas. Norsun kärsä pysäytti kuitenkin etenemisen, sillä sen sisällä oleva kova kyrpä ei taipunut tarpeeksi. Tartuin nopeasti kiinni Jannen kalusta ja aloin vapauttaa sitä housuista. Samalla pääsin puristelemaan toisen miehen kalua hyvällä syyllä, ensimmäistä kertaa. Kun sain Jannen kovan patukan esiin, hän sanoi minulle: ”Aseta mut vaimos pillulle. Sitten saat kattoo vierestä, kun mä panen sun naistas. OK?”, asiahan sopi minulle erinomaisesti ja kerroin sen Jannelle. Make ilmoitti vaimoni olevan valmis otettavaksi, pillu kuulemma suorastaan valui jo. Samalla Make ohjasi vaimoani kääntymään sohvalla nelinkontin. Pian Milla olikin rehevä peppu pystyssä odottamassa vierasta miestä. Janne asettui hänen taakseen ottaen vaimoani kiinni lanteista. Otin tukevan otteen Jannen kalusta ja katsoin sitä hetken oikein läheltä. Vetelin hänen esinahkaansa pari kertaa edestakaisin ja toteutin haluni maistaa kullia imaisemalla terskan hetkeksi suuhuni. Häpeän puna levisi kasvoilleni kun Janne kysyi, maistuiko kyrpä hyvältä. Kuitenkin nyökkäsin mitään sanomatta. ”Nyt mä haluun nussia tätä narttua, joten ohjaahan nyt se tikkari sisään!”. Levitin Millan häpyhuulia ja katsoin kuinka Jannen kalu upposi sormieni välistä vaimoni sisään.

Myös Make oli heittänyt housunsa pois ja seisoi sohvan päädyssä runkaten. Välillä hän läpsytteli kalullaan rouvani naamaa, härnäten tätä ottamaan sen suuhunsa. Kasoessani sai Milla imaistuksi kullin suuhunsa alkaen imeä sitä raivokkaasti välillä tukahtuneesti voihkien. ”Onpa pikkulutkalla märkä vittu...”, Janne totesi kiihdyttäessään kyrpänsä tahtia vaimoni lotisevassa pillussa. ”...on tainnut olla kunnon kyrvän puutteessa jo jonkin aikaa!”

Make veti kullinsa Millan suusta ja pyysi minut viereensä. Siirryin niin, että kullini kosketti Maken elintä, aivan vaimoni kasvojen edessä. Naiseni silmistä loisti alaston himo kun hän hamusi meidän molempien kyrpiä yhtä aikaa. Milla nuoleskeli molempia vuoron perään ja ohjasi kalumme niin, että terskat olivat vastakkain hänen kielensä ulottuvilla. Kun vaimoni oli imuttanut kahta kullia hetken aikaa, alkoi Janne raivokkaan rynkytyksen. ”Haluutko kyrpää perseeseen, huora? Haluutko?”, Janne tivasi vaimoltani. Milla pyöritti kiihkoissaan päätään ja valitti nautinnosta. Katkonaisesti hän sai huohotettua, ettei saa panna peppuun. ”No haluutko kahta kyrpää yhtä aikaa sun vittuus?”. Se sopi Millalle ja ajatus kiihotti minuakin suuresti.

Janne veti limaisen mulkkunsa ulos vaimoni vitusta ja kehotti naista nousemaan niin, että Make pääsisi tämän alle. Vaimoni teki kiltisti niin kuin pyydettiin ja pian Make olikin selällään vaimoni alla, pehmeiden rintojen paikoilleen vangitsemana. Siirryin äkkiä vaimoni takapuolen luo, sillä halusin päästä ohjaamaan myös Maken vaimoni herkkupilluun. Siinä on jotain syntisen kiihottavaa, kun auttaa vieraita miehiä naimaan omaa vaimoaan...

Autoin Maken reiälle ja seurasin haltioituneena kuinka kyrpä upposi sisään. En voinut vastustaa kiusausta, vaan kumarruin nuolemaan Maken kiveksiä. Kauaa en kerennyt niitä kuitenkaan lipomaan, sillä Janne tahtoi päästä taas anteliaan rouvani kimppuun. Ohjasin Jannenkin kalun kalun Millan pimppiin, jonne se painui helpon näköisesti. Jannen aloittaessa rivakat työntönsä alkoi vaimoni uikuttamaan kahden kullin tuottamasta nautinnosta. Vatkasin mulkkuani hurjasti seuratessani kahden suonikkaan kyrvän liikkumista vaimoni himokkaassa vitussa.

Siinä katsellessani alkoi Make huohottamaan voimakkaasti samalla kun hänen lantionsa nytkähteli hallitsemattomasti orgasmin kourissa. Ajatus, että vieras mies laukesi vaimoni sisään kiihotti minua tavattomasti. Tunsin oman lastini olevan tuloillaan, joten meninn vaimoni eteen imettäväksi. Milla alkoi imemään kaluani kuin vasikka lehmän tissiä ja minä seurasin kuinka Janne aloitti loppukirin. Miehen kyrpä tikkasi kuin vanha Singeri konsanaan ja vaimonikaan ei voinut imeä kulliani saadessaan mahtavan kuuloisen orgasmin. Onnekseni Make pelasti tilanteen hyväilemällä hellästi pallejani vaimoni alta. Millan uikuttaessa edessäni aloin roiskimaan spermalastiani hänen kasvoilleen. Juntaten kyrpänsä syvälle vaimoni vittuun alkoi Jannekin tyhjentää pussejaan orgasmin kourissa vavahtelevaan Millaan.

Janne veti veltostuvan kalunsa vaimoni sisältä aiheuttaen lurpsahtavan äänen. Make kiemurteli esiin Millan alta, joka jäi makaamaan sohvalle. Siinä me kolme punottavakyrpäistä miestä katselimme yhdessä nussimaamme naista, jonka pillusta sperma hiljalleen valui. Silittelin vaimoni spermaista, hyvin naitua vittua. Liu´utin paria sormeani liukkaassa vaossa ja kohta vaimoni voihkaisikin nautinnosta. Tuo yksi ainoa äännähdys muutti hajamielisen hyväilyni määrätietoiseksi liikkeeksi. Lisäsin vaimoni pilluun kolmannenkin sormen, joka mahtui väljään reikään helposti. Saman tien annoin pikkusormenikin upota vaimooni ja niin vain peukalo oli enää ulkopuolella. Tiesin kyllä koko käteni mahtuvan tuohon reikään, sillä olin ennenkin fistannut Millaa. Normaalisti hän ei kuitenkaan pitänyt koko kädestä, 4 sormeakin oli liikaa. Nyt hän kuitenkin nosteli peppuaan vastaan ja vinkui kiimaansa. Pojat puristelivat kullejaan seuraten kiiluvin silmin kuinka aloin työntämään koko kättäni panopuumme sisään. ”Onpa sulla märkä ja liukas vittu!”, totesin vaimolleni. Vastaukseksi sain vain huokailuja kun työnsin koko käteni rannetta myöten sisään. Aloin hitaan nyrkkipanon, joka vei vaimoni nopeasti kohti hekuman huippua. Make täydensi työtäni viemällä kätensä alakautta vaimoni klitorikselle alkaen hieromaan sitä.

Janne käski Millan levittämään pakaroitaan, jonka jälkeen hän asettui hajareisin vaimoni leveän takapuolen ylle. Itse olin suoraan vaimoni takan, joten miehen perse täytti lähes koko näkökenttäni. Silmieni edessä Janne asetti kalunsa Millan ryppyreiälle ja alkoi painaa kaluaan sinne. ”Ei, ei peppuun. A-aaah... Ei..hh saa... Sattuu.”, Milla valitti, levittäen kuitenkin edelleen pakaroitaan. Janne sai kalunsa sisään ja painoi sen hitaasti pohjaan saakka. Hän aloitti rytmikkäät työnnöt, joita aloin myötäilemään kädelläni. Pian vaimoni alkoi taas huohottaa nautinnosta ja nopeasti huohotus muuttui voihkinnaksi. ”Sulla on hyvä perse! Jatkossa mä haluun tätä useesti. Onks selvä?”, Janne sanoi. ”On! On! Ih... Ihanaa! Nussia mua!”, vaimoni voihki ekstaasissa. ”Nussi mua perseeseen...”.

Siisrsin katseeni vaimoni levälleen poratusta pepusta Makeen, joka oli lopettanut klitorisleikit ja siirtynyt runkkaamaan Millan eteen. Koska oma kalunikin seisoi taas kuin kanki, vedin käteni ulos vitusta ja siirryin Makeen viereen aloittaen käteenvedon. Ei kestänyt kauaa kun jo roiskin, taas ensimmäisenä, spermani rouvani kasvoille ja hiuksiin. ”Suu auki, Milla!”, Make käski vaimoani. Vaimoni avasi suunsa ja Make laukesi lähes samalla hetkellä. Kunnioitettavan suuri annos spermaa lensi kohti vaimoni odottavaa suuta, osa jopa osui sinne. Spermaryöpyt lässähtelivät kuumina vaimoni kasvoille sekoittuen minun siemennesteeseeni. Naiseni näytti todella riettaalta nuoleskellessaan suupieliään sperman valuessa pitkin kasvoja ja Jannen naidessa häntä perseeseen. Pian vaimoni kieltämättä tiukka peppureikä teki tehtävänsä ja vaimoni lähetti lastinsa vaimoni suoleen. Janne veti kalunsa ulos ja kiitti vaimoani hyvästä panosta.

Jätimme Millan makaamaan sohvalle kaikki aukot spermaa valuen ja lähdimme kohti kylpyhuonetta enemmän tai vähemmän jäykät jalkovälissä heilahdellen. Mietin jo, kuka pesisi kenetkin ja tulisiko vaimoni vielä mukaan...

Kommentit enemmän kuin suotavia!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute