Herkku-puhelin
Pelaamassa
Pepe

Olimme tyttöni ja parin duunikaverini kanssa mätkimässä tennistä firman vuorolla sisäkentällä. Koska oli viimeinen vuoro sovimme kentänhoitajan kanssa sulkevamme ovet lähtiessämme.

Saimme aikaan nelinpelin, kun Sepon tyttö oli mukana. Pelasimme aikamme ja Aki ja Tero jäivät vielä hetkeksi. Menimme Jennin kanssa pukuhuoneeseen ja saunaan, jonne Anu ja Seppokin tulivat. Huomasin Jennin katselevan Sepon jalkoväliin, jossa kyrpä osoitti heräämisen merkkejä. Tero ja Aki tulivat lauteille, jossa alkoi olla tiivis tunnelma. Tyttöni istui Sepon ja minun välissä Anun istuessa vieressäni. Jenni oli nostanut jalkansa lauteille Akin ahtautuessa alalauteelle huomaamattaan aivan tyttöni eteen.

Sepolla seisoi jo täysin, kun Anu otti kiinni kullistani, joka jäykistyi välittömästi. Jenni oli heti mukana ja laski jalkansa Akin olkapäille ja kumartui Sepon syliin ottaen pitkän kyrvän suuhunsa. Aki ei tarvinnut miettimisaikaa tajutakseen missä mentiin vaan kääntyi tyttöni jalkoväliin alkaen nuolla ja leikkiä sormillaan Jennin hävyllä. Tero hyväili Anua kanssani.

Saunassa alkoi tulla kuuma ja Jenni nousi poistuakseen veti Tero hänet syliinsä alkaen pyörittää itseään alla. Jenni nousi hieman Teron pitäessä isosta melastaan, tyttöni laskeutui takaisin syliin Teron painuessa sisään. Katsoimme kaikki kuinka Tero yritti liikkua tytössäni Anun edelleen imien kulliani.

Nousimme lauteilta Teron ja Jennnin jäädessä. Anu asettui penkille, levitin hänen jalkojaan ja aloin nuolla kunnes Anu halusi jo kulliani. Nostin jalat olkapäilleni aloin työntää sisään Sepon runkatessa vieressä. Aki asettui Anun ylle työntäen kyrpänsä suuhun.

Saunasta kuului huohotus kun katsoin avonaisesta ovesta, painoi Tero kyrpäänsä alalauteella istuvaan tyttööni rajusti hänen ristittyä jalkansa pojan ympäri. Pari nai rajusti kunnes Jenni sai Teron lauetessa sisään. Näky kiihotti niin etten pystynyt pitämään vaan laukesin Anuun.

Jenni ja Tero tulivat hikisinä saunasta, Teron kyrpä märkänä ja kiiltävänä roikkuen vielä puolivelttona. Seppo halusi heti korvauksen ja asetti tyttöni lattialle ilman esileikkejä asettui päälle ja ohjasi kullinsa sisään. Aki otti vuorostaan Anun huomaan. Katsoimme Teron kanssa parien naintia, kun Tero väänsi pääni syliinsä käskien imeä. Isosta kyrvästä ei sopinut kuin pää suuhuni kun imin ja nuolin häntä. Hän asettui päälleni 69 imien kullini kun tunsin sormen sisälläni. Tero lopetti kun Aki laukesi Anuun.

Aki nousi ja Tero asettui tilalle Sepon katsellessa kuinka kolmas ja varmasti isoin kyrpä upposi hänen tyttöönsä. Akin kulli ei näyttänyt veltostumisen merkkejä kun hän kysyi imisinkö hänetkin. Otin Akin suuhuni kunnes yllättäen hän otti päästäni kiinni alkaen naida suutani ja melkein samantien laukesi suuhuni.

Jenni sai orkut ja antoi myös kuulua kun Seppo vielä pitkitti ja syöksi spermansa sisään. Aki jonka kulli edelleen seisoi halusi vielä tyttöäni, joka alkoi olla väsynyt, mutta otti Akin vielä päällensä. Katsoimme vierestä kuinka Aki ja Tero naivat tyttöjämme pitkään. Runkkasimme Sepon kanssa toisiamme odotellessa vuoroamme. Akin lopulta naitua tyttöni minun piti vielä kerran asettua päälle. Työnsin kullini tyttöni märkään ja turvonneeseen pilluun. Anu ei jaksanut enää Teron jälkeen vaan lähti suihkuun jonne myös Jenni halusi. Menimme poikien kanssa vielä saunaan. Tero huomasi seisovan märän kullini. Hän painoi minut Akin syliin selälleni ja alkoi imeä ja runkata rajusti kunnes laukesin .Tero hieroi spermaisia kullejamme vasten omani jäädessä varjoon. Tero lupasi jatkossakin antaa kovan vastuksen pallo peleissä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute