Herkku-puhelin
Työmatka
Hellä Luolamies

Kaikki tapahtuu kun piti lähteä duunikaverin kanssa työmatkalle paikalliseen tehtaaseen tarkastuskäynnille, päivä on muistaakseni perjantai vasta kesäkuun alussa. Lähdettiin rinta rottingilla kun oli suunniteltu työmatkan ns. viihdepuolikin jo etukäteen kuntoon. Perillä hypättiin taksiin ja ajettiin paikallisen hotellin eteen, tätä hotellia oli meille suositeltu juuri iloisten iltojen vuoksi. Olin varannut mukaan vähän eväsjuomaa ihan vaan siltä varalta jos sattuisi törmäämään tanssiparketilla ..janoiseen.. tanssipartneriin.

Hotellihuoneessa Väiski sanoa paukautti minulle että lyödäänkö vetoa kumpi tänä iltana ensimmäisenä pääsee kastamaan, no enhän minä moisesta voinut kieltäytyä vaan lyötiin kättä päälle ja sovittiin että hävinnyt maksaa illan, myös naisten. Ykköspuku päälle ja paanalle, menimme kuitenkin baaritiskin kautta ja otettiin ns. lämmittelypaukut, kun kaveri vielä joi omaa viskiään loin katseeni pöytiin samalla kun ensimmäinen valssi alkoi soimaan. Aivan salin perälle marssi samalla hetkellä neljä komeaa ja nuorehkoa neitokaista. ja kun he olivat istuneet minä marssin perässä ja pokkasin mielestäni kauniimmalle ja nuorimmalle neidolle että olisiko valssi mitään. Ja sinä olit oli heti valmis, otit minua käsivarresta aivan kuin olisimme ennenkin tavanneet samalla kun marssimme parketille Väiski heilutteli nyrkkiään baaritiskillä ja huusi perääni että joko tuo saakelin ryökäle tuonne kerkes.

Tanssimme ensimmäistä valssia ja kun se oli puolessa sanoin sinulle, et kuule arvaa mitä nyt alko tekemään mieli. Sanoit että, taidan arvata sen takia minäkin olen tänne tullut. Sekunnin murto-osassa sanoin sinulle lähdetäänkö heti huoneeseeni vai tanssitaanko valssi loppuun, siitä sitä lähdettiin heti marssimaan huonetta kohti. Esittelin itseni siinä kävellessä, samalla kun sinä ihmettelit minun suoraa ehdotustani ja sanoit pitäväsi tyylistä. Huoneessa tarjosin sinulle drinkin eväspullostani ja skoolattiin illan kunniaksi, sinä aloit heti kuoria komeaa vartaloasi ja kerroit että olit tullut juuri tänä iltana koska sinun ns. pahat päivät pitäisi alkaa huomenna ja ennen niitä olet aivan vallaton. Huumorimies kun olen sanoin sinulle että ei se olisi haitannut ajomies ajelee kelillä kuin kelillä.

Sinulla ei ollut enää kuin pikkumustat kun tulin sinun selän taakse ja avasin rintsikan hakaset auki, kun sinä käännyit kasvotusten katseeni jumittui koko komeuteen, sinun rinnat oli kiinteät ja laajat, nännit pystyssä kuin rusinat. Suutelimme tulisesti ja aidosta kiimasta kuumina, sinun hengitys tiheni kun veit kätesi sepalukseni päälle hivellen ja puristellen kovana tykyttävää kaluani. Riisuin paitaani samalla kun sinä avasit vyöni ja avasit vetoketjuni, sinä kävit polvilleen lattialle ja vedit housuni nilkkoihin suorastaan repimällä. Kullini sojotti pystyssä sinun kasvojen edessä otit siitä molemmilla käsillään kiinni ja vetelit ensin muutaman runkkausliikkeen ja siinä samassa imaisit terskan suuhusi. Minulta meinasi päästä parkaisu kun sinun kieli alkoi pyörimään herkkumutterin ympäri, liekö se ollut vielä arka edellisestä kerrasta, mutta kutaa se teki. Hirveen kiimasi välistä sait sanottua että haluat ensimmäisen spermaryöpyn suuhun sillä siitä sinä tykkäät koska se tuntuu kiihottavalta kun se lentää suoraan kurkkuun.

Kovat paineet oli minullakin, kun otit kaluni niin syvälle suuhun että herkkumutteri hieroi nielurisoja silloin tapahtui kuin tulivuoren purkaus. Lensi kyllä semmoinen lasti ettet kyennyt kaikkia nielemään vaan osa lastista valui huulien ja kullini välistä sinun rinnoille, ja pitkin vatsaa aina reisille asti. Kun viimeinenkin sykäys oli tullut sinä katselit kulliani ja hieroit sillä rintojasi ja koviksi paisuneita nännejä, aina välillä kiusasit minua ja imaisit kalun vielä suuhusi. Pyysin että kävisimme välillä suihkussa pesulla ja jäähyllä että olisimme pikemmin iskukunnossa uudestaan, kun sinä nousit ylös minä polvistuin vuorostani sinun eteesi ja riisuin sinun valuneesta spermastani märät pikkumustat pois kauniin ja himottavan häpykummun päältä. Sinä levitit reitesi kuin pyytäen että suutele minun posliiniksi ajettua pilluani, silitin ensin hellästi häpykumpua ja kiimasta turvonneita häpyhuulia, tuo koko komeus hehkui kuumana ja pehmeänä kuin sametti. Suutelin ensin sinun reisien sisäpintoja ja nuolin niitä hellästi aina häpyhuulien juureen asti. Painoin huuleni klitoriksen päälle ja aivan varovasti ja kuin lisätäkseni sinun tulisia halujasi imin paisuneen klitoriksen huulieni väliin ja kuin suudelmassa en mennyt sen pidemmälle vaan nousin pystyyn ja sanoin että nyt tyttö mennään sinne suihkuun. Sait aikamoisen sätkyn ja hypit tasajalkaa ja sätit minua ja kirosit minut alimpaan helvettiin kun olin jättänyt homman kesken, ei sitä kauan kestänyt kun sinä huomasit että minulla oli jo uusi stondis päällä kun marssin suihkun puolelle. Sinä tulit viivana perässä lämpöiseen suihkuun, siellä jatkoin mihin olin äsken jäänyt.

Otin käsisuihkun ja pyysin sinut viereeni, sinä tiesit mistä oli kysymys sillä painoit minut lattialle polvilleen ja nojasit lantiosi ja kiimaisen pillusi aivan suuni eteen, avasin sormillani häpyhuulet ja suihkutin lämpöisellä vedellä klitorista, aina välillä hieroin klitorista kielelläni. Sinä nojauduit käsiesi varaan suihkun takaseinään jalat levällään ja minä istuin lattialla hyväilemässä sinun kauneinta ja herkintä aluetta, huusit ja elämöit kuin villieläin henkensä hädässä...multa tulee...multa tuleeeee... nyt.. nyt.. jatka, jatka...älä lopetaaaaiiiihhhhaa. Nousin ylös lattialta ja laitoin yläsuihkun valumaan lämpöistä vettä sinun selkään, huomasin kuinka olit vieläkin orgasmien vallassa väristen ja täristen selkä notkolla, nojaten seinään reidet levällään, selkä upeasti notkolla ja hiton komea pylly pystyssä. Menin taaksesi ja hyväilin kiinteitä rintoja, tunsit kullini painautuvan takamusta vasten ja aloit samalla pyörittämään peppuasi ja hieroit kulliani kankkujen välissä. Toistaen koko ajan, työnnä se pian sinne!; työnnä se...piiiaaaan. Ohjasin herkkumutterin turvonneen pillun huulille hitaasti työntyen yhä syvemmälle ja syvemmälle, olit heti vauhdissa mukana, painoit pilluasi vastaan sellaisella voimalla että kullini kolahti peräkamariin asti. Olit nyt sellaisessa vauhdissa ettei tahtonut mukana pysyä, kun sain tahdista kiinni ja pääsin rytmiin niin tuntui kuin sinun kuuma emätin olisi pureskellut ja tai imeskellyt kullini vartta ja terskan juurta, sinulla tuli kokoajan oikein orgasmien sarja. Eipä silti tunsin kuinka osasit myös käyttää kuuman pillusi puristajalihaksia samaan tahtiin kun minä köyrin menemään, oli se yhtä litinää ja lätinää kun lämmin vesi valui kuin vuoripurossa sinun kaarevaa selkävakoa pitkin kankkujen välistä huuhtoen minun kullinvartta kun läiskyttelin kankkuja vasten.

Ihanaa ihanaa tekee sikamaisen hyvää.... hyvää huusit jatkuvasti, ääni ja sanat tulivat katkonaisesti samassa tahdissa kun minä painoin fallostani kohti kohdun suuta. Ei mennyt kauaa kun tunsin että “laava“ alkoi kehitellä paineita pusseissa, kun se hetki tuli työnsin herkkutatin niin syvälle kuin vain pääsin, huomasit myös hetken koittavan ja painoit takamustasi vastaan, kullini paisui täyttäen sinun kuuman ja tulisen pillun kokonaan, kun sitten mällini lensi pillun perälle, sinun ääni oli kuin olisit kurlannut kurkkua hampaiden pesun jälkeen, se oli yhtä vinkumisen ja kurlaamisen sekamelskaa. Tilanteen rauettua me valuimme lattialle molemmat lämpimän suihkun alle, sinä läähätit siinä vieressäni kuin ajokoira mutta niin tein myös minä koska tuo akti oli kyllä aikamoista kiitolaukkaa. Olimme molemmat aivan uupuneita toisiimme nojaten lattialla suihkun alla, varmaan kymmenisen minuuttia ennen kuin pääsimme siitä ylös kuivaamaan toisiamme.

Menin edellä hotellihuoneeseen ja laitoin pikkupökät jalkaan, kaadoin pullostani molemmille paukut ja odottelin sinua. Suihkun puolelta kuului syviä huokailuja ja lopulta tulit horjuen viereeni, ojensin sinulle lasin käteen ja joimme drinkin pohjanmaan kautta, huokasit vielä syvään....tämä kruunasi kaiken. Kaaduimme molemmat leveälle sängylle selälleen, kätesi alkoi heti hamuilemaan pikkuhousujeni edustaa ja työnsit kätesi sinne, otit velton ja uupuneen... nyt jo pienen ja ryppyisen pippelin kuten sitä nimittelit käteesi, ja sopertelit korvaani ”Olipa tällä kaverilla äsken hurjan hauskaa.”. Minulta pääsi naurun pärähdys ja laitoin kämmenen pillun päälle kysyen etteikö tällä posliini kaunokaisella sitten ollutkaan, meitä nauratti molempia joka osoitti että olimme molemmat tyytyväisiä. Pomppasit pystyyn kuin tuli perseessä. Heiiiiii! Mun kaverit varmaan ihmettelee missä me ollaan, pian vaatteet päälle ja salin puolelle kuin olisit jo !!! Voi saatana ajattelin tähänkö tämä hauskuus loppui, olit niin nopea etten minä mukana pysynyt menit edellä pyytäen pian perässä. En pitänyt sen kiireenpää minä kaadoin itselleni vielä lasillisen ja pukeuduin rauhassa. Kun pääsin saliin duunikaveria ei näkynyt missään, sali oli täyttynyt sillä välillä kun olimme huoneessani mutta lopulta huomasin että sälli istui samassa pöydässä mistä olin sinut hakenut parketille. Sinnehän minunkin tietysti piti tulla koska sinäkin olit siellä, pokkasin pöydän edessä hymyillen sinulle että onko kauniin neidin vieressä oleva tyhjä tuoli vapaa ja saako siihen istua. nyökkäsit kohteliaasti... herra on hyvä ja istuu. Hyvä hyvä, ainahan minä yritän hyvä olla ja samalla koko pöydän tytöt purskahtivat nauramaan. Duunikaverini suu loksahti auki ja ihmetteli että mitäs nyt, hän kysyi hiljaa, olenko hävinnyt vedon vaikka oli istunut pöydässä koko ajan, vastasin ujostelematta: OLET! Käy tarkistamassa, tytöt eivät tajunneet mistä oli kyse, kun kaveri nousi rauhallisesti ja lähti kävelemään.

Tiesin että sinä jätit pikkumustat huoneeseen koska ne olivat spermastani märät sen alkulämmittelyn seurauksena ja jätit ne vielä yöpöydälle. Kohta duunikaveri tuli takaisin ja näin kun hän oli kuin hangon keksimainos ja sadatteli tullessaan, OLIN OLIN ja mitähän neidit ja rouvat sekä tämä herran kutale haluaisi. Kaikki oli tyytyväisiä kun pöytään tuotiin ilmaista viinaa, mutta pikkusen muut likat ihmetteli ja sinäkin katsoit minua vähän että mistähän nyt oikein tuulee. Me lähdettiin kaverin kanssa “tehdylle asialle vessaan“ ja jutusteltiin siellä asiamme valmiiksi, minä totesin että hän hävisi ja hän myönsi ja hävinneensä tosin tarkistuksen jälkeen, mutta reiluna kaverina lupasi lunastaa häviönsä. Pois lähtiessä kaveri sanoi että oli varannut itselleen oman huoneen ja samalla kun äsken kävi siellä vei omat kamansa pois minun huoneestani, reilua kaveruutta vai kuinka.

Lähdettiin Väiskin kanssa tyytyväisinä katsomaan mitä teille siellä pöydässä kuuluu, matkalla Väiski totesi että sen pöydän tytöt on kai hänelle liian nuoria kun ne ei olleet hänestä kiinnostuneita eivätkä lähteneet edes tanssimaan kun oli pyytänyt, vai sait rukkaset mutta ei sinun passaa jatkossa liikaa valikoimaan ruveta tai muuten jäät ilman, totesin hänelle, ei passaa ei passaa oli vastaus. Baaritiskin kohdalla huomasin pari vanhempaa rouvaa ja tönäsin Väiskiä, katos noita.. nyt iske kiinni ja heti?., ei siinä kaveri miettinyt vaan meni heti juttusille ja minä jatkoin sinun pöytään. Tytöillä tuntu olevan hauskaa kun Väiski kävi sanomassa että hänen piikki on auki pitäkää hauskaa? Nyt tätä pokaa viedään. Te olitte varmaankin keskustelleet mitä oli hotellihuoneessani oli tapahtunut, kun jokainen vuorollanne olitte minun kimpussa ja jokaista piti pyörittää parketilla, kaikki tunnuitte olevan todella kiimaisella päällä, tanssimisesta ei meinannut tulla mitään kun kaikilla oli ilmeisesti aivan muut asiat mielessä. Tulihan sekin hetki onnekseni että sain hetken rauhan kun naapuripöydän miehet huomasi minun “haaremin“, ja kohta oli tytöillä vientiä. Sinä liimaannuit kylkeeni ja kehräsit siinä tyytyväisenä, kävin sinun kanssa muutamalla hitaalla kappaleella, siinä tassin aikana muistin ettei sinulla ollut pikkuhousuja jalassa ja vain sellainen lyhyt minimekko päällä.

Pöydässä otettiin muutama paukku, ja ilmeisesti alkoholi laittoi uudelleen hormonit liikkeelle minun oli pakko laittaa käteni sinun reidelle kun siihen oli hyvä mahdollisuus ison pöytäliinan ansiosta, sinä raotit reisiäsi ja annoit vapaasti hyväillä itseäsi. Sinun posket alkoi hehkumaan kun käteni oli kuumimmassa paikassa, paransit asentoasi nojaamalla taaksepäin ja työnsit lantiota pöydän alle enemmän. Tunsin kuinka turvonneet häpyhuulet olivat vieläkin, ja kuuma kiimasta märkä rako suorastaan huusi luokseen, hyväilin hellästi keskisormella klitorista ja välillä pyöritin sormeani limaisen liukkaalla emättimen aukolla. Sinä tuijotit minua silmiin kun otin käteni pois hameen alta ja imaisin keskisormeani kuin pikkupoika tikkaria konsanaan, hyppäsit pystyyn ja sanoit että nyt kyllä juot tuon rokin pois ja painutaan sinun huoneeseen! Se tuli niin vakuuttavalla äänellä että meinas siinä meikäläinen ihan pelästyä. Mikäs siinä auttoi kuin totella ja taas mentiin tukka putkella kohti huonetta, hotelliaulassa huomasin kun Väiski viipotti niiden kahden “emäntänsä“ kanssa hotellin ulko-ovesta pois, mutta sinä kiskot perässä sellaisella innolla etten kerinnyt muuta ajatella.

En muista koskaan nähneeni kuinka nopeasti nainen pystyy riisuuntumaan mutta nyt sinä olisit kyllä päässyt ennätystenkirjaan oli se sellainen esitys ja seuraavaksi olit minun vaatteiden kimpussa. Arvata saattoi mitä siitä seurasi, kun ehdotin pientä ryyppyä kaadoit minut selälleen sänkyyn ja hyppäsit päälle kuin nälkäinen leijona, tulit polvilleen rintani kohdalle jalat levällään ja aloitti oman soidintanssisi. Ensin sinä hyväilit rintojasi ja heittelehdit eteen ja taakse, välillä laskeuduit niin alas että olisin ylettynyt hipaisemaan kielellä nännejäsi ja sitä komeaa posliinista ja kuumaa rakoa, mutta et antanut siihen mahdollisuutta ja kätenikin olivat tavallaan sidotut kun sinun polvet oli minun kainaloissa. Sinä katsoit taaksesi ja näit kuinka kullini hyppelehti ja tärisi täydessä erektiossa tuon näytöksen johdosta, otit toisella kädellä kullista kiinni lujalla otteella ja toisella kädellä hyväilit omaa kiiltävän ja tummanpunaista rakoa aivan minun silmieni edessä ja niin lähellä etten juuri ja juuri ylettynyt edes kielenkärjellä koskettamaan turvonnutta ja niin vietävän kaunista klitorista. Sanoin sinulle että nyt likka lopeta tuo ärsyttäminen tai multa lentää mälli sun selkääsi.

Tottelit mutta samassa laskeuduit alas ja painoit posliinisen ruusun vasten kasvojani liikuttelit siinä lantiotasi ja hieroit klitorista vasten nenääni kehottaen että työntäisin kieleni pillusi sisäänsä. Sinä paransit asentoa että minulla oli parempi asento tehdä kuten pyysit, mikäs siinä puhdas, lämmin ja kiimainen nuoren naisen posliiniksi sliipattu pillu sehän kyllä minulle maistui. Työnsin kieleni niin syvälle kuin vain pystyin ja pyöritin sitä hullun lailla, välillä imin klitorista kuin pikkuinen vauva tuttia, sinä tulit siitä aivan hulluksi, tuntui siltä että vaivut kohta jonkinlaiseen transsitilaan mutta pomppasit ylös ja otit kovana kiiltävän kullini käteen ja siirryit sen päälle. Ohjasit sen pillusi huulille ja hitaasti painuit alas niin että kullini meni juuriaan myöten sisäänsä tuliseen syleilyyn, selvästi halusit nautiskella satulanuppini päällä pitkään koska liikkeesi siinä olivat hitaita kuin hidastetussa elokuvakohtauksessa. Kyllähän minäkin nautin todella koko aisan mitalla, osasit kyllä nauttia täyden kymmenen pisteen voimalla, aloitit uudestaan sen emätin lihas voimistelun ja sitä ei voi uskoo kuinka helvetin upeeta se on kun nainen nousee hitaasti ylös ja puristaa terskan juuresta ihan kuin siihen laitettaisiin tiukka kortongin rengas ympärille, ei voinut kun ihmetellä että miten olit sen oppinut. Käytit tuota taitoasi kun huomasit että olin laukeamaisillani, liu’uit hitaasti ja puristi hetken ja sait näin itsellesi lisäaikaa nautiskella kun en lauennutkaan. Pyöräytin sinut ympäri selälleen ja nostin nilkoista jalat olkapäilleni, painoin polvet alas ja nyt olit juuri niin hyvin kuin mahdollista. Sanoin että kriittinen hetki on minulla ihan kota ja haluan takoa kun rauta on kuumaa. Ymmärsit asiani, nai minua oikein lujaa... lujaa multakin tulee kohta, aloitin takomiseni rajusti pyysit kovempaa ja kovempaa, hiki valui pitkin otsaani ja tippui sinun rinnoille kun huomasit että laukean kohta sinä työnsit minut pois siitä asennosta ja pyysit kullini rintojen väliin. Minä tottelin kun olen tottelevaista ikäluokkaa, puristit eritteistäsi kiiltävän kullini rintojen väliin ja jatkoin hommiani, tuijotit kaluani kun vispasin siitä niin että se yltyi välillä sinun huulille, kun sanoin että kohta lentää nostit päätäsi samalla pyytäen että anna tulla. Avasit suun kun ensimmäinen aalto roiskahti, ja toinen roiskahdus lensi suoraan suuhun, loput runkkasit rinnoille, kun minulta tuli kaikki sanoit että hyvää ja upeeta lipoen kielellä huulilta valuvaa spermaani. Minä huohotin nyt vuorostani ja haukoin henkeäni, katselin kun sinä levittelit leikitellen minun spermojani rinnoille ja vatsalle, pyörittelit liukkaita pystyssä sojottavia nännejä ja nousit ylös otit “mokoma veitikka“ vielä kullin suuhun ja imaisit. Tule perässä suihkuun nyt mennään pesulle ihan oikeesti. Sinä suihkutit ja hieroit kalusteeni puhtaaksi ja pesit itsesi jonka jälkeen otimme yömyssyt pullosta joka oli vielä puolillaan, menimme nukkumaan sillä minunhan piti mennä töihin seuraavana päivänä mutta onneksi vasta iltavuoroon.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute