Herkku-puhelin
Pikkuserkkua perseeseen
Heebo

Pikkuserkkuni Tiina on 18-vuotias lukiotyttö jonka kanssa olen noin kerran kuukaudessa harrastellut sexiä. Lähetämme toisillemme aina tekstiviestin kun olisi tarvetta vähän purkautua. Tuossa pariviikkoa sitten Tiinalta tuli tekstiviesti, että tekisi mieli tavata ja vähän nusasta. Vastasin että tavataan vaan ja sovimme että menen Tiinan kotiin illalla kun hänen porukatkin olivat risteilyllä. Soitin Tiinan ovikelloa ja hän saapui avaamaan. Tiinalla oli yllään mustat rintaliivit ja stringit ja hän oli todella porno näky.

-Moi ja tervetuloo Tiina sanoi ja veti minut peremmälle.

-No moi moi, johan sulla hoppu on vastasin.

-Kyllä nyt panettaa ihan hulluna hän sanoi .

Tiina työnsi minut vaatekaappia vasten ja kiskoi housuni pois jalasta ja alkoi runkata kulliani samalla minä hieroin hänen kasvojaan ja hiuksiaan. Tiina otti kullini suuhunsa ja alkoi imemään ja nuolemaan sitä. Kullini oli aivan tanassa ja Tiina jatkoi lutkutusta.

-No niin nyt sit pannaan Tiina sanoi ja otti stringit jalastaan!

Tiina hyppäsi selälleen keittiön pöydälle ja levitti haaransa. Tuo ihana pillu oli suoraan edessäni ja kutittelin häpyhuulia terskan päällä.

-Aah ooh tekee hyvää mut työnny jo sisääni Tiina sanoi ja tarrasi pakaroistani kiinni ja painoi minut itseään vasten. Kulli upposi Tiinaan ja aloitin työnnöt .

-Oooh iiih tekee hyvääää Tiina huohotti ja minä rytkytin niin että pelkäsin pöydän hajoavan.

-Jatka jatka ooh mä saan ihan just Tiina huusi ja oli aivan hiessä ja tärisi ja kiermurteli allani.

Kiihdytin tahtia ja olin reisiä myöten Tiinan mahlassa ja pikkuserkkuni sai orgasminsa. Tiina makasi allani aivan velttona ja huohotti:

-Mun tekis mieli kokeilla pyllysexiä haluisiksä?

-Kyllä kyllä nyökyttelin ja hieroin kulliani Tiinan märässä pillussa.

-Mä käyn nyt kontalleni tohon matolle niin tuu sit mun perseeseen mut varovasti Tiina pyysi. Laitoin ensiksi yhden sormen Tiinan pyllyyn, sulkijalihas antoi periksi ja työnsin sinne nyt kaksi sormea.

-Aaaah vähän se sattuu mut ei se mitään Tiina sanoi. Otin niveaa purkista ja laitoin sormellani sitä Tiinan persreikään. Sormen päähän tuli hieman paskaa ja pyyhin se keittiöpyyhkeeseen. Aloin tunkemaan kulliani Tiinan pyllyyn ja Tiina voihki ja valitti. Lopulta kulli oli juuriaan myöten perseessä ja aloitin työnnöt.

-Aaah tää on ihanaa Tiina huusi minun takoessa hänen persettään.

Jatkoin panemista ja Tiina oli aivan kiimoissaan.

-Oooh mä saan taas orkun tää tekee höpöö hän huusi.

Tunsin että itselläni oli kuti tulossa joten vedin kullin pois ja heitin lastit Tiinan selälle.

-Kiitos sulle tiina sanoi.

-Kiitos itselles vastasin ja puin päälleni ja lähdin kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute