Herkku-puhelin
Alistettuna hississä
Afrodite

Olen juuri lopettanut päivän työt toimistossani ja lähden kävelemään hissille päin. Juuri ennen hissiä joku tulee takaa päin ja sitoo silmäni tiukasti. Olen hieman peloissani haistaessani miehekkään partaveden. Kuulen kuinka hissin ovet aukeavat ja sulkeutuvat takanani. Hissi lähtee liikkeelle mutta pysähtyy paikoilleen hetken kuluttua. Mies on ilmeisesti pysäyttänyt hissin kesken matkan.

Hetken aikaa on hiljaista, mutta sitten tunnen kuinka joku peittää suuni, toinen ottaa käsistäni kiinni ja kolmas tarttuu jalkoihini... miehiä on siis useampiakin! Kädet alkavat riisua hamettani ja sukkahousujani... minua hävettää kun kylmä ilmavirta hivelee häpyäni ja tiedän miesten tuijottavan sitä.

Käskevä miesääni ilmoittaa, että minun on tyydytettävä itseäni. En ensin oikein ymmärrä mitä hän tarkoittaa mutta kun vahva käsi ohjaa sormeni pilluni huulille en voi muuta kun alkaa pyöritellä klitoristani joka paisuu käsittelyssäni.

Hetken kuluttua ääni ilmoittaa, että minun on levitettävä enemmän jalkojani sillä he haluavat nähdä kaiken. Levitän tottelevaisena sääriäni ja työnnän samalla sormen syvälle jo kosteaan pilluuni ja voimakas vaikerrus purkautuu huuliltani.

Kuulen kuinka miehet runkkaavat itseään katsellessaan kosteana ja kiimaisena kiiltelevää pilluani. Huohotan jo raskaasti ja tunnen kuinka orgasmini lähestyy.

Juuri kun olen saamassa käskee mies minua lopettamaan ja minut kiskaistaan hiuksista ylös lattialta. Kuulen vetoketjun aukeavan ja sitten suuhuni tungetaan iso ja paksu kalu jota minun pitää imeä. Olen kontallani lattialla ja tunnen kuinka joku sormeilee kosteaa ja turvonnutta pilluani ja levittää kosteutta perseeseenikin. Kun reikä on voideltu työntyy kova kalua anukseeni ja alkaa heti voimakkaat ja rajut työnnöt. Huudan kivusta mutta mies vain lisää vauhtiaan.

Äkkiä toinen mies riuhtaisee minua kovakouraisesti hiuksista ja upottaa kalunsa syvälle kurkkuuni. Sitten hän riuhtaisee sen suustani, käskee toista miestä lopettamaan naimiseni ja asettuu itse taakseni.

Mies työntää kalunsa pilluuni ja aloittaa kiduttavan hitaat työnnöt. Alan itsekin kiihottua tästä kierosta tilanteesta ja inisen kiimassani. Äkkiä mies läimäyttää minua pakaroille niin että siihen jää kihelmöivä jälki ja käskee minun olla hiljaa.

Mies nai minua aivan taivaallisesti ja minulta pääsee väkisinkin pitkä ja kiimainen vaikerrus. Sitä seuraa taas kova kourainen läimäys... tälläkertaa suoraan hävylleni. Pilluani kihelmöi iskun jäljiltä mutta en voi silti olla huutamatta nautinnosta.

Mies vain kiihdyttää tahtiaa ja hänen kiveksensä hakkaavat kiihottavasti pilluani ja joka kerta kun osoitan kiihottumisen merkkejä saan kovan läimäytyksen.

Kuulen kuinka muut miehet runkkaavat ja hississä tuoksuu pelkältä seksiltä. Tunnen kuinka orgasmini alkaa lähestyä ja juuri kun olen saamassa mies vetäytyy sisältäni ja ruiskuttaa lastinsa päälleni. Muut seuraavat esimerkkiä ja lopulta kun miehet poistuvat hissistä makaan hissin lattialla nöyryytettynä, äärimmilleen kiihotettuna ja yltä päältä spermassa.

Nousen lattialta, puen vaatteet päälleni ja poistun rakennuksesta saamatta koskaan tietää kenen annoin naida itseäni hississä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute