Herkku-puhelin
Tapahtui pukukopissa
Niinuliini

Argh, pitkä päivä takana ja olemme vielä menossa vaateostoksille kaupunkiin. Sinua ei koko ostosreissu kiinnosta, olisi ollut auton remonttia kotona, mutta kun olit luvannut niin lähdit mukaan. Ostoslistalla on uudet rintaliivit itselleni ja sinulle housut. Päästessämme alusvaateosastolle valitsen punaiset pitsiunelmat, parit luonnonvalkoiset erittäin niukat liivit sekä yhdet mustat pitsiset ja niihin kuuluvat pikkuhousut sovitettavaksi. Sinä seisot siellä pitsihepeneiden välissä ihan onnettomalta, niinpä pyydän sinua makutuomariksi kun sovitan vaatteita. Sinähän niitä useimmiten päälläni näet vastaan, kun yrität vastustella ettet voi tulla mukaan.

Pukukoppi on tavallinen pikkuinen, jossa juuri ja juuri kaksi ihmistä mahtuu olemaan. Aloitan sovittamisen ja teen sen tarkoituksella kiusoitellakseni sinua... riisun ensiksi paidan napit yksitellen. Huomaan että kiinnität huomiota minuun, sillä meillä on pakostakin ollut muutaman päivän selibaatti takana... Riisun paidan pois ja pyydän sinua avaamaan rintaliivieni hakaset, jotta voin sovittaa ensimmäisiä liivejä... Teet sen mielelläsi käännät minut ympäri avaat hakaset ja kätesi jäävät rinnoilleni jotka värähtävät kosketustasi... nännit suurenevat... pyydät saada imeä niitä. Kutsut niitä pieniksi ruusunnupuiksi kun ne reagoivat kosteaan kieleesi ja suuhusi. Hengästyn, työnnän sinua kauemmas ja sanon että uusia liivejä tultiin kokeilemaan. Valitset ensimmäisiksi kokeiluliiveiksi syntisen punaiset pitsiunelmat. Sovitan liivejä, laitat hakaset kiinni mutta et voi pitää sormiasi irti rinnoistani, vaan otat niistä kiinni takaapäin ja kuiskaat korvaani: ”Haluan sinua kiimainen naiseni ”, naurahdan.

Riisun housut ja pikkuhousut, sillä täytyyhän sovittaa asuun kuuluvia pikkuhousujakin. Pujotan tangan tyyppiset punaiset pitsiset unelmat jalkaani. Katson peilistä kuinka ihailet asuani ja eilen siistimääni pilluani jossa on vain pikkuinen tupsu karvoitusta. Katson kuinka etumuksesi pullistelee, siitä sain ajatukseni keikistellä sinulle lisää. Käännyn ja kysyn että mitä mieltä olet asusta. Et sano mitään otat minua niskasta kiinni ja suutelet kiihkeästi ja samalla työnnät minut kopin seinää vasten työntäen pullistunutta kyrpääsi vasten pilluani...kuiskaat korvaani : ”Nainen teet minut hulluksi, laukean kohta pelkästään sinun katselustasi .” Tiedät miten saat minut kiimaan ja aloitat näykkimään kaulaani samalla tehden rytmikästä liikettä lantiollasi johon pakostakin vastaan. Työnnän sinut viimeisillä voimillani sivuun ja sanon ”Miten ois jos pikkuisen muistaisin tuota seisovaa kulliasi?”

Kyykistyn eteesi ja avaan housusi ja huomaan että olet jättänyt pikkuhousut pois ja kyrpäsi ponnahtaa vasten kasvojani. Imaisen sen heti suuhuni ja saan maistaa kiimaisen pisaran heti suussani... taitaa kultaa haluttaa. Nuolen kullisi vartta ja puristelen hellästi pallejasi. Huokailet mielihyvästä mutta sitten alat epäröimään jos vaikka joku tulee yllättämään. Yrität estellä kun otan kullisi tosissaan käsittelyyn ja imen ja nuolen sitä samalla kuin etusormeni kiusoittelee peräaukkosi herkkää pistettä. Et voi kuin huokailla ja nauttia jännittävästä tilanteesta. Huomaan kuinka kyrpäsi kasvaa suussani ja arvaan että olet jo lähellä laukeamista. Lopetan koska haluan nauttia täydellisesti tästä jännittävästä tilanteesta. Otan tuolin alleni ja levitän sääreni eteesi ja nostan jalat kopin seinälle ja sanon: ”Tule ja näytä kuinka hyvä kielimies sinä rakas oikein olet” Et vaadi kahta kehotusta, vaan alat näykkimään tangojen peittämää pilluani ja siirrät niitä sen verran syrjään jotta voit työntää pari sormea sisälleni. Suustani pääsee kirahdus; namia, ajattelen.

Jatkat aluksi sormillasi naintia pillussani vaatien minua anelemaan kielileikkejä. Ajattelen kuumaa kieltäsi leikkimässä paisuneella klitoriksellani ja anelen: ”anna mulle orgasmi.. ANNA”! Hyssyttelet minua jottei meitä keskeytettäisi. Anelen ja mielestäsi ilmeisen riittävästi koska siirrät tangat syrjään ja annat kuuman kielesi painautua hävylleni ja siitä kiimaiseen kolooni.... aah. Tuntuu niin mielettömän hyvälle. Löydät paisuneen klitorikseni ja alat nuolemaan sitä samalla kuin työnnät sormesi syvälle pilluuni. En voi mitään, tulen niin helposti. Tärisen ihanan orgasmin vallassa, vaan et lopeta vaan jatkat kielelläsi pilluni nuolemista ja nautit orgasmini aiheuttamasta pilluni supistelustani kielelläsi. Enempää et kuitenkaan pysty odottamaan vaan siirrät minut syrjään ja istut tuolille ja otat minut syliisi. Tunnen kuinka paksu kyrpäsi painuu sentti sentiltä syvemmälle kiimaiseen pilluuni. Otat turvonneet nännini suuhusi ja imet niitä samalla jottet päästäisi mielihyvääsi ilmoille.

En voi mitään että olen aivan kiimassa että en muista missä olemme vaan aloitan villin ratsastuksen paksulla kyrvälläsi ja kiimainen litinä varmasti kuuluu pukukopin ulkopuolelle kun nousen ylös alas pitkin kullisi vartta ja tekee niin ihanaa. Hidastan tahtia sillä haluan vielä kerran päästä huipulle yhdessä kanssasi. Huomaat tilanteen sillä olet itsekin niin kiimassa että et kestä enää kauaa vaan etsit sormillasi klitorikseni ja hierot sitä ja käsket minua jatkamaan. Tunnen kuinka ihana mielihyvän aalto alkaa vyörymään ylitseni ja pilluni alkaa supistelemaan kyrpäsi vartta ja sitä sinäkään et kestä vaan laukeat huudahtaen sisälleni. Istun sylissäsi aivan naattina ja suutelen sinua. Hymyilen sinulle ja kysyn että tuletko vielä joskus kanssani ostoksille. Vastaat että jos tällaisia reissuja on tiedossa niin varmasti. Nousen ylös sylistäsi ja riisun sperman ja oman kiimaisen eritteeni tahrimat ja varmasti kiimalle haisevat pikkuhousut pois ja hikiset rintaliivit ja kysyn että ostetaanko me nämä. Nyökkäät ja sanot ”Totta kai, olethan jo koeajanut ne.” Niinpä ostimme punaiset alusvaatteet. Oli muuten myyjän ilme katsomisen arvoinen kun hän pakkasi ostoksiani pakettiin koska rintaliivit olivat kosteat ja tangat tuoksuivat varmasti metrien päähän himokkaalle seksille. :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute