Herkku-puhelin
Filmitähtinä
Jonex

Olimme tyttöystäväni Krissen kanssa jo pitkään suunnitelleet oman amatöörivideon kuvaamista. Kuvaajaksi saatiin yhteinen ystävämme Tiina jolla oli uusi digitaalikamera. Krisse oli pukeutunut mustiin stay-up sukkiin ja stringeihin. Parin paukun jälkeen olimme valmiita kuvaukseen. Tiina kuvasi sängyn päästä kun Krisse kaivoi farkkujeni etumuksesta 22 cm pitkän kaluni esille ja alkoi imeä sitä pitkin vedoin. Käskin hänen hidastaa tahtia, ettei tästä tulisi mitään lyhytelokuvaa. Siirryimme seuraavaan otokseen, otin molemmilla käsilläni tukevan otteen Krissen C-koon rinnoista ja venyttelin nännejä samalla kun hampaillani vedin stringit pois jalasta. Imaisin klitoriksen suuhuni ja Krisse alkoi voihkia "Aaaahhh... ime mua ... mä en kestä kauaa ... mun pää räjähtää ..." Ja juuri kun hän oli tulossa lopetin ja vedin hänen jalkansa ääriasentoon.

Pyysin Krisseä levittämään sormillaan häpyhuuliaan jotta saisin kaluni paremmin sisään. Tässä vaiheessa emme enää huomanneet, että meitä kuvattiin vaan olimme keskittyneet toisiimme. Olimme olleet tarkoituksella viikon selibaatissa jotta otokset olisivat mahdollisimman kiimaisia, työnsin kaluni rajusti sisään Krissen kuumaan, ahtaaseen pilluun ja aloin naida häntä pitkin ja rajuin vedoin... litinä täytti koko makuuhuoneen ja Krisse piti nilkoistaan kiinni huutaen:

"Anna, anna... mä en voi mitään, mä tuuuuun nyt...."

Samalla hän meni kasvoiltaan aivan tulipunaiseksi ja sanaakaan sanomatta laukesi vavahdellen imien kaulaani.

"Sori, että mä tulin niin nopeesti, mutta viikko ilman munaa on iäisyys..."

Tiina totesi sängyn päästä: "Wau.." "Otetaaks vielä yks ratsastuskohtaus..."

"Okei", totesi Krisse ja kiipesi päälleni.

Hän otti kalustani kiinni ja ohjasi sen sisäänsä. Samalla kun hän aloitti ratsastuksen, painoin sormeni hänen anukseensa. Kuiskasin samalla hänelle, että mä tuun sitten tämän jälkeen. Ennen kuin ehdin tulla, Krisse alkoi huohottaa ja tunsin miten hänen pillunsa tiukkeni.

"Ai kamala, mä en saa tarpeekseni millään..."

Läimäytin häntä takamukseen ja sanoin:

"Olenko mä antanut sulle luvan laueta ennen mua.."

Päätin nopeuttaa hänen matkaansa ja hieroin peukalollani nopeasti hänen klitoristaan. Krisse heitti päänsä taaksepäin ja laukesi uudelleen kirkuen suoraa huutoa. Se oli minullekin liikaa ja vaikka yritin pidätellä, lastini lähti sykähdellen liikkeelle. Krisse lysähti päälleni makaamaan ja aikoi nousta. Pyysin häntä nostamaan takapuolensa hitaasti ylös jotta Tiina saa kunnon lähikuvaa kun vedän kaluni pois. Sperma valui Krissen pillusta pitkänä norona hänen reisiään pitkin. Samalla huomasimme, että Tiinalla oli enää pinkit stringit jalassa kun hän kuvasi.

Krisse lähti horjahdellen suihkuun ja totesi, että jätän teidät kaksi tänne keskustelemaan kuvauspalkkiosta. Tiina laittoi kameran pois ja totesi stringejä riisuessaan, että nyt alkoi palkan maksu.... Mutta se on toinen juttu....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute