Herkku-puhelin
Retki
Miia

Elokuussa kaupparatsu mieheni lähti taas työmatkalle italiaan ja jäin yksin viikoksi lasten kanssa kotiin. Asumme Tampereella ja kuin sattumalta lastemme kummi soitti ja halusi lapsemme luokseen viikonlopuksi. Se sopi minulle ja sain idean matkata Suomen tiellä 66, koska hyvä ystäväni Mika on naimisissa kuten minäkin, emmekä ainakaan toistaiseksi pääse yhdessä oikealle route 66:lle.Viikonloppuna matkasimme chevyllä Tampereelta pohjoiseen. Meillä oli tapana viihdyttää toisiamme puhelimessa ja harvoin tavatessamme pikkutuhmilla jutuilla ja matka sujui hauskasti ja vauhdikkaasti. Paikat kastuivat jo matkalla ja Mikan sinisissä farkuissa alkoi pullistella lupaavasti. Maltoimme tuskin odottaa perillepääsyä.

Löysimme Virroilta sopivan leiripaikan pienen järven rannalta. Paikka oli sopivan suojaisa ja kallioinen, rannan tuntumassa oli laavu ja nuotiopaikka valmiina. Malttamattomina ja kuumina aloimme riisua toisiamme. Nousin puolittain istumaan kalliota vasten ja Mika tuli hitaasti kalu täydessä valmiudessa eteeni ja suuteli minua kiihkeästi valuen alas kaulaan, kohti rintoja ja tunsin kuinka haluni voimistui ja pilluni jo suorastaan valui mehujaan. Mika tuli kalullaan hivutellen kohti vakoani ja hiveli sillä ensin hitaasti muutaman kerran ja sai minut anelemaan jo kunnon kyytiä. Vihdoin kalu suuteli häpyäni ja tuntui kuumalta ja suurelta työntyessään sisääni. Puutos ja kiihotustilamme oli niin uskomaton että rakastelusta nautiskelu olisi jätettävä myöhempään iltaan ja ensin naitava kunnolla paineet pois.

Mika liukui sisääni muutaman kerran ja suorastaan inisin nautinnosta. Sitten käännyin seisaalleni selin Mikaan, otin tukea kallionseinämästä ja hän tuli sisääni takaapäin voimalla ja syvään. Kalu liukui ihanasti sisässäni. Tunsin kuinka pilluni alkoi jähmettyä tiiviisti kalun ympärille ja Mika sanoi että sulla on ihanapillu. Mika murisi hiljaa ja päästi paineensa syvälle sisääni, tunsin villin ja ihanan sykkeen sisälläni. Aloimme molemmat nauramaan kiirettämme ja päätimme mennä uimaan.

Vesi oli ihanan virkistävää ja ajatukset jo kirkkaampina loikoilimme ilta-auringossa rannalla pyyhkeenpäällä jonka Mika levitti meille molemmille. Tunsin auringon kuumottavat säteet selässäni ja tiesin illan vielä jatkuvan.

Juttelimme niitä näitä ja katselimme toisiamme. Mika silitti hellästi poskeani ja tunsin miltei hukkuvani niihin tunteisiin joita tuo mies minussa saa heräämään. Illan viiletessä lämmitimme nuotiolla retkikattilassa pussikeittoa ja Mika keitti nokipannukahvit, sillä aikaa kun levittelin makuualustamme ja makuupussimme laavuun. Tunsin kuumat katseet selässäni kun konttailin laavussa. Mika kaatoi kahvin kuksaan, jonka olin edellisenä jouluna saanut lahjaksi. Se kuksa on siitä lähtien seurannut mukanani polkuja lapissa ja maailmalla ja virkistänyt ajatuksia paitsi kofeiinilla myös sillä lämmöllä jonka Mika on elämääni tuonut.

Kahvit juotuamme jätimme nuotion hiljaa hiipumaan ja siirryimme nuotion lämmöstä laavuun. Nyt maltoimme jo ottaa hieman rauhallisemmin ja ensin hyväilimme ja suutelimme toisiamme joka paikasta. Vietimme ikimuistoisen kiihkeän yön elokuisen tumman tähtitaivaan alla ja tunsin kuinka rakastelun päätteeksi vaivuin syvään orgasmiin ja lensin matkalle tähtiin. Mikan kainaloon oli ihana nukahtaa. Aamu auringon noustua otimme vielä pikaisen uusinnan ja menimme uimaan. Paluu matkalla mieli oli virkeä kuin uudesti syntyneellä ja tiesin että taas jaksaa arkeakin paremmin. Ja mielessäni suunnittelin jo seuraavaa retkeä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute