Herkku-puhelin
Vaimoni sai
sivusta seurannut

Olimme saaneet kutsun vaimoni Maritan kanssa hänen työnantajansa kesämökille Kangasalle. Asuimme Tampereella jossa kummatkin olimme töissä, hän toimi eräässä tuonti ja vientifirmassa johdon sihteerinä. Minä puolestani olin automyyjänä isohkossa autoliikkeessä, josta mm. vaimoni firman työntekijät vaihtoivat autojaan kerran vuodessa, 2-3 autoa kerrallaan. Joten paljon yhteistä oli molempien yritysten välillä.

Saavuimme lauantai-iltapäivällä mökille jossa oli ruokaa ja juomaa yltä kyllin tarjolla ja antimia myös nautittiin. Illan kuluessa käytiin myös saunassa ja uitiin. Sen verran olimme tulleet tutuiksi vuosien varrella että ei siinä isommin tullut mieleen ujostella. Saunassa huomasin isännän Veikon vaimon Kaijan omaavan hyvät ulkoiset muodot, toisin sanoen hän oli muodollisesti pätevä. Oma kaluni kans välillä tahtoi nousta katsomaan talon emäntää, mutta sain isomman uteliaisuuden häneltä hillittyä. Samoin Veikolla oli kalunsa utelias mutta malttoi hänkin nähtävästi isomman uteliaisuuden, mutta huomasin nyt ei ole asiat pienestä kiinni vaan kulli oli isomman kaliiberin luokkaa. Marita sen myös huomasi koska kuumassa saunassa hänen rintojensa nännit olivat tulleet esiin. vaimoni omasi C kuppikoon rinnat ja ei Veikonkaan vaimolla Kaija niitä pienempiä ollut, he molemmat olivat samassa kokoluokassa rintojensa kanssa.

Olimme jo olleet naimisissa keskenämme sellaiset kaksikymmentä vuotta ja saman ajan olivat myös Veikko ja Kaija olleet. Ilta kului joutuisaan ja juomaa kans, olimme itse kukin aikalailla nauttineita. Pikku tunneilla Veikon emäntä Kaija totesi nyt hän menee nukkumaan, ennenkuin sammuu totaalisesti. Niinhän mekin menimme, vaimoni oli aika iloisella tuulella ja sanoi hän haluaa nyt kyrpää, niimpä ei muuta kuin vaimoa tyydyttämään ja pitämään hyvänä. Tyytyväisinä ja tyydytettyinä nukahdimme. Yhtäkkiä havahduin johonkin, en tiedä mitä kello oli? Mutta kuitenkin aamu aurinko oli noussut jo ylös. Ihmettelin minnekkä oli Marita mennyt kun ei ollut vieressäni. Kuulin jostakin päin jotain ääniä ja lähdin kohti ääniä, isäntä parin makuuhuoneessa nukkui sikeässä unessa Veikon vaimo selällään ja täysin alasti, tuo näky sai kulliini eloa ja alkoi nostaa päätään. Jatkoin ääntä kohti ja näin vaimoni vessan lattialla polvillaan ja suussaan isännän Veikon jättiläiskyrpä. Hän piti vaimoni Maritan päästä kiinni ja paino sitä itseensä päin. Molemmat olivat pois tästä maailmasta ja kiimansa vallassa. Näky alkoi minua kiihottaa ja samalla kiukuttaa, mutta en voinut mennä väliinkään, sillä mies oli vaimoni työnantaja ja maksoi suht suurta palkkaa sekä se että myin heidän firmalle tosi arvokkaita autoja muutaman vuodessa.

Nyt meni maallinen yksityisyyden edelle, pidättelin mielipahaani ja tilanne jatkui. Jäin eteiseen siten etteivät he minua havainneet, että seurasin heitä. Minulla oli samalla näköyhteys Veikon vaimon Kaijan sänkyyn missä makasi alasti, sikeässä unessa. Marita nousi seisaalleen ja horjahti, sillä juoma oli tehnyt oman vaikutuksensa. Veikko ohjasi hänet pesukonetta vasten niin että Marita oli häneen selin. Nyt näin selvästi millaista asetta Veikko kantaa. Tiesin myös sen että Marita oli kiimainen ja liukas kun häntä vain hieman lämmittää. Veikko laskeutui hänen jalkoväliinsä ja alkoi nuolla karvatonta pilluaan. Veikko nousi ja alkoi sovittaa mahti kyrpäänsä Maritan pillunhuulille ja alkoi työntyä sisään, mulla seisoi ja aloin runkata omaa kulliani. Veikon kulli oli ainakin 20 cm pitkä ja tosi paksu. Näin kun hän työnsi pohjaan asti ja alkoi hillittömän pumppaamisen vaimoni vittuun. Samalla hänen kätensä hamusivat vaimoni mahtavi rintoja, joita hän alkoi puristella kunnon ottein. Ei kestänyt kauaa kun Marita sai ensimmäisen orgasminsa ja samassa näin kun Veikko laskee spermansa vaimoni emättimeen. Käännyin ympäri ja samassa huomasin että talon emäntä Kaija oli avannut unissaan reitensä ja minuun iski hillitön himo.

Sen enempää seurauksia ajattelematta päätin heräsi Kaija tai ei niin minun pitää päästä maistamaan hänen herkku pilluaan. Siitä paikasta nousin vuoteen jalkopäähän ja tunsin naisellisen tuoksun ja näin tuon tosi runsaskarvaisen pillun edessäni. Aloin hellästi nuolla auenneita häpyhuulia, kuulin vain vaimean mmmmm äänen. Päässäni jyskytti näkemäni näky jossa Veikko nai vaimoani. En ajatellut seurauksia jos Kaija herää, hänen reitensä oli juuri sen verran avoinna että pääsin laskeutumaan hänen jalkoväliinsä. Kullini seisoi ja juuri laukeamaisillaan, Tilanne oli tosi kiihottava Kaija nukkuu, vaikka nain häntä. Minulla alkoi paineet purkautua ja samassa lähti mahtava lasti spermaa Kaijan emättimeen. Äkkiä vetäydyin hänen liukkaasta emättimestään ylös, kun hän liikahti, mutta se olikin vain kääntyminen kylki asentoon, samalla noustuani ylös sain peiton kulma vedettyä hänen päälleen. Ehdin kuin ehdin omaan sänkyyni kun kuulin että Marita on tulossa huoneeseen. Olin kuin mitään ei olisi ollut, Marita huokaisi pitkään ja ääneen, nähtävästi tyytyväisyyttään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute