Herkku-puhelin
Kesätyttö
Mies38

Mies vilkaisee vielä viimeisen kerran juuri maalaamaansa ikkunanpieltä. Sutaisee valkoista maalia lautaan vielä kerran, vaikka tietää jo etukäteen, että se on tarpeetonta. Maalausurakka on valmis - ja kolme päivää suunniteltua aikaisemmin. Hän sulkee maalipurkin ja laittaa pensselit likoamaan. Ja siirtyy kauemmaksi tarkastelemaan kättensä jälkiä. Kesämökki on kalliolla mäntyjen suojassa. Seinät ovat siniharmaat ja ikkunanpielet valkoiset. Nyt maalauksen jälkeen edelliskesänä rakennettu laajennus istuu nyt saumattomasti kokonaisuuteen. Mies kantaa vielä tikkaat vajan taakse suojaan ennen kuin hakee kylmän kaljan jääkaapista.

Koko viikko on ollut aurinkoinen. Ja loppuviikkoa kohti sää on muuttunut helteiseksi. Mies siirtyy laiturille istuskelemaan. Hän avaa paitansa napit. Laiturilla tuulee hieman ja raitis tuuli kuivattaa miehen hien. Maalitahroja se ei poista. Hetken aikaa mies ajattelee jo ryhtyvänsä saunan lämmitykseen, mutta koska päivä on vasta puolessa muuttaa suunnitelmiaan - ainahan voi käydä uimassa.

Vastapäisen saaren takaa ilmestyy soutuvene. Se etenee hitaasti. Soutaja on tottumaton, ajattelee mies. Ilman silmälaseja mies ei näe kovin hyvin, mutta arvelee että soutaja on joku kaupunkilaispoika naapurisaaren mökeiltä. Kun vene kääntyy kohti miehen laituria ja soutaja vilkuilee aina silloin tällöin suuntaa katsoakseen, mies hakee silmälasit nähdäkseen paremmin. Rantaan takaisin tullessaan vene onkin jo melkein saunarannassa. Hämmästyksekseen mies huomaa siinä olevan nuoren tytön. Tai nuoren ja nuoren - mies on jo aikoja sitten lopettanut naisten ikien arvailemisen. Tyttö voi olla 17-vuotias.. tai 20.

”Anteeksi, että häiritsen, mutta lainaisitko sähköä?” tyttö kysyy ”Kännykän akku pääsi tyhjenemään ja tuonne toiseen saareen ei ole vedetty sähköjä”. ”Käyhän se. Tuossa saunan terassilla on lähin pistorasia”, sanoo mies. Ja menee laiturille venettä vastaan. Mies auttaa tyttöä veneen kanssa ja vasta kun tyttö nousee laiturille mies näkee hänet kunnolla. Iästä mies ei osaa sanoa vieläkään mitään, mutta muuten. Pituudeltaan tyttö on alle 170. Hiukset ovat tummat ja suorat ja ponnarilla. Yllään tytöllä on vanhoista farkuista tehdyt shortsit - tai aika niukat ne ovat ollakseen shortsit. Lisäksi tytöllä on valkea paita joka on sidottuna vyötärölle. Paidan napit ovat auki ja alta näkyy musta bikinien yläosa. Tytön kasvot ovat kauniit. Silmät ovat ruskeat ja silmäripset pitkät. Tytöllä on nöpönenä ja kasvoissa vielä jonkinlaista lapsenomaista pyöreyttä. Ohittaessaan miehen laiturilla mies haistaa tytön tuoksun. Nyt vasta mies huomaa tytön muodot. Vyötärö on kapea ja peppu pyöreä. Tyttö on ruskettunut kauniisti.

Tyttö kaivaa pienestä repustaan laturin ja kännykän ja laittaa sen lataukseen. Ja soittaa sillä saman tien jonnekin. ”Minä täällä.. ihan hyvää, paitsi että minä lähden pois täältä.. kunhan pääsen.. Marko rikkoi perämoottorin, eikä voi viedä mua tonne kirkonkylän rantaan . enkä taida haluta edes samaan veneeseen Markon kanssa nyt.. no Marko.. mä kerron joskus myöhemmin, soitan naapurista nyt.. soitan sitten kun tiedän miten pääsen täältä.. pärjään, pärjään.. moikka”. Turhautuneen näköisenä tyttö sulkee puhelimen.

”Otatko juotavaa”; mies kysyy, ”olutta ainakin on ja siideriä”. ”Siideriä, kiitos ja jos päärynää on niin sitä”, vastaa tyttö. ”Tule tuonne mökin terassille istumaan”; sanoo mies. Mies hakee siiderin jääkaapista .. He jäävät aurinkoiselle terassille istumaan. Juttelevat niitä näitä. Esittelevät toisensa. Syy siihen miksi tyttö haluaa pois Markonsa luota selviää - poikaystävä on töpeksinyt humalassa ollessaan. Rikkonut veneen ja käyttäytynyt typerästi Saria kohtaan. Ja Sari sanoo ihmettelevänsä, mitä hyvää oikein on Markossa nähnyt..

Mies kertoo itsestään ja siitä että mökki on hänelle kaikki kaikessa. Vaimonsa ei ole niinkään mökki-ihmisiä ja se että maalausurakka vei viikon miehen kesälomasta ja sai aikaan perheriidan. Vaimon kesäloma oli jo loppu ja hän oli palannut jo kaupunkiin ja töihin ja olisi halunnut miehen seuraavan mukanaan. Mutta oli riidan yhteydessä käyty kaikki muutkin senhetkiset ristiriidat läpi. Ja sitten myöhemmin tilannetta yritetty tekstiviestein korjattu. Mies tunsi silti itsensä kärsineemmäksi osapuoleksi, sillä kesäloman ohjelma oli hänen mielestään sovittu jo aikaisemmin.

Sarin kännykkä soi saunan terassilla. Sari juoksee vastaamaan ja ehtii juuri ja juuri. Mies ei kuule keskustelun sisältöä. Sari tulee takaisin terassille ja näyttää puhelintaan. ”Akku on nyt täynnä. Tarttis varmaan lähteä takaisin tonne Ahvensaareen takaisin. Jospa Marko olis selvinnyt krapulastaan.. ja saanut veneen kuntoon ja vie mut kirkonkylän rantaan.. niin pääsen bussilla takaisin kotiin”. ”Tuota noin”, sanoo mies empien. ”Jää tänne huomiseen asti. Olen aamulla menossa itse sinne. Käyn kaupassa ja rautakaupassa samalla”. Oikeasti miehellä ei ole asiaa kauppaan - jääkaappi on vielä täynnä ruokaa ja juotavaa. Mutta jokin sai miehen tekemään ehdotuksensa, jota hän melkein saman tien katuu. Sari vastaa kuitenkin myöntävästi ennen kuin mies ehtii perua ehdotuksensa. ” Kyllä se mulle käy. En haluaisi pyytää Markoa mua viemään.. ja eiköhän me kaksi tänne hyvin mahduta - sulla näyttää olevan aika mukavasti tilaa täällä”.

Myöhemmin he syövät - Sari tekee salaatin ja mies lämmittää eilisen pizzan. Ruokajuomana on taas siideriä. Mies korjaa astiat astianpesukoneeseen ja palaa terassille lukemaan vanhaa iltapäivälehteä. Sari ottaa pullonsa ja kävelee rantaan. Saunan terassilla on iso pyyheliina, jonka Sari vie mukanaan laiturille. Tässä vaiheessa miehen mielenkiinto herää ja hän tarkkailee tarkemmin tyttöä lehden takaa. Sari riisuu paitansa. Uimapuku paljastaa ruskettuneen selän - rusketusrajoja ei näy. Sarilla on leveät hartiat, mutta hänhän onkin harrastanut uintia. Sari riisuu myös shortsinsa - käärii ne paidan kanssa mytyksi. Pyyhkeen hän levittää laiturille ja vaatemytystä tulee tyynyn korvike. Sari kääntää selkänsä miehelle ja riisuu uimapukunsa yläosan - käärii sen alas vyötärölle. Sen jälkeen hän nostaa housuosaa vielä ylemmäksi. Osa uimapuvun kankaasta uppoa peppuvakoon. ”Ei ihme, ettei rusketusrajoja näy ”, ajattelee mies. Sari asettuu pyyhkeelle ja asettelee vielä kätensä leukansa ! alle. Mies haluaisi nähdä tytön rinnat kokonaan, mutta ainakin nännit ovat piilossa pyyheliinaa vasten. Mies juo pullonsa tyhjäksi ja päättää ryhtyä lämmittämään saunaa.

Mies menee hakkaamaan halkoja. Onneksi laituri näkyy halonhakkuupaikalle. Sari on kuitenkin edelleen selällään. Mies hakkaa sylillisen halkoja ja vie ne saunalle. Sari vilkaisee kolinan kuultuaan olan yli, mutta nähdessään miehen kantavan puita saunaan ei kysy mitään, eikä mieskään sano mitään. Mies siivoaa saunan ja pesuhuoneen ja piilottaa pukuhuoneen tyhjät kaljapullot. Sitten mies sytyttää tulet sekä kiukaan että vesipadan alle. Pataan tarvitaan vettä, jonka mies hakee järvestä. Tällä kertaa se on paras hakea laiturilta.. ihan Sarin vierestä. Saunaan tulee vesijohtokin, mutta mies ei sitä käytä. Nyt mies voi tarkastella lähemmin Saria.. ja etenkin pepun seutu kiinnostaa miestä. Peppu on kauniin pyöreä ja kiinteä. Ja uimapuku peittää siitä hyvin vähän. Mies tuntee suurta houkutusta kaataa ämpärillinen vettä tytön selkään nähdäkseen tytön etupuolen - mutta ei sitä kuitenkaan tee.

Tulet syttyvät hyvin ja miehen on pakko siirtyä pois saunarannasta. Terassille tullessaan hän huomaa Sarin kääntyvän selälleen. Ja mies sadattelee huonoa tuuriaan - tai tietää itsekin että se on tarkoituksellista. Kukapa nuori tyttö paljastaisi rintansa hänen ikäiselleen miehelle. Sarin rinnat näkyvät kuitenkin terassille niin hyvin, että mies arvelee niiden olevan C-kuppikokoa. Rinnat ovat lievästi päärynänmuotoiset ja nännit sojottavat aavistuksen verran ylöspäin. Todella kauniit ajattelee mies, mutta toisaalta miehen mielestä kaikki rinnat ovat kauniita. Itse asiassa hän ei ole vielä koskaan törmännyt rintoihin, jotka eivät olisi saaneet hänen kiinnostustaan heräämään.

Sari nousee istumaan ja käärii uimapuvun yläosan paikoilleen ja käy uimassa. Uimatyylistä näkee, että Sari on uinut paljon. Uituaan Sari nousee laiturille, ottaa vaatteensa ja pyyheliinan ja riisuu uimapukunsa saunan terassilla. Kovin paljoa ei Sari yritäkään itseään peitellä, vaan pyyhkeen alta vilahtaa kaikenlaista mielenkiintoista miehen silmien iloksi. Mutta ei tyttö myöskään tarkoituksellisesti itseään esittele. Paidan ja shortsit hän pukee häveliäästi pyyhkeen suojissa ylleen.

Saunamuodollisuudet sujuvat ongelmitta. He saunovat erikseen. Saunassa mies ei voi olla ajattelematta Saria. Häntä kiihottaa tytön nuoruus ja lapsenomainen viattomuus, vaikkei tyttö mikään neitsyt varmaan olekaan. Saippuoidessaan itseään mies ei voi samalla olla hyväilemättä itseään. Viikon selibaatti on tähän mennessä sujunut ongelmitta, koska maalausurakka on vienyt ajatukset ja voimat muualle. Nyt on muuta ajateltavaa ja vaimokin tulee vasta seuraavana iltana paikalle. Pelkkä esinahan vetäminen taakse tuntuu uskomattoman hyvältä ja laukeaminen on lähellä, joten mies tyytyy hyväilemään vain nännejään. Mies ei käy suihkussa vaan avaa saunan oven mennäkseen järveen uimaan - ja melkein säikähtää kun huomaa Sarin istuvan rantakivellä puhumassa kännykkäänsä. Sari naurahtaa ja jatkaa puhumista. Mies toivoo hiljaa että seisokkinsa olisi jo laantunut, mutta tietää sen turhaksi. Ainoa toivo on että Sari olisi syventynyt puheluunsa eikä olis huomannut sitä. Mies ui pienen lenkin ja nousee vedestä. Tällä kertaa ujostelematta, mutta vatsansa sisään vetäen, ettei lievä kaljamaha näkyisi. Sari puhuu edelleen puhelimessa mutta tarkastelee miestä peittelemättä. Mies hakee pyyhkeen ylleen ja avaa olutpullon ja juo sen tyhjäksi laiturilla.

Sari menee saunaan ja mies menee sisälle laittamaan iltapalaa. Mies tarkkailee ikkunasta nähdäkseen kun Sari menee uimaan. Eikä pety - Sari tekee sen alasti. Sari ui lenkin ja nousee laiturille istumaan heilutellen jalkojaan vedessä. Laskevan auringon silta ja tytön märkä iho ovat kaunis näky. Sari ui vielä toisen kerran ja palaa saunaan. Kymmenen minuutin kuluttua Sari tulee sisälle kääriytyneenä isoon pyyhkeeseen ja toinen päänsä ympärillä. Posket punaisena hehkuen Sari kehuu saunaa ja veden lämpöä. Ja uunista tuleva ruuantuoksu saa kuulemma veden hänen kielelleen. Mies ottaa kinkkupiirakan uunista ja avaa viinipullon. ”Aiotko juottaa minut humalaan”; kysyy Sari nauraen. ”Tämä saunaolutkin meni jo vähän päähän”. Iltapala sujuu iloisesti. Sari nauttii miehen tekemästä kinkkupiirakasta ja viini on hyvää. He nauravat paljon. Muutaman kerran heidän jalkansa koskettavat toisiaan. Ja kerran mies ikään kuin huolimattomasti ottaa hiuksen Sarin poskelta. Viinipullo tyhjenee vähän ennen yhtätoista - eikä toista avata, sillä aamulla on tarkoitus nousta aikaisin. He siivoavat pöydän yhdessä. Jokainen tavara viedään omalle paikalleen - hitaasti. Ikään kuin kumpikin haluaisi viivytellä nukkumaan menoa. Lopulta mies toivottaa Sarille hyvät yöt. Sari samoin. Mies ei voi olla koskettamatta tytön sileää poskea. Sari kääntää poskensa miehen käden suuntaan ja katsoo miestä silmiin. Mies kumartuu suutelemaan tyttöä - ainakin aikoen antaa vain hyvänyön suukon tytön poskelle. Sari kääntää kuitenkin huulensa miehen suudeltavaksi. Aluksi suudelma on epäröivä, mutta muuttuu kiihkeämmäksi. He syleilevät toisiaan ja mies tarttuu tytön peppuun. Myös Sarin kädet liukuvat alemmaksi miehen vyötärölle. Mies alkaa kiihottua.. hän puraisee Saria huuleen. Mutta kiihkoissaan niin että tyttöön sattuu. ”Auts”; sanoo Sari ja vetäytyy poispäin. ”Anteeksi”, sanoo mies,” ei ollut tarkoitus.. hyvää yötä”. Ja poistuu huoneeseensa sadatellen tekemäänsä. Kuitenkaan olematta ihan varma kumpaa katuen - sitä että suuteli tyttöä, vai sitä että pilasi mahdollisuutensa saada nuori tyttö sänkyynsä. Mies riisuutuu alasti ja menee sänkyynsä. Ja päätyy ajatuksissaan siihen että ehkä näin on sittenkin parempi - hän kuitenkin rakastaa vaimoaan eikä halua loukata häntä. Mies kääriytyy peittoonsa. Illan tapahtumista huolimatta uni tulee pian, sillä viiniä, ruokaa ja fyysistä työtä on tullut sopiva annos.

Mies herää siihen, että joku kömpii hänen viereensä saman peiton alle. Hän tuntee hyväilevät kädet ihollaan ja työntää itseään hyväilijää kohti, kunnes yhtäkkiä unen keskeltä tajuaakin, ettei kyseessä voikaan olla vaimonsa. Hänhän on mökillä ja paikalla on vain hän ja Sari. ” Mitä sinä oikein..” huudahtaa mies ja heittää peiton päältään. Sari on alasti. Kesäyö on valoisa ja Sarin kauneus korostuu hämärässä. ”Shhh!” sanoo Sari ja painaa sormensa miehen suulle. ”Kyllä minä huomasin kuinka sinä katselit minua tänään. Ja tunsin kuinka halusit minua. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että me. Ja luulenpa että katuisit loppuelämäsi, jos nyt heittäisit minut ulos täältä”. Näin sanoen Sari koskettaa rintojaan hyväillen nännejään, jotka sojottovat nyt kovana. Miehen on vaikea ajatella - Sari oli sanonut niin kuin asiat ovat. Tilaisuus olisi ainutkertainen - nyt voisi miehen fantasiat nuoren tytön kanssa rakastelemisesta toteutua.

He suutelevat. Sari suutelee hyvin ja se kiihottaa miestä. Ja Sarin kiinteät rinnat tuntuvat hyvältä miehen karvaista rintaa vasten. ”Anna kun pidän sua hyvänä”, sanoo Sari. Mies menee selälleen maate ja Sari tulee hänen viereensä. Sarin kädet hyväilevät miehen rintaa ja siirtyvät sitten alemmaksi. Miehen kalu jäykistyy Sarin koskettaessa sitä. Sari hymähtää tyytyväisenä ja ottaa miehen kalun suuhunsa. Se tuntuu miehestä valtavan kiihottavalta. Sari ei ole koivin taitava siinä, mutta toisaalta sekin vain kiihottaa miestä, koska sehän vain tarkoittaa sitä että Sari on kokematon siinä asiassa. Sari sanookin sen, mutta kehuu myös miehen kalua. Sen puhtautta ja makua. Mies ei halua laueta tytön suuhun vaan siirtyy itse tytön päälle. Hän suutelee tytön suuta ja kaulaa siirtyen hetken kuluttua suutelemaan tytön rintoja. Nännejä hän kohtelee erityisen hellästi, koska arvelee ettei tyttö pitäisi puremisesta.

Mies vie kätensä tytön jalkojen väliin ja painaa kädellään tytön jalat levälleen. Mies vie toisen jalkansa tytön jalkojen väliin pitääkseen tytön jalat haluamassaan asennossa.. Karvamätäs on pieni ja karvat lyhyet ja hennot. Häpyhuuletkin ovat pienet. Mies työntää etusormensa niiden väliin ja huomaa ilokseen kuinka kosteaa niiden välissä on. Mies levittää kosteutta häpyhuuliin ja etsii työn klitoriksen. Se on pieni mutta jököttää selvästi erottuen. Mies ilahtuu kun Sari alkaa voihkia miehen hyväilyjen tahdissa. Mies etsii hetken oikeaa rytmiä hyväilyilleen. Mies painaa kasvonsa työn rintojen väliin ja hamuaa uudelleen tytön nännin suuhunsa. Sari värähtää taas. Mies nauttii siitä vallasta mikä hänellä on tyttöön. Sarin voihke tekee miehen hyväilyt helpoksi - mies tietää tarkalleen hyväilyjensä vaikutuksen. Kun Sarin voihke kovenee, mies hellittää tahtia. Ja välillä mies vie Sarin aivan orgasmin partaalle lopettaakseen hyväilyt viime hetkellä. Sari alkaa anella jo. Mies kiusaa tyttöä vielä hetken. Sari kuulostaa jo epätoivoiselta, kunnes mies tarttuu tehtäväänsä määrätietoisesti. Ja hyväilyt muuttuvat rajummiksi. Sarin voihke vaimenee ja hänen vartalonsa jäykistyy. Mies tuntee Sarin hampaat olkapäässään mies vetäytyy poispäin ja työntää kämmenensä tytön suuhun purtavaksi. Miehelle ei jää epäselväksi milloin tyttö laukeaa. Sari tärisee ja hänen suustaan kuuluu korinaa ja hampaat uppoavat miehen kämmeneen. Mies rauhoittuu hetkeksi ja antaa tytönkin vetää henkeä. Miehen käsi jää kuitenkin tytön jalkoväliin. Koska tyttö ei pane pahakseen niin mies alkaa jatkamaan hyväilyjään. Klitoris on entistäkin isompi ja liukkaampi. Nyt mies hyväilee sitä kahdella sormella siten että klitoris jää sormien väliin. Mies vaihtaa hieman asentoa ja siirtyy tytön viereen. Mies vie toisen kätensä tytön pepun alle ja rutistaa sitä. Mies painaa jaloillaan tytön jalat ihan levälleen. Pepun alla oleva käsi siirtyy hyväilemään tytön häpyhuulia.! Miehen sormi sujahtaa helposti tytön sisään. Tyttö painautuu tiukemmin miehen kättä vasten. Mies ryhtyy taas imemään tytön nänniä - tällä kertaa vähän kovemmin. Tyttö etsii tyynynkulman suuhunsa ja puree sitä - samalla se vaimentaa tytön voihketta. Tällä kertaa mies ei temppuile vaan määrätietoisesti ja nopeasti hyväillen Sari laukeaa taas. Nopeasti ja rajusti. Mies ei anna tälläkään kertaa tytölle paljoa aikaa hengähtää vaan siirtyy työn päälle. Mies työntää kalunsa tytön häpyhuulille ja kun löytää oikean kolon alkaa työntää kaluaan sisälle. Tytön pillu on tiukka. Ja orgasmit on tehneet siitä kosketusaran. Mutta hitaasti mies työntyy pohjaan saakka ja jää hetkeksi aikaa paikalleen, jotta tyttö ehtisi sopeutua sisällään olevaan kaluun. Mies vie tytön kädet nänneilleen ja tyttö alkaa hyväilemään niitä. Mies tietää ettei kestäisi kauan. Viikko ilman rakastelemista on lian pitkä aika. Tyttö aistii sen. Hän alkaa liikutella alavartaloaan. Mies tuntee kahdenlaisen liikkeen sekä! ä tytön lantion liikkeen mutta myös niiden pienten lihasten liikkeet t yön sisällä. Mies yrittää jarrutella ja liikkua samaan tahtiin tytön lantion kanssa. Se ehkä onnistuukin, mutta tytön pillun liikkeelle mies ei voi mitään. Mies tietää millainen orgasmi on tulossa.. hellä ja pitkä.. eikä uuvuttava. Mies tekee yhden liikkeen työntäen kalunsa tytön pillun pohjaan. Tyttö aavistaa mistä on kyse ja kietoo jalkansa miehen ympärille ja vetää miehen vielä syvemmälle. Miehen kalu pumppaa spermat tytön sisään. He jäävät hetkeksi sylikkäin. Mies kierähtää selälleen ja huokailee vielä ja miettii tekemäänsä. Ei osaa heti pukea sitä sanoiksi. Kun ajatus on vihdoin valmis hän kääntyy tyttöön päin vain huomatakseen että tyttö onkin jo nukahtanut. Mies hymähtää ja painautuu tytön selkää vasten - ja nukahtaa itsekin, huonosta omatunnostaan huolimatta.

Aamuyöstä mies herää. Peitto ei enää ole hänen päällään Tyttö on hereillä ja pitää hellästi kiinni miehen jäykästä kalusta. Tyttö hymyilee. Miestä alkaa himottamaan saman tien. Mitään sanomatta hän siirtyy työn päälle ja levittää työn jalat levälleen. Kalu etsiytyy heti oikeaan koloon. Mies tuntee oman spermansa aiheuttaman liukkauden tytössä ja työntyy rajusti tytön sisään. Sari voihkaisee. Mies nostaa tämän jalat olkapäilleen ja alkaa rajun rakastelun. Mies tarttuu työn rintoihin ja rutistelee niitä rajusti. Tyttö voihkii sekä nautinnosta että kivusta. Mies lisää tahtia ja tuntee saman tien kuinka tyttö laukeaa. Mies lisää vain tahtia. Tyttö on ihan voimaton miehen edessä tai siis alla. Ainoastaan voihke joka pääsee tytön huulilta miehen rakastelun tahdissa kertoo että tyttö on tajuissaan. Mies ei haluakkaan olla hellä vaan ajattelee vain omaa nautintoaan, vaikka se onkin yhteinen tällä kertaa. Mies laukeaa rajusti. Kipu on raju. Ja sitä vielä pahentaa Tytön uusi laukeamin! en. Miehestä tuntui kuin että hänen kalustaan tehtäisiin jauhelihaa tytön pillun kouristellessa sitä. Tällä kertaa mies haukkoo henkeä pitkään ja tyttökin. Tällä kertaa mies ei halua sanoa mitään. Rakastelu oli kaikesta huolimatta ollut taivaallista. Mies kääntää kuitenkin selkänsä tytölle. Tyttö painautuu miehen selkää vastaa ja mies laittaa käden tytön pepulle ja nukahtaa saman tien.

Aamulla mies herää kahvintuoksuun. Tyttö on keittänyt kahvin ja kattanut pöydän. Yön tapahtumista ei puhuta mitään. Mutta ei keskustelu kovin väkinäistäkään ole. Yöllinen rakastelu on tehnyt miehen nälkäiseksi mutta onneksi syötävää ja kahviakin on runsaasti. Aamiaisen jälkeen tyttö ehdottaa heti kirkonkylään lähtemistä. Eikä miehellä ole mitään sitä vastaan. Venematka kestää puoli tuntia. Tyttö istuu veneen keulassa ja katselee miestä melkein koko ajan hymyillen. Eikä mieskään juuri katumusta tunne. Rantaan tullessa mies sanoo jättävänsä tytön siihen. ”Eikös sinun pitänyt käydä kaupassa.”, tyttö aloittaa mutta huomaa yhtäkkiä miehen kasvoista asian oikean laidan. Tyttö naurahtaa. ”Ai se olikin suunniteltua,. no ei kai nyt sentään. Se oli ihanaa. Ei muistella pahalla”. ”Ei muistella”, vastaa mies ja jatkaa, ”Pidä huoli itsestäs”.” Sinä et taida tarvita mun kännyn numeroa”, kysyy tyttö vielä lopuksi. ”En”, sanoo mies ja kääntää veneen takaisin kohti tulosuuntaa. Hetken kuluttua mies katsoo olkansa yli ja näkee tytön vielä seisovan vielä samassa paikassa kuin oli tämän jättänytkin. Mies ei heilauta tytölle kättään

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute