Herkku-puhelin
Vaimoni tuparit
yöksi kotiin

Vaimoni lähti työstä suoraan erään ystävänsä tupareille.

Ed. Iltana olimme keskustelleet asiasta, kuinka myöhään saattaa mennä ja mihin he ehkä menevät jatkoille ja tuleeko hän yöksi kotiin.

Kyseisenä iltana näin mielessäni kuinka vaimoni ikään kuin erehdyksessä lähti ystävällisen tuntuisen miehen mukaan tämän asunnolle... Kuinka tämä mies ”raiskasi" vaimoni kotonaan makuuhuoneessaan... Uudestaan aamulla, ennen kuin vaimoni ehtisi kotimatkalle. Kuinka vaimoni pillussa vieras kulli tekisi siitin työtään... Tyydyttäen jo mukaansa tempaantuneen vaimonikin, joka muisti ennen lähtöään ottaa suihin vierasta kalua kunnolla. Vaihtaisivat numeroitaan...

Kiihotuin ajatuksesta siksi paljon, että soitinkin eräälle ystävälleni Jannelle, jolle lupasin ryhmäpanoa minun ja vaimoni kanssa mikäli pystyisimme asiat siihen malliin sumplimaan ja jos hänelle kiinnostusta olisi. Hyvinkin oli, sillä vaimoni on erittäin kaunis. Vaalea, lyhyt, isorintainen ja sopivan pyöreä peppu. Löytää seuraa halutessaan, varmasti!

Niinpä teimme suunnitelman, hyvin yksinkertaisen.

Vaimoni tuli kotiin klo. 23. 00 hyvin humalassa ja häntä vastassa oli kaksi alastonta miestä olohuoneessa. Vaimoni, Tiina, kysyi että olimmeko menossa saunaan?

"Ei, vaan naimaan sua", vastasin

Vaimoni riisui juhlatamineitaan ja alta paljastui tiukka paita, jossa rinnat korostuivat huomattavasti.

"Ai kaksin kappalein... Heh heh... "vaimo nauraen sanoi.

Olin asettanut olohuoneen lattialle paripatjan, johon Janne asettui makaamaan ja talutin vaimoni Jannen jalkapäähän ja taivutin tämän Jannen elimen kohdalle, joka seisoi suorana ja jäykkänä kohti kattoa.

"Ota se suuhun" sanoin ja aloin riisua kontillaan olevaa vaimoani. Rintaliivit sain heti auki ja paita pois. Kauniit isot rinnat riippuivat siinä vieraan miehen nähtävillä, samalla kun Janne tunsi, kuinka hänen kalunsa upposi kuumaan suuhun... Pikkuhiljaa vaimoni pää vajosi syvemmälle, samalla kun minä riisuin häneltä housutkin pois ja katselin ihanaa pyöreää kaiken paljastanutta takamusta. Vaimoni harotti jalkojaan vähän ja katsoin kuinka vaimon pää nyökytti Jannen jalkojen välissä ja kuinka vaimoni oli varsin ottavassa asennossa, ollessaan kontillaan.

Lipaisin kielelläni vain hiukan pillusta, pudotin limaa pepunreikään ja katsoin kuinka se valui alas pillunhuulille... Ja siitä reisille. Ajattelin sen olevan vieraan miehen spermaa... Vaimoni nyökytti kiivaammin päätään ja minä asetin terskan suoraan persereijän kohdalle ja tungin lähes tomaatinpään kokoisen terskan sisään niin, että se upposi kerralla sisään terskaa myöten. Vaimoni ynähti, mutta jatkoi Jannen imemistä samalla kun minä jyystin täysillä vaimoani persesen. Koko kalu upposi juuriaan myöten reikään ja takaisin ulos... Mennäkseen vain takaisin sisään.

Kotvan kuluttua lopetin ja vaimoni nousi Jannen päälle ratsastamaan. Ratsastettuaan jonkin aikaa tulin takaisin vaimoni taakse ja laitoin kalun uudestaan perseesen. Panimme molemmat, Janne ja minä, kiivaasti vaimoani joka oli meidän välissä "katse" kiinnittyneenä kattoon kontillaan meidän välissä. Minä sain ensiksi... Laskin spermat suoraan vaimoni perseseen kun vaimoni jatkoi sitten Jannen päällä ratsastamista, kunnes sai.

Janne oli saanut jo monta kertaa, mutta kalu ei ollut laskenut kertaakaan, vaan palveli hyvin vaimoani loppuun asti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute