Herkku-puhelin
Liikunnanope
Innovaatio

Aika kummallista, että poikien liikunnanopettaja olisi kaunis, nuori nainen. Meilläpä on. Usein opettaja on käynyt suihkussa poikien jälkeen. Opettajamme, Miina nimeltään, oli tosi seksikäs, ainakin minun mielestäni. Miina piti hiuksiaan aina nutturalla tunneilla, hiukset olivat luonnonpunaiset. Meillä oli perjantaina viimeinen tunti liikkaa, joten päätin rohkaista itseni.

Fudiksen jälkeen kaikki menivät suihkuun, ja lähtivät kotiin. Jäin vielä pukuhuoneeseen, eikä Miina pahemmin välittänyt, vaan meni suihkuun. Meillä oli avosuihkut, joten katselin ovenraosta opettajaa. Hänen hiuksensa olivat valtoimenaan, ja kun hän kääntyi, näin hänen upeat rintansa. Hän aukaisi kyllä samalla silmänsä, ja näki minut. suljin oven nopeasti, ja pistin pukuhuoneen oven lukkoon. Pian Miina tuli pukkariin.

"Katseletko mielelläsikin vanhempia naisia?" hän sanoi. "No, et sinä nyt niin vanha ole, 24 tai jotain?" vastasin. Hän naurahti ja sanoi: "No, kiitos." Hän huomasi kohouman housuissani. "Ai, että sillä lailla. Riisu vaatteesi." Tein työtä käskettyä ja hän tuli viereeni. "Koske pilluuni." Näin tein, ja pyörittelin sormea pillussa, opettajan voihkiessa mielihyvästä. Hetken kuluttua Miina otti kyrpäni käteensä ja alkoi imeä, välillä kyrvällä leikitellen. Olen ainakin tumputtaessa hyvin kestävä, mutta suihin en pystynyt itseltäni ottamaan. Opettajan lämmin suu, ja kielileikki sai minut pian laukeamaan. Olin säästänyt tätä hetkeä varten, joten Miinalla oli hieman vaikeuksia niellä kaikkea, hieman valui leukaan.

"Noniin, tule sisääni." Hän sanoi miltei huutaen. Hitaasti työnsin opettajan sisään kyrpäni, nuoresta iästäni huolimatta se oli varsin iso, 19cm. Mennessäni puhkaisin jotain, sillä verta tippui lattialle, Herra Jeesus, oliko hän muka neitsyt!? Panin hitaasti, ja opettaja nautti. "Ynnhhh... Lisää vauhtia.." Nopeutin työntöjä, ja pian olin laukeamispisteessä. "Aaahh! Multa tulee!" Miina huusi, kirkui ja huohotti. Laskin lastini opettajan sisään miehekkäästi karjaissen.

Menimme vielä suihkuun, ja lähdimme kummatkin kotia päin. Huomasin, että pukkarin seinällä oli videokamera.. Vaksi taisi saada pornofilmin itselleen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute