Herkku-puhelin
Pikkunarttuni, osa 1
March

Löysin sinut netistä. Olit vastannut ilmoitukseeni jossa hain itselleni pikkunarttua, orjaa, leikkikalua. Oli ensimmäisen kohtaamisen aika ja olin kirjeessäni käskenyt sinut tapaamispaikalle tasan kello seitsemäksi sekä antanut ohjeet pukeutumista varten jne. Saavuin itse lähistölle hyvissä ajoin ja jäin odottelemaan. Muutamaa minuuttia ennen seitsemää kohtaamispaikalle ilmestyi nuori nainen, joka vastasi itsestäsi antamaansa kuvausta. Hoikka, 172 cm, melko sirorakenteinen, tummat suorat pitkät hiukset. En voinut olla toteamatta itsekseni, että sinulla on todella kauniit kasvot. Ja asukin oli kuten olin käskenyt, hyvin teininartulle sopiva, tiukat istuvat farkut ja pienet rintasi muodot paljastava kireä toppi.

Annoin sinun odottaa ne muutamat minuutit ja katselin kuinka hermostuneena vilkuilit ympärillesi. Päätin armahtaa sinut ja astelin luoksesi.

-"Sinä olet sitten varmaankin Jenna", sanoin.

-"Ja sä varmaankin uus isäntäni", vastasit hieman epäröiden.

Otin sinut halaukseen ja samalla asetin käteni pepullesi tunnustellen sen tiukkaa pyöreää muotoa.

-"Sinulla onkin oikea nartun peppu, se miellyttää minua", kuiskasin hänen korvaansa.

Siirryimme läheiseen baariin tehdäksemme tuttavuutta lasin ääressä. Juttelimme kaikenlaista mm. siitä mitä toivot ja siitä mitä et halua sinulle tehtävän. Onnekseni sain huomata, että se jälkimmäinen lista jäi melko lyhyeksi. Sinun onneksesi minun listani, siitä mitä en haluaisi sinulle tehdä, oli melko samanlainen. Siideri alkaa hiljalleen vaikuttaa ja huomaan sinun rentoutuvan. Siirryn lähemmäksi sinua, tarraan sinua hiuksista ja suutelen sinua. Samalla vien käteni jalkojesi väliin ja väännän niitä erilleen. Alan hyväillä sinun jalkoväliäsi housujesi läpi. Olemme baarin nurkkapöydässä, joten kukaan ei meitä huomaa. Vien toisen käteni rinnallesi ja hyväilen sitä topin läpi. Sinulla on kiinteät b-kupin teinitytön rinnat. Panen merkille, että alat selvästi lämmetä joten keskeytän puuhani ja totean:

-"Eiköhän oteta vielä toiset juomat".

Lähetän sinut hakemaan ne tiskiltä. Istumme juomassa toisia siidereitämme ja yhtäkkiä nouset ylös tuoliltasi.

-"Mihinkäs sinulla on matka?" kysyn sinulta tiukkaan sävyyn.

-"Ajattelin käydä vessassa kun toi siideri alkaa pyrkiä ulos" vastasit.

Tartuin sinua tiukasti kädestä ja käskin takaisin istumaan. Et ensin totellut joten kiskaisin kädestä sinua alaspäin ja sanoin tiukasti

-"Paikka!".

Istuuduit kun et muuta voinut. Katsoin parhaaksi selvittä sinulle, että silloin kun olemme yhdessä, toimit vain minun luvallani.

"Mut mä en pysty pidättään enää kauheen kauaa" sanoit ja katsoit minua anovasti.

-"Hyvä on. Päästän sinut vessaan mutta saat tehtävän".

-"Minkälaisen?".

-"Sinun tulee vessassa riisua pikkuhoususi ja tuoda ne sitten minulle. Onko selvä?".

-"Joo" vastasit.

-"Oliko tuo nyt kunnollinen vastaus", tiuskasin ja kiskaisin sinua hiuksista.

-"Ei ollut isäntäni" parahdit.

-"Siis tuliko tehtävä selväksi?".

-"Kyllä isäntäni".

Katsoin perääsi kun riensit vessaan. Sinulla on kyllä todella herkullinen peppu ajattelin. Annoinkin ajatukseni harhailla siihen mitä sille pepulle vielä tukisin tekemään.

Säpsähdin ajatuksistani kun kätesi ojentui minua kohti. Nyrkkisi avautui ja näin edessäni kiiltävän mustat stringit. Otin ne käteeni ja huomasin, että ne olivat haarojen kohdalta ihan kosteat, pillunesteidesi tahrimat.

-"Narttuni onkin ollut ihan märkänä" totesin.

Samalla sain katsoa kuinka puna nousi poskillesi.

-"Kyllä isäntäni. En voi sille mitään".

Laitoin stringisi pieneen pussiin ja taskuuni.

-"Tämä tehtäväsi oli ikään kuin symbolinen ele. Antamalla minulle pikkuhoususi annoit myös itsesi minulle joten kuulut nyt tästä hetkestä eteenpäin minulle. Paluuta ei enää ole".

-"Kyllä isäntäni. Kuulun nyt sinulle. Tee minulle mitä tahdot".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute