Herkku-puhelin
Kirvelyä
Sexipimu

Kari suuteli minua himokkaasti, ja avasi samalla farkkujeni vetoketjua. Kauhistuin hiukan, sillä olin vielä neitsyt. Yritin vetäytyä irti hänestä, mutta hän ei päästänyt minua. No, katsotaan mihin tämä johtaa... ajattelin. Nyt Kari ei enää suudellut minua, vaan siirtyi alapäähäni. Hän oli vetänyt farkkuni jo nilkkoihin ja nuoli pakaroitani ja sääriäni. Voihkin nautinnosta. Hänen sormensa leikittelivät hetken alushousujeni kankaalla ja painoi samalla sormiaan vakooni. Hitaasti hän alkoi liu’uttaa alushousujani alemmas. Saatuaan ne alas, hän ei koskenutkaan pieneen posliinipilluuni, vaan nousi ylös, otti tiukan ihonmyötäisen T-paitani pois ja alkoi hyväillä rintojani rintaliivien läpi. Äkkiä hän riuhtaisi rintaliiveistäni niin kovaa, että ne putosivat päältäni lattialle.

Olin nyt aivan alasti. Kari käski minut nyt sohvalle. Tottelin. Maatessani sohvalla hän alkoi riisua itseään. Hänen kyrpänsä oli niin valtava, etten uskonut sen mahtuvan minun neitsyen vittuuni. Kari käski minut vatsalleni. Tein työtä käskettyä. Hän katseli muotojani. Olen todella laiha mutta minulla on poikkeuksellisen suuret rinnat. Peppuni on tiukka. Kari tuli lähemmäs ja alkoi hyväillä peppuani. Se tuntui uskomattoman hyvältä! Hän paineli peppuvakoani mikä sai minut voihkimaan mielihyvästä. Kännyin selälleni. Hän alkoi nyt hieroa rintojani ja imeä nännejäni jotka olivat jo kiveäkin kovemmat. Hän näykki nännejäni, nuoli ja imi voihkeeni kiihtyessä. Sitten hän siirtyi alapääni luo alkaen nuolla vittuani, joka oli ihan märkä. Hän nuoli ja imi ja minä huohotin entistä kovempaa. Kun Kari työnsi yhden sormen harvinaisen tiukkaan vittuuni, olin räjähtämäisilläni. Voihkaisin kovaa, mutta hän laittoikin vielä toisen sormen, mikä sai minut voihkimaan entistä lujempaa. Kun kolmas sormi tunkeutui ahtaaseen aukkooni, en ollut koskaan tuntenut samanlaista nautintoa ja tuskaa. Helpotuksekseni hän otti sormensa pois vitustani. Kauhistuin kuitenkin jälleen, sillä huomasin hänen aikovan laittaa kyrpänsä minuun. Hän laittoi pitkälle ja paksulle kyrvälle liukastetta. Sitten hän aloitti työnnöt, ensin varovasti mutta kiihdyttäen koko ajan. Aina hänen oli lisättävä voimaa työntöihinsä, sillä kuten jo kerroin, pilluni oli harvinaisen tiukka. Kiljuin niin kovaa kuin kurkustani lähti. Lopulta hän sai kyrpänsä sisälleni ja odotti kunnes lihakseni rentoutuivat, muta sitten hän alkoi rajusti työnnellä kyrpäänsä pilluuni. Voihkin ja kiljuin minkä jaksoin. Äkkiä kuulin oman ääneni huutavan, että: ”Aaaaah, aah, oooh nussi mua! Kovempaa!! Oooh, aah, tekee niin hyväää..... AAAAHH!!” Tuo viimeinen ”aah” oli siitä, että sain valtaisan orgasmin. Pian tunsin, että hän oli laukeamassa. Pelästyin, sillä hänellä ei ollut kondomia ja minä en käyttänyt ehkäisyä. Hän kyllä tiesi sen. Hän huusikin: ”Multa tuleee! Ime mun spermat! Ime, rakas, ime mun spermat aaaaah!” Otin kyrvän suuhuni ja aloin imeä, ja pian tunsin suussani suolaisen mutta kuitenkin makean sperman. Imin kuin viimeistä päivää.

Kalu oli edelleen kova, ja hän käski minut kontalleni sohvalle. Käännyin ympäri. Hän käski minun pyllistää itselleen. Tietenkin tottelin. Tunsin kuinka jotain kylmää siveltiin iholleni. Haistoin liukasteen hajun. Säikähdin. Jos pilluunkin sattui, miten kestäisin anaalin? Tunsin paksun kyrvän perseelläni. Hitaasti hän alkoi työnnellä kyrpäänsä. Kiljuin taas niin kovaa kuin kurkustani lähti. Kun hän viimein sai kyrpänsä anaaliini, hän alkoi heti villit työnnöt, ja minusta tuntui että perseeni repeäisi. Siinä rynkyttäessään hän otti kiinni rinnoistani ja hieroi niitä. Voihkin minkä jaksoin. Lopulta hän otti kyrpänsä pois ja ruiskutti spermansa selkääni. Sitten hän puki äkkiä päälleen ja lähti. Makasin hetken aivan paikallani rauhoittumassa. En ollut enää neitsyt. Vittuani kirveli valtavasti. Sitten menin suihkuun ja tapasin Karin vielä monta kertaa samoissa merkeissä....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute