Herkku-puhelin
Kaunokki ja Peto
ErotChat

Oleskelin alastomana silkkilakanoin ja samettipeittein pehmustetulla vuoteella. Pitkä-, vaalea- ja kiharahiuksinen pääni oli pitsityynyillä ja kiharani valuivat alas vuoteen laidan ylitse. Siniset silmäni puoliummessa hyväilin tissejäni ja hypistelin nännejäni toisen käteni hyväillessä vittuani ja tussuani. Hiljaksiin voihkien kiemurtelin vuoteessani sormeni klitoristani hieroen.

Huohotin ääneeni huomatessani erään alastoman, raavaan, lihaksikkaan, ruskeahiuksisen ja ruskeasilmäisen miehen tulevan luokseni. Hänen iso kyrpänsä sojotti pystyssä ja hän sormineen piteli sitä. Kiemurtelin ja huohotin entisestäni miehen alkaessa köyttää minua vuoteeseeni kiinni.

Nilkoistani ja ranteistani hän köytti minut vuoteeni pienoihin kiinni. Aivan avuttomana katselin ja odotin, mitä mies seuraavaksi aikoisi tehdä. Yhtään sen kummempia aikailematta mies tuli suoraan päälleni.

Hän hyväili kyrvällään huuliani niin kiihkeästi, että en voinut, kuin vain nuolla hänen litimärkää kyrvänpäätään. Mies tunki kyrpänsä suuhuni ja aikansa runkattuaan häneltä ruiskahtivat spermat suuhuni ja minun oli pakko nielaista ne.

Erittäin herkullisilta ne vain maistuivatkin. Nielaisin kaiken ja jäin odottamaan, mitä mies seuraavaksi tekisi. Spermaa tihkuvalla kyrvällään mies hyväili tissejäni ja nännejäni, kunnes viimein runkkasi minua tissieni väliin. Mitä enemmän hän runkkasi, sitä enemmän häneltä ruiskahti spermaa nänneilleni. Tissini ja nännini olivat nyt aivan litimärät spermasta, mutta mies pesusienellä levitti ihanat nesteensä ympäri tissejäni ja nännejäni. Hän imaisikin nännejäni ja suuteli tissejäni. Olin nyt aivan täynnä spermaa - tai ei, en sittenkään vielä aivan kokonaan.

Saatuani suuni, tissini ja nännini täyteen spermaa mies siirtyi vartaloani pitkin alaspäin. Hänen kätensä koko ajan hyväilivät minun kaunista pronssinhohtoista, hoikkaa ja sädehtivää vartaloani. Alaspäin siirtyessään hän koko ajan suuteli vartaloani.

Viimein hän päätyi vittuuni. Aivan ensiksi hän hyväili tuuheakarvaista tussuani, sekä sormineen hypisteli häpyhuuliani. Kumartuen puoleeni hän päänsä haaroväliini työntäen imi häpyhuuliani ja lipsutteli kielelleen klitoristani.

Se oli todella ihanan tuntuista. Huohotin ja voihkin ääneen nautinnosta ja nautinnollisesti kiemurtelin vuoteellani. Vuorotellen kohottauduin istumaan ja sitten taas laskeuduin makuulleni. Pitkät hiuskiharani olivat nyt hajallaan pääni alla, mutta en välittänyt nyt mitään hiuksistani.

Yritin vääntelehtien ja kääntelehtien päästä vapaaksi, mutta mies ei vapauttanut minua. En oikeastaan halunnutkaan vapaaksi. Ääneeni voihkien minä vain kiemurtelin ja heittelehdin, riuhdoin ja rimpuilin antaen miehen vapaasti tehdä, mitä halusi.

Kyrvällään mies hyväili vittuani, tussuani ja häpyhuuliani kostuttaen ne spermallaan märiksi. Sitten - viimeinkin - mies survaisi tuon ihanan ja spermaa tihkuvan kyrpänsä suoraan vittuuni, aivan klitorikseeni asti. Hän runkkasi minua niin kovaa ja niin rajusti että aivan huusin ääneeni nautinnosta. Värisin ja vapisin mitä hekumallisimpien ja kiihkeimpien orgasmien kourissa.

Runkatessaan vittuani ja klitoristani tosi rajusti mies tuli päälleni. Hän imi tissejäni ja nännejäni ja me ahnaasti suutelimme, imeskelimme ja maiskuttelimme toistemme huulia. Molemmin käsin hän hieroskeli pitkiä hiuskiharoitani päätäni vasten. Koko ajan hänen ihana kyrpänsä souti kuuman kiimaisessa ja kiimaisen kuumassa vitussani ja hänen spermansa ruiskahtelivat sisääni tehden minut aivan litimäräksi.

En voinut muuta, kuin vain huutaa suoraa huutoa nautinnosta. Tiesin, että mies ei vielä ollut lopettanut ja odotin kiihkeästi, mitä hän seuraavaksi keksisi tehdä orgasmin seuratessa toistaan. Saatuaan viimeisetkin spermapisaransa pumpatuksi kiihkeään klitorikseeni mies vetäytyi pois litimärästä vitustani.

Hän työntyi alleni survaisten valtaisan kyrpänsä valtaisaan perseeseeni. Koska olin kahlittuna, en voinut muuta, kuin antaa miehen maata allani runkaten minua perseeseen. Kovasti ja rajusti mies runkkasi persettäni ja minä liikahtelin hänen päällään.

Lämpimät spermat ruiskahtivat perseeseeni. Mies ei hellittänyt, vaan jatkoi runkkaamistaan. Tunsin oloni ihanan kiihkeäksi ja kuumaksi miehen runkatessa viimeiset spermapisaransa perseeseeni. Orgasmini seurasivat toistaan. Nussiessaan persettäni mies samalla molemmin käsin puristeli tissejäni ja nännejäni, sekä suuteli olkapäitäni.

Aivan kuumissani ja litimärkänä - kaikki aukkoni miehen lotisevaa spermaa valuen - minä makasin vuoteellani. Mies vielä kiersi minua ympäri nuollen joka paikkani kuivaksi. Ensin hän nuoli persereikäni kuivaksi, minkä jälkeen hän siirtyi nuolemaan haaroväliäni. Imeskellen häpyhuuliani ja nuoleskellen tussuani hän sai nuoltua minut kuivaksi.

Tultuani viereeni makaamaan mies nuoli tissini ja nännini kuiviksi. Samalla hän molemmin käsin puristeli tissejäni ja nännejäni ja vieläpä erittäin kovakouraisesti. Itse vain suorastaan nautin tästä kaikesta. Päätteeksi hän kumartui ylleni ja suuteli huuleni kuiviksi. Itsekin imaisin hänen huuliaan.

Mies aukaisi kahleköyteni päästäen nilkkani ja ranteeni vapaaksi. Vuoteella kieriskellen me vielä syleilimme ja suutelimme toisiamme tissini ja nännini miehen karvaista rintaa vasten painuen. Pitkät hiuskiharani kietoutuivat pääni ja kaulani ympäri, mutta me emme välittäneet siitä yhtään mitään.

Viimein mies lähti. Kohottauduin istumaan ja ravistelin pitkät hiuskiharani valtoimeksi selkääni. Pitelin toisella kädelläni tissejäni ja sen käden sormillani hypistelin nännejäni. Toinen käteni oli vitussani sormieni hypistellessäni häpyhuuliani ja tussunkarvojani. Huokaisin ääneeni helpotuksesta: en ollut koskaan ennen saanut näin ihania orgasmeja ja ollut kenenkään näin rajusti runkattavana.

Annoin käsieni valahtaa sivuille ja vielä heilautin päätäni antaen pitkien hiuskiharoideni valahtaa selkääni. Mies ja minä hymyilimme toisillemme hänen poistuessaan. Silti tiesin meidän kahden - Kaunokin ja Pedon, kuten minä meitä kutsuin - vielä useaan kertaan rakastelevan yhdessä.

Kiihkeästi jo odotin seuraavaa kertaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute