Herkku-puhelin
Tori, 24
Queen

Lähdin reippain askelin ylittämään katua, ja vastaan tuleva mies tönäisi minua niin, että kassini levisivät suojatielle.

- ”Anteeksi”, mies sanoi ja vatsanpohjassani muljahti.

Mies oli söpö, parikymppinen ja todella seksikkään äänen omaava.

- ”Öh.. Kiitos”, sanoin vilpittömästi ja sipaisin samalla miehen takapuolta "vahingossa".

- ”Se oli mun vika”, mies sanoi nostaen laukkuja maasta.

Kun hän nousi ylös, hän nousi niin läheltä minua, että hänen kasvonsa koskettivat haaroväliäni. Vatsanpohjassani muljahti uudelleen. Samassa tajusin, että meidän piti ylittää katu, ja lähdin vastahakoisesti ylittämään katua. Kotona avasin kassini ja jostain putosi lappu lattialle. Nostin sen ja luin. "Tori, 24" Mikä tämä lappu oikein oli? Se oli selvästi kirjoitettu käsin. Käänsin lapun ympäri ja tajusin sen olevan käyntikortti. Miehen käyntikortti nimestä päätellen. Minua kutkutti ajatus, että kassini suojatieltä nostanut mies oli sama, josta käyntikortissa puhuttiin. Tarkoittiko numero 24 kenties kellonaikaa? Päätin ottaa asiasta selvän ja mennä torille klo: 24.00.

Kello oli viittä vaille kaksitoista ja minua jännitti. Kaupungilla oli aika hiljaista tähän aikaa, olihan tämä vain vaivainen Kuopio. Istuin "suihkulähdepatsaan" viereen ja jäin odottamaan. Ajattelin jo, ettei tänne kukaan tulisi, mutta olin väärässä. Samainen mies käveli luokseni.

- ”Olin varma, ettet tajunnut viestiäni”, hän sanoi.

- ”Onneksi tajusin”, vastasin samalla tutkaillen tuota tummaa ja niin salaperäiseltä vaikuttavaa miestä.

Mies tuli istumaan viereeni. Katselimme toisiamme jonkin aikaa, kunnes tajusin miehen katseen kiinnittyneen rintoihini. Minulla oli päälläni aika väljä paita. Ja ehkä sen takia myös avarakauluksinen. Suutelimme. Mies puristeli hellästi rintojani samalla syventyen suuni saloihin kielellään. Hän pyöritteli kieltään suussani ja aloin tuntea himoa tuota miestä kohtaan. Mies siirtyi suutelemaan kaulaani ja avasin miehen housujen vetoketjun. Tungin käteni housuun, ja tunsin lämpimän, kohtalaisen suuren kalun käsissäni. Mies tuntui pitävän käsittelystäni ja nousikin ylös ottaakseen kokonaan housunsa pois. Alla hänellä oli mustat alushousut, jonka etuosasto komeili jo täydessä koossaan. (Ainakin luulin niin.) Mies istui, ja minä kumarruin hänen puoleensa. Annoin aluksi pienen pusun terskalle. Sitten otin vähän enemmän lihaa suuhuni ja aloin imemään. Litkuttelin ahnaasti kalun vartta. Leikin kielen kärjelläni terskalla. Imin, ja imin.. Himoiten, kuin ei mitään muuta maailmassa olisikaan. Otin toisella kädelläni kiinni esinahasta, ja aloin vetelemään sitä edestakaisin. Toisella kädelläni otin miehen pallit käsittelyyni. Ne tuntuivat jotenkin pehmeiltä, ja niin silkkisiltä. Rakastin sen miehen kiveksiä! Silittelin niitä samalla imien ja imien. Mies veti minut mukanaan maahan, kiviselle aukiolle.

Hän riisui minut paidastani, ja minä hänet omastaan. Hän tunkin kätensä hameeni alle, ja kokeili pikkuhousujani, jotka olivat jo hyvin kosteat. Hän riisui minut hameestani, ja tuli päälleni. Suutelimme kiihkeästi. Hän hieroi rintojani. Suuteli aina vain alaspäin, kunnes tuli rintojeni kohdalle. Hän otti vasemman nännini suuhuni ja alkoi imemään leikkisästi. Ja sitten toinen. Se oli jumalaista.. Hän alkoi suutelemaan alaspäin ja, kun hän saavutti napani ja tuli alavatsan kohdalle, tunsin tutun "muljahduksen" mahassani. Hän nuoli ja nuoli kunnes tuli häpykummulleni. Hän raotti hieman häpyhuuliani ja antoi minun tavoin aluksi vain pienen pusun. Hän nuoli vakoani ylös ja alas, työnsi kielensä vaginaani. Pyöritteli, ja kiusoitteli, ei antanut klitorikselleni huomionosoitustakaan. Yritin puristaa haarojani yhteen, mutta mies esti sen käsillään. Hän työnsi sormensa sisääni ja tuntui pitävän. Hän alkoi runkata minua sormillaan samalla nuollen klitoristani. Klittini oli turvonnut, samoin häpyhuuleni ja olin todella kiimainen.

Eritteitäni valui reisilleni ja kiemurtelin kylmällä kivimaalla nautinnosta. Hän näykki ja pyöritteli klittiäni, nuoli välillä huuliani, ja taas klittiäni. Voihkin nautinnosta, ja tunsin tutun kuuman aallon vatsanpohjassani. Sieltä se voimistui ja tempaisi minut mukanaan. Tärisin ja voihkin orgasmin tahdittamana. Mies vaikutti tyytyväiseltä "työhönsä" ja hän lopetti. Jäi vain istumaan maahan. Nousin ylös ja menin suihkulähteen reunalle etsimään vaatteitani. Yllättäen mies tempaisi minut mukanaan altaaseen. Telmimme, ja nuoleskelimme toisiamme, olimme todella kiihottuneita. Otin patsaasta tukea, ja mies tuli taakseni ja alkoi panna. Aluksi rauhallisesti, muttei malttanut sitä pitkään vaan antoi tulla oikein olan takaa. Aina vaan nopeammin ja nopeammin. Ulisin hiljaa, ja anoin lisää ja lisää..

- ”Anna vittu sitä mulkkua.. Nai mua vittu täysiääähhh!”

Mieskin alkoi mylvimään ja ääntelehdimme samaan tahtiin. Tunsin orgasmini olevan jo lähellä, ehkä tämä yleinen paikka kiihotti minua niin paljon. Mies työnsi vielä pari työntöä ja tunsin lämpimän sperman tulevan sisääni. Ajattelin paikkaa missä naimme ja sain samaan aikaan orgasmin puristaen viimeisetkin pisarat miehen kalusta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute