Herkku-puhelin
Maalaiselämää
Jore

Ostimme vaimoni kanssa pari-kolme vuotta sitten maalaistalon kesäpaikaksemme talo oli vanha, mutta aika lähellä järveä ja muuten ihan hyväkuntoinen. Talossa oli myös navetta, johon oli sijoitettu ulkokäymälä siten että tarpeet tippuivat alla olevaan lantalaan jossa sopi ajamaan vaikka traktorilla lannan isoista ovista pois pelloille. Olinkin usein tirkistellyt vaimoni kaunista peppua hänen asioidessaan vessassa, ja joskus runkannutkin koska näky oli tosi kiihottava. Olemme kumpikin seksin suhteen aika vapaamielisiä ja olinkin ehdottanut vaimolleni että olisi kiva katsella alhaalta kun joku panisi häntä vessa reiällä, olinhan itsekin käynyt luvan kanssa esim. hierontalaitoksissa ja kerran jopa bordellissa panemassa vierasta naista.

Järven toisella rannalla oli eräs mies johon olimme tutustuneet jo ensimmäisenä kesänä ja hän olikin kiva koska oli kova kalastamaan niin toi meillekin viikoittain keittokalat. Hänestä ajattelimmekin heti "uhria" näytökseen, koska tuskinpa hänkään panisi pahakseen jos saisi lomallaan naida kunnolla kun ei ollut tyttökaveriakaan hänellä, jäimme odottamaan milloin hän toisi seuraavan kerran kaloja.

Se päivä tulikin pian, eli oli lauantai iltapäivä kun kuulin moottoriveneen ajavan rantaan ja vaimoni oli ottamassa melkein alasti aurinkoa. Sanoin vaimolleni että nyt tilaisuus tuli ja menen lantalan taakse piiloon jotta voin lautojen raosta seurata mitä tuleman pitää. Vaimoni vastasikin olevansa kauhean kiimassa jo pelkästä ajatuksestakin,

Menin siis lantalan taakse ja jäin odottelemaan kaivaen kullini esille joka oli jo melkein jäykkä kiihotuksesta ja sen päästä valui kirkasta limaa.

Kului ehkä varttitunti ja aloin jo pitkästyä kun viimein kuulin kun portaita noustiin huussiin ja vaimoni ääni kuului.

- "Oli se hyvä että miehelleni tuli asiaa kaupunkiin niin saan maksaa vähän näitä kalavelkoja"

- "En minä ole kyllä niitä maksua vastaan tuonut, mutta tällaisen maksun voin ottaa mielelläni koska runkkaaminen alkaakin jo tympäistä", naapuri kuiskasi.

Pian vaimoni kaunis pylly ilmaantuikin reiälle ja hän tapansa mukaan pissasi ennen panoa, koska sanoi pissan muuten roiskuvan naidessa väkisin pois jo rakko on täysi. Näin että vaimoni häpyhuulet olivat aivan limaiset ja turpeat koska hän tiesi kohta saavansa munaa, naapurikin kuului riisuuntuvan alasti ja epäili että josko minä tulisinkin pian kaupunkireissulta pois.

- ”Ei hän tule ennen iltaa, ja tämä on turvallinen paikka ja siksi toinkin sinut tänne.”, vaimo vastasi.

- ”Minun tekee kauheasti mieli, en ole koko lomani aikaan saanut vittua.”, naapuri sanoi.

- ”Ai että sinulla on iso kulli!”, vaimoni huokaili.

Pian kuulin kun he suutelivat ja näin vilauksen vaimoni pillun ja huussin etureunan välistä naapurin kullin joka oli todella iso ja paksu. Pian vaimoni rupesi lypsämään käsillään valtavaa kalua ja varmaan imi sitä koska mies tuntui huokailevan kiimoissaan, omakin kaluni oli räjähtämispisteessä seisoi niin että siihen oikein koski. Kohta vaimoni siirtyikin aivan reiän takaosaan istumaan ja nosti jalkansa sivuille, levittäen näin reitensä aivan auki.

Pian valtava kulli ilmestyikin reiälle tökkien häpyhuulia pyrkien sisään. Pikkuhiljaa kalu alkoikin työntyä litimärkään vittuun ja painui kohta sinne ihan tyveä myöten. Oli ihana seurata kun mies alkoi nussia vaimoani, häpyhuulet aivan kuin takertuivat kyrvän varteen sen pumpatessa reikää

- ”Ai että tuntuu hyvältä!!”, vaimoni valitti.

- ”Niin minustakin, mies murahteli. Saan varmaan aika pian, koska en ole ollut pitkiin aikoihin.”

- ”Ethän laske sitten sisälle, en nimittäin käytä ehkäisyä”, vaimoni valehteli, koska emme tarvitse ehkäisyä koska hänet on leikattu viimeisen lapsenteon jälkeen.

- ”En laske, vaikka mieli tekisikin, mies vastasi

Valtavan suuret kivespussi heiluivat kun mies pani kiihtyvällä vauhdilla, munat olivat kuin kaksi kananmunaa ja pussit roikkuivat pitkästi reiän alapuolella. Ennen pitkään näin kun kivekset vetäytyivät aivan kullinvarteen kiinni ja arvasin hänen laukeavan pian. Hän kiihdytti tahtinsa äärimmilleen ja murahteli:

- ”Kohta tulee ihanasti!”

- ”Minäkin olen saanut jo ainakin sata orkkua!”, vaimoni kiljahteli.

Mies tikkasi kuin ompelukone ja vetäisi kullinsa pois reiästä, jolloin vaimoni nousi pois huussin reiältä ja rupesi runkkaamaan kalua joka paisui äärimmilleen ja ruiskaisi ensimmäisen valtavan suihkauksen siemennestettä lantalaan, sen jälkeen ainakin viisi-kuusi pitkää ruiskausta perään, en ole nähnyt keltään tulevan niin paljon spermaa kerralla.

- ”Sinultahan tuli kuin sonnilta!”, kuulin vaimoni sanovan ja samalla mies istuutui reiälle lepäämään ja munat roikkuivat pitkällä alaspäin, kyrvän päästä valui vielä siemennesteen loppuja pitkänä nauhana alas lantalaan.

Vaikka omaa kulliani särki kiimasta, en antanut sen laueta vielä vaan ajattelin säästää lastini pimppiin. Kohta pariskunta lähtikin pois ja kuulin moottoriveneen lähtevän rannasta, joten uskaltauduin pois piilostani. Riisuin itseni aivan alastomaksi ja lähdin etsimään vaimoani. Vaimoni nukkui ruohikolla aivan alasti hänkin jalat levällään. menin hänen luokseen ja hymyili onnellisena nähdessään seisovan kaluni.

- ”Etkö sinä ruiskaissutkaan omaasi? Näitkö miten kaverilta tuli?”

Myönsin nähneeni ja laskeuduin samalla vaimoni jalkojen väliin ja katsoin vittua joka oli aivan punainen ja hankautuneen näköinen, vaimoni sanoikin sen olevan hellän mutta kiimainen vieläkin. Hän käskikin minun työntyä heti sisälleen jonka teinkin.

Mulkkuni upposi suhteellisen helposti jo avattuun reikään ja aloin liikutella pakottavaa kulliani reiässä, vaimoni voihki allani ja kohta rupesin tuntemaan tutun kihelmöinnin munissani ja tiesin etten kauan voisi pidättää laukeamista. Työntelin kuin viimeistä päivää ja kohta tunsin lastin lähtevän kiveksistä ja ruiskauttelin spermat vitun sisälle. Vedin veltostuneen kullini vitunreiästä pois ja kumarruin vielä nuolemaan vitun puhtaaksi siemennesteestä ja muista eritteistä. Minua kiihotti edelleen valtavasti ajatus siitä että vieras mulkku oli vieraillut siellä äsken. Sen jälkeen lähdimme kumpikin saunanlämmitykseen ja tiesin että vaimoni oli saanut kunnolla miestä ja oli onnellisempi kuin koskaan. päätimme ottaa vieraitten käytön useammin lomareissuillemme, koska kumpikin hyväksymme ja kiihotumme siitä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute