Herkku-puhelin
Isabella
Ronnie

Kaunotar kumartui levyhyllyynsä valitakseen tunnelmaan sopivaa musiikkia, tietenkin suorin jaloin jolloin hänen lyhyt minihameensa nousi vielä hivenen ylemmäs kiusoitellen mutta kuitenkin juuri piilottaen hänen pyhimpänsä. Ihailin näkymää, ihanat hoikat sääret, kauniit reidet, ihanan pyöreät pakarat ja kaunis lantio. Vaikka hänen vartalonsa oli hento, se oli kuitenkin muodokas, täydellinen. Kun levyn valinta tuntuu kestävän, hiivin Isabellan taakse ja kosketin etusormellani kevyesti hänen niskaansa. Isabellan vartalo nytkähti ja hänen suustaan pääsi kevyt tuskin kuultava voihkaisu. “Tätä hän oli juuri odottanutkin,“ ajattelin ja laitoin toisen käteni hänen reitensä ulkopinnalle ja liikutin sitä kevyesti ylöspäin minihameen helman alle. Toisen käteni asetin hänen lantiolleen ja puhalsin hänen niskaansa, jolloin kaunotar nousi ylös uuden voihkaisun kera ja kääntyi. Isabella lipoi ihania turpeita huuliaan seksikkäästi ja tapitti minua ihanan suurilla silmillään ja painautui minua vasten.

Riisuin hänen toppinsa ja sen alta paljastuivat kauniin muhkeat terhakat rinnat. Isabella aukoi paitani nappeja ärsyttävän hitaasti välillä rintakehääni hieroen. Toisella kädelläni tunnustelin muhkeita rintoja samalla kun annoin toisen liukua hitaasti Isabellan reiden sisäpinnalla. Isabella riisui paitani ja hieroi rintaani ja painoi toisella kädellä niskasta jolloin huulemme kohtasivat ja suutelimme kiihkeästi. Tunsin paineen kasvavan housuissani, niin hyvältä Isabellan otteet tuntuivat. Isabella hymyili tyytyväisenä sen huomatessaan. Upotin kasvoni upeiden rintojen väliin samalla kun riisuin minihameen. Näky sai minut vuorostani huokaamaan, pikkuhousujen sijaan alta löytyi paljas ihanan kaunis posliini, jonka yläpuolella oli pieni vaalea karvakolmio. Minun oli pakko saada maistaa tuota suloista pillua. Painuin polvilleni ja kuin ohimennen lipaisin kosteaa vakoa. Ihana kiimainen maku tuli kielelleni, mutta hillitsin itseni ja jatkoin kiusoittelemalla nuollen hänen reisiään ja alavatsaansa. Käsilläni hivelin hänen nännejään, jotka kovettuneena törröttivät ihanasti. Huokaustensa keskeltä Isabella rukoili minua jo siirtymään hänen pilluunsa, mutta jatkoin kiusoittelua vielä, välillä hipaisten töröttäviä häpyhuulia.

Lopulta nuolaisin lujasti hänen pilluaan alhaalta ylöspäin, Isabella nytkähti ja tiesin hänen jo olevan muissa maailmoissa. Lipaisin häpyhuulia, jonka jälkeen kutittelin kieleni kärjellä hänen klitoristaan. Pillusta valui nesteitä todella runsaasti ja Isabellan huohotukset kiihtyivät. Kädelläni sivelin häpyhuulia ja työnsin sitten yhden sormen tuohon hunajaiseen vittuun. Isabella huohotti ja pyysi lisää. Työnsin toisen sormen kaveriksi edelleen kielenkärjellä klitorista pyörittäen. Isabella alkoi vavista ja silloin vetäydyin hänestä. Isabella anoi lisää, mutta käänsin hänet ympäri, ja työnsin hänet nojaamaan kirjahyllyä vasten.

Olin nyt polvillani hänen takanaan ja edessäni olivat tuo ihana posliinipillua huutaen lisää ja ihanan pyöreät pakarat ja niiden keskellä kaunis pieni anus. Painoin pääni pakaroiden väliin ja nuolin pillun ja anuksen välistä aluetta, samalla sormellani klitorista hyväillen. Siirsin kieltäni hieman ylöspäin Isabellan peräaukolle ja nainen ynisi ja huohotti koko ajan voimakkaammin. Nuolin hänen peräaukkoaan ja samalla kun oikealla kädellä pyörittelin klitorista, työnsin vasemman käden keskisormen niin syvälle piukkaan pilluun kuin se ylsi ja työntelin edestakaisin. Isabella vääntelehti käsittelyssä ja orgasmi oli tuloillaan, mutta olin päättänyt pitkittää hänen nautintoaan.

Käännyin istumaan Isabellan jalkojen väliin ja aloin nyt edestäpäin nuolla tuota ihanaa pillua. Samalla laitoin vasemman käden keskisormeni Isabellan peräaukolle ja siitä hitaasti sisään. Tiukka reikä kiristi ihanasti sormeni ympärillä, kun Isabellan vartalo nytkähti jälleen voimakkaasti. Nuolin nyt vittua voimakkaasti ja se sai huohotuksen voimistumaan. Samalla vetelin sormeani hänen peräaukossaan kiihtyvällä tahdilla. Isabellan vartalo hytkyi käsittelyssäni kuin horkassa ja lantion vatkatessa minulla oli vaikeuksia pitää kieltäni hänen posliinissaan. Otin vapaalla kädellä tiukasti Isabellan pakarasta ja painoin tiukasti hänen pilluaan kasvojani vasten. Sormeni työskenteli edelleen hänen peräaukossaan ja työnsin kieleni niin syvälle kuin pystyin, samalla kasvoni painautuivat hänen pilluaan vasten. Eritteet tuoksuivat nokkaani entistä vahvemmin ja omakin kiihkoni kasvoi entisestään. Mutta se ei ollut mitään Isabellaan verrattuna, jonka lantio jännittyi kaarelle ja tunsin pillun supistelevan kieleni ympärillä, kun Isabella laukesi. Huohotuksensa seassa Isabella suusta pääsi ihmeellinen kiljunnan ja murinan välimuotoa muistuttava vaikerrus, kun hän sai valtavan orgasmin.

Isabella ei enää jaksanut tukea itseään hyllyä vasten vaan hän laskeutui syliini huohottaen. Hän suuteli minua kiihkeästi työntäen kielensä suuhuni. Hän sanoi: “Suusi maistuu ihanalta mutta alempaa löytyy varmaan jotain vielä parempaa!“

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute