Herkku-puhelin
Kauppiksessa
Maija

Toinen kevät kauppiksessa on lopuillaan, helteet olivat jo alkaneet, mutta vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa. Onneksi tenttikausi on jo ohi, enää yhden raportin palautus ja toisen opponointi. Kummasti porukka liukeneekin harjoitteluihin ja kesäduuneihin. Uusia parejakin oli syntynyt, vaikkakin toinen näistä liittyi edellisen viikonlopun kevätpippaloihin eikä jutun vakavuudesta ollut takeita, mutta riittipä juoruttavaa tupakkapaikalla.

Meidän linjalla oli talvella aika moni harjoitteluissa, vaihdoissa ja ties missä ja nyt toiseksi viimeisellä oikiksen tunnilla ynnäiltiin kertyneitä opintoviikkoja ja vongattiin korvaavuuksia. Se ei ollut ihan helppoa, maikka oli aika pilkuntarkka, vaikka niin kai oikeusopin open pitääkin. Juttu karkasi aiheesta ja muuttui nykyjärjestelmän arvosteluksi, mutta minkäs teit - jostain ne opintoviikot oli raavittava, jotta tutkinto olisi saavutettu, ainakin teoriassa, ainakin paperilla. Kello soi ennen kuin pääsin esittämään omat protestini viimeisen tentin perusteettomasta hylkäämisestä. Mielestäni kysymys oli vain tulkinnasta ja hyvästä tahdosta, tai paremminkin sen puutteesta..

Opettaja oli kolmekymppinen pitkä ja laiha mies, nimeltään Reijo. Hän pyysi jäämään tunnin jälkeen selvittämään asioita ja olinkin iloinen kun sain tilaisuuden esittää perusteluni saada koe hyväksytyksi, siitä kun ei viitsisi jättää roikkumaan seuraavaan syksyyn. Paras kaverini näytti kansainvälisen eleen ja iski silmää lähtiessään.

- ”Kyllä sä varmaan nyt saat sen tentin hyväksyttyä, hehe..”

Luokka tyhjeni ja jäimme kahden. Menin hänen luokseen luokan eteen ja istuin ensimmäiselle pulpetille. Olen aika pienikokoinen enkä halunnut istua alempana, se oli huono asetelma neuvotella yhtään mistään. Hän istui paikallaan ja katsoi minua kun esitin argumenttejani - ilman mitään vaikutusta. Kun hän perusteli omaa kantaansa huomasin etten olekaan kovinkaan vahvoilla. Näin kuinka hän laski katseensa minua pitkin ja sävähdin, mutta samalla minulle valkeni, että voisin voittaa hänet naisen avuillani. Vaikka itse sanonkin olen aika tyytyväinen ulkonäkööni. Olen 155 sentin pituinen, tumma ja muodokas. Annoin hiusten valua vähän kasvoilleni ja näytin hänelle aavistuksen verran alahuulta. Niin vähän ettei hän sitä tajunnut, mutta tiesin kiiltävän huulen tepsivän mieheen kuin mieheen. Minulla oli valkoinen kauluspaita ja hypistelin sen ylintä nappia mukamas ajatuksissani, vaikka teinkin myyräntyötä miehen mielen kimpussa. Korjasin myös ryhtiäni aavistuksen verran jotta pyöreät rintani pääsisivät oikeuksiinsa. Se riitti! Reijon tiukka asiallisuus petti ja hän alkoi jo sekoilla sanoissaan ja pehmeni kantaansa.

Aloin hymyillä ja kiihottuneenikin vähän. En ollut tiennytkään että olisin näin hyvä hurmaamaan. Ylimmän napin hypistely jatkui ja kuin huomaamatta se irtosi avaten näkymää rintojeni väliin. Mies ahmi silmillään avautuvaa näkyä ja alkoi silminnähden lämmetä.

- ”Tätä tenttiä ei hyväksytyksi saa millään, mutta luulenpa että voimme kehittää jotain muuta korvaavaa.”

Opettaja tokaisi siirtyessään pöytänsä takaa pulpetille istumaan josta hän näki paidan sisälle vielä paremmin kuin oman pöytänsä äärestä. Opettaja kumartui lähemmäksi niin että hänen kasvonsa olivat ihan lähellä ja kysyi

- ”Vai kuinka?”

Hymyilin vain viekkaasti ja iskin silmää mutta en sanonut mitään. Opettaja nosti kätensä ja silitti poskeani ja laski sen olkapäälle katsoen minua syvälle silmiin. Hän painoi huulensa huulilleni ja suuteli kiihkeäsi ja pitkään. Vastasin suudelmaan kieltä säästämättä.

- ”Mä saan tehdä mitä haluan, ja sä saat tämän tentin läpi, mitäs sanot?”

Nyökytin päätäni ja sanoin suostuvani. Reijo käväisi ovella katsoen käytävän molempiin suuntiin. Mitään ei kuulunut ja hän laittoikin oven lukkoon palaten housut jo selvästi pullottaen. Hän alkoi napittaa paitaa hitaasti auki ja heitti sen olkansa yli pois. Hän nosti minua ylöspäin ja laittoi makaamaan selälläni pulpetille. Ope hyväili täyteläisiä rintojani liivien läpi samalla kun kiedoin jalkani miehen ympärille ja hieroin jalkoväliäni housuissa pullottavaa kyrpää vasten. Potkaisin avokkaani pois jaloistani ja hyväili samalla toisen selkää.

Hän oli jo selvästi kiihottunut, nousi äkkiä ja alkoi kiihkoissaan repiä housujani pois. Ne saatiinkin pienen säheltämisen jälkeen jalasta minkä jälkeen ope astui askeleen taaksepäin ihailemaan edessään avautuvaa näkymää. Hän otti muutaman kiireisen askeleen pöytänsä luokse ja hävisi näkökentästäni. Kuulin avainta sovitettavan hätäisesti lukkoon ja lukon aukeavan. Hymyilin sisäänpäin että olisi minullakin kumiukkoja ollut, muttei tainnut mies uskaltaa kysyä..

Yllätyin kun hänellä ei tullessaan ollutkaan kortsupakkausta kädessään vaan muutama lyhyt köydenpätkä ja leveä hymy naamalla. Tuo mies ei ollut ensimmäistä kertaa sopimassa tentin suorittamista.

- ”Käännyhän vatsalles pikkupillu!”

Säikähdin hieman hänen komentaessaan minua hiukkasen määräävällä äänenpainolla, käännyin kuten käsky kuului. En ollut ihan tällaista odottanut, mutta aloin kiihottua yhä enemmän.

Minulla oli jalat lattialla, hän sitoi nilkkani pulpetin jalkoihin tiukasti, kouraisi raisusti jalkoväliäni ja siirsi kätensä rintaliiveihin. Mies riuhtaisi liivit auki ja heitti ne samaan nurkkaan missä paitakin oli. Vinkaisin liivejä revittäessä mutta ope painoi samassa suukapulan suuhuni ja sitoi sen tiukasti kiinni. Sen jälkeen käteni sidottiin yhteen ja narunpää seuraavaksi pöydän yli tukirautaan enkä voinut liikkua juuri lainkaan. Lopuksi ope sitoi vielä silmien päälle liinan jonka läpi en nähnyt lainkaan.

Kuulin kuinka ope riisui vaatteensa nopeasti ja kuinka hänen hengityksensä kiihtyi koko ajan. Askeleet veivät jälleen vähän matkan päähän pois ja takaisin. Hetken oli aivan hiljaista ja sitten läjähti kipu pakaroissani ja kuului läjähdys. Kipu ei ollut suuri mutta juuri sen verran että vingahdin suukapulani läpi. Toinen ja kolmas, joka kerta hieman kovempaa. Tuhma tyttö sai hiukan piiskaa karttakepistä. Jälleen pikku tauko ja ope tarttui pikkuhousuihini molemmin käsin ja riuhtaisi. Pitsiset housut repesivät kahtia, mutta se ei riittänyt. Ukko repi ja riuhtoi kunnes pöksyni olivat repaleina ja hän sai ne kokonaan pois. Hän huudahti nähdessään paisuneet häpyhuuleni ja kumartui nuolemaan ja imemään pillusta valuvaa mettä.

Puna poskillani syveni kiihotukseksi, aloin jopa nauttia ajatuksesta että joku tulisi yllättäen luokkaan tai näkisi meidät vastapäisen rakennuksen ikkunasta. Olin aivan alasti ja avuttomana ja kuvittelin miltä näyttäisin siinä. Jalkani olivat maassa, nilkat pulpetinjalkoihin sidottuna, jalat harallaan ja suorina, pylly pystyssä, ylävartalo pulpetin päällä, kädet sen reunan yli sidottuina, side silmillä ja suu kapuloituna. Ja entä opettaja! Yritin kuvitella tutun oikiksen opettajamme, Reijon alastomana, polvillaan takanani työntämässä kasvojaan haaroihini takaapäin. Hänen sormensa upposivat pakaroihini kun hän levitti niitä päästäkseen vielä parempiin asemiin.

Äkkiä hän irrottautui ja kuulin hänen nostavan karttakepin lattialta. Jännityin kivun odotuksesta kuin hammaslääkärin vastaanotolla kun arvasin hänen taas antavan minulle piiskaa. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan säpsähdin kun tunsin kovan ja pyöreän esineen sivelevän reisieni sisäpintaa alhaalta ylös. Samassa mielessäni välähti ja yritin huutaa suukapulan läpi, mutta riivaajani ei epäröinyt, vaan levitti toisella kädellään häpyhuuliani ja työnsi karttakepin kahvan hitaasti ja päättäväisesti sisääni. Hän jopa nauroi ihastellessaan oivallustaan ja alkoi runkata minua.

Toivoin että hän tulisi jo itse sisääni ja vain ottaisi minut, mutta hänpä ei ollut vielä saanut leikkiä tarpeekseen. Hän irrotti otteensa karttakepistä, mutta jätti sen kahvaa myöten sisääni, sen kärki kopsahti lattiaa vasten ja kahvan asennon muuttuminen vaginassani tuntui aika höpöltä. Tunsin ilmavirrasta kuinka hän nousi seisomaan ja tarttui pulpettiin ja alkoi siirtää sitä puolittain kantaen ja puolittain raahaten. Matkan aikana karttakeppi kääntyili sisälläni, mikä sai minut voihkimaan.

Sitten tuo dominoiva ope veti kepin sisästäni ja työnsi sinne jotain pehmeämpää, taipuisampaa, kumimaista. Sain äkkiä selville mikä se oli kun kuulin vesihanaa avattavan. Olin selkäpäin käsienpesualtaan kohdalla ja tuo pervo työnsi hanasta roikkuvan vesiletkun pätkän minuun! Lämmin vesi tulvi sisääni ja täytti minut hetkessä. Tunsin saippua-automaattia käytettävän ja kohta kylmää nestesaippuaa valutettiin pakaroideni väliin. Vesihana käännettiin kiinni ja ahnaat kädet alkoivat hieroa takapuoltani ja sormenpää pyrki anukseenikin! Olin tyrmistynyt käsittelystä, mutten voinut tehdä mitään. Vesiletku otettiin pois ja vesi tyhjentyi uumenistani pöydälle ja lattialle. Mies oli saanut anusaukkoani sen verran suostuteltua, että työnsi nyt letkun sinnekin! Ja vettä taas, peräsuoleni täyttyi ja kohta sulkijalihas antoi periksi ja oli aivan avoin. Päässäni välähti että hän vasta pesi minua. Tämä olikin vasta johdatusta, eikä varsinainen käsittely! Letkunpää liikkui edestakaisin ja lopuksi suihkutteli vettä pepun poskille pesten pyllystä valuneet nesteet pois.

Hän siirsi pöydän pois vesilätäköstä ja alkoi hieroa lantioitani ja jalkoväliäni. Aloin olla jo valmis ja ope armahtikin anovaa vikinääni ja työnsi kyrpänsä hitaasti sisään. Hän pumppasi hitaasti nautiskellen hetken aikaa samalla hieroen saippuaa peräaukkooni. Ope poistui hetkeksi sisältäni ja työnsi paisuneen kyrpänsä liukastettuun peräaukkoon yhdellä rajulla vetäisyllä. Saippuoinnista huolimatta se teki hetken kipeää mutta siitähän ei ope välittänyt tuon taivaallista vaan pani minua rajusti perseeseen pitäen pulpetinkannesta kiinni työnnellen kyrpää yhä syvemmälle pakaroideni väliin.

Kipu häipyi vähitellen ja voihkeeni muuttui nauttivaksi, minkä hän tajusi, koska hörähti hyväksyvästi. Tämä kiihotti opettajaa yhä enemmän ja hän laukesikin pian äänekkäästi karjuen, suihkutti kuumaa spermaansa anukseeni ja lysähti sitten makaamaan päälleni. Hän veti munansa sisältäni vasta kun se oli kutistunut lepotilaansa. Hän läpsäytti pakaraani irtautuessaan ja käväisi altaalla peseytymässä ja äänestä päätellen juomassa vähän vettä. Askeleet lähestyivät taas ja kädet ilmaantuivat jälleen jalkoväliini ja alkoivat taas tutun hieronnan. Ja eikä aikaakaan kun itsekin laukesin. Sitten ope työnsi jälleen kyrpänsä pilluuni, vielä kun kouristelin orgasmini keskellä. Ope työnteli pitkillä ja hitailla vedoilla samalla hyväillen pulpettia vasten litistyneitä rintojani. Hän veti niitä sivullepäin niin että näki pystyssä sojottavat nännit. Mies kiihdytti tahtia ja sai jälleen, kyrpä sykki lastiaan sisuksiini ja hän vetäytyi syvään huokaisten selvästi murahtaen ja kiitosta sopertaen.

Nyt tää vihdoin loppuu, ajattelin ja jäin voipuneena odottamaan että Reijo vapauttaisi minut ja päästäisi viimein lähtemään. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan kuulin kuinka kännykkä piippasi pari kertaa ja hetken hiljaisuuden jälkeen hän puhui jonkun kanssa.

- ”Moi, täällä olisi taas yksi, kiinnostaako liittyä seuraan?” ”Ei ole se, vaan se markkinointilinjan Sari, se isorintainen tumma ... joo ... okei ollaan luokassa 304.”

Ope sulki puhelimen ja naurahti hiljaa. Kuuntelin puhelua typertyneenä. Olin luvannut antaa Reijolle vähän hyvää numeron eteen ja nyt minusta oltiinkin tekemässä yleistä panopuuta. Aloin riuhtoa siteissäni, mutta ne oli tehty kunnolla. Naru vain upposi syvemmälle ja tiukemmin aiheuttaen kipua varsinkin vasemmassa nilkassa. Reijo tuli pulpetin luo ja silitti hiuksiani ja käski olemaan kunnolla jotta ei tarvitse ojentaa... Ovelta kuului kolme koputusta ja ovi avattiin. Uuden miehen ääni oli tuttu mutta Sari ei osannut yhdistää sitä kasvoihin. Hän oli joku opettajista mutta hän ei vielä keksinyt kuka.

- ”Tulevatko muut, Reijo kysyi tulokkaalta.”

- ”Pikapuoliin", tuli vastaus samalla kun vyön solki rapsahti, hän riisui jo vaatteitaan.

Hän tuli taakseni ja sen kummemmin kursailematta otti tukevan otteen lantioltani ja työntyi sisääni. Pano oli rajua ja tunsin kuinka kyrpää työnnettiin pohjaan saakka. Panon aikana ovi avautui muutamaan kertaan ja ihmisiä lappasi sisään ainakin viisi. Tunsin kuinka monet kädet koskettivat vartaloani hyväillen kaikkialta mihin vain käsi voitiin työntää. Luulen tunnistavansa joitakin ääniä mutta en ollut varma yhdestäkään... Jos vain side silmien edestä poistuisi ja näkisi keitä kimppuun oikein oli tulossa.

Joku alkoi kopeloida suukapulaa ja se poistuikin. Samalla ensimmäinen uusi tulokas sai orgasminsa. Hän sykki lastinsa ja poistui minusta. Kauaa ei kestänyt kun uusi oli jo sisällä. Joku tarttui leukaani ja nosti sitä samalla kun jotain kovaa tökki huuliini ja nenääni. Joku selvästikin halusi naida minua suihin johon suostuin, mitä muutakaan olisin voinut? Alkujärkytys joukkopanosta häipyi vähitellen ja tilalle alkoi tulla kontrolloimatonta ja alkukantaista himoa enkä enää voinut ajatella mitään muuta sitä villiä näkyä jonka satunnainen luokkaan tulija näkisi. Pelkkä ajatus näystä sai minut kiihottumaan ja poistamaan kaikki häveliäisyyden rippeet mielestäni korvaten ne puhtaalla himolla.

Olin jo aivan sekopäinen kiihotuksesta kun äkkiä minusta vetäydyttiin ja siteeni avattiin. Tunsin kuinka ranteisiini ja nilkkoihini tartuttiin ja minut nostettiin ilmaan. Minut käännettiin selälleni ja laskettiin pitkin pituuttani isolle pöydälle, varmaan opettajan pöydälle. Yritin riuhtaista silmieni päällä olevan siteen pois, mutta ranteisiini tartuttiin uudelleen, ne nostettiin pääni yläpuolelle ja sidottiin taas kiinni pöydänjalkoihin. Tunsin kuinka lantioni oli aivan pöydänreunalla.

Miehen kädet tarttuivat taas nilkkoihini, mutta niitä ei sidottu, vaan ne nostettiin kohti kattoa. Samalla tunsin taas kuuman lantion painuvan minuun kiinni ja olin hyvin märkä ja avoinna hänen tulla. Aloin taas täristä ja lähestyä huippua, mutta mies ei pidätellyt, vaan pumppasi rytmikkäästi minua kuuntelematta. Aloin uikuttaa, mikä sai ilmoille naurunröhähdyksen. Tunsin kuinka huuleni olivat turvonneet, nuolin niitä ja huohotin suu auki. Mies tuli ennen kuin minä, mutta seuraava korvasi hänet hetkessä ja sai minut laukeamaan. Hän naureskeli tilaani ja suuteli nilkkaani. Tunsin parran kosketuksen ja yritin kiivaasti muistella kenellä kaikilla oli viikset tai parta.

Hän kiihdytti tahtiaan, piti jalkojani yhdessä ja taittoi niitä koko ajan enemmän päälleni. Kohta olin linkkuveitsiasennossa ja hän painoi minua ylhäältä alaspäin pöytää vasten. Mirrini oli aivan tippuvan märkä ruumiinnesteistä ja piti jo ääntäkin. Sain kovaa ja olin niin taivaissa!

- ”Kattokaa jätkät tätä!”, hän huusi kun oli tulemaisillaan.

Hän levitti jalkojani, vetäytyi sisältäni ja suihki siemennesteensä vatsani ja rintojeni päälle. Muut melkeinpä hurrasivat katsellessaan.

- ”Tahtooks joku naija pikkukinkun rintoje vällii?”

Mies huikkasi ja heti pöydälle nousikin seuraava kokelas. Hän tuli hajareisin päälleni, tunsin hikisen ihon ja karvaisten pussien sivelyn vatsaa pitkin ylöspäin kun hän työnsi kovan keppinsä rintojeni väliin, tarttui niihin molemmin käsin ja puristi ne yhteen. Tunsin kuinka jorma sykki tisujeni välissä. Hän alkoi liikuttaa lantiotaan ja tunsin limaisen kosketuksen ja miehen tuoksun nenässäni. Hän nipisteli nännejäni ja nauroi melkein koko ajan. Hän hieroi edeltäjänsä spermaa rintoihini ja kylkiini naidessaan. Mies tuli kohta ja valkoinen kuuma kerma suihkusi kaulalleni ja olkapäilleni. Se jäi pieneksi lammikoksi solisluuni kuoppaan ja tuntui kyllä aika syntisen hyvältä.

Mies nousi nopeasti ja vielä kun en ollut saanut huohotustani tasaantumaan kahleeni vapautettiin taas ja minut kannettiin taas pesualtaalle. Itse asiassa altaaseen, sillä polveni koukistettiin ja tunsin kylmän altaan koskettavan peppuani. Joku kannatteli minua käsistä kun pari miestä alkoi pestä minua. He käyttivät kauheasti nestesaippuaa, hieroivat sitä minuun ja se vaahtosi. Tuoksu täytti nenäni ja hierominen turrutti kosketusaistini. Olin varmaankin aika näky siinä! Vesiletku työnnettiin taas sisääni ja nyt vettä laskettiin kovalla paineella, tunsin kuinka sisukseni suihkutettiin kunnolla. He nauroivat ja keksivät päästää vettä sisääni sysäyksittäin ja vavahtelin joka kerralla. Vesi oikeastaan hieroi aika mukavasti..

Käsi peitti äkkiä mirrini ja esti vettä valumasta pois. Kuulin kuinka jonkun käskettiin pitää jalkojani ylhäällä. Minut pyöräytettiin tottuneesti ympäri ja kohta olin kontillani lattialla, ylävartalo kylmillä laatoilla, saippuaa ja vettä valuvana, märkä tukka sotkussa kasvoillani. Siitä tämä joukko ei välittänyt, vaan häpyhuuliani yhteen puristava käsi irtosi ja minuun työnnyttiin taas. Vettä oli vieläkin paljon sisälläni, joten sitä ruiskusi vähän ulos, mutta heti ensimmäisestä työnnöstä tunsin jotain uskomatonta: Tuntui kuin mahtava maila olisi ottanut minua, vesi täytti jokaisen sopukkani ja venytti minua äärimmilleen. Oli kuin suunnaton kalu olisi sisässäni ja se tuntui iii-hanalta! Silmäni seisoivat ja voihkin jokaisella työnnöllä. Pian eteeni lattialle istui mies joka painoi pääni haaroihinsa. Suuni oli ammollaan, joten hänen ei tuottanut vaikeuksia saada kaluaan sinne. Hän ei liikkunut, oli vain paikallaan ja antoi takanani olevan tehdä työn. Minä olin aivan hervoton, ! heidän vallassaan ja innolla! Olin heidän seksilelunsa, enkä enää edes huomannut kuinka mies takanani tuli, vaihtui seuraavaan ja seuraavaan. Sain ainakin kaksi orgasmia ja aloin hiipua pehmeään unenomaiseen tilaan mutta he vain jatkoivat juhliaan. Jossain vaiheessa menetin tajuntani, enkä olisi varma lopettivatko he siihenkään.

Heräsin tuntien päästä illalla, ensimmäinen tuntemukseni oli kokonaan hellältä ja aralta tuntuva alapää. Jalkani olivat koukussa ja puutuneet huonossa asennossa. Minut oli nuohottu kunnolla! Heräsin yhä enemmän ja tunsin pistelevän villakankaan ihollani ja tajusin olevani alasti. Hapuilin sen pois kasvojeni päältä ja huomasin olevani auton takapenkillä. Päälläni oleva vanha peitto tuoksui vahvasti koiralta. Tukkani oli kuivunut takkuiseksi ja ihollani oli mustelmia puristelusta, Kaulan sivussa pari fritsuakin. Nostin kauhusta jäykkänä varovasti päätäni auton sivuikkunalle ja huuliltani pääsi helpotuksen huokaus. Olin vain parinkymmenen metrin päässä kotioveltani, opiskelija-asuntolan parkkipaikalla. Löysin jalkatilasta pienen reppuni ja kauan arasteltuani ja emmittyäni nousin autosta. Illan hämärässä hiippailin avojaloin, pelkkään villapeittoon kääriytyneenä kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute