Herkku-puhelin
Kolmin kaunihimpi
don

Olimme taas kavereiden kanssa juopottelemassa, kuten aina kerran kuussa oli tapana. Poikien kesken. Tarvitsin näitä hengähdystaukoja, kun kotona ei ollut hetken rauhaa lasten takia. Vaimostakaan ei enää ollut kovin piristävää seuraa ja totta puhuen seksihommista oli mennyt maku melkein kokonaan.

Tulin vähän avautuneeksi yhdelle kavereista ja maininneeksi että ihan kunnolla ei ole pillua vähään aikaan ollut. Paatuneena poikamiehenä kaverini otti asian välittömästi omakseen ja lupasi hommata minulle pillua vielä samana iltana. Itse olen aina ollut vähän ujonlainen, joten iskuhommat eivät ole oikein luonnostaan sujuneet, ja koska olin aika epätoivoinen, päätin kokeilla tätä.

Melkein heti lähdimme metsästämään sopivia ehdokkaita. Löytyihän niitä, mutta jostain syystä kaikki yritykset menivät auttamattomasti pieleen. Loppuillasta (aika kovan viinalastin jälkeen) kaverini myönsi että ei ollut onnistunut elämässään kuin kaksi kertaa, joten olisi vielä säälittävämpi kuin minä. Koska asuin perheeni kanssa lähistöllä ja kaverini viimeinen bussi oli jo mennyt, päätimme mennä vielä meille ja juoda kenties hieman lisää. Ja niinhän me teimmekin.

Kotona kävin hakemassa viinapullon kaapista ja pidin ilmeisesti vähän kolinaa, kun vaimo tuli kyselemään, mitä oikein kolistelin. "Otetaan vähän Sampan kanssa viinaa," totesin. Vaimoni kasvoille levisi ilme, jota en osannut odottaa. "Ota mullekin lasi," hän sanoi ja meni ilmeisesti pukeutumaan.

"Lissukin tulee," tokaisin Sampalle. Ja samassa hän astuikin huoneeseen. Samppa näytti niin ällistyneeltä, että käännyin katsomaan.

Vaimoni on 26, kolme vuotta itseäni nuorempi ja kolmen lapsenkin jälkeen vielä erittäin hyvässä kunnossa. Hänellä oli yllään vai alusasu, jonka hän oli ostanut meidän seksielämämme piristämiseksi (siihen tarkoitukseen erittäin onnistunut ostos) sekä silkkinen aamutakki, jonka hän oli jättänyt keskeltä auki niin että hänen uskomattomat rintansa kohottavissa liiveissä suorastaan vaativat käymään kiinni.

Katsoimme Sampan kanssa toisiimme ja nielaisimme yhtä aikaa. En ollut katsonut vaimoani sillä silmällä pitkään aikaan, eikä hän varmaan koskaan ollut näyttänyt niin kiihottavalta. Olisin halunnut ajaa Sampan pois heti, että olisin päässyt hommiin. "Rentoutukaa, pojat", Lissu sanoi hymyillen. Istuimme alas ja kaadoin kaikille paukut. Hiljaisuuden vallitessa nielaisimme lasit tyhjäksi, jonka jälkeen Lissu sanoi "no, ei käynyt sitten faksi?" En varmaan koskaan ole ollut niin nolona. Lissu kertoi ystävättäriensä (jotka minun olisi pitänyt hyvin tuntea) soittaneen hänelle, että me yritimme (kuulemma "säälittävällä tavalla") vonkata jokaista naista, mikä kapakasta löytyi. Kiemurtelimme Sampan kanssa vaivaantuneina.

"No, ettekö edes aio yrittää minua?", Lissu kysyi viattomimmalla äänellään. Sanoja ei edes tarvittu, sillä samalla Lissu tuli luokseni ja avasi housuni. Olin niin hämmentynyt, ettei kyrpäni ollut ollenkaan muistanut nousta, mutta nyt se ponnahti ennätysvauhtia pystyyn. Samppa näytti vaivaantuneelta vieressä, joten Lissu siirtyi avaamaan hänen housujaan. Riisuin sillä aikaa loput vaatteeni.

Nyt Lissu oli saanut Sampan elimen esiin. Lissu päästi huokauksen ja vain vilahdukselta näin valtavan paksun kyrvän, ennen kuin se katosi vaimoni suuhun. Tunsin kateuden ja mustasukkaisuuden piston, kun vaimoni nuoli himoissaan Sampan, myönnettäköön kyllä, upean kokoista elintä. Tunsin kuitenkin myös kiihottuvani tavalla, jota en ollut koskaan aikaisemmin kokenut.

Nostin vaimoni aamutakkia ja vedin seksikkään stringit nilkkoihin. Vaikka kaluni jo suorastaan huusi pillua, maltoin vielä hetken ja kumarruin nuolemaan Lissun jo kosteaa vittua. Yritin samalla kurkkia, kun vaimoni imi tuota mahtikyrpää, mutta koska asento oli hankala, minun täytyi kekskittyä vain nuolemiseen, mikä sinänsä oli kyllä nautinto, sillä vaimoni sileäksi ajeltu vittu maistui tavallistakin paremmalta.

Hetken päästä siirryin Lissun taakse ja ryhdyin työntymään varovasti sisään. Varovaisuus ei kuitenkaan ollut tarpeen, sillä tämä pillu oli niin märkä että sinne olisi voinut työntyä vaikka juoksuvauhtia. Nopeasti nostinkin tahtiani. Oli uskomattoman kiihottavaa katsella vaimoni imevän toisen miehen kyrpää samalla kun minä nussin häntä takaa päin kuin viimeistä päivää. Kohta kuuli Sampan huutavan "mä tuun!" ja pian vaimoni nytkähteli oudosti nieleskellessään Sampan spermaa. Samassa minäkin sain karjaisten.

Lösähdimme alas ja kaadoin meille uudet paukut. "Hei, eihän teistä ole kunnon Casanoviksi ollenkaan," Lissu huudahti kiusoitellen, "jos se tähän loppuu. Mä haluaisin vielä teidät molemmat sisääni yhtä aikaa." Minulla nousi välittömästi taas pystyyn ja näin Sampallakin orastavan seisokin. Lissu vielä hieman auttoi ja pian me olimmekin valmiina. Minä istuin sohvalle ja nostin vaimoni päälleni, selkä minuun päin, siveltyäni hieman liukastetta kyrpääni. Painoin varovasti himosta hypähtelevän kyrpäni Lissun kuumaa anusta vasten ja hitaasti ja varovasti painoin sisään.

Päästyäni perille asti Lissu veti Sampan eteensä ja ohjasi tämän valtavan kyrvän alahuulilleen. Tunsin, kuinka Samppa painui sisään ja vaimoni huokaisi kiimaisesti. Pian Samppa alkoi vedellä sisään ja ulos. Sitä jatkui varsin pitkään, ja luulen Lissun saaneen ainakin kymmenen kertaa. Minä laukesin ennen Samppaa Lissun anuksen kiristyessä kyrpäni ympärille, mutta jouduin odottelemaan alimmaisena vielä, kun Samppa pumppasi järjettömällä voimalla kyrpäänsä Lissun vittuun. Lopulta Samppakin laukesi ja me lösähdimme limaiseksi ja veltoksi kasaksi sohvalle.

Samppa jäi yöksi mutta oli lähtenyt aamulla ennen kuin minä heräsin. Tästä tapauksesta ei ole ainakaan vielä puhuttu tämän jälkeen, mutta en ihmettelisi vaikka se tapahtuisi uudestaankin, sillä niin kiihottavaa se oli. Ja kotonakin on seksielämä saanut kummasti vauhtia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute