Herkku-puhelin
Syksyinen tapaaminen
Amberia

Tapasimme vihdoinkin. Oli syyskuinen pimeähkö ilta ja minä jännitin junassa viimeisiä minuutteja. Kohta näkisin, koskisin sinua. Äänesi olinkin kuullut jo ennen ja pienen kuvan profiilistasi hionut mielikuvituksiini. Olit pitkä, olit seksikäs.

Hyppäsin pois junasta ja, minun onnekseni, paikka vilisi ihmisiä! Jännitin kokoajan, että kohta käsi tarttuu olkapäälleni ja tervehtii ja minä olen kuin sateessa uitettu koira! Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä oin todella aikaisessa. Rautatieasemalla oli kahvila ja sipsuttelin sinne kassini kanssa. Istahdin penkille ja huokaisin syvään. Olin antanut sinulle tuntomerkit farkkutakistani ja saparoilla olevista hiuksistani ja että olin omin sanoin "sievä". Kello löi seitsemän ja uusi juna imaisi mukaansa valtaosan terminaalin matkustajista. Siinä ihmisvilinässä osuit tutkaani melkein heti. Tiesin heti että se olit sinä! Kahvilan ohitse käveli mies, jolla oli sateen kostuttama nahkatakki päällä. Kävelytyylistä paistoi asenne johon olin jo pikkuisen tutustunut. Huusin nimeäsi, käännyit katsomaan, hymyilit ja tulit.

Vietimme mielettömän hauskaa iltaa! Söimme, tanssimme ja pienessä hiprakassa juhlimme tapaamistamme. Aika kului nopeaan ja kellon vedellessä yön viimeisiä tunteja huomasin käveleväni kainalossasi keskustassa olevaan asuntoosi. Astuimme hissiin ja käännyit minua kohti varoittaen hissin olevan hidas. Otit kasvoistani kiinni ja suutelit minua ja kuiskasit korvaani haluavasi minua. Värähdin, jännitin. Juuri kuin tunsin käden paitani alla hissi saapui kerrokseesi.

Astuin sisään ja riisuin saappaani eteiseen, pienelle punaiselle matolle. Heitit takkisi nojatuolin nojalle ja huikkasit minulle, että haluaisinko jotakin juomista kenties ja minähän otin. Kaadoit tyylikkäästi viiniä pyöreisiin laseihin ja esittelit tavaroita, joista olit minulle jo maininnutkin puhelimessa. Kauaakaan ei aikaa kulunut kun lähestyit minua ja laitoit musiikin hiljaiselle taustalle soimaan.

Tulit eteeni ja otit oman paitasi pois. Silitit pehmeästi kylkiäni ja suutelit minua kaulalle. Karhea sänkesi tuntui villiltä ihollani. Sujautit kätesi paitani napeille ja avasit ne yksi kerrallaan hyvin. Liiankin hitaasti. En oikein saanut sanaa suustani enkä tiennyt miten olisin toiminut. Nautin sinun varmasta ja rohkeastakin tyylistäsi. Riisuit paidan päältäni ja katselit minua hetken. Varmasti et jättänyt huomioimatta pieniä kovettuneita nännejäni ohuiden rintaliivieni alta. Painoit huulesi liivien päälle ja pyöritit kieltäsi nännini ympärillä puristellen toista keski- ja etusormesi välissä. Voihkaisin nautinnosta ja laitoin käteni hartioillesi, käsivarsillesi, antauduin täysin.

Huulesi koskettivat vatsaani ja avasit farkkujeni nappeja. Nikkasit silmää minulle kun huomasit että päälläni oli punaiset pikkupökät, olinhan luvannut leikkisästi niin. Äkkiä farkut olivatkin nilkoissani ja nostit jalkojani vuorotellen hiukan, että sait ne pois. Otit pikkuhousujeni saumoista kiinni ja vedit yllätyksekseni nekin pois heti kättelyssä. Hiukan kai vapisinkin kun painoit huulesi kohtaan missä reiteni on lähellä taivetta. Aih, miten mielettömältä kaikki pienet kosketukset tuntuivat. Nousit ja suutelit minua erittäin kiihkeästi suoraan suulle ja painoit lantiosi niin lähelle minua, että tunsin kovettuneen etumuksesi. Avasin vyösi, revit housusi pois ja samassa rytäkässä myös kaikki loputkin.

Olimme aivan alastomina niin kiinni toisissamme kuin yksi ja sama. Otit askeleita nojatuolille päin ja istutit minut siihen. nostit jalkani tulin nojille ja tietäen mitä tulevan pitää, otin rennon ja hyvän asennon. kosketit ensiksi sormesi päällä jalkovälini ympärystää. Vedit sitä ikään kuin tehden jotakin viivaa. Sitten levitit minua hiukan ja painoit huulesi klitorikselleni. Voi luoja! Huudahdin tunteesta jonka koin. Imit minua hyvin hellästi ja lipsutit kielesi kärjellä herkimmistä kohdista. Kielesi vaelsi reikäni ympärystää ja käväisi aina välillä sisällä. tunsin kuinka nesteeni alkoivat virrata ja kuinka vilun- ja lämmönsekaiset tunnelmat valtasivat kehoni ja yllätin itseni avaamassa rintaliivejäni. Otin rohkeasti tisuni käsiini ja puristelin niitä sinun työskennellessä välissäni. Nostit jalkani olkapäillesi ja purit hiukan sisäreisiäni ja painoit pääsi ahnaasti edelleen haaroihini. Uitit vasemman kätesi etusormea reiässäni ja teit sillä pyöriviä, ihania liikkeitä. Aaahhhh...

Nousit eteeni laskien jalkani ympärillesi. Otit rintani käsiisi ja imit niitä hurjan lujaa ja voihkaisit itsekin välillä. Oloni eläimellistyi kokoajan. Vetäydyit hiukan taaksepäin ja aloit hitaasti vetää esinahkaasi eteen ja taakse, et usko, kuinka kiihottavalta se näytti. Lähdit kävelemään makuuhuoneeseesi ja tiesin, että kiusasit hiukan etkä antanutkaan heti sitä kerralla. Kiihotuin entisestään.

Hiivin perässäsi huoneeseesi ja näin aivan ihanan ison metallipäätyisen sängyn. Huone oli pimeä ja kuulin kun painoit oven kiinni tulit taakseni ja hyväilit takakautta kosteaa väliäni ja levitin hiukan enemmän ja sormitit minua syvälle. Tuuppasit minua hiukan ja naurahdin kaatuessani sängylle. Työnsit minut ihan päätyyn kiinni ja kuulin kilahduksen. Näin kädessäsi raudat. Katsoit kysyvästi ja minä nyökkäsin innoissani!

Asetit käteni lähes ristiin metallipäätyihin ja napsautit raudat lukkoon. tulit lähelleni ja nostit hiukan päätäni. Otin kalusi suuhuni ja imin sitä tiukoin ja pitkin vedoin. pyörittelin huuliani varrellasi ja sitä komensit tahtia käsilläsi hiusteni seassa. Tulit vatsani päälle ja iskit kalusi rintojeni väliin. Liikuttelit sitä siinä vain hetken ja pyörittelit samalla toista nänniäni taas niin että voihkin naapureita säästelemättä. Käänsit minua hiukan ja etukroppani oli hiukan sivuttain, mutta peppuni oli pystyssä kasvojesi edessä ja minä oikein tyrkytin sitä sinulle kuin mikäkin narttu. En vain yksinkertaisesti pystynyt enää odottamaan hetkeäkään. Tartuit pakaroistani kiinni ja puristit niitä ja tulit sisääni kuin salama. Aloit välittömästi ahnaan ja säälimättömän naimisen ja yritin olkani ylitse kurkkia sinua. Pumppasit kuitenkin niin lujaa, että hyvä kuin pääni pysyi paikoillaan. Se nainti oli taivaallista ja samalla kuin ruoskan isku ja höyhenen pyyhkäisy. Painoit kasvosi välillä hikiselle selkäviivalleni ja hengitykseni tuntui niin hyvältä ihollani. Hiukan ennen kun tulit, käännyit ja käänsit minut takaisin. Hieroit kalusi päätä hetken jalkoväliini, sitten voihkaisit itsekin ja tulit vatsalleni. Kaaduit välittömästi päälleni itsekin. Olin aivan hurmiossa ja silmiäni en auki saanut raukealta tunteelta. Nukahdin kai samantien ja olit ystävällisesti avannut kahleeni.

Seuraavana päivänä nauroit kun astelin hauskuuttaakseni sinua hajareisin keittiöösi ja sanoin että "kyllä nyt kävelytyyli kärsii". Vietimme hauskan lauantain ja rakastelimme myös seuraavanakin yönä.

Tunnelma oli käsinkosketeltavan haikea sunnuntaina mutta riemastuttava silti tulevasta jälleennäkemisestä. Nousin junaan ja painoin käteni lasiin ikään kuin hyvästelläkseni. Heilautit kättäsi ja lähdin. Hymyilin vissiin koko junamatkan ja nukuinkin pikkuisen.

Kun pääsin perille, puhelimeni soi ja tuttu ääni sanoi: "Arvaas kuka on tulossa sinnepäin ensiviikon vaihteessa?" Naurahdin ja lähdin kohti kotia säkenöiden.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute