Herkku-puhelin
Sairaalassa
Nanette

Kuljen puolijuoksua pitkin sairaalan liukasta, kiiltävää käytävää ja yritän samalla kuoria kukkapaketista paperia pois, että kimppu olisi näkyvillä kun isäni näkee sen. Tietysti siinä kahta asiaa samaan aikaan tehdessä kolmas unohtuu, unohdan katsoa eteeni ja ehdin juuri silmäkulmani nurkasta huomata jotain valkoista ja seuraavaksi keräilenkin kamojani kovalla mutta steriilin tuoksuisella lattialla.

-“Ai saatana! Voi vit! Voitko vähän katsoa etees?!“

Miehen matalaääninen sadattelu saa minut nostamaan ylös naama punaisena ja anteeksipyyntöä sopertaen

-“Mä olen kamalan pahoillani, anteeksi. Miten mä nyt noin..“

Näen valkoisen kipsin, johon hetkeä aiemmin iskin jalkani, sitten tummansinisen t-paidan leveällä rintakehällä ja kun kohtaan häpeillen tuiman tumman katseen suuni loksahtaa hämmästyksestä.

-“Moi! Mitä sä täällä? Tai siis no sehän on selvää, mutta..! Voi anteeks kauheesti, sun jalkaparkas. Pitäsiskö mun kutsuu hoitaja?“

Olen ihan sekaisin. Kolhimani “uhri“ on eräs vanha tuttuni monen vuoden takaa, Jonas.

-“Ai moi, sori en mä tunnistanu sua. Ei tässä mitään, kipu hellittää jo..“

Jonas hymähtää ja näyttää ihan oikeasti iloiselta näkemisestäni. Olen itsekin ihan positiivisesti yllätetty ja aivan pihalla tilanteesta. Jonaksella ja mulla oli joskus säpinää ja käytiin pari kertaa samassa punkassa.

-”Onpa outoa nähdä täällä, siitähän on ihan älyttömän pitkä aika!mitä..neljä vuotta ainakin?“ oion samalla vaatteitani ja yritän järjestellä kärsineitä kukkiani.

-“Joo jotain sellasta.. mitäs itse täällä, onko joku tuttu täällä?“

Se hymyili niin vetävästi että muistu nopeesti mieleen miksi aikoinaan olin ihan vatsa sekasin sen takia.

-“Joo mun faijalla on lonkka murtunu, itse asiassa mulla on aika kiire sitä katsomaan, puhe oli että olisin neljältä täällä ja kuten näkyy mä olen taas myöhässä“, vilkaisen kelloa, joka on reilusti yli neljä, naamani vieläkin helottaen.

-“Joo mene ihmeeessä sitä moikkaamaan“

Jonaksen ääni on vielä matalampi ja miehekkäämpi kun sillon kun me tunnettiin.

-“Jos vaan ehdit ja viittit ni tulisitko sit vielä vähäks aikaa juttelee siis jos sulla ei oo kiire pois!?“, se katsoo suoraan silmiin, hymyilee ja onnistuu kuitnekin olemaan just niin cool kun aina ennenkin.

Pariin sekuntiin pystyn vain tuijottamaan noihin tummansinisiin silmiin kun joku vähä-älynen lam mas ja onnistun sitten mutisemaan että ehtisin varmaan hetkeksi kävästä.

-“Mun huone on tossa käytävän toisella puolella toi kuutonen“, se nousee ylös ja köpöttelee sauvoillaan aika vaivalloisen näkösesti huoneeseensa.

Peppu näyttää olevan ennallaan, vähän könö just söpösti, kovan ja kiinteen näkönen.

Siis miksi helvetissä mä tälläsiä ajattelen, me ei olla nähty ikuisuuksiin ja viimeks kun nähtiin niin se kohteli mua tosi kylmästi. Ja mähän seurustelen Aleksin kanssa. Nyt otat tyttö itteäs niskasta kiinni ja palaat maan pinnalle, yritän komentaa itseäni, hiukan ponnettomasti ikäväkseni. Pää pyörällä kävelen isän huoneeseen, siellä on kolme sänkyä ja kaksi muuta vanhaa miestä makaa pyjamissaan ja kattelee Matlockia. Isä on vikassa ikkunen viereisessä sängyssä, huikkaan kaikille hyvät päivät ja isä ilahtuu kun näkee mut

-“Hei kulta, kiva kun ehdit tulla isääsi katsomaan, mitä sinulle kuuluu?“

Asettelen kukat maljakkoon ja annan isälle. Olen todella poissaoleva ja ikävä kyllä aika huonoa seuraa isälleni, vastailen kysymyksiin hajamielisesti ja tuijottelen ikkunasta ulos johonkin sokeaan pisteeseeen. Miten se voi edelleen olla noin helvetin hyvännäkönen!upeat leveät hartiat ja kasvot, komeat isolla K:lla. Yritän kovasti viihdyttää isäpappaa mutta puolituntia on näköjään kestokykyni maximi ja tuli perseen alla polttaa jo niin pahasti että alan tekemään lähtöä. Halaan isää pitkään ja lupaan tulla taas ensi viikolla taas.

Kipitän nopeasti käytävän vessaan ja kohennan meikkiäni minkä vaatimattomilla välineillä pystyn, onneksi meikkasin juuri ennen lähtöä ja luojan kiitos kävin suihkussa. Saan kiittää myös kaukokatseisuuttani siitä että laitoin päälle imartelevimmat caprini ja vartaloa myötäilevän puuvillajumpperin, jonka ansiosta olen jopa vaihteeksi tyytyväinen rintojeni kokoon.. Pöyhin vähän melkein valkoista laineikasta tukkaani, haistan kainalot, ei mainittavaa tuoksua, onneksi ja lähden huoneeseen nro kuusi.

Avaan oven, käteni ovat ihan märät ja vatsassa jostain syystä perhosia yli sallitun määrän. Jonas on näköjään huoneen ainoa asukki, istuu sängyllään ja selailee jotain lehteä.Mutta nostaa heti katseensa kun ovi aukeaa.

-“Kiva kun tulit, sä et usko miten tylsää täällä on. Eikä kukaan oikeen ehdi tulla morjestamaan kun kerran viikossa kun nää vierailuajat on niin huonot“ taas toi aseistariisuva ja cool hymy, valkoset suorat vahvannäköset hampaat ja paksut täyteläiset huulet.

Kävelen lähemmäksi sänkyä, jään tyhmänä seisoskelemaan siihen viereen, en istuakaan kehtaa. Huoneessa ei ole yhtään tuolia, hiton hoitajat.

-“No mitä sulle kuuluu? Muuta kun toi itsestään selvä tietenkin?“, vilkaisen kipsiä hymähtäen.

-“Eipä ihmeellistä, olen duunissa yhdessä kopiointifirmassa ja asun Eirassa nykyään. Ihan hyvin sujuu tai suju ennen kuin idioottina menin tippumaan Kaivarin kaltseilta..“

Jutustelemme suht helposti siihen nähden että emme ole ikinä olleet erityisen läheisiä, eikä suhteemme ikinä ollut vakavalla pohjalla, pelkkää seksiä, eikä erityisen hyvää sekään. Jonas kertoilee elämästään ja kyselee multa kaikkea mä keskityn kuuntelemaan sen viettelevää ääntä ja yritän painaa muistiini upeaa ulkonäköä, jos ei vaikka enää ikinä nähdä! Kaunis kaareva nenä, ruskettunut iho, lyhyet vahvat tummat hiukst ja aika leveä vahvan näköinen vartalo. Hauis, joka käden liikkeiden mukana kasvaa ja pienenee.

-“Istu hei tähän sängylle, ei me kumpikaan mennä rikki“ se taputtaa sänkyä vierellään ja vaikeena istun vähän kauemmas kun ehkä oli tarkoitus.

Huomaan miten helppo meidän on jutella ja Jonas tuntuu jotenkin empaattisemmalta nyt, kyselee isän vointia ja mun kuulumisia kauheen tarkkaan. Seksipuoli meillä ei onnisitunut ikinä ihan nappiin, osaksi siksi että sen kalu oli aika jötikkä ja mä olin sillon vielä sen verran kokematon ettei se oikeen pysyny mun sisällä, sattu ja muuta sellasta. Syy miksi mä lähdin kolme kertaa sen mukaan ravintolasta oli juuri tuo jumalainen ulkomuoto ja jotenkin vetävä luonne, se osas olla hauska, mukava ja kuitenkin semmonen välinpitämättömän cool samaan aikaan, sitä on vaikea selittää. Nyt se katselee mua intensiivisesti samalla kun juttelee niitä näitä ja mulle tulee tukala olo, työnnän vaistomaisesti rintojani vähän enemmän ulos ja ristin jalkani että alapäähän pikkuhiljaa leviävä kihelmöinti rauhoittuisi. Alan liikehtiä siihen malliin että lähden tästä pikkuhiljaa just kun se selittää joutuvansa olemaan vielä varmaan pari viikkoa, kun jalka joudutaan leikkaamaan uudelleen. Olen asiaankuuluvan pahoillani asiasta mutta salaa tyytyväinen että näen hänet ehkä ensi viikollakin. Nousen lähteäkseni.

-“Mä tästä lähden duuniin, teen nykyään melkein pelkästään iltaa.“

Mietin samalla miten hyvästelisin, halaanko, kättelen vai mitä? Jonas nousee yhden jalan varassa ylös ja kietoo vähvat kätensä ympärilleni

-“No oli tosi mukavaa nähdä“

Voi hitto se tuoksuu hyvältä, joltain miehekkäältä partavedeltä.

-“Ootsä vielä tulossa kattomaan faijaas tässä lähiaikoina?“

Se irtaantuu vähän kauemmas ja katsoo suoraan silmiin.

-“Joo kyllä mä varmaan ens viikolla taas, keskiviikkona.“

-“No jos ehdit niin tuu muakin moikaamaan..“, sen kasvot tulee ihan lähelle ja tunnen lämpimän hengityksen omillani, tuijotamme vähän aikaa toisiamme, kuvittelen Jonaksen liukkaan, pehmeän, kostean kielen suussani ja mahassa kouraisee, pilluni kostuu.

-“Joo enköhän mä ehdi“ soperran, irrottaudun vahvasta sylelystä ja harpon ovelle

-“Moikka, nähdäään sitten“, huikkaan katsomatta edes taakseni

-“Moido“, kuuluu vaimeasti takaani. Riuhtaisen oven auki, sydän pomppii melkein rinnasta ulos ja tunnen oloni tosi kuumeiseksi, taidan ottaa sairaspäivän töistä.

Kotona olen ihan hermona mutta Aleksi ei kiinnitä asiaan mitään huomiota, telkkarista tulee jotain valioliigaa tai muuta vastaavaa. Ajatukseni palaavat jatkuvasti aikaan nelisen vuotta taaksepäin. Muistan ekan kerran kun lähdin Jonaksen mukaan raflasta. En todellakaan aikonut maata sen kanssa, lähdin vaan jatkoille kun kaverit vähän painosti enkä halunnut mennä yksin yödösällä himaan. Jonakseen olin kyllä iskenyt silmäni jo illan aikana, se oli niin seksikäs rennoissa vaatteissaan, sillon oltiin noin 18-vuotiaita ja sillä oli vähän lökäpöksyt, t-paita ja lippis. Silti se oli miehekkään näkönen jo sillon. Siellä jatkoilla mun kaverit sitten hävis melkein heti muihin huoneisiin hoitojensa kanssa ja me jäätiin kahden. Oltiin vähän vaikeina molemmat ja juteltiin jotain musasta tai vastaavasta, istuttiin patjalla, joka meille oli armeliaasti rahdattu olkkarin lattialle. Se oli joku Espoon lukaali, Jonas ja sen frendit oli just meidän sillon halveksimia suomeruotsalaisia rikkaita kakaroita. Mä rupesin siinä sit neljän aikaan väsymään ja aloin vihjailemaan että nukkumaan pitäs päästä. Kävin siihen patjalle makaamaan ja se kävi viereen, oltiin ihan hiljaa. Se rupes kuljettamaan sormeaan mun paljaalla mahalla, lyhyet t-paidat oli sillon in. Väsytti mutta hetken kuunneltuani sen vähän tihenevää hengitysta ja myös niiden levottomien sormien ansiosta munkin hormonit otti vallan ja hetken päästä mun alapää alko olla yhtä tykyttävää hermopistettä. Mä käänsin pääni sitä kohti ja näytin kai aika himokkaalta, silläkin oli ihan samea katse ja me ruvettiin ahmimaan toistemme huulia luultavasti aika groteskin näköisesti. Sen kieli kiihotti mua ihan sairaasti ja sitten mä jo hieroin sen lihaksikasta selkää ihan kuumissani, kiersin jalkani sen ympärille ja olin puoliks sen päällä.

Jonaksen kädet oli mun pakaroilla, rinnoilla, housujen alla ja huulet seikkaili kaulalla, poskilla ja me molemmat huohotettiin, mä taisin vikistäkin vähän siinä vaiheessa kun sen sormet löys mun pienen klitoriksen ja se rupes pitkillä vedoilla kiihottamaan mun klitorista ja siitä yli häpyhuulille ja eestaas, kunnes mä vaan valuin nestettä. Mua panetti niin ettei ikinä ennen. Vähän arkaillen avasin sokkona sen housuja ja tunsin niiden läpi kuuman, kovan kohouman. Kun lopulta sain sormeni sen ympärille se tykytti ja kohoili omistajansa hengityksen tahtiin ja mä halusin sen sisääni. Jonas huokaili ja pyysi tekemään sille “jotain“. Hivuttauduin alaspäin ja näin tuon upean kyrvän. Se oli pitkä, paksu, päästä punertava ja hieman käyrä. Nuolaisin ensin isoja karvaisia palleja ja silloin Jonas jo murahteli hassusti ja puristi mua hiuksista ja olkapäistä ja liikkutteli lanteitaan jotenkin epätoivosen olosesti kohti korkeuksia. Pidin kädellä peniksen varresta kiinni, vetelin hitaasti edestakas ja nuoleskelin peräaukon ja pallien välistä kohtaa. Jonas liikkui jotenkin spastisesti, huohotti ja sanoi hiljaa jotain “Aah! Sä oot ihana..ime sitä pliis..ime“, tai sen tapaista. Katsoin ylöspäin ja näin että sen pää oli taaksepäin kallistunut, silmät kiinni, suu auki ja se näytti uskomattoman kiihottavalta. Otin terskan suuhuni, se maistui suolaiselta ja oli tosi kuuma. Liikuttelin muhkeaa kyrpää suussani, liu’utin märkiä huuliani varta pitkin ja nuolin terskan päässä olevaa reikää, mun vittu oli litimärkä ja ihan paisunu ja kaipas täytettä ja pian. Onnistuin jotenkin riisumaan farkkuni ja pikkarit pikavauhtia ja menin kahareisin sen päälle istumaan. Kysyin kähisten kumia ja se kaivo housujen taskustas sulttaanin. Mulla kesti varmaan minuutti saada se limainen luikero pois kuorestaan ja Jonekin vaikutti vähän kärsimättömältä. Laitoin kortsun meidän viereen lattialle ja kävin nelinkontin Jonen ylle, nojasin yhdellä kädellä tukea ja toisella tartuin isoon kulliin ja aloin hieroa sillä klitoristani, häpyhuulia ja kuumenin aste asteelta koko ajan. Jone rupes työntämään sormeaan takaapäin mun vittuun ja mä lykin takasin ensin hitaasti mut lopulta fiilis vei mukanaan ja runkkasin täysillä sen kättä vasten, samalla sormeilin kädessäni tykyttävää kyrpää, vedin esinahkaa edestakaisin ja hieroin terskaa. Kumarruin ja nuolin ihani täyteläisiä huulia ja työnsin kieleni sen suuhun ja ynisin. Jone nappas kortsun lattialta ja työns mua sen verran pois että sai rullattua sen päällensä.

-“Tuu nyt mun päälle! Ota se sisään..“, se puhui paksulla äänellä ja naama vakavana.

Kävin taas kahareisin päälle ja laskeuduin pikkuhiljaa korkeuksiin kurkottavan falloksen päälle, otin varresta toisella kädellä kiinni, pidin sitä paikoillani ja tunsin kun uloimmat häpyhuulet ympäröi paksun terskan. Laskeuduin hitaasti ja ulahdin kun Jone työnsikin rajusti vastaan ja koko komeus upposi vähän käytettyyn vittuuni muljahtaen. Sattui aika perkeleesti, enkä pystynyt liikkumaan, mut oli todellakin seivästetty. Jone oli niin tilanteen hurmiossa että rupes naimaan mua saman tien kunnolla, piti perseestä kiinni ja tikkas alhaaltapäin huohottaen ja murahdellen kovaa. Toivoin että kaverit nukkuu jo. Onneks mullakin nesteet valu ja pikkuhiljaa pakottava kipu muuttu pakottavaks nautinnoks kun tunsin kuinka paksu, suonikas kyrpä liikkui ja muljahteli pillussani. Rintani olivat kiimasta turvonneet , nännit kovina ja voihkaisin kun Jone puraisi niitä vuoronperään. Nostelin persettäni jo ihan samassa rytmissä mutta molempien pettymykseksi kalu muljahti ulos sisältäni. Nappasin sen kädelläni ja työnsin uudelleen pillun pienestä vastustuksesta huolimatta sisälleni ja vähän ajan päästä sama tapahtui uudestaan. Pilluni käytännöllisesti katsoen hylki tuota hieman liian suurta penistä. Tätä jatkui kunnes Jone melkein heitti minut pois päältään, käänsi selin itseensä ja työnsi munansa takaapäin sisääni. Olin kontillani ja hän lykki rajusti takaapäin, veti melkein kokonaan ulos ja työnsi taas rajusti sisään tahtia pikkuhiljaa nopeuttaen. Lykin takaisin ja se tuntui niin hyvälle. Kuuma patukka ärsytti limakalvoja ja hieroi joka paikkaa vitussani ihanasti. Kyrpä tuli niin svvälle että välillä sattui, matala ääni takanani murahteli ja vahvat kädet puristivat vyötäröä. Klitorikseni kuumotti ja kihelmöi mutta en jostain syystä silloin kehdannut sitä hieroa joten työntelin persettäni panijaani kohti ja tuntu että laukeaminen oli aika lähellä. Jone alkoi työnnellä vielä rajummin ja nopeammin, se paukutti täysillä takaa ja alkoi huohottamaan hillittömästi

-“Multa tulee aah multa tulee ihan just..ah!ah! Nyt!“

Pari kovaa terävää pitkää työntöä melkein kohtuun asti sitten poika lysähti puoliksi päälleni, hiki kostutti selkäni ja pilluni oli edelleen tulessa mutta en lauennut. Lopetimme puuhat siihen ja kuten arvata saattaa toinen meistä nukahti alta aikayksikön.

Viikko kului kun ei muuta voinut ja olen taas menossa isää katsomaan sairaalaan. Yllättäen vaatteet on aika tarkaan harkittu ja ehkä turhankin piukat näin sairaalakäynnille. Meikkaukseenkin kului tunti jostain syystä. Isän huoneessa katsotaan taas Matlockia ja tarjoan kaikille ukoille suklaata rasiasta. Isäkin ihmettelee miksi näytän ihan kun “semmoiselta mallinukelta“. Selitän että olen vaan ostanut uuden paidan ja laittanut hiukset hieman eri tavalla, se on kyllä vuosisadan vähättely mutta! Pystyn tällä kertaa nauttimaan isäni seurasta 45 minuuttia, kunnes pääni pimahtaa jos en lähde katsomaan onko Jonas enää edes sairaalassa. Tietysti minun pitäisi toivoa että ei, että jalka onkin muuttunut parempaan suuntaan mutta mitä voin sanoa!olen saanut pakkomielteen. Haluan nähdä ne komeat kasvot edes kerran vielä että voin sitten kuvitella ne mielessäni päiväunissani. Kaiken kukkuraksi seksielämä Aleksin kanssa on muuttunut täysin rutiininiksi. Joskus jopa kiirehdin aktia jos Sinkkuelämää on alkamassa, surullista mutta totta.

Hyvästeltyäni isän ja hänen huonetoverinsa kävelen taas vatsa kiertäen huoneen kuusi eteen. Juuri kun olen avaamassa ovea tajuan etten ostanut Jonakselle mitään tuotavaa. Voi paska. On jotenkin noloa mennä tyhjin käsin, no sille ei voi enää mitään. Avaan oven ja ikäiseni nuori nainen pyyhältää samalla avauksella ovesta ulos, ehdin nähdä vain tyylikkäästi leikatut vaaleat hiukset ja kauniin profiilin, kun väistän häntä ettemme törmäisi. Jonaskin näyttää kerrankin vähän pöllähtäneeltä kun katsoo välillä naisen perään ja välillä minuun, eikä osaa hetkeen sanoa mitään, mä alotan

-“Moi. Tota tulinko mä pahaan aikaan? Jäiks teillä kesken jotain?“ Nyt se jo hymähtää vähän alakulosesti “Ei jäänyt mitään kesken, kaikki tuli jo selvitettyä. Se oli mun ex-tyttöystävä Janina ja hyvä niin“

Mä en osaa sanoa tuohon mitään.

-“No jäänks mä vai haluutko sä olla yksin tai..?“

-“En en tuu tänne vaan, mä oon odottanu koko viikon et sä tuut“

No tota en olis ikinä uskonu sen suusta kuulevani, puna kohoaa taas poskille, perkele näitten naapurintyttögeenien kanssa. Kävelen sängyn vierelle, se taputtaa taas sitä, joten istun tällä kertaa vähän lähemmäks.

-“Mä en muistanut tuoda mitään sulle..sori vaan“

-“Toithan sä sen tärkeimmän sentään“

-“Ai minkä?“, en tajua itsestäänselvyyttä

-“Itsesi“

Naurahdan nolosti ja kyselen jalan kuulumisia. Siitä se juttu taas lähtee luistamaan se kertoilee jotain sääriluun luutumisesta ja leikkauksesta mut mä osaan ajatella vain sitä ex-tyttöystävää. Miksköhän ne eros, millonkohan ne eros, vitsi se nainen oli hyvännäkönen. voi paska. Lopulta uskaltaudun vaivihkaa kysymään että mistä lähtien tyttö oli ollut ex.

-“Olis pitänyt olla jo ajat sitten mutta jotenkin vaan totuin sen kanssa olemiseen, nyt vasta täällä ollessa mä tajusin miten itsekäs ja pinnallinen ämmä se on. Siis ajattele et mä oon ollu täällä kohta kolme viikkoa ja se on käyny tääll! ä kaks kertaa.

-“ Pyörittelen silmiäni myötätunnosta “

-”Kyllä mä ennen olin sen elämän sisältö mut annas olla ku en voikaan viedä syömään ja baareihin, enkä kyyditä neitiä ostoksille niin jo muuttu ääni kellossa“

-“No joo aika ihmeelliseltä kuulostaa. Mut mitä jos sillä on ollu vaikka hirvee kiire duunissa tai muuta sellasta?“, yritän lohduttaa.

-“Ei se oo duunissa kun opiskelee ja elää isin rahoilla“

-“Aha“, en osaa sanoa tuohon muuta.

-“No oli se ainakin tosi kaunis“, yritän olla edes jotenkin diplomaattinen

-“No ei se nyt niin ihmeellinen, oothan säkin upea mutta sulla tuntuu olevan sydänkin ton herkullisen kuoren alla“, taas se tuijottaa silmiin niin vaativasti etten uskalla irrottaa katsettani, olen suunnattoman imarreltu kauniista sanoista mutta auttamattoman huono ottamaan vastaan kohteliaisuuksia, joten sanon fiksusti

-“Enkä oo, älä viitti se nyt oli niin eri luokkaa“

-“Niin olikin. Alempaa luokkaa“, sen kasvot lähenee mua ja katse vaeltaa huulten ja silmien väliä

-“Mä oon ajatellu pelkästään sua koko viikon“ ääni on jo melkein kuiskaava.

Mä pidän päätäni paikallaan ja odotan mitä tapahtuu. Hetken päästä meidän huulet kohtaa, Aleksi vilahtaa sekunnin sadasosan verran ajatuksissani ja katoaa.

Suutelemme hetken vain huulten kevyellä kosketuksella sitten Jonas nuolaisee huultani ja työntää kielensä suuhuni, avaan suutani ja saman tien kun kielemme kohtaavat sytyn tuleen. Alapääni alkaa kuumottamaan, tunnen kuinka häpyhuulet muuttuvat kosketusaroiksi, paisuvat ja alan valumaan kiimanesteitä. Jonas painaa minut varovasti makaamaan kitisevälle sairaalan sängylle ja asettuu itse viereen makaamme kyljillämme ja nuolemme toistemme kieliä, pyöritän kieltäni hänen kielensä ympäri ja hamuan huulillani hänen pehmeää ihanaa suutaan. Tunnen häpyäni vasten hänen paksun erektionsa ja se tuntuu yhtä isolta ja kuumalta kun 18 vuotiaana. Irrottaudun äkillisen todellisuudentajun puuskan iskiessä.

-“Hei ei me varmaan täällä voida!siis tännehän voi tulla kuka vaan koska vaan.?“ yritän tasata hengitystäni, koska huohottava ääneni vie jotenkin painon sanoiltani.

-“Luultavasti kuitenkaan ei tuu, mä en saa mitään lääkitystä tällä hetkellä ja safka on vasta yli tunnin päästä. Täällä ei käy ikinä iltapäivisin kukaan“, se puhuu taas jotenkin vähän vaikeesti, himo kuuluu äänestä.

Nyt se käy jo vähän riehakkaammin päälle, suutelee pitkiä kielisuudelmia hengittäen nopeasti ja rupeaa painelemaan nivusiaan mun haaroja vasten. Mä nousen johonkin sfääreihin, enkä välitä enää mistään ainoa minkä tunnen on kamala pakotus jalkovälissä, litimärät, limaset pikkarit, ja kielen joka seikkailee nyt mun kaulalla. Kaula on mun herkkä paikka sitä joka suutelee avaa taivaan portit, voihkin hiljaa ja levitän jalkojani, potkin sandaalit lattialle ja kiedon jalkani tiukasti miehen ympärille. Tunnustelen jalkapohjillani ihanaa kiinteää peppua ja otan auliisti vastaan nyt jo voimakkaat kuivapanotyönnöt. Jonaksen kädet vaeltaa mun reisillä, sitten haarojen välissä, onneks mä laitoin hameen. Välillä se taitaa ähkästä ihan rehellisestä kivusta, tää ei ole varmaan paras asento kipsin kanssa. Kysyn sattuuko?

-“Ei sillä oo väliä! sä oot niin ihana“ ja taas se tukkii mun suun kielellään.

Sormet hieroo mua haaroista märkien pikkareitten läpi ja liikutan pikkasen lantiotani että lisää, lisää. Sormi kiertää alushousujen reunan vierestä ja löytää karvotuksen sitten se onkin jo limaisten kuumottavien häpyhuulien välissä, alkaa lirputtamaan klitorista hiljaa, pyörittää ja tunkee samalla toisen sormen sisälle vittuun. Sormi liikkuu ihanasti, hitaasti syvemmälle piukassa turvonneessa emättemessäni, liikun sitä vasten sitten se vedetään taas ulospäin!. sitten sisälle! ulos! sisälle..

-“Aah!aah!nai mua ihanaa!.“

En vaan voi olla hiljaa, vaikka ääni varmaan kuuluu käytävälle. Asetan käteni Jonaksen housujen etumukselle ja hieron elintä niiden läpi, mieskin huokailee ja nopeuttaa runkkaustahtia, taivuttaa sormeaan juuri sopivasti että se hankaa emättimen etuseinämää. Voihkin taas hiljaa. Työnnän käteni pyjamahousuihin sisälle ja otan tulikuuman, sykkivän kyrvän käteeni. Alan runkaamaan sitä hitaasti ja nuolen auliisti minulle tarjottua kie! ltä ja suuta. Jatkamme hetken näin ja Jonas kuiskaa korvaani “käänny selin muhun“ Tottelen, irrotan otteeni peniksestä, käännyn ja nostan hameeni vyötärölle. Tunnen heti kädet vyötärölläni, ison patukan peppuvaossani ja pyllistän vähän lisää. Mies huohottaa korvaani ja nuolee korvaani, tästä ei ole enää paluuta.

-“Ootsä puhdas tai siis ootsä käyny jossain testeissä?“

-“Ei mulla tauteja oo, kävin testeissä ku alettin seurustelee Janina kanssa ja muita ei oo ollu sen jälkeen“

-“No sit me ei tarvita kumia, mä syön pillereitä“

Kyrpä hieroo limaista vakoani ja klitorikseni tuntuu räjähtävän. Olemme lusikka-asennossa ja pikkuhiljaa kyrpä alkaa työntyä sisälleni, teen kaikkeni auttaakseni asiaa, pyöritän peppuani ja työntelen vastaan. Lopulta se on melkein kokonaan tiukassa, märässä puristuksessani, kokonaan ei ihan taida mahtua. Hitaat työnnöt alkavat ja olen taivaassa. Paksu sauva soutaa sisälläni edestakaisin, hieron sormillani klitorista, pyöritän keskisormella nipukkaa nopeasti ja työntelen persettäni Jonaksen tahdissa. Tuttu murahtelu alkaa kuulumaan huohotuksen joukosta ja itsellenikin tuottaa vaikeuksia pitää äänet minimissä. Notkistan selkääni ja työnnän peppua niin tarjolle kun mahdollista, kädet puristavat reisiäni ja työnnöt käyvät nopeammiksi ja syvemmiksi. Peniksen käyryyden takia se osuu juuri emättimeni etuseinään, luultavasti g-pisteeseen, tunnen terskan reunan muhkurat, kun se liikkuu nyt jo todella nopeasti, valuvassa vitussani. Toinen käsi puristelee rintojani, nipistää nännejä ja hieroo niitä yhteen. Kihelmöinti alkaa kasvoista ja leviää nopeasti rintojen kautta alavatsaan, emättimeen ja klitorikseeen. Hieron nipukkaaa nopeammin, pyöritän persettäni miehen nivusia vasten, liikun hallitsemattomasti ja alan tulla

-“Aah..aah vittu tuntuu hyvältä..nopeammin..“

-“Selvä“, kuuluu murahdus takaani ja alkaa hirveä ryskytys, muna raivaa tietään vitussani hirveää vauhtia, pilluni alkaa supistelemaan rytmikkäästi ja räjähdän orgasmiin. Läähätän ja huohotan, silmissä sumenee, pikkuhiljaa rauhoitun ja lysähdän liikkumattomaksi. Jonas työntelee vielä pari kertaa kovaa, ähkäisee, työntää kerran oikein syvälle ja tunnen polttavan sperman suihkuavan sykäyksittäin sisälleni. Joka sykäyksellä mies voihkii hiljaa. Sitten se on ohi. Hetken makaamme hiljaa sängyllä sitten nousen. Kävelen jalat harallaan huoneen lavuaarille, otan käsipaperia ja kuivaan haarani.

Haaveilen edelleen noista hetkistä tuon miehen kanssa mutta seurustelen yhä Aleksin kanssa. Hän ei tiedä seikkailustani mitään. Jonas olisi ehkä halunnut jotain pysyvämpääkin mutta en usko että olisimme voineet saada mitään kestävää, en ensinnäkään olisi ikinä uskonut että kukaan niin täydellinen voisi oikeasti rakastaa minua. Ja elämä Aleksin kanssa on tylsää mutta turvallista

Yllä oleva novelli on sekoitus omia kokemuksiani, unta jota näin ja fiktiota. Jouduin kirjoittamaan sen aika kiireessä, joten pyydän jo valmiiksi anteeksi kirjoitus sekä kieli virheitä.

Toivottavasti sain edes jonkun pöksyt märäksi tai housut pullottamaan. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute