Herkku-puhelin
Tosi uni
Onnekas vai ei?

Nukuin hyvää ja syvää unta koko yön, aamulla muistin kuitenkin nähneeni unen kesäisestä päivästä. Saavuin unessani autolla kaupunkiin, en tiedä mikä kaupunki se oli. Pysäköin kadun varteen ja tökkäsin rahaa pysäköintimittariin. Lähdin kävelemään torille. Matkalla kohtasin lappuliisan. Aivan kuin olisin arvannut, että kaupungissa on vain yksi lappuliisa kysyin häneltä milloin hän lopettaa työt. Sen kerrottuaan tiesin, ettei mittariin tarvinnut käydä lisäämässä enempää rahaa.

Kysyin nätiltä naiselta vielä, että mitä hän tekee töiden jälkeen. Hän vastasi vaihtavansa virkavaatteensa kevyeen helleasuun sekä kenties viettävänsä hauskan illan ja samalla hän iski minulle silmäänsä.

Jatkoin matkaa torille. Seuraavaksi muistan kohdanneeni lappuliisan tämän noustessa vanhasta amerikkalaisesta farmariautosta. Kadulla hän riisui nopeasti kesämekkonsa alta rintaliivinsä ja pikkuhousunsa sekä heitti ne auton takapenkille. Hänelle jäi päälleen vain ohuesta kankaasta tehty hihaton mekko ja avosandaalit. Autoa ajanut mies lähti pysäköimään autoaan.

Lähdin kävelemään naisen kanssa, juttelimme, kysyin miehestä, johon hän vastasi, että ei sillä ole merkitystä. Tartuin häntä kädestä.

Sitten olin unohtanut välistä pätkän unta. Lepäsimme sohvalla. Minä olin kyljelläni jalat koukussa hänen takanaan ja hän lepäsi selällään vieressäni nojaten päätään reisiini. Naisen paljaat varpaat, nilkat, sääret, polvet ja osa reisistä oli edessäni. Hän nosti helmaansa ja löyhytti sitä huokaisten miten on kuuma. Hameen alta näin vilauksen hänen kauniisti kaartuvasta vatsastaan ja vittukarvoista. Tunsin naisen tuoksun, silitin hänen reisiään ja annoin käteni liukua pitkin vatsaa rinnoille, joiden huipulla sojottivat kovettuneet nännit.

Nainen tunsi niskassaan lahkeessani kovettuvan kullini. Sen täytyi tuntua täydessä kahdeksantoista sentin pituudessaan ja vajaan viiden sentin paksuudessaan. Nainen painoi päätään elintäni vasten nostaen polvensa koukkuun ja samalla kohottaen toisen jalkansa pääni ylitse sohvan selkänojalle levittäen haarojaan eteeni. Pillukarvojen keskelle avautui kauniiden ja suurien häpyhuulien koristama vittu. Sormeni liukuivat tummia huulia pitkin levittäen ja avaten ne, jolloin naisen kiimaiset ja liukkaat eritteet levisivät vakoon ja klitorikselle...

Sitten se tapahtui, HERÄSIN!!! Ensin katsoin hätääntyneenä missä nainen on. En saanut uudelleen unen päästä kiinni. Ainoa mikä oli todellista olin minä, alastomana vuoteessani sekä peitteen alla kovassa erektiossa ja täydessä mitassaan seisova kyrpäni.

Mitä siinä tilanteessa on tehtävissä, kun todellinen uni pettää noin julmasti. Pitäisikö lähteä kuumentamaan maitoa vai mitä? Kertokaa omista kokemuksistanne ja antakaa vinkkejä minullekin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute