Herkku-puhelin
Krapula-aamu
K_74

On sunnuntai aamupäivä. Avomieheni, Janin, juhlinta on eilen kai mennyt pitkäksi kun uni maistuu. Nousen itse sängystä, sillä tiedän että minua odottaa juhlinnan jälkien siivous. Puen päälleni vain sifonkisen todella niukan aamutakin joka hädintuskin peittää pakarani. Tiedän kokemuksesta että Jania panettaa aina krapulassa, ja jo ajatus siitä mitä tulossa on, saa aarteeni kostumaan. Joka kerta kun makuuhuoneesta kuuluu pienikin ääni pyllistelen kiimaisesti siinä toivossa että hän olisi herännyt. Ennen pitkää kyllästyn kuulostelemaan ääniä ja laitan radion päälle, ehkä se herättää Janin. Lasken tiskiveden ja käyn astiapinojen kimppuun.

Kauaa en ehdi tiskata kun kuulen Janin askeleet tulevan keittiötä kohti. ”Vahingossa” tiputan tiskiharjan. Kumarrun nostamaan sen jalat suorina, pyllistäen suoraan Jania kohti. Tiedän ettei Jani voi vastustaa näkyä edessään, upeat pakarani ja kiimasta kimalteleva posliini. Kuitenkin jatkan tiskaamistani kuin en olisi koko miestä edes huomannut. Kuulen kuinka hän kääntyy ja lähtee kävelemään takaisin makuuhuoneeseen. Komeron saranan kitinä paljastaa Janin aikomukset. Pyllistelyni on tuottanut siis tulosta ja Jani kaivelee komerosta leluja. Tyytyväisenä hymyilen, mutten kuitenkaan lopeta tiskaamistani.

Pian taas kuulen Janin askeleet takanani. Kumarrun taas herkkuani esitellen ottamaan allaskaapista lisää fairya. Tunnen Janin liuttavan yhtä sormeaan hitaasti pakaroideni välistä vakoa pitkin suoraan hunajaa valuvien huulteni välistä sisääni. Tyytyväisenä pusken itseäni yrittäen saada enemmän sisääni, mutta samassa Jani vetää sormensa ulos. Hän kehottaa minua tiskaamaan ihan rauhassa ja nostaa toisen polveni ylös tiskipöydälle saaden näin minut avoimemmaksi. Kaadan veteen pesuainetta vaikkei se sitä enempää tarvitsekaan. Tunnen kuinka Jani levittää huuliani ja työntää kivikovan kalunsa sisääni. Inahdan tyytyväisenä kun tunnen tuon ison kalun venyttävän tiukkaa pilluani. Jani hivuttaa käsiään kylkiäni pitkin koti kiinteitä c-kupin rintojani työntyen samalla aivan pohjaan asti. Nopeasti hän aukoo sifonkihepeneni saaden näin paremmin tilaa käsilleen ja ottaa rintani käsiinsä jättäen pystyt nännit sormiensa väliin.

-”Nussi mua.. aah… sun kulli tuntuu hyvälle… ooh…”, huokailen villisti peppuani pyörittäen. Tunnen kuinka kiimani kasvaa työntö työnnöltä, enkä enää pysty keskittymään tiskaamiseen. Jani suutelee korvaani ja kehottaa minua vaan tiskaamaan ihan rauhassa. Sitten hän lopettaa rytmikkään pamputuksen ja vetäytyy ulos minusta. Hän polvistuu taakseni ja tunnen kuinka hän hitaasti ryhtyy nuolemaan minua. Jani vetää kielellään pitkiä, eläimellisiltä tuntuvia vetoja aina klitalta anukselleni asti. Yhtäkkiä tunnen kylmää metallia anuksellani. Hitaasti Jani painelee helmet yksitellen pyllyyni, kuin kiusaten minua. Kun kaikki viisi on sisällä hän nousee ylös. Jälleen hän alkaa hitaasti työntyä takaisin pilluuni. Oloni uskomaton, kivikova kyrpä jyystää pillussani ja helmet anaalissani. Vien käteni klitalleni ja alan painella hellästi sitä. Samalla liutan polveni alas, mikä on kai liikaa Janille koska tunnen hänen nytkähtelevän ja ampuvan spermat sisääni.

-”Sori… Käyn savuilla, tiskaa sä sillä aikaa loppuun, jatketaan sitten.” hän sanoo vetäen kylpytakkia päälleen ja poistuu keittiöstä, vääntäen radion kovemmalle matkallaan ulos. Otan tiskiharjan käteeni ja jatkan tiskaamistani. Ajatus harhailee koska kiimani jäi korkeimmilleen. Pyöritän musiikin tahdissa lanteitani, saaden näin nautintoa helmistä anaalissani. Oloni on irstas; tiskaan alasti kiimainen pylly pyörien, helmistä roikkuva naru heiluen, pillu kiimanesteitä ja spermaa reisille valuen, tietäen että Jani tulee takaisin hetkenä minä hyvänsä jatkamaan siitä mihin jäätiin.

Pian varoittamatta tunnenkin kuina ensimmäinen helmi vedetään ulos. Musiikki on peittänyt askelten äänen ja huomaan että takanani onkin Mika, Janin hyvä kaveri. Keittiössä on myös Jani ja kaksi hänen muutakin kaveria; Petteri ja Pasi. Jani on siis järjestänyt minulle yllätyksen. Hyväksyvästi suutelen Mikaa, joka innolla napittaa paitaansa auki. Jani ehdottaa siirtymistä suojaisalle takapihallemme, ja lähdemme ulos. Matkalla sinne riisuu muutkin ylimääräisiä vaatteita pois.

Terassilla Pasi painaa minut maha pöytää vasten ja työntyy rajusti reikäni pohjaan saakka. Hänen kalunsa on ei ole yhtä paksu kuin Janin, mutta se on pidempi ja joka työnnöllä tunnen kuinka se hieroo g-pistettäni. Nostan päätäni ja nään Mikan katselevan kiimaista voihkintaani hyväillen itseään samalla. Kehoitan häntä tulemaan eteeni jotta saan hänen kullinsa suuhuni. Hitaasti alan liikutella kieltäni terskan ympäri pitäen juuresta tiukasti kiinni. Otan kalun kokonaan suuhuni ja alan imeä, hyväillen kuitenkin kokoajan suussani terskan reunaa kielelläni. Tätä Mika ei kestä kauaa vaan vetää minusta hiuksista kauemmas laukoen valkoisen suihkun rinnoilleni.

Pyyhkäisen sormeeni tipan nänniltäni ja vien sen suuhuni. Nauttien koko ajan Pasin tahdikkaasta pumppaamisesta hieron loput Mikan spermoista tasaisesti rinnoilleni. Tunnen kuinka orgasmini alkaa lähestyä ja pusken takapuoltani yhä voimakkaammin Pasia vasten. Pasi kääntää minut selälleni käskee Mikan hyväilemään spermaisia rintojani ja pyytää Jania ja Petteriäkin käymään pöytään. Jani ostaakin jalkani Pasin olkapäille, saaden näin höylätyn pilluni tuntumaan tiukemmalle. Petteri työntää sormen klitalleni iskien samalla silmää. Jani tulee vielä suutelemaan korvaani ja olen valmis. Joka paikkaani hyväillään ja pillussa soutaa pitkä kyrpä. Kun Pasi alkaa vielä vetämään helmiä yksitellen anuksestani, alkaa pilluni sykkiä voimakkaan orgasmin kourissa. Silmissäni sumenee ja tähdet räjähtää. Ja Pasi survasee viimeiset työnnöt tykittäen samalla kuumaa spermaa pilluni perille. -”Oih….just noin… aaah… naikaa mua kaikki…” voihkin.

Kauaa en saa huilata vaan minut kiskotaan ylös. On Petterin vuoro. Hän käy istumaan nurmikolle. Nyt vasta näen kuinka valtava hänen kalunsa on, se on kuin hevosella, varmaan lähes 25 cm pitkä ja hyvä jos sormet menisi sen ympärille. Hiljakseltaan laskeudun tuon suuren halon päälle, ja tunnen kuinka pieni pilluni antaa sentti toisen jälkeen periksi spermat matkaa liukastaen. Hetken istun vain tuon jätti melan päällä nauttien kokonaan upeasta tunteesta. Sitten alan keinua rauhallisesti edes takas, ylös alas ja tunnen kuinka kiima nousee taas. Petteri suutelee nänniäni ja vetää minua yhä nopeampaan tahtiin lähemmäs itseään.

Tunnen kuinka Mika tulee taakseni painaa selkääni eteenpäin saaden näin paremmin anukseni tarjolle. Hän alkaa hieroa sitä kevyesti välillä työntäen sormen sisälle. Sitten hän hitaasti alkaa työntää jälleen kovettunutta kulliaan sinne. Olen varma että halkean, mutta pian hän on saanut koko vartensa sisääni. Näin täynnä en koskaan ole ollut. Voihkin ja huudan kiimaisena kun nämä herkkukepit porautuu minuun samanaikaisesti yhä uudelleen ja uudelleen. Tunnen taas räjähtäväni uuteen orgasmiin, ja Mika ruiskuttaa lastin pyllyyni.

Petteri kysyy saisiko hän myös kokeilla anustani. Polvet yhä orgasmini pehmittäminä nousen vavisten ylös ja käännyn ympäri. Petteri ohjaa kullinsa aukolleni ja alan taas laskeutua. Tuska repii tajuntaani mutta samalla tiedostan nautinnon joksi se hetkihetkeltä muuttuu kunnes tuo mega-kyrpä on kokonaan sisälläni. Pasi tulee seisomaan haara-asentoon ylleni niin että saa hierottua jälleen juhlakunnossa olevaa kaluaan rintojeni väliin. Lasken päätäni että kielelläni hyväiltyä sitä samalla.

Jani kumartuu eteeni ja alkaa hiljalleen nuolla orgasmien herkistämää klittaani nostaen jalkani niskansa taakse. Tunnen olevani oikea pikku lutka, upea meisseli anaalissani, yksi rintojen välissä ja mies nuolemassa aarrettani. -”Olenko mä teidän pikku narttu?”, voihkin eläimellisen kiimani keskellä. Pasi vastaa tähän ottamalla tukastani kiinni ja työntämällä koko kullinsa suuhuni. Parilla imaisulla Pasi laukeaa suuhuni eikä minulle jää muita vaihtoehtoja kuin niellä kiltisti koko lasti. Jani nousee hieromaan kalullaan pilluni huulia ja anelen häntä työntymään sisääni. Taustalta kuulen Mikan nauravan että minähän olen todellinen nymfomaani. Jani naurahtaa että niin on ja tulee sisääni.

Pasi nostaa jalkani Janin olkapäille, enkä voi enää muuta kuin nauttia. Nuo iso kaluiset miehet nai minua mielensä mukaan, ja tunnen lopullisen orgasmini lähestyvän. Petterin jättikyrpä räjähtää ensimmäisenä, ja kun tunnen kuuman sperman sykähtelevän sisääni tulee minunkin orgasmini. Voihkinani keskeltä kuiskaan Janille: ” Kiitos kulta”, ja tunnen kuinka hänkin ruiskuttaa pilluuni nesteensä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute